Direktlänk till inlägg 6 maj 2015

tips för att hitta det perfekta balklänningar

Av stewart stewart - 6 maj 2015 07:22

en flicka kan spendera timmar att hoppa från en butik till en annan, glider på en klänning till nästa och ändå gå hem tomhänt. hitta rätt klänning för studentbal är som själ att söka efter några flickor. hitta balklänningar i köpcentret, eller ännu bättre på internet, är enklare och bekvämare. Om du letar efter en balklänning att bära på din speciella natt, sedan läsa på dessa få tips om hur du kan rocka prom night.



 

foto av: festklänningar

enligt din kroppsform eller typ
denna första tips kan vara den svåraste att följa. det finns tusentals klänningar på internet så hur kan du hitta ett enkelt? att hitta den perfekta klänningen, måste du överväga ett par saker först. du kan hitta cocktail klänningar som passar dig beroende på din kroppstyp och hudfärg. det låter lite komplicerat men att hitta en klänning enligt dessa två faktorer kommer att göra frack du naturligtvis.

din kropp typ kommer att hjälpa dig att hitta stilen på klänningen. flickor som är petite hittar korta cocktail klänningar med längder ovanför knäet smickrande. den korta längden av deras klädsel kommer att få dem att se längre med längre ben.

tjejer som har en päronkroppsform bör leta efter klänningar som kommer att ta ögonen ifrån höften. försöka leta efter klänningar med ett imperium snitt och flödande botten.

damer med den inverterade triangeln kroppsform kan leta efter en klänning med en puff botten, vilket bidrar till att skapa en timglasform. Slutligen, kan flickor välsignats med en timglasfigur använda någon klänning som de vill. prova en klänning som kommer att förbättra din liten midja. dessa typer av klänningar kommer att förbättra dina tillgångar i stället för de kroppsdelar du vill dölja.

enligt din hudfärg
en klänning kan komma i många olika färger. att undvika att titta alltför blek eller för mörka i din klänning, välja en klänning som kommer att smickra din naturliga hudfärg. låt oss kategorisera hudton i tre: blå eller rosa undertoner, gyllene undertoner, och gyllene med persika undertoner. personer under den blå eller rosa underton kan ha hud som är blek vit, gul-oliv, eller mörk. afroamerikaner och många asiater finns i denna kategori. personer med gyllene underton kan ha blek eller rosa hud och har bruna eller bleka färgade ögon. slutligen, personer med allmänt jordgubbar rött hår, samt blå eller gröna ögon har gyllene undertoner med en antydan till persika.

Om du är under den första kategorin, blått eller rosa underton, så ska du bära en klänning med en skarp eller klar färg. prova en klänning med färg svart, marinblått, vit, chockrosa, och rött. Du kan också prova isiga färger snarare än pastellfärger. hålla sig borta från färger som guld, orange och beige.

för den andra gruppen av hudton, gå för pastell och mjuka neutrala färger. gyllene undertoner är också lämpliga för din hudton. cocktail klänningar för personer under denna kategori bör inte försöka blå toner och svart.

flickor i denna grupp, gyllene underton med lätt av persika, bör gå för klänningar med varma färger. dessa färger inkluderar persika, gyllenbrun, guldgul, och kamel. färgerna för att undvika är tråkiga eller mörka färger.

komplettera din naturliga skönhet innebär att förbättra dem. din kropp har särskilda tillgångar bör du stoltsera medan din hudfärg lyser ännu mer, tack vare klänningen du bär. klippa din prom night genom att leta efter balklänningar på internet. dessa tips kommer säkert att göra din shoppingupplevelse snabbare och enklare.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards