Alla inlägg den 2 september 2015

Av stewart stewart - 2 september 2015 08:51

vid lanseringen av sin nya doft "riri" det var mer än rätt att rihanna fattade centrumscenen, och riktigt att bilda sin knäppa stil stal showen i bubblegum rosa spets.

Riri är officiellt den ultimata stil kameleont, som annars kunde dra denna rosa puffball frock bort så enkelt ?! poserar på hennes parfym lansera "fourfive sekunders sångaren såg lätt som någonsin. detta är en look vi förmodligen inte kommer att försöka själva ...

wenn22820559

(foto via internet)

medan alla andra är att kliva ut i 90-talet inspirerade utseende, den popprinsessan kastade hennes stil tillbaka till 80-talet i en bubblegum rosa, axelbandslös klänning täckt i spets. komplett med samordnande louboutin klackar för vissa alla ut barbie vibbar.

oh och om de enorma Puffball ärmarna inte var tillräckligt för att ge ut en bit av teater, riri staplade också på högar av smycken med pärlhalsband och skimrande armband.

doften kampanjen visar en mjukare, girlier sida till stjärnan och vi loving hur rihanna fortsatte rosor, kvinnligt tema, men också lagt till en dos av hennes varumärke sassiness med ett uttalande lockigt "göra.

Av stewart stewart - 2 september 2015 08:47

Det är partiets säsongen och det finns massor av fester och formella frågor att delta! det är den perfekta tiden på året att köpa den fantastiska och festlig fest klänning eller klänning. festklänningar kommer i ett brett sortiment av stilar, färger och material och de flesta kommer att passa in i dagordningen för någon part gal.

festklänningar

foto av: festklänningar

ljusa färger gör det ideala kontrast under vintermånaderna. axelbandslösa klänningar gjorda av satin eller chiffong med breda flödande kjolar kan ses snurr om dansgolvet. både män och kvinnor klädda i deras finery för en utekväll på stan är det som att vara ung handlar om, i denna generation eller något annat praktiskt sedan tidernas begynnelse.

den idealiska partiet stil klänning handlar om strömmar och nåd så att bäraren inte bara ser levande och festligt men hon kommer också att känna sig speciell och kärleksfull. klänningar med snäva midjor att visa upp sina kurvor, och antingen en axelrem eller axelbandslös kvittas med en kjol som kan komma antingen strax under knäet eller ankeln längd för en fantastisk visuell effekt, särskilt när hon är på dansgolvet.

parti betyder roligt och det är vad dessa klänningar handlar om. ljusa färger i rosa, blå eller djupröd är fantastisk och glamorös och lämplig för alla affär. den grundläggande svart festklänning, tidlös och ständigt populära, är fortfarande en välkommen syn på en part eller gala affären. men färgen är vad festklänningar är avsedda att vara och kommer aldrig att bli omodernt.

Pimpa din partyklänning med några bijouterier och höga klackar eller skimrande lägenheter för som verkligen elegant utseende. om damen är lång och hennes partner är kort, kanske platta skor kommer att vara mer lämpligt och kan hon fortfarande vara snygg och chic.

v-ringad klänning eller klänning kan accessorized med fantastisk Strass halsband eller pärlor och ge intryck hon är redo för en formell boll trots att hon festar hårt i hennes festklänning. prova ett par svarta pumps och kanske några ganska chic svart strumpor under den heta rosa festklänning, eller kanske vita satin klackar kikar ut under hennes nästan golv längd studentklänningar i ett flerfärgat material som visar en veckad satin kjol och tight midja undangömt av ett skärp eller bälte.

den typiska part klänning eller klänning som är på modet i dag kan ha korta puffärm, bara ena ärmen, eller vara ärmlös och för varje särskild stil kommer att passa in ett brett utbud av kvällen på stan situationer. silke eller satin är ett tidlöst val men många polyesterväv kommer att fungera lika bra. det handlar om unika och att en individ när det gäller cocktailklänning.

Av stewart stewart - 2 september 2015 08:42

den tidlösa, klassiska överklagande av antika bröllopsklänningar är oöverträffad trots oändligt antal olika typer och stilar av brudklänningar som finns idag. kvinnor i alla åldrar och från alla samhällsskikt uppskattar det unika och ren skönhet av en verklig gamla bröllopsklänning, och i synnerhet en som har gått i arv från en generation till nästa.

brudklänningar, bröllopsklänningar

foto av: veaul

det fina hantverket och otrolig detaljrikedom av de flesta alla antika bröllopsklänningar är helt enkelt fantastiskt med många moderna designers nu härma vintage stil av en svunnen tid. Men för att få samma kvalitet på en verklig antik brudklänning du kommer högst sannolikt betala belönats för privilegiet.

hitta den perfekta antika bröllopsklänningen
när man köper något som en bröllopsklänning och en som har tidigare slitna, det finns flera faktorer att först tänka på, framför allt det allmänna tillståndet för klänning själv. tyg försämring bör vara din primära oro många typer av tyger, inklusive siden försvagas under åren, och intrikata lister, broderier, och lacework kan alla drabbas av tidens tand, ännu mer så om klänningen inte lagras och vårdas på rätt sätt.

förutom ärva en från din mamma, mormor eller framtida mor-in-law, det finns flera andra ställen att hitta det perfekta gamla brudklänning. antikaffärer, butiker sparsamhet, sändningen butiker och second hand-klädbutiker har ofta ett antal gömda skatter unadvertised och gömda bakom sina väggar.

antika brudklänningar kan också ofta hittas till rimliga priser på online-auktion webbplatser eller via online-återförsäljare av vintagekläder. minns storlekar av gamla bröllopsklänningar kommer att variera kraftigt, inte helt olikt de som tillverkas och säljs i dag, och oftast köra små. vet dina exakta mått och fullständiga uppgifter om plagget innan du köper för att undvika behovet av kostsamma avkastning, särskilt om du handlar på nätet som inte alla handlare erbjuder fri frakt för återkommande objekt.

När du köper används, gamla bröllopsklänningar, brudar-till-vara bör tänka på de extra kostnaderna för eventuella ändringar eller reparationer för att hålla sig inom sin budget. kostnaden för rengöring och konservering en äldre brudklänning kan också vara högre på grund av delicateness av den åldrade tyget.

om autentiska, antika bröllopsklänningar är helt enkelt inte en del av din budget, överväga en vintage inspirerad klänning av en gynnad tidsperiod såsom renässans eller tidigt 1900-tal.

rengöring och bevara din antika brudklänning
sanna gamla bröllopsklänningar kommer att kräva ett visst mått av särskilt försiktig när det gäller de viktiga frågor som rengöring och konservering. rengöringsprocessen inblandade kommer att bero på vilken typ av tyg som används och hur gammal klänningen faktiskt är. tyg bör behandlas för att förhindra gulnar och brudklänningar ska slås in och skyddas med antingen museum kvalitet muslin eller ph-balanserad, syrafritt silkespapper innan de förvaras på rätt sätt.

att hålla vintage bröllop ensembler ser sitt absolut bästa, hålla lådor lägenhet i ett område utan solljus och måttlig fuktighet och temperaturnivåer, vilket innebär bort från vinden, källaren, eller badrum garderob.

att vara säker på en gammal brudklänning inte förlora sin eleganta utseende eller kvalitet det är starkt rekommenderat att kontrollera bröllopsklänningar gång varje år bara för att se om allt är som det ska vara, vilket ger dig många fler år av skönhet.

Av stewart stewart - 2 september 2015 08:38

är du förvirrad när det gäller shopping för balklänningar? med alla typer av formella kappor och klänningar tillgängliga, det finns också många termer som beskriver längden, design, halsen, och stil av en balklänning. du kanske känner överväldigad när man talar med en försäljning kontorist vid Högtidskläder butik eller ens när du handlar på nätet för balklänningar. Nedan har vi sammanställt några hjälp termer och definitioner som hjälper dig att vara en informerad shopper för balklänningar och andra bal relaterade poster av kvinnors intressen.

balklänningar, långklänningar

foto av: balklänningar

när du hittar den perfekta klänningen, kommer du förmodligen att uppleva en hel del klistermärke chock. god kvalitet klänningar kan variera från en dyr $ 50 till en obscen $ 300 eller mer. om du finansiera din egen bal erfarenhet, kan priset vara skrämmande när du väger fördelarna med att parting med dina surt förvärvade pengar. Om dina föräldrar köper för dig, kan du uppleva en lång debatt om det bestående kvaliteten på klänningen.

vissa balklänning stilarna är nya medan andra har funnits i många, många år. här är några tidlösa stilar som är populära år efter år. imperium balklänningar skärs med en hög midja, vanligtvis börjar strax under bysten med en lång, rak kjol som hänger från midjan. den här stilen fungerar bra med ett päron-liknande figur, eller för dem som har en tjock midja. Det lägger också uppkomsten av mer höjd för petite tjejer.

blommig te klänning
te klänningen är den beskrivning som ges till en traditionell stil under knäet blommig sommarklänning med korta ärmar och blossade lite i midjan. leta efter fina blommiga tryck i material som chiffong, bomull och satin. för de riktigt skjuvning te klänning, prova att bära med en vintage stil underkjol. skönheten i te klänningen är att det passar nästan alla kvinnor, nästan alla av tiden. te klänningen är otroligt mångsidig och kan bäras för alla typer av situationer som bröllop, dop eller en dag på jobbet.

vara medveten om butikens returpolicy. när det gäller balklänningar, de flesta butiker tillåter inte avkastning. detta "no return policy" förhindrar tvivelaktiga avkastning, såsom återlämnande av en balklänning efter att den redan slitits till balen. Om du inte kan returnera en balklänning av någon anledning, vill du vara säker på att du är helt nöjd med ditt val innan du köper klänningen.

många high school i åldern flickor i dessa dagar bär balklänningar som är alltför avslöjande. fäst vid kroppen med dubbelhäftande tejp och exponera nästan varje bit hud på din kropp är en titt på våra glitter stad våghalsiga och är inte verkligen är lämpligt för en bal. inte bara göra en del av dessa klänningar ser trashy, många av dem är nästan omöjligt att hålla ihop. är chansen att du kommer att tillbringa kvällen att se till att du inte förlorar din klänning helt och hållet.

utsmyckade grimmor - detta är mycket trendiga och ser bra ut på flickor med en liten byst. dessa kan se lite informellt eller lite over-the-top ibland, så var försiktig.

välja en klänning som ser ut som om en stor halsband har sytts in i halsen, kan en hel del pärlor och glittrande paljetter göra en klänning ser direkt designer. dessa långklänningar ser fab i en maxi eller mini längd, men tänk färgerna färg du, eftersom det kommer att vara nära ditt ansikte!

Om dina vänner kommer också att balen, planera en rolig shopping dag tillsammans. du kan leta efter klänningar och prova dem, ger varandra ärliga åsikter om vad som fungerar och vad som inte fungerar. eller har en online balklänning ökning tillsammans. kolla in alla webbplatser som erbjuder balklänningar billiga och hjälpa varandra välja vilka aftonklänningar ser bäst. Tänk på att en stil eller färg som ser bra ut på dig kanske inte ser bra ut på din bästa vän

Av stewart stewart - 2 september 2015 08:33

ah, din bröllopsdag! en av de mest minnesvärda och vackra dagar i ditt liv. minnesvärd eftersom det är den dag du går i förening med ditt livs kärlek inför Gud och din familj, och förhoppningsvis inte minnesvärd eftersom dina fötter värker i ditt bröllop skor! när det gäller din bröllopsdag du vill se ut som en prinsessa, men du också vill vara bekväm. i den här artikeln kommer vi att gå över 7 bästa tips när det kommer till ditt bröllop skor.

brudskor, bröllopsskor

foto av: veaul

1. klänning först
Jag vet hur impulsiv vi kvinnor kan vara när vi ser en fantastisk par skor eller sandaler. alla rationellt tänkande går ut genom fönstret som "sko banshee" besitter oss. vara starka flickor, du verkligen inte kan köpa din sko innan du får din klänning. ditt bröllop sko, som dina andra tillbehör måste matcha din klänning inte tvärtom. den perfekta skon är mycket lättare att hitta, eller det kan vara mycket lättare färgat att matcha din klänning.

2. komfort
uppenbarligen du vill se lång och sexig på din bröllopsdag, men 6 tum stilett bröllop skor, är inte praktiskt. du kommer att spendera timmar på fötterna, och gå mycket mer än du tror att du kommer på din bröllopsdag. det finns många ställen som säljer extremt sexig ännu bekväma bröllop skor. Du kan också köpa extra bekväma innersulor och kuddar för dina skor och sandaler.

3. arbete dessa klackar
ca 2 veckor innan din bröllopsdag börjar bära ditt bröllop skor i huset. Detta kommer att säkerställa att skon formar till din fot och att du kan gå bekvämt i ditt bröllop skor på din bröllopsdag.

4. eleganta skor
bröllop skor kan köpas i många olika material såsom; satin siden, crepe luxe och satin. det vanligaste materialet för bröllop skor är satin. satin bröllop skor finns i en mängd olika färger och kan vara vackert gjort upp med pärlor att göra dem ännu mer glamorös.

5. Trampa inte på min blue suede shoes
elvis, ville inte förstöra sina skor och sko skador är något du bör tänka på när du väljer materialet i ditt bröllop skor. Om du har en trädgård bröllop, eller har ditt foto har tagit i en trädgård eller på stranden, måste du vidta lämpliga försiktighetsåtgärder för att inte skada dina skor. satin skor kommer att skämma bort i gräset, så gör så att du går på en bana eller att du har en matta lägga ner som en promenad sätt, det måste du korsa en gräsmatta.

6. färgbara skor
Om du hittat den perfekta färgbara skon, men inte gillar färgen, då kan du få dina skor färgade för att passa din klänning. färgbara brudskor är bra eftersom de ger dig möjlighet att anpassa din sko.

7. razzle dazzle
köpa en vanlig satin skor och försköna dem själv med strass, kristaller eller pärlor. Detta är ett bra sätt att matcha din klänning med dina bröllopsskor.

Ovido - Quiz & Flashcards