Direktlänk till inlägg 22 september 2015

romantiska bröllop klänningar för vår bröllop

Av stewart stewart - 22 september 2015 09:40

Våren är verkligen en underbar säsong för bröllop. temperaturen blir varmare, är blommorna blommar, är vackra fjäril flyga, är allt grönare kring.

brudklänningar, bröllopsklänningar

foto av: veaul

bär nätta bröllopsklänningar, kan varje brud vara den vackraste ängel. Det är lätt att sätta alla på humör för romantik. när du handlar för brudklänning i den här säsongen, glöm inte att ta med vårkänsla i ditt bröllop klänning. du kan plocka upp några mjuka, luftiga tyger klänningar med spets och blommor utsmyckningar. ta cue från följande vackra klänningar för din vår bröllop.

cue 1: skira tyger
för vårens bröllopsklänningar, kan luftiga och ljusa tyger speglar väl den här säsongen. chiffong, spets och organza är bästa valet. låt våren vind Wisp ditt bröllop klänning under ceremonin särskilt i utomhus bröllop.

cue 2: blommor
att slutföra blommor runt, blom utsmyckningar är nödvändiga i ditt bröllop klänningar. lägga till dessa naturliga blommor på livstycket och midja, eller som en dekoration på frisyr. fjäder stil snart kommit in brudar.

cue 3: cover-ups
glöm inte att förbereda mörkläggning för brudar. i de flesta delar av världen, är skillnaden mellan dag- och natttemperatur under våren. försöker att förbereda en sofistikerad kashmir mörkläggning som kan hålla dig varm och även graciös.

cue 4: preppy detaljer
Om du inte vill lägga blommor på din klänning, tror preppy detaljer att ersätta.

gingham band eller prickar kan också dekorera din klänning perfekt.

som en brud, måste det vara din flickvänner tillsammans med. de bevittna din lyckliga ögonblick. om du har valt en eller flera flickvänner vara dina brudtärnor, glöm inte att det också ditt ansvar att dekorera dem. hur man gör tärnor lika vacker som dig själv men också inte stjäla din åska? Om du fortfarande har några idéer, följ dessa fem modetrender, den perfekta brudtärna komma ut.

1, väljer en enda färg
det är rätt att varje brudklänningar i harmoni med varandra, men varje flicka varierar från kroppsform till temperament. så att du kan välja en enda färg och tyg, sedan uppgifter enligt deras eget beslut.

2, detaljerna i brudtärna klänningar
oavsett hur söt en brudtärna klänning är, skulle det lagras i garderoben för evigt. kunde emellertid konstruktören ändra dess öde. bit av brudtärna klänning kan lägga till lite spets eller utsmyckning med vacker halsringning. stylist kan göra att det är elegant bröllopsklänningar som kan bäras på olika tillfällen i stället för att alltid stanna i garderoben.

3, tillbehör
smycken tillbehör kan du låta tärnorna välja själva. Naturligtvis måste du påpeka att vilken typ av smycken du vill att de ska ha på sig t ex pärlor, silver eller guld, till detaljerna, kan tärnor välja mellan sina egna smycken. de kan känna sig mer bekväm att bära sin välbekanta smycken.

4, buketter
man kan anse att varje tärna inneha en annan typ av bukett, men med samma färg på bröllopstema. Om ditt bröllop färg är rosa eller grönt, kan tärnor ta en massa rosa rosor eller grön hortensia. även du kan ta dessa olika typer av blommor med samma färg.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards