Direktlänk till inlägg 8 maj 2015

Rihanna i drottningens dräkt stängs träffade gala röda mattan

Av stewart stewart - 8 maj 2015 09:21

00E6A094-2D87-4EA7-A202-21FBB49D8ADD_w640_r1_s_cx0_cy3_cw0

(Bild via internet)

New York-

aldrig låta det sägas att rihanna inte vet hur man gör en entré.

på en natt när stora stjärnorna var en dime ett dussin - prova george och Amal Alamuddin, lady gaga, madonna och cher - popsångerskan lyckades ändå dra den röda mattan ut från under resten av dem på träffade galaon måndag när hon svepte i att bära en päls-trimmade gul cape med blommigt virvlar runt av guld och ett tåg så länge det krävs tre wranglers.

ensemblen kom med en liten rosa miniklänning under, och en gnistrande tiara. i linje med kvällens tema - porslin, och dess konstnärliga inflytande på den västra - outfit kom från Peking-baserade designern guo pei, vars överdådiga mönster också finns utställda i den nuvarande Metropolitan Museum utställningen, "Kina: genom spegeln. ''

1EAD4D7B-451F-4D7E-900A-7D77F035A725_w640_s

(Bild via internet)

som anstår en stjärna - eller mode royalty - rihanna befallde premium uppmärksamhet på mattan genom att vara en av de allra sista att komma fram. men jämfört med en annan a-lister, hon var en tidig fågel.

Beyonce och hennes make, jay z, kom så sent att många fotografer var att ge upp och lämna. Hon var mycket fotogenisk, men i en ultra-ren, Bejeweled givenchy haute couture klänning av Riccardo Tisci.

F44DA4B5-02A8-4276-9771-06B11550CDC2_w268

(Bild via internet)

djupa, ruby reds, skimrande guld och andra ädelstenstoner dominerade färgschema som mängder av inbjudna kändisar omfamnade årets porslin inspiration. Det fanns paljetter aplenty och broderier var överallt.

en av de första att anlända var galan longtime huvud, mode redaktör Anna Wintour, som lekte en orange-och-röd blommor couture klänning från Chanel när hon gick upp för trapporna för att sparka igång den stjärnspäckade part som väcker miljoner för de mötte s Anna Wintour kostym centrum.

Hon följdes av en rad stjärnor från film, musik, mode, tv och även sport oöverträffad någonstans men kanske Oscarsgalan. som skådespelerskan Kate Hudson noterade: "det är som Oscar natt för modevärlden, men utan trycket av vem som kommer att få en utmärkelse 'Hudson var klädd i en elegant klänning av guld paljetter, av Michael Kors..

en av de största stjärnorna i kväll - och en överraskning, förrän i sista stund - var cher, i en diskret (relativt) sequined Marc Jacobs klänning i grått och lila med ett vagt blomstermotiv.

19493369-0280-4EA1-8BEE-9699F1F0DBEF_w268

(Bild via internet)

Det fanns också ett antal kinesiska kändisar närvarande, kanske främst bland dem skådespelerskan Gong Li, som erbjöd en flickaktig lutning på huvudet när hon vinkade i en djup röd sammet klänning med svart spets och en fläkt design. hyllade filmregissören Wong Kar wai var där som träffade utställningens konstnärlige ledare.

Sarah Jessica Parker, som var en av de okvalificerade träffar på fjolårets röda mattan i eleganta beställnings- Oscar de la Renta, gjorde ingen besviken den här gången, som förekommer i en tornar röd huvudbonad som liknade brinnande lågor. designat av modist philip Treacy, bar bit långa röda tofsar på varje sida.

parker parat med en-skuldra svart klänning prydd med skärp bestående av bitar av vintage tyg och pärlor från Sverige - ett samarbete med H & M och bolagets medvetna samling, som fokuserar på hållbara tyger.

"Vi trodde att det berättade en fantastisk historia, och också gav dig idéer om hur du kan tänka vad som är viktigt i ditt liv och sätt att återanvända det igen, '' Parker sade.

Parker sade hon hade arbetat på kläderna sedan november, efter att få "spridda ledtrådar '' från Wintour på vad årets tema skulle kunna vara.

507DFF18-1489-4B02-8C6F-0430107A1BAB_w640_s

(Bild via internet)

en av världens mest sedda kvinnor, Amal Alamuddin, kom på sin mans arm i en stegvis rubinröd klänning från John Galliano för Maison Margiela.

och en annan allmänt sett kvinna, lady gaga, bar en enorm kimono liknande plagg översållad med fjädrar från Balenciaga. gaga drog jubel när hon vinkade till publiken packad bakom läktaren över Fifth Avenue från museet.

skådespelerskan Kristen Wiig omfamnade kvällens färgschema, klädd i en flödande gul chiffong nummer genom Prabal Gurung, som följde henne på mattan.

Jennifer Lopez blottade mycket mer hud i en röd versace kappa med ren sidopaneler.

E92206B8-BAB3-4F63-A94B-503C5BD061A5_w640_s

(Bild via internet)

Kim Kardashian valde ren, även i en vit klänning med en fjäderlätt tåg av peter Dundas för Roberto Cavalli, designerns första för huset. lillasyster Kendall Jenner gick med Calvin Klein, mousserande i grönt med sexiga spetsar på varje sida. mamma kris var också där, i en klarröd draperad klänning med guldbälte.

0A21BF64-5A6C-4C56-A491-89CED64C5494_w640_s

(Bild via internet)

Anne Hathaway skimrade i en snygg huva kroppen skimmer från Ralph Lauren. håret i en tillfällig bob tog Katie Holmes Zac Posen arm i en av hans designer, en glittrig blå klänning med utskärningar på baksidan.

Justin Bieber visade upp i en svart jacka slingrande med guld drakar, genom balmain. en fågel av paradiset prydde botten av "Glee" "-stjärnan Dianna Agron är en axel tory burch klänning.

AAFF9344-39DB-4A12-8520-4D4570D39212_w268

(Bild via internet)

kinesiska skådespelerskan Tang Wei glittrade, bokstavligen, i en silver klänning inbäddad med tusentals kristaller. "Jag kom hit för att se skön," sade hon, "alla vackra skådespelerskor. ''

gästerna alla verkade medveten om ett nytt förbud Wintour hade placerat på selfies inuti. de tycktes vara glad att gå med på det.

"Jag tror selfies kan typ av skuren i ögonblicket och det roliga," sade Gabrielle Union,. I lila posen, tillsammans med make Dwyane Wade i Miami Heat "det är inte så kul om du behöver för att dokumentera det hela." '

parker kommit överens om.

"Jag kan inte berätta hur befriande det är att höra," sa hon. "Komma ihåg när vi brukade bara ha dessa erfarenheter och om vi var tur att vi fångat dem och så att de skulle vara här [pekar på huvudet] och här [pekar på hennes hjärta]? Jag känner verkligen glad om det öppet. vi får se som bryter mot regeln först. ''

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards