Direktlänk till inlägg 6 maj 2015

viktiga stylingtips för cocktail klänningar

Av stewart stewart - 6 maj 2015 07:27

en mängd olika faktorer spelar en viktig roll när man väljer och klädd i en cocktailklänning. en cocktailklänningen bör framhäva dina bästa egenskaper, så därför bör du välja tillbehör noga, fokusera på klänningen längd, och använda din egen dressing känsla att se det bästa.

cocktail-klänningar har blivit en elegant stil uttalande för varje modern kvinna nuförtiden. oavsett om det är en formell part eller en tillfällig bröllopsfest, dessa gå till plagg är perfekt för nästan varenda social händelse.



 

foto av: festklänningar

Men många av oss är fortfarande inte medvetna om hur du köper rätt cocktailklänning och hur man utformar det upp till att bli den vackraste kvinnan i partiet. utgifterna för flera unika designer cocktail-klänningar, oavsett din kroppstyp eller samarbetar dem med några läckra tillbehör utan hänsyn till kompatibilitet, är en felaktig praxis. så vad är de bästa sätten att uppnå en personlig stil iklädd en cocktail klänning?

utforska dem nedan:

framhäva dina bästa egenskaper
Det är viktigt att välja en klänning som framhäver dina mest attraktiva funktioner. varje cocktailklänningen betonar en viss del av kroppen och du måste gå för den som hjälper dig att stoltsera den bästa delen av din. börja med att analysera din kroppsform och att veta dina drag. Om du inte kan identifiera dina bästa egenskaper, skulle det vara svårt för dig att fånga uppmärksamhet och dölja de minst smickrande dem. som ett resultat, kommer du inte att styla upp ordentligt.

välja tillbehör noggrant
accessorizing är en av de mest vitala delarna för en elegant cocktail utseende. du bara inte kan sätta på alla de tillbehör som du tror kommer att gå med din vackra klänning. även om många designer cocktail klänningar är extremt mångsidig, måste du vara mycket försiktig när du para ihop tillbehör med dem. vissa kanske ser bra ut med ljus makeup, stora örhängen och formella klackar, medan andra kan få dig att se fantastisk när man bär med bländande armband, glänsande läppstift och en snygg clutch. ta dig tid att hitta den bästa utseende.

fokusera på klänningen längd
när det gäller att köpa en cocktailklänningen, glöm inte att överväga sin längd. Det spelar en viktig roll för att skapa din egen stil uttalande. du kan använda dessa vackra klänningar i en mängd olika längder som sträcker sig mellan 1-2 inches ovanför ankeln till ett par inches ovanför knäet. korta kvinnor bör aldrig gå för den första eftersom det kan få dem att verka för liten i stället för att ge andra en illusion av höjd. å andra sidan, kan damer med anständiga höjd och slank figur definitivt välja klänningar med kortare längder.

använda din egen dressing känsla
Slutligen följer inte trenden blint. Det finns många färger, mönster, motiv och mönster i cocktailklänningar och du kan finna det frestande att gå med den pågående mode. ändå måste du styra din klänning i stället för att låta det kontrollera dig. ta ett antal faktorer, såsom höjd, kroppsform, hudton och hårfärg etc. beaktas när splurging i en cocktailklänningen. det kommer att hjälpa dig veta om din favorit klänning skulle passa dig eller inte.

dessa stylingtips är universella och gå med alla de klänningar som du behöver för att välja den speciella tillfällen. om du måste välja cocktailklänning, bröllop mottagning klänningar eller vintage spets bröllopsklänningar bara ihåg dessa stylingtips.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards