Alla inlägg den 29 september 2015

Av stewart stewart - 29 september 2015 09:29

2977857056ca1db22ff82ca0a944f0d0

(foto via internet)
clementine McVeigh fru Jarrad McVeigh av svanarna anländer till 2015 brownlow medalsource

Ja, det är alltid en melbourne kontra Sydney mode strid. och aldrig mer så än i går kväll, som båda städerna gick häl till häl värd de två främsta röda mattan händelser för att de mest populära footy koder.

i melbourne hörnet, gick brownlow är allt färgad, befjädrade och baby ojämn, allt på en bakgrund av några killer svarta klänningar.

Sydney hörnet, tiden valde att visa upp hud, massor av ren paneler och låg hals, några elaka vita och massor av diamanter.

medan sport pip och footy fans vet vart den ska gå att läsa om spelarna delen av natten (det kallas sport och kan hittas någon annanstans på denna webbplats) för många av oss det handlar om klänningar.

och medan den mest idélöst frågan genom tiderna: "Vem är du bär" kommer att hemsöka röda mattor tills mode utrotning, det är en del en del av oss ser fram emot mest. (* cue öga rullar från vissa läsare *)

och jag har en sak att säga, det här året mode striden var så nära som det någonsin har varit.

låt oss vara ärliga, de gownlows brukar ta hem style crown, ganska övertygande, men i år de mode uppkomlingar vid dally m: s gav dem en liten mode knuff.

tack vare artister som dally m gäster Tessa james (hennes partner är nate myles), lara pitt i vitt, laura geitz och en svart, urringade klädda frotté biviano (som är ute mer och mer som en super glam kandidat för riktiga hemmafruar Sydney varje minut) i dally m modefaktor allvarligt folkomröstade.

prålig Sydney-anser verkade nakna huden (Vad är nytt?), medan melbourne kvinnor tog en något mer täckas upp strategin. . . inte att man skulle kunna tro att döma av de artister som rebecca Judd, den regerande Brownlow mode drottning.

bec, tog någonsin så lämpligt guldet logie inställning till hennes klänning. Tja, är det sista gången hon är i utmärkelser natten i hennes officiella hustru-of-a-spelare roll, så bär en guld bejeweled, pärlstav och sequinned j'aton klänning, som om det var att cementera sin plats som drottning b.

men hänga på en minut, i år jag inte kunde gå förbi clementine McVeigh som bäst klädd på brownlow i en utsökt och helt enkelt monique Huillier klänning i djuphavsblått siden. från hennes eleganta hår killer Cerrone diamanter och mörka naglar. hon fick det. stort.

Av stewart stewart - 29 september 2015 09:26

Om du har en viktig part kommer upp och du vill se till att du ser din absolut bästa, du hade bättre börja söka efter den perfekta klänningen nu. Det kan ibland ta lite tid att hitta rätt typ av klänning för en fest, speciellt om det är en mycket formell som du kommer att behöva se elegant och förnäm för. Detta kan vara lite knepigt om du inte har några formella festklänningar i din garderob okej, så du kanske inte har något att arbeta från.

festklänningar

foto av: festklänningar

om du verkligen inte har köpt en formell festklänning innan du kommer att behöva lägga en ansenlig mängd tankar i stil med klänning som du vill ha.

stilen kan ofta ha en stor inverkan på hur klänningen ser ut när den är på - om du väljer en stil som är mer passande för en utekväll, till exempel, kan du få den helt fel utseende och till slut känner på sin plats på din formella händelse.

bör du börja din sökning på nätet nu och du ägna stor uppmärksamhet åt eleganta nedskärningar som kommer att vara lämpliga för tillfället. till exempel, kan du gå för den klassiska balklänning stil, som vanligtvis har en livstycke stil topp med en midja och en utställd kjol som ofta har tyll eller nät under för att ge det en fylligare utseende. den här stilen passar de flesta kroppsformer och balklänningar kan köpas i alla färger och mönster för att passa individuella smak.

en annan populär aftonklänning stil är klänning, som är en löst sittande klänning som vanligtvis har en ganska hög hals och inte har en markerad midja. du kan hitta skift cocktailklänning som kommer med ett bälte, eller så kan du lägga till en till utrusta och definiera din midja. denna typ av klädsel är särskilt fantastisk på dem med en tunn, atletisk form, även om kurvigare damer kan också bära det bra.

den peplum klänningen har blivit otroligt populärt i år efter hertiginnan av Cambridge Kate Middleton slitna en till en händelse och var omedelbart fotograferas. dessa klänningar är ganska retro men har fått en modern översyn under de senaste månaderna, med peplum klänningar som förekommer överallt nuförtiden. de är mycket smickrande på nästan alla kroppsformer och kan bäras till vikt midjan. studentklänningar kommer i alla möjliga färger, så att du skulle kunna hitta en som passar din smak och att matcha med din hudton och hårfärg.

Av stewart stewart - 29 september 2015 09:23

är det officiellt - Irlands brudar älskar vintage bröllopsklänningar!

brudklänningar, bröllopsklänningar

foto av: veaul

om din vintage inspirerad bröllopsklänning kommer från de eleganta och glamorösa 30-talet och 40-talet eller flödande fållar och ¾ längd stil av 50-talet du är definitivt en vintage brud!

dessa är mer populär än någonsin med brudar som inspirerats av en guldålder i Hollywood när Grace Kelly, Audrey Hepburn och Marilyn Monroe prytt våra skärmar.

för vissa en brudklänningar kan innebära en resa till en välgörenhetsorganisation butik eller en butik som specialiserat sig på vintage klänningar, men för dem som vill skapa sin egen tappning inspirerad brudklänningar är det en resa till en brudklänningar designer som leder till skapandet av en unik vintage brudklänning.

vintage inspirerad bröllopsklänningar på edel Tuite
edel Tuite är en av Irlands ledande brudklänning designers. Hon skapar vackra brudklänning för brudar i Irland som reser från när och fjärran för sin one-of-a-kind designer.

i år edel har lanserat sin nya kollektion - klassisk glamour - en samling av vintage inspirerade brudklänningar för Irlands brudar. samt med inspiration från klassiska vintage tidens såsom 20-talet, 30-talet, 40-talet och 50-talet edel tar också inspiration från brudar som besöker hennes butik i Drogheda.

vintage bröllopsklänningar - designern strategi
"vintage brudklänningar är mycket modern och är perfekt för tjejer som älskar sin stil, vill visa upp sina kurvor och verkligen göra sin prägel på hennes stora dag. varje brud är olika och är inspirerad av olika epoker och vintage stilar. och det är därför Vi skapar individuellt inredda vintage brudklänningar som förgyller en brud unika form, stil och personlighet.

när en brud-till-vara startar brudklänning jakten de ställs inför så många mönster och ofta ser designfunktioner de skulle vilja införliva i sin egen tappning samling, bara för att upptäcka att det är bara inte möjligt. skönheten i att arbeta med en klänning designer är att vi kan göra just det - lägg utsmyckningar, ändra design och förändrings tyger så att din vintage bröllopsklänningar är verkligen unikt och din mycket egna en-av-a-kind vintage inspirerad bröllopsklänning. "

Av stewart stewart - 29 september 2015 09:20

Taylor Swift spelade gudinnan i en strappy chiffong veckad klänning med metalliska broderade band från j. Mendel med utskärningar över midjan på 2013 Grammy Awards.

balklänningar

foto av: balklänningar

stil jag föreslår: om du har en timglasform, kan du anser dig själv en lycklig flicka, praktiskt taget varje klänning kommer att förbättra din figur. en lägre halsen såsom u halsringningen eller skopa eller v-hals stil håller ditt utseende blir alltför topp-tung, medan en monterad livstycket eller korsett hjälper dig att stoltsera av dina kurvor. mermaid, inslagna klänningar, strapless eller grimma topp klänningar är några bra alternativ för att göra din prom night minnesvärd. tryck och kompletterande färgkombination kommer också att se bra.

rihanna som tog hem den första statyn för bästa korta formuläret musikvideo för sin låt vi hittat kärleken hade hennes mjuka vågiga frisyr och minimal makeup på att slutföra hennes utseende på Grammys på februari

macduggal s couture klänning ser ut som det bars av många dejter på röda mattan i Hollywood. och för $ 1098 kommer det att verka som om det hör hemma på den röda mattan. i helt vitt tyg med svarta höjdpunkter, den nedre delen av den här klänningen har en ros eller blomstermotiv som om du bär en klänning gjord av vita rosor. som benen rör sig så gör blommorna eftersom de omfattar hela klänningen prom från låren mot golvet.

alla vet om din klänning med denna berömda design.

den alltid väluppfostrade Taylor Swift poserade för fotograferna i sin fantastiska j.

mendel gudinna klänning innan du beger dig inne i Staples Center för huvudtävlingen.
Carrie Underwood vann en Grammy för bästa land solo prestanda för blåst bort efter att ha slagit ut dierks prom bentley eric kyrka ronnie dunn blake Shelton och jägaren vid Grammy Awards.

en balklänning har en form passande livstycket och en full kjol. det är perfekt för en siffra som har bredare höfter eller hela lår. kjolen kan vara något helt eller fe prinsessa full.

balen klädbutik har många och är ett av de bästa ställena att hitta en klänning. Detta figursydda axelbandslös klänning flyter på golvet och har volanger i ryggen för att få dig att se snygg och stilren. gnistrande kristaller bildar ett vackert mönster ovanför midjan och den låga backlinjen lämnar mycket att leka med när det gäller tillbehör. Denna natt flyttar klänning är $ 310.

a-line eller balklänning stilarna är fantastisk för att fylla en slimmad form. a-line eller balklänning designen är störst att få en stor människokroppen typ är skadad. det viktiga är normalt att välja rätt klänning som passar din klänningar fysik typ och används som levererar tillfredsställande stöd. den viktiga frågan skulle vara att välja det mest effektiva klänning att gå bra med ditt system mängd och används som presenterar tillräckligt med hjälp.

2nd, kan du behöva välja en balklänning som passar din kropp stil.
en annan bra idé är en a-line spagetti fäster, asymmetrisk klänning. det fungerar bra för mottagning parti också. banden kan ha små vita blommor mönster som utsmyckning och appliqu med balklänningar pärlor runt midjan och remmar.

det bästa sättet att budgeten för en balklänning att börja spara tidigt eller sätta klänning på lay-bort som möjligt, på detta sätt du har tillräckligt med tid att spara för aftonklänningar.

de balklänningar: en kort lame holografisk baby rosa balklänning med marabou trim och en kort blå metallic lama studentklänningar med star trek symbolen på bysten. fin!

Av stewart stewart - 29 september 2015 09:16

även om de flesta brudar väljer brudklänning först och sedan leta efter rätt brudkläder smycken innan deras bröllop skor, men ditt bröllop skor är fortfarande en nödvändig faktor för att slutföra ditt bröllop ensembler. du inte vill gå barfota i ditt bröllop ceremoni, men det ska bli kul att göra så om du tänker gifta sig på stranden, men om inte, har stora bröllop skor tillsammans med ditt bröllop klänning är ett måste.

brudskor, bröllopsskor

foto av: veaul

när vi letar efter det perfekta bröllopet skor, måste du vara bekväm med skon som du har ögonen på. undvika skor som är hårt eller löst eftersom detta kommer att orsaka dig stora problem. Kom ihåg att om dina skor är för hårt, kan det leda till att du resa och även falla under din speciella dag. Det kan även ändra hur du går i din klänning och detta säkerligen kommer att leda dig att ens ha en dålig dag för ditt bröllop. har någon med dig när du söker rätt bröllop skor som en av dina brudtärnor. prova dem först och vandra i dem om det är bekväm nog att vara säker på att det är just den perfekta passformen.

efter att hitta rätt par, skulle det vara bättre om du kan använda testa dina skor på för några promenader inne i ditt hus en vecka före bröllopet. Detta kommer att låta skon passar bättre och bli ännu mjukare för bruden att bära. Det kommer också att ge bruden att bli bekant och bekväm med skon innan bröllopet.

vara säker på om att din klänning och skorna kompletterar varandra. Om du kommer att bära en kort brudklänning, är en hög klack nog bättre speciellt om bröllopet är en formell inomhus bröllop, men om ditt bröllop kommer att ske på stranden, sedan en hög klack brudskor kommer förmodligen inte passar.

du kan be butiken du ska välja ditt bröllop klänning för några fler insikter och information om du inte är nöjd med de val som du ser på affärer och om du är osäker på vad du ska välja från. de vet om bröllopsklänningar och skor samt eftersom de vet mer om de olika typer av brudklänning, brudkläder smycken och rätt bröllopsskor som matchar dem.

Ovido - Quiz & Flashcards