Direktlänk till inlägg 25 maj 2015

ideal hitta det perfekta brudklänningar

Av stewart stewart - 25 maj 2015 09:52

få bra förarbete
de vackraste cocktailklänningar har flera gemensamma drag, och du bör leta efter dessa inköp över den perfekta klänningen.



 

foto av: cocktailklänningar

var inte
den perfekta cocktail klänning är vanligtvis ganska sexig, så välj en stil som visar lite hud. bara vara noga med att inte överdriva det. när det gäller att avslöja klyvning, nakna axlar eller rygg, är en liten gåta alltid bättre än att utsätta dig.

höger montering
Välj cocktail klänningar som är monterade genom bysten och midjan. kjolen bör vara flytande och fri.

vävnad
när det gäller innehållet, kan tunna tyger som siden och satin uppgå att röra sig fritt. styv bomull eller polyester är inte ett bra val när det kommer till cocktail klänningar. om du är shopping för cocktail klänningar, kom ihåg att diktera modetrender under senare år är att less is more. Välj stilar subtila, enkla och nyktra till grälla färger och alltför tillägg såsom falska diamanter eller paljetter.

accessorize väl
ihop din partyklänning med en flashig par skor, en liten handväska och örhängen eller ett halsband, och du har fått se att är verkligen häpnadsväckande!

arbeta med ditt ansikte
sanningen är att väldigt få av oss vars kropp är perfekt, men istället för att gnälla om det eller hoppa klänningar övergripande, att nyckeln lära sig att arbeta med vad vi \ 've. den goda nyheten är att de flesta cocktail klänningar kan arbeta på kropparna av alla former och storlekar. det är bara en fråga om vad du letar efter. sedan kontrollera följande tips för att välja kläder som arbetar med kroppen typ:

kurviga
Kom ihåg att mörka färger kommer alltid att du ser smalare ut. överväga en cocktail klänning långt rep för att helt täcka benen och låren. imperium midjan och kjolar kan också bidra till att dölja brister, inklusive fullständiga höfter och lår.

kort
hålla klänningen precis som det är att krossa din ram. Du kan också prova att se ut som en sidolucka för längre ben och ett större bidrag än stil imperium midjan, för att göra dina ben verkar längre. längden av klädsel bör vara ovanför knät.

kid
du kan förbättra kurvorna med horisontella sektioner och partiskhet. försöka plocka kläder, de kontrasterande färger på bysten lägga till en definition. hålla sig borta från skrymmande design, även lämplig för att utforma och styva material.

fullständig byst
gå till semi-utrustat stil med öppna necklines. kom ihåg, klänning att dra ögat att välja inför mycket vertikalt med en vän vände v-ringning. du kan koncentrera dig på axlarna med axelband, de vertikala lederna och beslag för att förlänga bålen och välj mjuka flödande tyger.

liten byst
att försöka definiera bysten, imperium midjan stil nacke eller v-ringad, hur kan det vara smickrande för din kroppstyp. Du kan också prova att sätta ihop intelligent, veck och volanger och en kontrasterande tyg eller efterbehandling vid bysten för att skapa välstånd. Slutligen, en ljusare färg på toppen har kommer bidra till att balansera kroppen.

mage
direkt uppmärksamheten bort från midjan och öppna profiler och detaljer kring toppen av klänningen ansiktet. Du kan också ha samma effekt med fokus på benen med slitsar eller detaljer om fållen. v-ringad eller avlånga ovala necklines och undvika allt som hänför sig till storlek eller är för hårt eller besvärliga.

i en tjock botten
gå för stilar med imperium midjan eller något som är tätt runt bröstet eller midjan och nödraketer något. insistera på ditt ansikte med en lite hud - axlar, klyvning eller armar. prova att bära en ljusare färg eller ljusstyrka eller detalj på den övre halvan av din cocktailklänning.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards