Direktlänk till inlägg 25 april 2015

funktioner i couture bröllopsklänningar

Av stewart stewart - 25 april 2015 09:34

om du har en tid för din speciella dag eller om du bara har drömt om dagen för din framtida äktenskap, är det aldrig för tidigt att börja planera ditt bröllop. så även om din dröm om dagens humör, här är en snabb krasch kurs om undertecknande har couture brud mode.

konceptuellt, anpassade kläder, endast de bästa och mest extravaganta couture synonyma idag mycket bra, med dyra kläder och eleganta, mycket elegant klassiska designelement.

hitta rätt klänning för dig bland tusentals unika bröllopsklänningar kan vara en svår uppgift. Här är en enkel uppdelning av olika kriterier, kan du finna brudklänning fördel du drömmer när du begränsa dina val.



 

foto av: brudklänningar

en linje
en linje av kläder fick sitt namn eftersom deras former är själva formen på bokstaven a. dessa kläder smalare upptill och försiktigt flimmer nedåt. de är ett utmärkt val för de flesta kroppstyper och är särskilt användbara för att övertyga fler botten tunga siffror.

balklänning
silhuetter av klassisk och elegant brudklänning, aftonklänningar installerad på toppen eller midja och kjolar har överdrivits. från visuella skurna klänningar i bolaget i mitten, som är bäst för kvinnor med genomsnittlig eller mer passande. Men festklänningar är mycket förlåtande eftersom kamouflage hela underkroppen.

smal och kolumn
kolumnen Klänningen har ett smalt skuren noga. Dessa plagg är bäst lämpade för en alternativ smal kropp smalare, mer modern än traditionella klänningar ser poofy.

tappade midjan eller baskiska
midjan tappas midja klänningar föll under den naturliga midjan av figuren, skapar en långsträckt och smal. dessa kläder är väldigt förlåtande och tenderar att smickra de flesta kroppstyper.

från axel
utanför skuldra stil klänningar har ofta en hals, underifrån axlarna och nyckelben, nästan horisontella, med en enda rem eller fläns, som typiskt körs på en axel på ena sidan. dessa avsnitt betonar axlar och nacke, och sedan andra områden för uppmärksamheten.

vännen
sweetheart lines liknar nedersta kurvan, konkav och är vanligtvis i ugn i den övre halvan av ett hjärta. dessa är den typ av snitt kan accentuera och överdriva bröstet.

blad
scoop sektioner är oftast urringade har en böjd näbb, u-formade kanten vid bröllopsklänningar, skopa brukar halsen inte har ärmar, men se upp de fattiga mer än andra avsnitt.

grimma
hals grimma necklines har börjat högre än andra stil kläder och har djupa ärmhål eller två remsor på livstycket och är i nacken, som bildar en dramatisk diagonal linje nära halsen på en större bas. denna konvergens har effekten att axlarna ser mindre.

lite kunskap om vilka typer av kläder och mode terminologi kan bidra till att göra sökandet efter den perfekta bröllopsklänningen är lite lättare. denna snabba och enkla förklaringen ger en enkel referens när man tar hänsyn till de beskrivningar av kläder, sömnad, eller på annat sätt. komma förberedda och vet exakt vad du upptäcker på ditt nästa besök till ett galleri med brudklänning och göra processen att hitta den perfekta klänningen snabbt och enkelt.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards