Direktlänk till inlägg 25 april 2015

brudklänning viktigare än brudgummen?

Av stewart stewart - 25 april 2015 09:17

när man planerar för ditt bröllop, kommer du att finna att den viktigaste delen är centrum bit, din klänning! varje brud vill se sitt bästa, lämnar gästerna en minnesvärd entré som blåser bort alla tidigare bröllop som de någonsin har deltagit. hitta den perfekta bröllopsklänningen kan vara jobbigt, så det är viktigt att inte vänta till sista minuten. du har många alternativ för designer klänningar att välja på, så får monteras direkt för att säkerställa din blickfång är klar i tid.

laura Sheppard är en välkänd designer som erbjuder mycket fashionabla brudklänningar. De är unika och har en smak av sina egna. klänningar har spets korsetter, sjalar och tyll overlay och kjolar. hon även har anpassat designs speciellt framtagen för din bröllopsdag! Om du funderar på att ha ett tema för ditt bröllop, till exempel en 40-ish stil, detta är designern att gå med. Hon har allt från lyxiga vita klänningar med elfenben tyger att pärlstav klänningar med en indisk smak. din förfrågan är hennes kommando!



 

foto av: brudklänningar

Om du är ute efter något lite mer traditionella, prova Oleg Cassini. Han erbjuder några av de mest prestigefyllda mönster i bröllopet modebranschen. Han erbjuder moderna klänningar inspirerade av klassiska stilar. oleg är också känd för att skapa klänningar för första dam Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe och Renée Zellweger.

är du en full-figured kvinna som är ute efter att vara fantastiska på hennes bröllopsdag? ser längre än bruden makt val av designers. liv harris är skissdesigner för full tänkte kvinna med klänningar som kommer i olika stilar och färger att välja mellan. oavsett om du letar efter något vanligt, traditionellt eller unik, kan du hitta den med bruden makt.

skaffa dig en enkel, men ändå elegant, klänning från camila Elbaz. hon har klänningar som har populära en-line skjortor med livstycket toppar som är lika bekväma som de är smakfullt. Camila s klänningar tillåter bruden att ha en övre skala bröllop utan alla väsen som kommer med överväldigande design. rätt och slätt är ibland det bästa sättet att gå.

förlorade i havet av alternativ för en brudklänning? det finns en designer som vet exakt var du kommer från, Vera Wang. Hon var också en frustrerad brud söker efter den perfekta bröllopsklänningen. vera beslutade då att utforma sin egen och nu producerar två nya modeller varje år. Dessa klänningar är kända för att ha en sofistikerad inställning till klassiska stilar.

Oscar de la Renta är en av världens mest kända brudklänning designers genom tiderna. Han erbjuder olika stilar från gammaldags, chic, modernt som excentrisk och elegant. välj en av hans klänningar att garantera att du kommer att vara den belle av bollen. har ditt val ur ett pösigt vit klänning, slim monteras klänning eller en skiktad brudklänning med en flödande tåg.

behöver en klänning som har känsla för detaljer? du bör överväga att få din bröllopsklänningar från rivini, av Rita vinieris. Hon är känd för att designa klänningar med svepande silhuetter med krämiga nyanser av blekt vitt och elfenben. de mönster skapas från crepe, silke, torkdukar, organza och satin. inte bara att du ser bra ut i hennes klänning, men du kommer att må bra.

oavsett vilken typ av klänning du söker, det finns en designer där ute för dig. bläddra runt (tidigare snarare än senare) för att hitta din perfekta match! om du är osäker på vilken designer att gå med och gillar att ha en mängd, erbjuder brud makten över 100 olika designers och är upp-to-date med de senaste brudklänning design. du är säker på att hitta brudklänning av dina drömmar här.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards