Alla inlägg den 22 september 2015

Av stewart stewart - 22 september 2015 09:47

51854037 Celebrities dine out at Craig's restaurant in West Hollywood, California on September 18, 2015. Celebrities dine out at Craig's restaurant in West Hollywood, California on September 18, 2015. Pictured: Kate Beckinsale FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813

(foto via internet)

bara när du är övertygad om att det är dags att kasta in handduken och packa bort dina lätta, axelbandslös sommarklänningar, Kate Beckinsale kliver ut i denna lilla antal. hennes texture Victoria Beckham design, som presenterar en enda panel, kramar hennes kurvor i alla de rätta ställena - och det är en solid duk för en väl accessorized look.

medan de kallare månaderna tenderar att sätta oss på humör för våra favorit LBD, ser kate hänga på hennes glöd i vitt ger oss andra tankar. i själva verket, kate fungerar denna cocktail midi så bra, vi gick på jakt efter klänningar precis som det - för alla dessa falla cocktailpartyn vi har fått komma upp.

som säger att vi inte kan balansera en kavaj på våra axlar och rock denna look mitt i vintern, med slutna tå pumpar i stället för fotleden-bandet sandaler? läs vidare för att komma igång genom att plocka upp Kates väsentligheter.

Av stewart stewart - 22 september 2015 09:44

när det gäller mångsidighet, är cocktailklänning på ledningen för outfit. Det är en typ av klänning att bäras vid speciella evenemang. cocktails bärs under kvällen och sen eftermiddag frågor även om det kan bäras i dessa dagar när som helst beroende på vilken typ av material som används. för formella evenemang, cocktails väl matchas med rätt tillbehör. du kan även ha en gå till kontoret, men du borde välja från inte en spännande en, plats på din kavaj och förnuftiga skor. denna typ av klädsel samt passar för dem som inte välsignats med perfekt kropp.

cocktailklänning

foto av: cocktailklänning

att välja en cocktail klänning, måste du överväga din kroppstyp. vilken typ av klädsel som passar dig? du är den nedre tungt? Om ja, sedan hitta en outfit som passar din midja väl. cocktail klänningar som har full kjol kommer vara perfekt för en kvinna som har botten tung form eftersom det döljer förvisso utbuktningarna och slapphet i hennes kropp.

ytterligare ett alternativ för kvinnor som har denna typ av kroppen är att plocka för en cocktail design som ger en empirestil midjan. denna typ av cocktail klänning har midjan högre plats, vilket drar ögat mot axeln, ansikte och hals. också, skummar den och draperier på den nedre delen av kroppen. de enda risker att bära denna typ av stil är att det ofta gäller som moderskap klänning, alltså en kvinna som bär denna typ av klädsel frågar misstag om de är gravida eller inte.

Utöver detta är den typ av cocktail som är antingen axelbandslös eller ärmlösa, tillsammans med flödande kjolar annat val för damer som har botten tung typ av figur.

igen, blottar dina axlar och armar är effektivt driva nyfikenhet bort från dina höfter. medan kvinnor som är topptyngda, visar upp hennes ben eller klyvning kan vara hennes val. om hon gillar att fokusera mer på benen än klyvning, sedan försöka sätta på studentklänningar som har enfärgade toppar parade med mönstrad kjol. också, kan hon vandra fållar för kjolen att göra kortare och köra ögonen i benen.

för de kvinnor som vill driva uppmärksamhet mer på hennes klyvning kan täcka upp benen i långa kjolar klänning ändå avslöjar huden i överkroppen med hjälp av djup urringning eller v-ringad klänning. Sanningen är, hon kan också köra ögonen människor både på hennes ben och topp genom att helt enkelt bär drinkar som har låga necklines. vad hon inte bör göra är bär drinkar som har över upptagen toppar eftersom det skulle göra överkroppen ser större och skev balans i figuren. tillbehör också stöd i att hålla en illusion av balans i siffror på en kvinna förutom att klä en korrekt typ av klädsel. de kvinnor som har en tung siffra botten kan bära flashiga halsband, örhängen och chokers, som topptyngda de kan välja bara en halsband och armband i stället. ändå måste hon försöka samt att köpa festklänningar innan tillbehör, skor och väskor till laget upp.

Av stewart stewart - 22 september 2015 09:40

Våren är verkligen en underbar säsong för bröllop. temperaturen blir varmare, är blommorna blommar, är vackra fjäril flyga, är allt grönare kring.

brudklänningar, bröllopsklänningar

foto av: veaul

bär nätta bröllopsklänningar, kan varje brud vara den vackraste ängel. Det är lätt att sätta alla på humör för romantik. när du handlar för brudklänning i den här säsongen, glöm inte att ta med vårkänsla i ditt bröllop klänning. du kan plocka upp några mjuka, luftiga tyger klänningar med spets och blommor utsmyckningar. ta cue från följande vackra klänningar för din vår bröllop.

cue 1: skira tyger
för vårens bröllopsklänningar, kan luftiga och ljusa tyger speglar väl den här säsongen. chiffong, spets och organza är bästa valet. låt våren vind Wisp ditt bröllop klänning under ceremonin särskilt i utomhus bröllop.

cue 2: blommor
att slutföra blommor runt, blom utsmyckningar är nödvändiga i ditt bröllop klänningar. lägga till dessa naturliga blommor på livstycket och midja, eller som en dekoration på frisyr. fjäder stil snart kommit in brudar.

cue 3: cover-ups
glöm inte att förbereda mörkläggning för brudar. i de flesta delar av världen, är skillnaden mellan dag- och natttemperatur under våren. försöker att förbereda en sofistikerad kashmir mörkläggning som kan hålla dig varm och även graciös.

cue 4: preppy detaljer
Om du inte vill lägga blommor på din klänning, tror preppy detaljer att ersätta.

gingham band eller prickar kan också dekorera din klänning perfekt.

som en brud, måste det vara din flickvänner tillsammans med. de bevittna din lyckliga ögonblick. om du har valt en eller flera flickvänner vara dina brudtärnor, glöm inte att det också ditt ansvar att dekorera dem. hur man gör tärnor lika vacker som dig själv men också inte stjäla din åska? Om du fortfarande har några idéer, följ dessa fem modetrender, den perfekta brudtärna komma ut.

1, väljer en enda färg
det är rätt att varje brudklänningar i harmoni med varandra, men varje flicka varierar från kroppsform till temperament. så att du kan välja en enda färg och tyg, sedan uppgifter enligt deras eget beslut.

2, detaljerna i brudtärna klänningar
oavsett hur söt en brudtärna klänning är, skulle det lagras i garderoben för evigt. kunde emellertid konstruktören ändra dess öde. bit av brudtärna klänning kan lägga till lite spets eller utsmyckning med vacker halsringning. stylist kan göra att det är elegant bröllopsklänningar som kan bäras på olika tillfällen i stället för att alltid stanna i garderoben.

3, tillbehör
smycken tillbehör kan du låta tärnorna välja själva. Naturligtvis måste du påpeka att vilken typ av smycken du vill att de ska ha på sig t ex pärlor, silver eller guld, till detaljerna, kan tärnor välja mellan sina egna smycken. de kan känna sig mer bekväm att bära sin välbekanta smycken.

4, buketter
man kan anse att varje tärna inneha en annan typ av bukett, men med samma färg på bröllopstema. Om ditt bröllop färg är rosa eller grönt, kan tärnor ta en massa rosa rosor eller grön hortensia. även du kan ta dessa olika typer av blommor med samma färg.

Av stewart stewart - 22 september 2015 09:37

i stort sett, hänvisar till alla lämpliga för klänning tillfällen eller hålla en högtidlig ceremoni kläder som bärs. fått inbjudningar, du måste titta på botten av klädsel inbjudningar, märkt "officiell (formell)" "informella (informella)" eller "miniklänning (blacktie)" och andra ord, ibland orden "fri (vardagligt)" . vårt arbetsliv, mötte mestadels kvällsarrangemang, så klänning aftonklänning kommer att bli den unika naturen. respektera ägare och banketter, måste startas från plagget, om klädkoden på inbjudan var inte klart, kan du ringa till ägaren eller arrangörerna, att förstå tydligt har förberett bort, säg inte den första efter ankomst ord var: "Jag är ledsen, jag bär några felsteg."

aftonklänningar, långklänningar

foto av: aftonklänningar

Nu, när vi gör tillräckligt läxor för att visa sin charm i dessa sammankomster.

för män liten aftonklänning och kostym designen liknar svart eller vitt, enradigt eller dubbelknäppt, måste byxor vara svart, med ett svart band runt byxorna, om den svarta kappa, bör kragen också vara i svart satin. i allmänhet liten aftonklänning med en vit skjorta och svart fluga, klädd i svarta strumpor, svarta skor. liten aftonklänning är den vanligaste kvällsaktiviteter kläder, middag, drinkar, besök på teatern när de kan bära.

män 's stora aftonklänning, vad vi brukar säga, "smoking", vilket är mindre än den mer formella aftonklänning, behöver oftast svart eller mörkblå, krage och kläder göras samma färg satin, dekorerad med svarta byxor på både sidor band av svarta byxor. vilket i allmänhet med en vit skjorta, förutom med vita handskar och vit fluga. fötter med svarta strumpor, svarta skor. naturligtvis, ibland med en hög trumlock. oftast i de mer formella tillfällen, måste bära stora aftonklänning, såsom en statsbankett, en stor fest, ceremonin, prisutdelning.

Nobelprisutdelningen måste bära en smoking, Högtidskläder smoking symfoniorkester också delta i föreställningar.

män morgon-, vanligtvis under dagen för att delta i firandet, söndag gudstjänster och aktiviteter i den informella brudklänning, som en gång var på det brittiska överklassen i europa Aethra off-test (ascot) kapplöpningsbanan Gold Cup när kläderna, är det också känt som "jockey klänningen." Jackett är mer vanligt förekommande, är färgen svart och grå, knälång, bröstet på en knapp. vest pälsfärg och färgen är precis tvärtom, såsom svart kappa med en grå väst skulle tvärtom kommer i allmänhet grå rock med en svart väst. byxor är grå, eftersom det finns vide ränder, ibland benämnda "flätade byxor." insidan med en vit skjorta, svart och vit randig slips, grå fårskinnshandskar med händer, fötter med svarta strumpor och svarta skor, ibland med en grå hatt. Jackett bär tillfällen mer omfattande, såsom besök, frukost, te fester, bröllop, begravningar, ceremonier, etc., men i allmänhet är några av de utländska och diplomatiska tillfällen.

kvinnors frack, aftonklänning är formell klädsel, oftast bar axel, Backless, lågt skuren långärmad dräkt, som visar kvinnor smal midja betonas, belyser skinkorna. för att möta vacker varm atmosfär på natten, men de använder siden satin, satin blixt och andra tyger. urringade utformning av smycken bärs lämnar gott om utrymme för visning, kan man säga smycken aftonklänning kommer att bli en viktig del. kvinnors frack är i allmänhet att titta på opera, prisutdelningar, konserter bär.

Fröken. servisen är vad vi kallar "liten klänning." middag serveras mestadels till vristen utan moppning golvet långa backless monokrom klänning, korta eller långa ärmar, handskar kan utrustas med olika längder, i allmänhet inte bära en hatt, slöja. Fröken.

servis, hänvisar ofta till eftermiddagen efter fem kläder som bärs i sociala situationer, är det näst långklänningar, som lämpar sig för banketter, konserter eller titta på musikaler slitage. om du är i ett hotell eller stora offentliga tillfällen kjol längd att korsa ankeln, om det är en allmän högtid är en kjol kan vara lite kortare, men inte för mycket nakenhet.

kläder färdiga, kan inte undgå att nämna med kompletterande tillbehör. balklänningar kommer ibland bära en hatt, oftast en hatt utomhus på offentliga platser, och folk kommer in i rummet och hälsar, träffa, avsked, glöm inte att ta av sig hatten när man talar om hedersvakt efter hatten när det behövs .

Av stewart stewart - 22 september 2015 09:32

det är viktigt att besluta om ämnet och flickan brudtärna klänningar för brud.

tärnklänningar, klänning till bröllop

foto av: veaul

efter besluta om brudtärna klänning och föremål för brud, bör man leta efter den perfekta flicka brudtärna klänningar. alla klänningen av tärnorna ska vara lika med varandra. de kan tillföra dolly påsar eller blomkorgar med dem som de är mycket överlägsna ogräs garnering. sedan urminnes tider, är öppna flickor identifierats delta i bröllop. roll blomma flicka rester densamma i bröllop även i tider av förändringar i rollen som ledamot i konventionella bröllop och mode. med klänning liknar flickan brudtärnor klänningar - en närmare titt, flickor gå innan bruden ner gångväg med klänningar som liknar brudtärna klänning i bröllop dagens tider.

de håller regelbundet blomstra fall i sina händer annons sprids flora. den förtjusande vackra bruden och älskvärda blomma flickor aldrig misslyckas med att stjäla showen. krusidull flicka klänningar ska matcha med den i sina brudtärna klänningar. Om blossom flicka görs för att visa upp samma klänning som brudtärna klänningar, är det mindre av en ilska och gör en bländande ämne. flicka brudtärna klänningar och frodas klänningar kan köpa från lika butiker. stil kan tas upp till ny höjd av beräknings satin skärp och silke växter till brudtärna klänning. färg motivationen kan lånas från flora och klänningar för brud firande. en livlig rubin bågen kan skadas av den blomstra tjej som bra vill brudens grupp av rosor. med klänningen av elfenben satin, kan en vacker aqua skärp att bära. en rosa siden blomstra kan matcha rosen tömning av en brudtärna klänningar spray.

det helt beror på budgeten för bruden-till-vara, om hon kommer att betala för billiga bröllopsklänningar en närmare titt eller hennes bröllop måste röra den på egen hand. dessa dagar nästan alla av bröllopet kompensera för sina egna klänningar och även för deras skor och garnering. om du kommer att vara ett bröllop då måste du förstå att du behöver ha några billiga tärnklänningar och billiga tillbehör för att slutföra utseende för dagen.

de flesta av designern hålla sanningen i åtanke att nästan alla av bröllopet är studenter eller fräschare i jobb och de har inte påkostade budget att köpa bröllopsklänningar. det är därför det är nu inte mycket svårt att hitta billiga men bra klänningar för instansen. du kan kontrollera sammanställningen av dessa klänning till bröllop i lokala butiker, men minns inte kontroll nätbutiker. Det finns relativt några lysande nätbutiker som har billiga klänningar i sin samling speciellt skapats för ogräsrensning. sådana samlingar har en blandning av alla stil och du bör kunna hitta olika mönster och stilar för att passa din personlighet. du behöver för att vara säker på den stil som passar dig mest och beroende på ditt val kan du spela om med necklines, tyger och nedskärningar.

Ovido - Quiz & Flashcards