Alla inlägg den 6 maj 2015

Av stewart stewart - 6 maj 2015 07:41

som en vuxen eller som en unge, kommer du att ha drömt om dig i en vacker brudklänning och även kanske har tänkt på att gifta sig din drömprins. färgen på brud klädsel du drömmer är mestadels vit. sannolikheten att drömma bröllopsklänningar i andra nyanser är normalt försumbar. större majoriteten av kvinnor samt flickor som drömmer om att ha en perfekt äktenskap ser fram emot att få den perfekta brud klädsel som de har i tankarna. nu människor har börjat frågan varför vita. du kan vara underbart hur denna tradition kom till stånd.



 

foto av: brudklänningar

Tidigare kvinnor används för att köpa billig bröllopsklänning i andra färger än vitt också. den tradition av att använda vit klänning för den stora dagen är inte mycket gamla. dagens vit brud slitage är i själva verket av djupt rotade. de flesta brudar bär det att upprätthålla traditionen och ge betydelse för dygd. många kvinnor runt om i världen känner att den vita brud klädsel är perfekt för dem redan innan de hittar rätt partner. vi alla vet att Storbritannien är fylld med många många legender samt traditioner. så finns det inget behov av att undra att veta att den vita brud klädsel infördes b de stora engelska monarchy generationer tidigare. Det uppnås stor popularitet samt intresse eftersom äktenskapet stor drottning Victoria.

queen vitoria som gifte sig år 1840 var i en vacker vit brudklänning när hon höll händerna med Albert av Saxe. den vita klänning var jävligt flamboyant att det lockade och fångade hjärtan miljoner. genom att köpa en extravagant och vackra vita klänning var i själva verket en symbol att de kan få en underbar klänning på en stor prisklass under den tiden. den här klänningen var aldrig sliten igen på grund av dess färg och stil. dessa dagar, var det mycket svårt att rengöra vita klänningar.

nu, brudar gifter sig i olika stilar och färger bland brudklänning. men det är den rikedom liksom förgäves som gör insistera kvinnorna i att bära den vita brud klädsel för att följa de traditionella fotspår. det var i edwardian gånger vit klänning vunnit mer popularitet igen med införandet av den trendiga vita brud klädsel av knä längd som är klar tillsammans med en underbar tåg. kvinnor började att hitta olika typer av klänningar som är prisvärda och funnits i decennier.

många brudar använde även informella brud klädsel som var vit och kort. de var utformad så att den kan färgas senare för dagligt bruk. de rika igen började använda den fantastiska och genomarbetade klänning som är överkomligt för dem. med mer intensiv öppnandet av Hollywoodstjärnor över denna världen, gav den en stor inverkan på publiken och uppmuntrade folk att gifta sig i vit brud klädsel. filmerna förseglas samt undertecknat tradition av vita bröllopsklänningar igen.

människor tror att välja vit är perfekt. beställa det online eller offline nu!

Av stewart stewart - 6 maj 2015 07:36

aftonklänningar för kvinnor finns i ett antal mönster och stilar. men innan du väljer för val av rätt klänning, måste du identifiera tidpunkten för den faktiska partiet, tillfälle att fira, elementen begränsningar, platsen man går till och slutligen den typ av silhuetten man har. tidpunkten för partiet är viktigt att bestämma färg och typ av tyg samt om eventuella tillbehör som wraps eller rockar kan behövas. om partiet är under dagtid, pastellfärger med minimal smycken är idealiska. men om du tänker för kvällen parti, som vanligtvis kan vara fallet, kan du gå till mörkare nyanser med mer skimmer och gnistrar.



 

foto av: klänningar online

tillfälle är en viktig punkt när du väljer klänning. Om du tänker för ett bröllop, återigen pasteller är mer i linje och vitt är verkligen ett definitivt nej. efter allt du inte vill konkurrera med bruden !! om det är en svart slips eller vit slips händelse, kan konservativa nyanser och nedskärningar för din klänning vara lämpligare. om du kommer till en viss plats känd för sina modeutvecklingen, bättre vara beredd att stoltsera ett par själv. om platsen är mer avslappnad eller ortodoxa, tänka två gånger innan du använder något som kan chocka insamling; till exempel en axelbandslös djupt skuren klänning.

din siluett är den enskilt viktigaste faktorn vid valet av lämplig klänning själv. för, bör klänningen betona det positiva i din kropp och täcker de negativa aspekterna. till exempel, bör klänning för smala damer belysa den perfekta kroppsformen. för storbystade mönster klänning bör tona ner den tunga bysten. de med en timglasfigur bör belysa deras smala midjan samt bysten.

vanligtvis kvälls dressses betyder klänningar. klänningar kan differentieras i dag slitage eller kontor slitage av deras snitt och tygmaterial. klänningar är smakfullt klippa och oftast i couture stil. tyget som används för att göra klänningar är dyrt och chic. vanligen det material som används är silke, chiffong, sammet, kashmir eller satin. klänningar kan grovt delas in i två kategorier, beroende på tillfälle när den läggs på: balklänning och aftonklänning.

golfboll klänning: en balklänning är en mycket formell klädsel som kvinnor bär när det gäller för män vit slips eller svart slips tillfällen. den består av en tätt passande korsettliv med en fullständig utflytning kjol nedanför midjan. men samtida slitage ofta experiment med längs kjolen, har den klassiska balklänning vara golv längd.

aftonklänning: en aftonklänning är återigen formell klädsel, men mer informell jämfört med balklänning. kvällen klänning kan bäras vid tillfällen som egentligen inte strikt vit slips eller svart anslutna sådana. Det kommer i många silhuetter samt stilar. liksom alla klänningar, bör klänning som du bär väljas enligt din kroppsform och höjd.

kväll parterna är en välkommen förändring för kvinnor efter en lång dag arbete. på formell gör är, klädd i en klänning blir avgörande. så, att välja rätt klänning att lyfta ditt humör är viktigt. ja, kläderna lyfta vårt humör.

när du känner dig låg, prova att klä uppåt, tillbringa lite tid i sig redo omsorgsfullt och ta reda på hur det ändrar ditt humör för gott. kläder är en nödvändig del av oss och kvaliteten på vår klänning utför en viktig del i att avgöra kaliber i våra liv.

även läkare råda shoppingrundor för att eliminera anfall av depression. så unna dig själv innan du ens kliva in i partiet och skaffa dig en av dessa dröm aftonklänningar.

Av stewart stewart - 6 maj 2015 07:27

en mängd olika faktorer spelar en viktig roll när man väljer och klädd i en cocktailklänning. en cocktailklänningen bör framhäva dina bästa egenskaper, så därför bör du välja tillbehör noga, fokusera på klänningen längd, och använda din egen dressing känsla att se det bästa.

cocktail-klänningar har blivit en elegant stil uttalande för varje modern kvinna nuförtiden. oavsett om det är en formell part eller en tillfällig bröllopsfest, dessa gå till plagg är perfekt för nästan varenda social händelse.



 

foto av: festklänningar

Men många av oss är fortfarande inte medvetna om hur du köper rätt cocktailklänning och hur man utformar det upp till att bli den vackraste kvinnan i partiet. utgifterna för flera unika designer cocktail-klänningar, oavsett din kroppstyp eller samarbetar dem med några läckra tillbehör utan hänsyn till kompatibilitet, är en felaktig praxis. så vad är de bästa sätten att uppnå en personlig stil iklädd en cocktail klänning?

utforska dem nedan:

framhäva dina bästa egenskaper
Det är viktigt att välja en klänning som framhäver dina mest attraktiva funktioner. varje cocktailklänningen betonar en viss del av kroppen och du måste gå för den som hjälper dig att stoltsera den bästa delen av din. börja med att analysera din kroppsform och att veta dina drag. Om du inte kan identifiera dina bästa egenskaper, skulle det vara svårt för dig att fånga uppmärksamhet och dölja de minst smickrande dem. som ett resultat, kommer du inte att styla upp ordentligt.

välja tillbehör noggrant
accessorizing är en av de mest vitala delarna för en elegant cocktail utseende. du bara inte kan sätta på alla de tillbehör som du tror kommer att gå med din vackra klänning. även om många designer cocktail klänningar är extremt mångsidig, måste du vara mycket försiktig när du para ihop tillbehör med dem. vissa kanske ser bra ut med ljus makeup, stora örhängen och formella klackar, medan andra kan få dig att se fantastisk när man bär med bländande armband, glänsande läppstift och en snygg clutch. ta dig tid att hitta den bästa utseende.

fokusera på klänningen längd
när det gäller att köpa en cocktailklänningen, glöm inte att överväga sin längd. Det spelar en viktig roll för att skapa din egen stil uttalande. du kan använda dessa vackra klänningar i en mängd olika längder som sträcker sig mellan 1-2 inches ovanför ankeln till ett par inches ovanför knäet. korta kvinnor bör aldrig gå för den första eftersom det kan få dem att verka för liten i stället för att ge andra en illusion av höjd. å andra sidan, kan damer med anständiga höjd och slank figur definitivt välja klänningar med kortare längder.

använda din egen dressing känsla
Slutligen följer inte trenden blint. Det finns många färger, mönster, motiv och mönster i cocktailklänningar och du kan finna det frestande att gå med den pågående mode. ändå måste du styra din klänning i stället för att låta det kontrollera dig. ta ett antal faktorer, såsom höjd, kroppsform, hudton och hårfärg etc. beaktas när splurging i en cocktailklänningen. det kommer att hjälpa dig veta om din favorit klänning skulle passa dig eller inte.

dessa stylingtips är universella och gå med alla de klänningar som du behöver för att välja den speciella tillfällen. om du måste välja cocktailklänning, bröllop mottagning klänningar eller vintage spets bröllopsklänningar bara ihåg dessa stylingtips.

Av stewart stewart - 6 maj 2015 07:22

en flicka kan spendera timmar att hoppa från en butik till en annan, glider på en klänning till nästa och ändå gå hem tomhänt. hitta rätt klänning för studentbal är som själ att söka efter några flickor. hitta balklänningar i köpcentret, eller ännu bättre på internet, är enklare och bekvämare. Om du letar efter en balklänning att bära på din speciella natt, sedan läsa på dessa få tips om hur du kan rocka prom night.



 

foto av: festklänningar

enligt din kroppsform eller typ
denna första tips kan vara den svåraste att följa. det finns tusentals klänningar på internet så hur kan du hitta ett enkelt? att hitta den perfekta klänningen, måste du överväga ett par saker först. du kan hitta cocktail klänningar som passar dig beroende på din kroppstyp och hudfärg. det låter lite komplicerat men att hitta en klänning enligt dessa två faktorer kommer att göra frack du naturligtvis.

din kropp typ kommer att hjälpa dig att hitta stilen på klänningen. flickor som är petite hittar korta cocktail klänningar med längder ovanför knäet smickrande. den korta längden av deras klädsel kommer att få dem att se längre med längre ben.

tjejer som har en päronkroppsform bör leta efter klänningar som kommer att ta ögonen ifrån höften. försöka leta efter klänningar med ett imperium snitt och flödande botten.

damer med den inverterade triangeln kroppsform kan leta efter en klänning med en puff botten, vilket bidrar till att skapa en timglasform. Slutligen, kan flickor välsignats med en timglasfigur använda någon klänning som de vill. prova en klänning som kommer att förbättra din liten midja. dessa typer av klänningar kommer att förbättra dina tillgångar i stället för de kroppsdelar du vill dölja.

enligt din hudfärg
en klänning kan komma i många olika färger. att undvika att titta alltför blek eller för mörka i din klänning, välja en klänning som kommer att smickra din naturliga hudfärg. låt oss kategorisera hudton i tre: blå eller rosa undertoner, gyllene undertoner, och gyllene med persika undertoner. personer under den blå eller rosa underton kan ha hud som är blek vit, gul-oliv, eller mörk. afroamerikaner och många asiater finns i denna kategori. personer med gyllene underton kan ha blek eller rosa hud och har bruna eller bleka färgade ögon. slutligen, personer med allmänt jordgubbar rött hår, samt blå eller gröna ögon har gyllene undertoner med en antydan till persika.

Om du är under den första kategorin, blått eller rosa underton, så ska du bära en klänning med en skarp eller klar färg. prova en klänning med färg svart, marinblått, vit, chockrosa, och rött. Du kan också prova isiga färger snarare än pastellfärger. hålla sig borta från färger som guld, orange och beige.

för den andra gruppen av hudton, gå för pastell och mjuka neutrala färger. gyllene undertoner är också lämpliga för din hudton. cocktail klänningar för personer under denna kategori bör inte försöka blå toner och svart.

flickor i denna grupp, gyllene underton med lätt av persika, bör gå för klänningar med varma färger. dessa färger inkluderar persika, gyllenbrun, guldgul, och kamel. färgerna för att undvika är tråkiga eller mörka färger.

komplettera din naturliga skönhet innebär att förbättra dem. din kropp har särskilda tillgångar bör du stoltsera medan din hudfärg lyser ännu mer, tack vare klänningen du bär. klippa din prom night genom att leta efter balklänningar på internet. dessa tips kommer säkert att göra din shoppingupplevelse snabbare och enklare.

Ovido - Quiz & Flashcards