Direktlänk till inlägg 20 april 2015

Tips för den perfekta stranden brudklänning

Av stewart stewart - 20 april 2015 07:45

bröllop på stranden är så mycket populär nu för tiden. De är mycket lättare att planera - naturen gör allt dekorera för dig så det finns inte en hel del arbete att göra innan handen. strand bröllopsklänningar kör allt från helt enkelt, för att sagolikt fantastisk. populariteten för att ha ett bröllop på stranden växer som par ser till mer ovanliga platser för deras bröllop, och med ett bröllop utomhus greaterlove payback från ett val i den typ av klänning som kan bäras för tillfället. naturligtvis vill bruden fortfarande att titta underbart, och en strand brudklänning kan vara lika glamorös och fantastisk som en konventionell klänning.



 

foto av: brudklänningar

så, Har äntligen klaustrofobi Beslutat att ha ditt bröllop på en strand, kommer ni att plocka upp en dress-som går med detta tema. den traditionella klänning och slöja kommer inte att göra. tänker på det, du kommer att göra en röra av din vackra klänning på en strand om det är en lång flödande vit satin klänning med en lång tåg. klänningen kan hamna i en enda röra.

när du väljer din klänning du willhave göra surethat du är mycket bekväm i det. eftersom bröllopet är på en strand, Borde det inte vara länge.

med detta bröllop trend blir allt mer populära, är formgivare komma med innovativa och unika idéer perfekt för tillfället. för stranden bröllop, till sitt yttersta vital överväga kvaliteten av tyg som du kanske måste resa mycket och ook tillverkning Borde inte vara på sin plats i hög luftfuktighet. till exempel, kan du bära en lång klänning gjord av chiffong-som willgive en elegant och svävande utseende till klänning. Chiffong är smidigare och en mycket glänsande tyg, perfekt för en bröllopsklänning. en strand brudklänning stil som ser otroligt vacker chiffong är prinsessan eller kejsaren midjan design. det finns en mängd olika stilar i den senare stilar, som: axelband, grimma och v-ringad eller kejsaren midjan A-linjeformat. varför, eftersom det kommer att göra klänningen flödet med lätthet skapar en mjuk och känslig rörelse när du går.

du kan gå för en lätt material som chiffong, siden, linne eller satin. Det är bäst om det är ganska enkelt. en enkel men elegant brudklänning skulle lägga till den romantiska inställningen på stranden. en sarong skulle göra en härlig bröllopsklänning om du kan bära den väl alongwith en fin grimma topp. du kan ook gå för en axelbandslös eller axelband-vilket skulle se mycket vackert på stranden. ook du-kan gå lite annorlunda än traditionell vit klänning. finns det olika teman Inom strandtema som Hawaiian tema, karneval tema etc Hawaiian tema skulle göra ett mycket bra val och färgstark. det är ditt val, har det på ditt sätt.

strand bröllopsklänningar axla lager och minimera svullnader. stranden Tenderar att vara mycket varmare än en luftkonditionerad kyrka. Naturliga tyger zoals bomull är din bästa insats när de andas väl och du kommer inte ha problem med svettningar. undvika tunga broderi och pärlor arbete axel avhandling kan lägga till en betydande mängd av tyngd till klänningen och betyder din kropp värms upp mer samtidigt bär den.

några viktiga påminnelser är väsentliga för stranden bröllop med avseende på etikett, eftersom vissa idéer kan anses Olämpligt för ett bröllop. bikinis är eller ogillat, även om många människor väljer att gifta sig i ett kapell och sedan har en mottagning på stranden, är en bikini Önskat om det kan införlivas i den senare delen av händelsen.

brudar här är din speciella dag, vill du se din allra bästa och känner på samma sätt som du ser. så, kom ihåg att komfort och skönhet går hand i hand. Nu att så du vet vad tyger fungerar bäst för din strand brudklänning, shoppa och må bra. Lång eller kort, linne eller chiffong du kommer att dansa hela natten lång i sanden med din brudgummen i noter linnedräkt. lyckönskningar till er båda.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards