Direktlänk till inlägg 16 april 2015

göra eller inte om ditt bröllop klänning

Av stewart stewart - 16 april 2015 08:40

brudklänning är inte en vanlig vit klänning. det är en minnesvärd klänning som du kommer att bära den gifta sig med en man som kommer att leva med dig och tillbringa resten liv med dig. skillnaden på klänningen från andra kläder i din garderob är meningen det bär. Deras brudar väljer bröllopsklänningar noga. vilka tips axla De bryr?
De gör vad som bör och vad ska de undvika?



 

foto av: brudklänningar

Thu:

ge dig mer tid
många experter kommer att föreslå bruden Att axla börjar välja brudklänning Omedelbart efter att ha beslutat bröllop daterar. det är nog ett halvår i förväg. så du kommer att ha gott tid att shoppa runt. processen att välja en, reservera det, vilket gör det, försöker och alte ring kommer att behöva en hel del tid. Om du vill ha en designer brudklänning, du kan få vänta mer än sex månader. Tidigare planer för att säkerställa inga olyckor.

hålla dina idéer
personal eller bröllop salong vill veta vad du vill prova och välja. men du justgive tips i flera på ord. det är svårt för dem att få din idé. om du kan plocka några bilder i brud tidskrifter, examensarbete ta bilder och berätta personalen vad du tycker genom att visa specifika bilder. Det blir lättare för personalen att förstå. dessutom berätta för dem vad du bär Vanligtvis i livet och vad stil bröllop du planerar. Så att de kan plocka bröllopsklänningar-som liknar ditt temperament och bröllop stil.

ge din budget
glöm inte att tala om för personalen du budget som du planerar att spendera på ditt bröllop klänning. då, kan hon välja bröllops klänningar-som ligger inom begränsning. till dig, kan du undvika att bli frestad av dyra bröllopsklänningar-som kommer att förstöra din budget när du väljer det.

match i förväg
Det doesnâ meansthat du axla göra frisyr eller en makeup för ditt bröllop när du försöker ditt bröllop klänning. åtminstone, du bör veta vad frisyr och smink är att matcha med ditt bröllop. till exempel, om du vill ha en updo frisyr, ha en ponny-ail när du försöker klänningar. och du kan ha skor i liknande höjd med bröllop skor som du förväntar dig att få.

gör inte:

ingen bokning
especial på bröllop säsongen, bröllop salonger är upptagna. om du inte boka i förväg, Må staber har inte tid att offra tjänsten. för att få helhjärtad service, kom ihåg att reservera.

vara rädd för att prova något nytt
om personalen väljer en stil-som du aldrig tänka, ändå prova. personalen har mycket erfarenhet av att välja bröllopsklänningar. Må Du kommer att få en överraskning.

medföra många vänner och familj
bara bjuda din mamma och två eller tre bästa vänner. Deras idéer frågar om ditt val. alltför många människor kommer att vara bullrig. och deras olika förslag kommer att påverka ditt val.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards