Direktlänk till inlägg 8 maj 2015

trender i cocktail klänningar

Av stewart stewart - 8 maj 2015 09:18

vi alla älskar cocktail timme ... och cocktails i allmänhet ... men med så många alternativ, kan det vara svårt att hitta den perfekta cocktailklänning. stressa inte! Vi har samlat de bästa av de bästa när det gäller de senaste trenderna och stilar, så att du kan hitta den mest utsökta val för din nästa drycker sesh. så, oavsett om du är en risktagare-ready diva eller grundläggande svart typ av tjej, har vi de senaste och största trenderna runt!



 

foto av: festklänningar

en av de coolaste trenderna vi har hittat den här säsongen är att toppdesigners är oblyga med deras användning av oväntade tyger. tror inte att de bästa cocktailklänningar måste vara svart. i själva verket är du garanterad att verkligen göra ett intryck om du gunga för något lite funkiga. en hel del av vad vi har sett kommer från över stora mönsterkategorier - tänk blommor, impressionist inspirerade detaljer, etc.

för en riktigt bra syn på en vacker i tryck val, se till alexia admor s "fiesta paisley print cocktail klänning." och vad en feisty fiesta det är! detta på allvar coola axelbandslös, visar halva låret klänning en rolig över stora paisley tryck i alla sommarens ljusaste färger, allt från orange till rosa, grönt och gult. denna oförglömliga tryck paras med en monterad livstycket som knyter i midjan. dess figursydda övre halvan är fint iväg med sin strukturerade undre halvan som håller sig borta från kroppen, för en allvarligt smickrande siffra. dess 100% siden yttre behåller mjukhet och lyster som bara silke kan ge dig, medan 100% poly fodret ger en robust form som varar hela natten. glida på ett par av metalliskt öppen tå klackar och du kommer definitivt att värma upp någon sommarcocktailparty!

storformat bilder är inte det enda som tar på cocktail-värdig klänning branschen med storm. oväntade, funky konstruktioner är tillbaka i stor skala. Vi har sett en hel del av over-the-axeln utsmyckning, överlappande och överlappande och nya vävar i tygerna.

i det här fallet, kommer vi att titta på Xscape: s "blå färgblock cocktailklänning." Denna klassiska åtsittande spagetti fastspänd, fyrkantiga urringning klänning landar bara på knäna, och har en allvarligt oväntad twist. sant till sitt namn, Xscape take funktioner kyla konstruktion som sveper sin färg blockerad stretch satin (63% acetat, 36% nylon, 2% elastan) horisontellt i ungefär två och en halv tum breda lameller. skära kroppen i ett unikt smickrande sätt, är denna skraj användning av tyg accentueras av dess mörka ljus-mörk färg pall. med svart färg slitsar upptill och nedtill, och de ljusaste blues på din midsection, Xscape definitivt vet hur man gör en figursydd, men ytterst smickrande (för att inte tala helt unik), cocktailklänning.

för vår sista trend, vi bara inte kunde motstå ... vi gå grönt. det är sant; du kan gå ekologiskt när det gäller kläder. det är alltid bra att gå vintage, och don "återvunna" stilar i en ny och fantastisk sätt. men, som visste att du kunde hitta några av de mest lyxiga tyger från en organisk källa?

nadia nour vet, och vet det väl. hennes "organisk svart cocktailklänning" är definitivt den coolaste lilla svarta cocktail klänning som vi någonsin har sett. dess klassiska, axelbandslös urringning och mitten av låret tjugosju-och-en-halv-tums längd sekret bara sass. och kommer dess ekologiska tussah rynkad prinsessa paneler definitivt krama din figur, medan lätt täcka eventuella fläckar som du kanske inte vill dela.

Detta är naturligtvis siden bomb klänning endast kemtvätt, så se till att du tar hand om denna unika pjäs. bära med stolthet, och fjäderben dina grejer i denna lilla svarta klänningen borta grönt!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards