Direktlänk till inlägg 20 april 2015

bevara din brudklänning för år

Av stewart stewart - 20 april 2015 07:39

en brudklänning är vackra minnen i alla sina rynkor. för de flesta brudar, är det att hitta en orsak, och kan till och med se sina egna barn när de växer upp, berätta för alla dessa vackra stunder som har erfarenhet på denna speciella dag.

mycket tid är att välja den perfekta bröllopet klänning och prisvärd för den stora dagen i ditt tidigare liv. Därför är det logiskt, bröllopsklänning som har så många färger att hålla ditt äktenskap i gott skick.



 

foto av: brudklänningar

en bröllopsklänning i gott skick kan överföras till kommande generationer en familjeklenod. av denna anledning, måste du veta hur man tar hand om din vackra brudklänning - både före och efter äktenskapet.

1. köpa en ren, enligt stora, rå bomullsduk och ofärgad. denna typ av bomull plåt är lätt tillgängliga på marknaden. men se till när man köper som har mycket lite fiber bomull blad artificiellt.

2. före användning, tvätta bomull blad i varmt vatten för att förhindra smuts är borta längre. använd inte diskmedel.

3. efter ceremonin är över, ska klänningen vara insvept i bomullstyg. undvika att använda en plast klänning att lagra din brudklänning som en snabb oxidation av plastvävnad leder till en ansamling av syraradikaler vållar allvarliga skador på din klänning, kan detta orsaka.

4. lagra klänning i ett plant läge, och måste skyddas från solljus och fukt.

5. rengöras inom två veckor efter bröllopet, den brudklänning torka. om det finns ett slags fläck på kläderna och du vet hur du se till att ditt larm kemtvätt.

6. välja en rengöring, som specialiserat sig på att bevara brudklänningar.

efter din brudklänning har kemtvättas, måste vidta extra försiktighetsåtgärder för att säkerställa korrekt bevarande.

1. första, köpa en förvaringslåda under vakuum och kvaliteten på posten, den syrafria mjukpapper.

2. användning buffrat arkivpapper för en klänning av syntetiska fibrer och naturfiber kläder, obuffrad arkivpapper vilja.

3. Håll ned metallbelagd väv, stift och svamp stoppning för brudklänning separat efter en metall kan oxideras och eventuella fläckar på tyget.

4. Vik klänning i silkespapper av hög kvalitet i veck mellan de två, börja att förhindra permanenta rynkor.

5. och slutligen, bröllopsklänningar butik i ett förseglat vakuum och se till att den hålls på en sval, torr plats åtskilt från föroreningar och rök.

6. kontrollera klänning från tid till annan av lådan.

i internet världen i dagens anslutna, är det inte svårt för en bröllopsklänning på nätet till ett överkomligt pris, men hålla den i perfekt skick för att hitta färsk är svårt. Följ ovanstående tips och du kan göra din brudklänning full av underbara minnen intakta i åratal.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards