Alla inlägg den 25 maj 2015

Av stewart stewart - 25 maj 2015 10:23

spegel celeb s Halina watt ges en kurs i glitter och glamour på ökända Martinez Hotel

MAIN-Halina-gets-dressed-in-Cannes

(Bild via internet)

Eva Longoria rusar genom lobbyn, tre bastant livvakter eskortera en VVIP och Cara Delevingne och Annie Clark är fyllning deras ansikten på den privata terrassen av smycken varumärke de Grisogono.

Välkommen till Cannes och det liv och rörelse i den ökända Hotel Martinez.

art deco kaféet kallas epicentrum av alla a-lista aktivitet i Cannes och jag var stolta över att bli ombedd att njuta stjärnan behandling som alla kändisar bor hennes tack vare modedesigner gyunel.

sedan börjar hennes etikett Azerbajdzjan födda designern har haft alla från yasmin och gult le bon, ella eyre och lite mix stjärna Perrie edwards bära sina couture klänningar.

Yasmin-Le-Bon

(Bild via internet)
Azerbajdzjan född designer gyunel, ett brittiskt etikett, lyfte sin senaste kollektion på LFW SS15 vid bloomsbury balsal med modell yasmin le bon

och hon har gjort ganska intryck på den franska Rivieran under de senaste två åren har sponsrat a-lista dränkt de Grisogono händelse vid filmfestivalen i Cannes. förra året Sharon Stone var hedersgäst men i år drog de alla klutar för att få den bästa gästlistan av festivalen.

och gyunel hade också en ganska speciell idé för den dagliga spegeln som hon planerat att klä mig för partiet.

Halina-gets-dressed-in-Cannes

(Bild via internet)
Halina klär i Cannes

på en varumärkes cannes baksmälla efter en natt av att festa på Chopard händelsen, jag kom till martinez som skall uppfyllas för min montering av en av gyunel fashionabla assistenter.

inom några minuter, och utan en skrot av hollywood glamour, jag var whisked i varumärkets omklädningsrum och visat den aktuella samlingen.

Halina-gets-dressed-in-Cannes (1)

(Bild via internet)
Halina klär i Cannes

förra årets vita teman couture klänningar var på en skena, de monokroma mönster som att bäras av modellerna var på en annan och framför mig var mina alternativ för kvällen.

"Denna specifika klänning bars av Perrie liten mix", designern berättar. "Bör du prova att man säkert." Vi ta också en mängd andra klänningar och jag är upptagen i provrummet med assistenter susar om mina fötter.

en oro var mina kurvor, dessa klänningar är för catwalk modeller trots allt.

lyckligtvis två klänningar passade perfekt och jag kände mig som en prinsessa, och också lite nervös, upp på en upphöjd plattform med åtta personer kritisera mitt utseende.

Halina-gets-dressed-in-Cannes (2)

(Bild via internet)
Halina klär i Cannes

modedesigners tar så mycket vård i vem de klä sig och hur de ser ut att representera sitt varumärke.

och de såg till att jag klädd för att imponera på den prestigefyllda evenemang där Leonardo di Caprio och Natalie Portman var på grund av att delta.

Jag blev kär i en grön dräkt som passade som handen i handsken, men halvvägs genom vi fick höra topp ryska modell daria strokous hade beslutat att ta klänningen för samma händelse.

Little-Mix-at-Brit-Awards

(Bild via internert)
Little Mix - jesy nelson, Perrie edwards, Leigh-anne Pinnock och jade Thirlwall på Brit Awards 2015

lyckligtvis en andra alternativet - en härlig apelsin och spetsklänning inspirerad av bambi gjorde jobbet perfekt.

det är otroligt hur mycket som faktiskt går till en passande med en designer.

justeringar görs på plats och sömmerskan laget är i standby-läge.

efter min klänning sorteras laget hade en passande med en modell vars midja var liten. men sömmerskan lyckades ta över 30cm av material och sy allt tillbaka upp inom en timme.

Halina-gets-dressed-in-Cannes (3)

(Bild via internet)
Halina klär i Cannes

"Jobbet vanligtvis skulle ta tre timmar, men vi lyckades få det att hända", sade sömmerska.

Det är ganska häpnadsväckande gyunel team är så ung - alla i tjugoårsåldern med en fortfarande studerar hennes hantverk.

Det är klart som ett varumärke som de se till att de håller på att utveckla sin talang nerifrån och upp.

som jag lämnar James Blunt: s före detta flickvän modell petra Nemcova skickar hennes stylist för att låna tre klänningar för Naomi Campbell födelsedagsfest i helgen och en yacht händelse.

Det är klart Cannes och mode förfrågningar för de rika och berömda visar inga tecken på avmattning ända fram till slutet av festivalen.

Natalie-Portman

(Bild via internet)
Natalie Portman i Sicario premier på 68: e filmfestivalen i Cannes i Cannes

efter susar ner Croissette att ha mitt hår och make-up gjort jag var redo att festa på Hotel du Cap och restaurangen eden-roc.

Natalie Portman var det första hollywood namn att gå i. Hon hade uppenbarligen varit bokade (och betala dyrt) att delta med creative director Fawaz grousi.

hon kom direkt från premiären av hennes senaste film väg på festivalen.

Halina-gets-dressed-in-Cannes (4)

(Bild via internet)
Halina klär i Cannes

med en champagne i handen jag blandade mig igenom att se Cara Delevingne och hennes flickvän Annie Clark blir mysigt tillsammans med modebloggaren derek Blasberg, modell Karlie Kloss och Benecio del Toro.

Robin Thicke förutsatt underhållning och Mary J Blige och Antonio Banderas tycktes vara älska soaré.

fånga ögat av leo är på de flesta damer önskelista i Cannes.

Tyvärr kommer detta att förbli på min att göra-lista för nu. men en designer klänning definitivt fick mig halvvägs ...

Av stewart stewart - 25 maj 2015 09:52

få bra förarbete
de vackraste cocktailklänningar har flera gemensamma drag, och du bör leta efter dessa inköp över den perfekta klänningen.



 

foto av: cocktailklänningar

var inte
den perfekta cocktail klänning är vanligtvis ganska sexig, så välj en stil som visar lite hud. bara vara noga med att inte överdriva det. när det gäller att avslöja klyvning, nakna axlar eller rygg, är en liten gåta alltid bättre än att utsätta dig.

höger montering
Välj cocktail klänningar som är monterade genom bysten och midjan. kjolen bör vara flytande och fri.

vävnad
när det gäller innehållet, kan tunna tyger som siden och satin uppgå att röra sig fritt. styv bomull eller polyester är inte ett bra val när det kommer till cocktail klänningar. om du är shopping för cocktail klänningar, kom ihåg att diktera modetrender under senare år är att less is more. Välj stilar subtila, enkla och nyktra till grälla färger och alltför tillägg såsom falska diamanter eller paljetter.

accessorize väl
ihop din partyklänning med en flashig par skor, en liten handväska och örhängen eller ett halsband, och du har fått se att är verkligen häpnadsväckande!

arbeta med ditt ansikte
sanningen är att väldigt få av oss vars kropp är perfekt, men istället för att gnälla om det eller hoppa klänningar övergripande, att nyckeln lära sig att arbeta med vad vi \ 've. den goda nyheten är att de flesta cocktail klänningar kan arbeta på kropparna av alla former och storlekar. det är bara en fråga om vad du letar efter. sedan kontrollera följande tips för att välja kläder som arbetar med kroppen typ:

kurviga
Kom ihåg att mörka färger kommer alltid att du ser smalare ut. överväga en cocktail klänning långt rep för att helt täcka benen och låren. imperium midjan och kjolar kan också bidra till att dölja brister, inklusive fullständiga höfter och lår.

kort
hålla klänningen precis som det är att krossa din ram. Du kan också prova att se ut som en sidolucka för längre ben och ett större bidrag än stil imperium midjan, för att göra dina ben verkar längre. längden av klädsel bör vara ovanför knät.

kid
du kan förbättra kurvorna med horisontella sektioner och partiskhet. försöka plocka kläder, de kontrasterande färger på bysten lägga till en definition. hålla sig borta från skrymmande design, även lämplig för att utforma och styva material.

fullständig byst
gå till semi-utrustat stil med öppna necklines. kom ihåg, klänning att dra ögat att välja inför mycket vertikalt med en vän vände v-ringning. du kan koncentrera dig på axlarna med axelband, de vertikala lederna och beslag för att förlänga bålen och välj mjuka flödande tyger.

liten byst
att försöka definiera bysten, imperium midjan stil nacke eller v-ringad, hur kan det vara smickrande för din kroppstyp. Du kan också prova att sätta ihop intelligent, veck och volanger och en kontrasterande tyg eller efterbehandling vid bysten för att skapa välstånd. Slutligen, en ljusare färg på toppen har kommer bidra till att balansera kroppen.

mage
direkt uppmärksamheten bort från midjan och öppna profiler och detaljer kring toppen av klänningen ansiktet. Du kan också ha samma effekt med fokus på benen med slitsar eller detaljer om fållen. v-ringad eller avlånga ovala necklines och undvika allt som hänför sig till storlek eller är för hårt eller besvärliga.

i en tjock botten
gå för stilar med imperium midjan eller något som är tätt runt bröstet eller midjan och nödraketer något. insistera på ditt ansikte med en lite hud - axlar, klyvning eller armar. prova att bära en ljusare färg eller ljusstyrka eller detalj på den övre halvan av din cocktailklänning.

Av stewart stewart - 25 maj 2015 09:39

helgdagar, juniorer har många färgstarka sociala aktiviteter som vuxna gör. De kräver också lämpliga klänningar för olika tillfällen, till exempel studentbal, Quinceanera parti. de vill klä upp och visa upp sin ungdomliga skönhet och energi på sina karnevaler. ändå kan juniorer inte så kunnig som vuxna om hur att besluta om och köpa lämpliga aftonklänningar.



 

foto av: aftonklänningar

framför dig börja besluta om klänningar, borde du veta uppenbarligen vad din figur sorten är och vad klänning slag är lämpligt för att passa dina behov.

timglasform: flickor med denna form har typiskt kompletta byster och höfter tillsammans med en väldefinierad midja. det är en idealisk kropps kurva som kan fungera bra med de flesta silhuetter. bland dem, kan manteln smickra figuren allra bästa.

päronformade: alternativ för denna form är små övre och full höfter och tjocka lår. a-lien klänning eller imperium klänning som har lös botten är bra val för dessa flickor. lägga till några utsmyckningar på livstycket att dra fokus och balans ensemblen utseende.

app form: det är också känd som inverterad triangel form med full byster och även en tjock midja och smalare föremål och ben. dessa flickor kan besluta om grimma halsen eller axelbandslös klänning. v-ringad är bra att betona sexig verkligen känna och uppmärksamma konfidentiell del. hoppa passande klänningar.

rektangel form: funktion formen är rak och rak linje. prova mantel eller balklänning. lägga volanger eller utsmyckningar för att skapa en kurvig vid bysten.

plus-size: för dessa flickor, skulle en online-imperium midjan klänning med v-ringad eller halterneck vara det bästa beslutet. med beaktande av de billiga juniorer har begränsad budget.

juniorer kan välja några föredragna och praktiska stilar som kommer att bar i olika tillfällen för flera instanser. axelbandslös nivåer knälång klänning är i allmänhet ett hett alternativ. den här klänningen kan vara imperium midjan med ett bälte. så oavsett smala eller totalsiffror, kan de båda bära den här stilen. Dessutom kan differentierad band kjol täcka de tjocka lår och visa smalare skaft. älskling halsen är ofta en föredragen stil för hals. stilen kan blanda girly rättvist och mogna sexiga känslor.

tappning är välkänt dessa år. spets kommer inte på något sätt vara föråldrad. flickor kan också välja spets klänningar. det kan vara både formell och informell. söta barn docka klänning kan också vara en särskilt eftertraktad klänningar. det kan bli vackra och bedårande utseende som liknar en docka. för junior aftonklänning, undvika alltför en hel del utsmyckningar. Det är möjligt att välja några livfulla färger till ljusare hudfärg. bevara vackra och okomplicerad.

Av stewart stewart - 25 maj 2015 09:24

en bröllopsklänning eller brudklänning är plagget bärs av brudar under vigseln. vikten av färg, stil och ceremoniella klänning beror på religion och kultur av deltagarna.



 

foto av: brudklänningar

kan du upptäcka valet av 2 i 1 bröllopsklänningar och hitta din brudklänning eller ditt personnummer brudklänning: vit klänning, 2 i 1 bröllopsklänningar, prinsessklänning, högtidskläder, brudklänning original, bustier, blommor, slöja Vittnesmål från läsare panelen av någon plats för en underbar klänning bröllop.

datingen för brudklänning
i modern tradition, i den västerländska kulturen, är färgen på brudklänning vit. används i denna betydelse, white nyanser som pastell ägg, rå eller elfenben. populariteten av denna färg kan spåras tillbaka till 1840 år som såg union av drottning Victoria Albert av saxe- Cobourg. drottningen valde en vit klänning för händelsen. Den Officiella Bröllops porträtt fotograferar väl spridd och många brudar valde en liknande klänning för att hedra detta val. den tradition av att använda en vit kostym på bröllopet fortsätter i dag.

innan den viktorianska eran brudar kunde gifta någon annan färg än svart (färg sorg själv) eller rött (som var ansluten med prostituerade). den vita klänningen kom att symbolisera hjärtats renhet och oskuld barndomen. en senare tilldelning föreslog att den vita färgen symboliserar oskuld, men passar inte detta mönster ofta att brudar använder vita klänningar för deras successiva fackföreningar. ursprungligen blå var färgen som förknippas med renhet.

porslin
Kina beskriver lyckan i röd färg. Det kinesiska nyåret Lampions är röda och så gör brudklänning. den traditionella kinesiska brudklänning nu antagits av den västra. de mixa och matcha vintage med kinesisk stil klänning tillsammans med sin djärva röd färg. nuförtiden, de kreativa designers smälta vintage kinesiska klädstil med a-line bröllopsklänningar

india
Indien har otroligt hisnande bröllop ceremonier som alla avgudar. de färgglada saris fångar ofta uppmärksamhet och göra bruden blir vackrare med alla tillbehör. som indiska bröllop stil går internationellt, människor börjar smälta sari tradition med en-line bröllopsklänningar. därmed ger kombinationen av djärva färger och en linjestil magnifik och unik vädjan till bruden ska vara.

höga låga klänningar billiga uk
varför inte stanna och besöka denna webbutik där du kan få 2 i 1 brudklänningar som är vackra och tillgängliga? snygg design och överkomligt pris på den här klänningen tog dina ögon och du bör ta en närmare titt på denna punkt. inte oro för hög låg prom stjäla sjöfart billig uk, eftersom vi försöker alltid vårt bästa för att erbjuda service av hög kvalitet, inklusive snabb leverans?

massor av mönster finns i bröllopsklänningar. Du kan välja någon av dem åt dig. när du planerar att köpa din stora dag klänning, måste du forskning på nätet först så att du kan kontrollera olika alla kända märken innan du väljer något för dig så att du kan se vacker och annorlunda.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards