Direktlänk till inlägg 19 november 2015

tips som hjälper dig välja den perfekta cocktailklänningen

Av stewart stewart - 19 november 2015 07:46

cocktail klänningar är ett måste i varje kvinnas garderob. Om du är på humör att köpa en ny cocktailklänningen bör du överväga ett par viktiga saker, såsom din kroppstyp, klänning tyg och tillfälle.

cocktailklänning, cocktailklänning 2016

foto av: cocktailklänning

en kvinnas garderob kan aldrig vara komplett utan en elegant cocktailklänningen. du kan bära en cocktailklänningen till kvällsfester och andra semi-formella tillfällen.

om du vill klä sig för att imponera, är det viktigt att välja rätt cocktailklänningen med tanke på din kroppstyp och tillfälle. en perfekt cocktailklänningen är en som kompletterar din kroppsstruktur och skapar en imponerande siluett. Det är viktigt att förstå att inte alla cocktailklänningen ser perfekt på alla.

eftersom du hittar cocktaildresses i olika typer av stilar, tyger, färger och längd, plocka den perfekta en kan vara en utmanande uppgift. här är några viktiga tips som hjälper dig att välja rätt cocktailklänningen.

överväga din kroppsform
när man köper ett cocktailklänningen måste du alltid tänka på din kroppsform. om du har en päronformad, äppelformade, inverterad triangelformade, timglasformade eller plus-sized siffra, kan du lätt hitta en cocktailklänningen som passar din kroppstyp.

beroende på kroppsform du kan välja mellan olika typer av cocktailklänningar, såsom en axel, axelbandslös och A-linje klänningar.

ditt val av klänning kommer också att bero på den kroppsdel du vill stoltsera eller kamouflage. medan axelbandslösa klänningar passar päronformade kroppstyper, klänningar med v-ringning är idealiska för omvänd triangel och äppelformade.

den berömda axel stilar för en cocktailklänningen inkluderar en axel, tjock rem, spagetti fäster, halterneck, holkärm och spets ärmar. besöka denna webbplats för olika stilar i cocktail klänningar. välja rätt halsen är lika viktigt som att välja rätt fållen när du handlar för en cocktailklänningen. måste du alltid välja en urringning som smickrar din figur. Du bör inte följa en trend blint när man väljer en cocktailklänningen.

i stället köpa en som är bekväm, häver dina kurvor och effektiviserar din kropp elegant.

klänning längd och tyger
bör du alltid köpa en cocktail klänning som har lämplig längd. den rekommenderade längden är från ovanför knät till full längd. innan du köper klänningen, bör du prova några klänningar i olika längder och se vilken längd passar dig bäst. de två vanligaste längder för en cocktailklänningen är strax ovanför knät och golv längd.

en annan mycket viktig sak att tänka på är tyget på klänningen. du kan antingen köpa ett cocktailklänningen tillverkade av naturliga fibrer eller konstfibrer. medan de populära naturmaterial är bomull, siden, bambu och hampa, de konstgjorda material inkluderar nylon, akryl, spandex, rayon och polyester.

Färgen är också mycket viktigt och du bör noggrant välja den rätta för din cocktailklänningen för att se till att det kompletterar din hudton och ser perfekt på dig. Du kan lätt hitta de bästa cocktailklänning 2016 på nätet inom din budget. utforska för ett stort utbud.

innan du köper en cocktailklänningen, bör du alltid tänka på de tillbehör som du vill ha med den. Valet av tillbehör, som kan omfatta örhängen, skor, halsband och armband, kan i hög grad bidra till att ytterligare förbättra utseendet av studentklänningar.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards