Alla inlägg den 28 maj 2015

Av stewart stewart - 28 maj 2015 09:13

rs_600x600-150527083811-600.Blake-Lively-Preserve-Dress-Instagram.jl.052715

(Bild via internet)

Blake Lively är en kvinna med många avslut-skådespelerska, talesperson, livsstil guru, röda mattan gudinna-och nu kan hon lägga till modedesigner som imponerande lista.

27-åriga stjärnan delade hennes första någonsin modedesign på instagram, ett mod-feminin klänning som skapats med hjälp av Blakes bevara godkända amourt vert etikett.

"Jag kanske inte kommer att kunna dra värt ett slicka, men jag är stolt över den här klänningen i co-designade med amour vert förpreserve_us" stolt nya designer rubricerade ögonblicksbilden. "Du bättre skicka mig bilder om du köper den! Jag vill dela dina bilder !! #prsrv så jag ser det."

QQ图片20150528101441

(Bild via internet)
Blake Lively bästa utseende

tillverkade uteslutande av silke, har den känsliga klänningen en elfenben tie-top och böljande tryckt kjol. vad mer, amour vert-franska för "grön kärlek" -är en grön modekollektion med en nollavfallsdesignfilosofi, vilket innebär att detta $ 230 splurge kan fungera som en handling av miljövänlighet. win-win!

medan detta är Blakes första razzia i en värld av design, tvivlar vi att det kommer att bli hennes sista.

"Att vara ärlig, jag kunde verkligen se mig själv att öppna en klädmärke och kan även göra det en dag," baby James 'mamma berättade tyska mag jolie (via belfast telegraf).

bra, bra! eftersom vi verkligen kunde se oss shopping din linje, Blake.

Av stewart stewart - 28 maj 2015 09:09

är du firande kärleksfulla kvinnor? Om så är fallet är det nödvändigt för dig att ha bra samling av firande klänningar i din garderob. varje gång innan en fest du inte kan gå för att köpa en klänning. Det finns unika firande använda klänningar klädda där du bara se bra och bli äpple allas ögon. bara detta är inte tillräckligt du bör också ha rätt tillbehör som smycken, skapa upp, skor och väskor.



 

foto av: festklänningar

Parterna är av olika typer som officiellt firande, avslappnad fest, fotboll firande, natt fest, fest och så vidare. och för varje fest separat slitage är tillgängliga. också att det är måste att idrotten rätt design klänning enligt fest för att se attraktiv och lämplig. klädd felaktig klänning i fel läge bidrar helt enkelt till dina fel och ger andra en bild av kvinnor som inte har någon design.

kvinnor använder för händelser varierar från kort slitage långa klänningar till gemensam längd enhetlig att tunikor osv gott brett utbud är befintligt. inte bara detta det finns många mönster, nyanser, mönster, nedskärningar och stilar finns även i festklänningar. Därför är du fri att skapa deklaration i din egen design. om du vill projicera enkla, eleganta, moderna och samtida bild klänningar kommer att hjälpa dig i den. Låt oss ta en titt på olika festklänningar dvs. grimma firande klänningar, bustier festkläder, tunikor, en nackfestklänningar, kungarike höfter firande klänningar, off halsen firandet slitage, smala axelband fest klänning, kort firande klänningar, långa festklänningar, sydda firande klänningar, handgjorda firande enhetlig, fallande hals-line festklänning och så vidare.

grimma klänningar är bland de mest eftertraktade klädstil för fester. de är bäst lämpade för cocktailpartyn. för prom part eleganta långa klänningar är perfekta.

men korta balklänningar är också närvarande i stort antal därmed slutliga valet är ditt. för boll parti är det bäst att gå för balklänningar. om det är middag kan du gå påtagning pärlstav svart klänning. komplettera den med prylar och långa dinglande örhängen och du är redo att rocka loss. för en lunch parti du kan bära något men kom ihåg bära glittrande som de är för kvällen. om det är en formell affärspartiinbjudan bär tvådelade klänningar med en kavaj och så vidare. för vänner träffas part kort volangklänning är bäst att bära. Det kommer också att ge funky look och hjälpa dig att bryta dansgolvet. för en hög profil part pärlstav klänningar är bäst att få utseendet på miljon dollar. nuförtiden tunikor är mycket i raseri. kvinnor kan också bära dem.

De kommer också i olika stilar och färger för att förbättra skönhet kvinnor.

därmed ser du det finns en stor ensemble av festklänningar för kvinnor. Du kan aldrig gå fel i partier. alla dessa klänningar är unika och klassiker i sitt eget sätt.

visa upp din stil med exklusiva festklänning trots allt parti är en bästa stället att visa mode. Använd din alla möjligheter att söka den bästa klänningen för dig och gå ner i partiet med en elegant festklänning.

Av stewart stewart - 28 maj 2015 09:06

är du ute efter billiga balklänningar? dina val kommer att bli många när du är på marknaden och det är en möjlighet som du inte har råd att slösa bort. måste du se till klänningarna får du budvärdet för det billiga priset så gå inte för en billig men med dålig kvalitet. denna artikel kommer att diskutera några av de riktlinjer för användning av att köpa en billig balklänning och många saker att tänka på.



 

foto av: balklänningar

€ enkel dresses- många människor kan säga enkla klänningar är tråkiga men de är de mest prisvärda på marknaden. det enklare en klänning är det billigare priset är så det måste vara en nyckelfråga när vi letar efter speciella tillfällen klänningar. enkla klänningar öka kreativiteten med tillbehör som halsband och bälten.

€ ignorera ansiktet värde ta klänningar i precis nominellt värde när du gör inköp är en av de största misstag som kvinnor gör. du ska inte hysa att om alls du vill ha den bästa till ett överkomligt pris. du måste ta en angelägen titt på klänningarna så att du kan förstå vad den är gjord av. du kanske anta att det är billigt, men senare inser prislappen är stor på grund av det använda materialet eller tillbehör den kommer med. det nominella värdet kan lura dina ögon så vara mycket försiktiga mot falla för det.

€ gå till second hand dresses- detta är ett mycket vanligt sätt att köpa rabatterade balklänningar och det hjälper till att spara kostnader genom en stor marginal. eftersom de redan används, får du klänningar detaljhandel till mycket låga priser, men deras färgen bleknade. som inte bör vara ett stort bekymmer, eftersom det finns möjlighet att färga klänningen och återfå naturliga färg. vid ungefär $ 4, är det tyst billigt jämfört med att köpa en ny klänning.

€ köpa i låg seasons- efterfrågan på balklänningar är alltid på sin lägsta punkt i lågsäsong och det är den perfekta tiden att göra inköp. mycket få människor köper vid denna tidpunkt därmed säljare lägre priser för att locka de få göra det till marknaden. du måste vara mycket informerade att veta när lågsäsong startar och det är möjligt genom att utföra en marknadsundersökning. undvika shopping i högsäsong om du inte har en massa pengar att spendera och inte angelägna om att spara kostnader.

€ göra egna dresses- detta lovar att alltid erbjuda en möjlighet att få billiga klänningar. med grundläggande sömnad färdigheter, är det möjligt att ha de bästa rabatt balklänning direkt från ditt hus. de enda kostnader som uppkommer kommer att köpa råvaror medan arbetskraft kommer att vara gratis. du behöver inte ens anlita en skräddare att göra detta eftersom endast några grunderna krävs.

€ tänka på var att köpa- vare sig online eller offline, det finns många butiker som säljer speciella tillfällen klänningar till billiga priser. se till att du har övervägt brett innan han gick över en sådan butik och du kommer att kunna spara kostnader.

Av stewart stewart - 28 maj 2015 09:00

spets bröllopsklänningar eller brudklänningar används under nästan alla bröllop inom en kvinnas liv - ditt ex stora dag. märken av bröllopsklänningar få förändrats genom åren. deras särskilda typer täcker allt från traditionella för dig att samtida. kommer du att upptäcka brudklänningar som kan vara små framåt och det har en utdragen trek i igen, band bröllopsklänningar, långärmad eller kortärmad brudklänningar, off-axeln, och flera några andra vackra typer.



 

foto av: brudklänningar

då är brudklänningar presenteras bestäms av religiös övertygelse, kultur, adel, frodigt, fast, och även rikstäckande politik. men i dagens perioderna är klänningar för bröllop utvecklas betydligt mer beroende på den speciella brudens önskan. samtida brudklänningar är trender med demokratin men också omfamna traditionella mönster i detta fall önskas.

comeback bred spets topp bröllopsklänningar
breda spets brudklänningar blir populär speciellt när du använder Kronprinsessans bröllopsceremonin om Kate Middleton. hennes brudens klänning hade gjorts med band för din blus förutom livstycket som Masturbator ärmarna var görs med rena band. banden Masturbator ärmarna om Kates brudklänning är särskilt huvudtrendigaste mönster med hänsyn till brudklänningar.

prinsens blivande brud tas på en underbar brudtärna band under det kungliga äktenskap. genom och sedan, är band bröllopsklänningar om diverse typer nu långt mer framgångsrik. olika färger när det gäller färg utnyttjas för att införliva flera krydda.

resultat avseende bred spets topp bröllopsklänningar
breda spets bröllopsklänningar är vackra förutom att avslöja en känsla om komplexitet, design, förutom att rangordna. brudklänningar bör dock föra tankarna till en ny kvinna rang, pengar utöver mest av allt, och karaktär. trots verkligen traditionella som du vill, är band bröllopsklänningar vanligtvis ett fotografi eller blandad historia, kärlek förutom hantverk. med hjälp av de största uppgifter som används för att bygga en spetsad tärnabröllopkappa, bara om någon brud-till-vara exakt vem skulle b&

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards