Direktlänk till inlägg 29 april 2015

få det brudklänning rätt!

Av stewart stewart - 29 april 2015 07:51

Couture bröllopsklänningar kan göra mer än att visa upp brudens figur och stil på sin stora dag. nuförtiden, är hela bröllop teman och mottagnings design uppbyggd kring klänningen, vilket gör det till en viktig stil val för både bruden och brudgummen.



 

foto door: brudklänningar

genomsyrad av historia
bröllopsrockar var inte alltid vit - och i vissa länder rött är fortfarande gå-ner kappa färg. trenden mot vita började med den ständigt populära drottning Victorias 19th century ceremoni. drottningen bar en sidensatin, enkelt inredda vit couture klänning som innehöll en fullängds kjol. Detta var första gången en engelsk drottning hade använt den eleganta Honiton spets, som framträdande plats i Kate Middleton överdådiga klänning nästan 170 år senare. tvärtemot vad många tror, i århundraden blå var den föredragna brudklänning färg på grund av dess klang av renhet - inte vit.

utforma detaljerna
genom historien, couture bröllopsklänningar visas bruden rikedom och hemgift. handgjorda klänningar tog ofta flera år att göra. varje enskild detalj var handsydda och löjligt dyra, ofta med hjälp av importerade material av högsta kvalitet. dessa dagar, brudklänningar finns i alla former, färger och storlekar - från haute couture till de bästa i off-the-rack chic.

vad en tjej vill ha
förståeligt, kommer många brudar välja en skräddarsydd klänning om de har råd. när ringen är på fingret börjar planeringen. men lika många hästskötare-till-vara vet, bruden kan redan ha hennes hjärta inställt på en viss stil, formgivare eller skär.

dessa dagar, klänningar har ofta samma grundmodeller, som bruden kan välja att anpassa sig till sina egna idéer eller kroppsform. det första valet kokar ofta ner till klädstil: klassisk kolonn mantel, en linje, full kjol, imperium linje, sjöjungfru och mer. utanför rack och couture bröllopsklänningar finns i en mängd olika stilar, som kan lämna en brud, ja, ganska förbryllad! olika stilar smickra olika kroppstyper och personligheter. längd är också en ny fråga: ska bruden gå för en lång klänning eller cocktail längd?

när klädstil har valts, kommer slöjor, buketter, skor och brud färger naturligt följa. slöjor är fortfarande ett måste för vissa brudar, medan andra väljer att avstå från slöja, men hålla ett utstuderat tåg. och man får aldrig, aldrig glömma vikten av skorna.

välja klokt
Det finns många olika sätt att välja din perfekta brudklänning. vissa kvinnor väljer att uppdatera en släktklenod klänning, vilket ofta innebär omfattande förändringar. det kan vara så liten som ersätter slitna detaljer eller slet ut hela paneler av tyg för att reparera skador. Om så är fallet, är det bäst att hitta en känd skräddare som kan göra jobbet med respekt, och som förstår inte bara klänningen men tidsperioden och tyg. en oerfaren skräddare kan hamna ruinera klänning och förstöra inte bara för tillfället, men hela bröllopet.

utanför rack klänningar är ofta ett bra val för en brud på en budget - och utanför rack behöver inte betyda billigt. många kunniga brud-till-vara är tar utanför racket till nya höjder genom att använda dem som en grundläggande klänning design för couture designern att anpassa sig.

fördelarna med couture bröllops klänningar förändringar ligger i deras unika. passform, att skräddarsy och klänning är one of a kind - din sort. couture innebär ofta upprepade beslag och förändringar som den stora dagen närmar sig, men bruden kan garantera att det kommer att bli en perfekt passform.

hitta rätt bröllopsklänningar ligger i brudens personliga smak och hennes syn på vad den speciella dagen ska se ut. ett galet klänning kan bara vara perfekt för galna bruden - på samma sätt en full kjolar, all-out ballerina couture klänning kan vara perfekt för dig.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards