Alla inlägg den 26 maj 2015

Av stewart stewart - 26 maj 2015 09:19

vintagemode kan vara jobbig, men med vår praktiska guide, kommer du vara ett proffs vintage shoppare på nolltid.

vintag

(Bild via internet)

vintagemode: var till butiken
ditt första steg in i världen av årgång kan vara ganska skrämmande, så att veta var man ska börja är nyckeln. Först måste du bestämma om du föredrar att handla på nätet eller i butik. Om du är ny på vintage, shopping i butiken är förmodligen ett bra ställe att börja, eftersom du kommer att behöva ta itu med dimensionering, tyger och prissättning. Londons berömda Portobello Market, och etablerade butiker som Rokit och Beyond Retro är högt upp på vår träfflista. på nätet, vår gå till är bland annat asos marknadsplats har ett stort urval, liksom kärlek miss Daisy och Peekaboo och mynta årgång. både Beyond Retro och Rokit har stora webbplatser också. båda hållen, råder vi kontrollera returpolicy, som du aldrig kan vara säker på hur vintage köper kommer att se ut i verkligheten.

vintagemode: kändis fans
inspiration är nyckeln när det gäller vintagemode och lyckligtvis för oss, sådana som Sienna Miller, Alexa Chung, Taylor Swift och Rita Ora är alla mega fans av sparsamhet butik chic. Sienna väljer ofta för kvinnliga klaffflicka utseende, Alexa och taylor älskar att kanalisera sin inre 60s flicka och rita fladdrar mellan trender 80-talet och 90-talet. och om du vill gå alla ut retro, Dita von Teese drar konsekvent alla klutar för att fullända sin vintage 50s pinuppa utseende.

dita_1

(Bild via internet)
vintage mode: vad man ska köpa

innan du iväg på en vintage shoppingrunda, det är en bra att ha en uppfattning om vad du letar efter. om det är en investering pjäs du är ute efter, se till att du har tänkt på vad du skulle bära den med från din befintliga garderob och hur du vill styla upp.

bryggor är fulla av referenser från olika decennier nu, så se till att du gör din forskning och kanalisera mest på trend eran. peka ut de viktigaste bitarna och jaga dem. 50-talet är bra för sommarklänningar, 20s och 30s för överdådiga aftonklänningar och 70-talet för svala separerar och vardagliga bitar. alltid vara realistiska. vintagemode handlar om att ha kul, men om ditt köp är bara kommer att samla damm, det är verkligen ingen idé.

vintage

(Bild via internet)

vintage mode: hur man bär det
Om du är en vintage nybörjare, börja subtilt genom att lägga i ett tillbehör eller två - det kan vara allt från en cocktail ring till en siden hals halsduk eller ladylike påse. När du har tagit itu med vad som passar dig och vad du känner dig bekväm med - för mycket vintage på en gång kan kännas lite nyhet - världen är din ostron, oavsett om du går för ett bröllop gäst klänning som du vet ingen annan kommer att ha ett arbete är lämpligt kjol kostym eller kall par jeans blåställ. både din plånbok och garderob kommer att tacka dig för det!

vintage mode: hur mycket att spendera
besluta hur mycket av dina surt förvärvade pengar för att skiljas kan vara en svår uppgift när det gäller årgång. som de flesta bitar är alla engångs, köper på impuls är toton nödvändigt (om du inte vill tillbringa resten av dagen grät i kudden med beklagande). men samtidigt är det viktigt att se till att din Jag har-just-found-någonting-fantastisk adrenalin hög inte lura dig att spendera för mycket. den gyllene regeln? pruta. återförsäljare är alltid öppen för förslag, så var inte rädd för att försöka slå bort några pounds. det är sannolikt att arbeta till din fördel, vilket innebär att du kommer att gå därifrån med ett ännu större leende än du skulle ha i första hand. naturligtvis, denna taktik fungerar bara för shopping i butiker eller på marknader.

lyckliga vintage mode jakt killar!

genom Bridie Wilkins

Av stewart stewart - 26 maj 2015 08:58

en av de bästa sätten att göra ett sätt uttalande på en fest är att köpa en fantastisk klänning. även om många av de bästa festklänningar från de bästa designers är dyrt, det finns ett antal sätt som du kan hitta den bästa billiga festklänning på nätet. oroa dig inte om huruvida du kommer att hitta en bra klänning eftersom det finns många online-alternativ som säkerligen kommer att hjälpa dig att hitta den bästa outfit.



 

foto av: festklänningar

innan du sätter dig ner för att hitta en stor festklänning på nätet, göra lite shopping i din egen garderob. Det finns många webbplatser som ger kunderna möjlighet att byta klänningar med andra kunder som vill byta med en annan person. helt enkelt ta ett foto av din klänning och lista detaljerna. nästa, skapa en profil av klänningen som du vill byta och klänningen som du vill i gengäld.

typiskt, kommer webbplatsen administratörer granska fotona av klänningarna för att bestämma kvalitet och om de är lämpliga för att bytas ut. när klänningar är godkända, de utväxlas och den enda kostnad som du kommer att ha är för sjöfarten. I vissa fall kan du få billiga eller gratis frakt, beroende på den webbplats som du använder. denna metod för att få nya bitar i en garderob har blivit alltmer populärt och är en stor kostnadsbesparingar samt.

förutom klänning utbyte platser, kan du också överväga att gå på webbplatser som har online-auktioner för kläder. ofta gånger, det finns människor som är intresserade av att sälja sina försiktigt används festklänningar till ett rimligt pris. finns det några alternativ som du kan tänka på, när du är redo att köpa en klänning.

det första alternativet är att bjuda på en klänning, tillsammans med andra anbudsgivare och vänta på att auktionen upphör att gälla. typiskt auktioner förfaller inom några korta dagar, så det är oftast inte en lång väntan tills du ta reda på resultatet av auktionen budgivning. Ett annat alternativ är att köpa objektet direkt, så att du inte behöver vänta på resultaten av en auktion.

Detta är ett utmärkt val om du verkligen gillar en viss festklänning och inte vill att någon annan att köpa den. priset är något högre men du kommer att kunna köpa den utan att ta chansen att förlora den till någon annan.

en av de mest populära sätten att hitta en stor festklänning till ett överkomligt pris är att hitta en vintage butik i ditt närområde. retro mode går aldrig ur stil och med några enkla tillbehör, skulle du kunna ha den hetaste leta efter det lägsta priset. många online sändningen butiker har också mycket fashionabla, designer klänningar som du kan köpa och ha levereras till dig snabbt. du kan hitta blå festklänning, liten klänning och andra trendiga klänningar för fest till konkurrenskraftiga priser.

Om du har en sista-minuten behov för en part klänning, kan du ange att du vill plocka upp en klänning som ligger inom ett nära avstånd till din stadsdel. detta kommer att hjälpa dig att undvika förseningar som vanligtvis förknippas med sjöfart, vilket kan ta ett par dagar eller veckor beroende på situationen.

om tiden inte är ett problem och du har möjlighet att gå ett par dagar utan att behöva ert parti klänning, kan du gå till online shopping platser i traditionella butiker. De är det bästa stället att köpa billiga festklänning på nätet. Många av dessa butiker kan du enkelt handla på nätet och du kan också titta närmare på bilderna. bilderna kommer att ge dig en uppfattning om tyget, stil och mätningar av klänningen som du är intresserad av att köpa.

Av stewart stewart - 26 maj 2015 08:47

är du ute efter billiga balklänningar? dina val kommer att bli många när du är på marknaden och det är en möjlighet som du inte har råd att slösa bort. måste du se till klänningarna får du budvärdet för det billiga priset så gå inte för en billig men med dålig kvalitet. denna artikel kommer att diskutera några av de riktlinjer för användning av att köpa en billig balklänning och många saker att tänka på.



 

foto av: balklänningar

€ enkel dresses- många människor kan säga enkla klänningar är tråkiga men de är de mest prisvärda på marknaden. det enklare en klänning är det billigare priset är så det måste vara en nyckelfråga när vi letar efter speciella tillfällen klänningar. enkla klänningar öka kreativiteten med tillbehör som halsband och bälten.

€ ignorera ansiktet värde ta klänningar i precis nominellt värde när du gör inköp är en av de största misstag som kvinnor gör. du ska inte hysa att om alls du vill ha den bästa till ett överkomligt pris. du måste ta en angelägen titt på klänningarna så att du kan förstå vad den är gjord av. du kanske anta att det är billigt, men senare inser prislappen är stor på grund av det använda materialet eller tillbehör den kommer med. det nominella värdet kan lura dina ögon så vara mycket försiktiga mot falla för det.

€ gå till second hand dresses- detta är ett mycket vanligt sätt att köpa rabatterade balklänningar och det hjälper till att spara kostnader genom en stor marginal. eftersom de redan används, får du klänningar detaljhandel till mycket låga priser, men deras färgen bleknade. som inte bör vara ett stort bekymmer, eftersom det finns möjlighet att färga klänningen och återfå naturliga färg. vid ungefär $ 4, är det tyst billigt jämfört med att köpa en ny klänning.

€ köpa i låg seasons- efterfrågan på balklänningar är alltid på sin lägsta punkt i lågsäsong och det är den perfekta tiden att göra inköp. mycket få människor köper vid denna tidpunkt därmed säljare lägre priser för att locka de få göra det till marknaden. du måste vara mycket informerade att veta när lågsäsong startar och det är möjligt genom att utföra en marknadsundersökning. undvika shopping i högsäsong om du inte har en massa pengar att spendera och inte angelägna om att spara kostnader.

€ göra egna dresses- detta lovar att alltid erbjuda en möjlighet att få billiga klänningar. med grundläggande sömnad färdigheter, är det möjligt att ha de bästa rabatt balklänning direkt från ditt hus. de enda kostnader som uppkommer kommer att köpa råvaror medan arbetskraft kommer att vara gratis. du behöver inte ens anlita en skräddare att göra detta eftersom endast några grunderna krävs.

€ tänka på var att köpa- vare sig online eller offline, det finns många butiker som säljer speciella tillfällen klänningar till billiga priser. se till att du har övervägt brett innan han gick över en sådan butik och du kommer att kunna spara kostnader.

Av stewart stewart - 26 maj 2015 08:34

bröllopet har alltid ansett som ett tillfälle där bruden vill visa sin bästa stil och tillbehör, kan det vara något liknande skor, slöja, smycken, klänning eller designer bröllop inbjudningar, allt hon vill vara perfekt och unika. motivet bakom välja den perfekta sakerna är att imponera på brudgummens familj och att upprätthålla sin familjs prestige.



 

foto av: brudklänningar

kvinnor är oftast velat se annorlunda ut, eftersom de är fler visionärer i ämnet att välja sina klänningar, som vårt liv är full av olika händelser, som vi alla vill njuta av det bästa av sätt. en av dessa händelser är bröllop och när du väljer klänningar för deras bröllop kvinnor har blivit praktiskt speciellt när du väljer klänningar för sin egen stora dag, precis som att välja den bästa designen för deras attraktiva balklänning bröllopsklänning, färg som verkligen betyder något bortsett från det mest viktigt är typ av brudklänning hon vill ha eller som passar honom mer än andra klänningar.

genom historien, brudar alltid försökt att göra sin brudklänning speciell och vill passa henne enligt tillfälle och få henne att se mer storslagen och vacker. vanligtvis färg och stil på klänningen beror på familjens kultur och religion. i västerländsk kultur, de flesta brudar föredrar vit färg attraktiv balklänning bröllopsklänning för att visa renhet av anden och i östra kultur; de väljer rött att symbolisera auspiciousness.

charm att välja balklänning brudklänning
under antiken, brudar klädda oftast upp i ljusa färger för sin ceremoni. hög klass familjens brudar väljer att bära rika och exklusiva tyger, eftersom de måste företräda sina familjer i de mest gynnsamma ljus och det var anledningen till att de var tvungna att bära djärva färger och lager av päls, sammet och siden. under århundradena, brudar fortsatte att klä upp på detta sätt och brudklänning blir en symbol för social status snarare än lycka.

vintage spets bröllopsklänning har kommit på modet efter bröllopet av drottning Victoria. före detta, brudar bära nästan alla färger inklusive svart. i början av kultur, brudar föredrar att välja blå, gul och grå som sin brud klänning färg, men på grund av de begränsningar av penningtvätt teknik, ersattes de av vintage spets bröllopsklänning. den vita bröllop färgen också gynnas av brudens familj för att visa att de kan välja ett utstuderat klänning med någon form av arbete på det.

i slutet av 19-talet den vita klänningen var valet för elit brudar. Men medelklass brudar inte anta denna trend fullt. med en ökning av välståndet, i dag, de flesta brudar väljer vita färgen på deras brudens klänning.

Det finns många bröllopsklänningar finns på marknaden, med olika mönster och qulaity men kvinnors väljer i allmänhet denna brudklänning bara på grund av denna boll bröllopsklänningar kvinnor har en annan charm och de gillar det jämnare än enkla bröllopsklänningar, som i allmänhet alla kvinnor bär i deras bröllop. dess intryck är helt annorlunda på bruden och det ger ett annorlunda utseende till alla brudar.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards