Alla inlägg den 11 september 2015

Av stewart stewart - 11 september 2015 08:27

de var benen som stoppade nationen, och 50 år senare modell sensation Jean Shrimpton s våningar och rubrik-making klänning har återvänt till platsen för dess mode brottslighet.

de ikoniska 60s engelsk modell orsakat ett tumult, gör nyheter runt om i världen, när hon bar en vit klänning - utan en hatt eller handskar - till medlemmarna lounge på derby dag, 1965, på Flemington Racecourse.

1441872568483

(foto via internet)
modeller och gäster på myer våren racing mode lansering på Flemington.

den enkla klänning lekte en fåll som var en vågad 4 inches (10 cm) ovanför knät, och gjordes på det sättet eftersom hennes sömmerska, colin Rolfe, enligt uppgift inte har tillräckligt med tyg för att slutföra den ursprungliga avsedda utformningen.

klänningen, som till och med har en egen wikipedia posten, så var den kulturella påverkan, och vintage foton av Shrimpton fantastiska utseende på då ultrakonservativa tävlingsdagen, var på skärm på torsdag på Flemington som en del av Myer våren racing mode lanseringen.

vårsolen äntligen dök upp till den fashionabla part, med klänningar, fascinators och hattar bärs av Melbourne (ur kurs) racing in med en modevisning av landets bästa designers visar säsongens utseende.

700 personer lunch (nästan uteslutande deltog kvinnor) presenterade uppträdanden av x-faktor alumner och värd TV-personligheter rebecca Maddern och Jason Richardson.

Av stewart stewart - 11 september 2015 08:24

cocktail klänningar först sett på 1920-talet. ända sedan den, cocktail klänningar är hänsyn till vara det bästa valet för nästan alla formella eller semi-formella tillfällen.

cocktailklänning, studentklänningar

foto av: cocktailklänning

cocktail klänningar kommer i en mängd olika stilar samt längder. vad mera är, kan du se cocktailklänningar tillverkade av olika tyger. generellt sett, är sådana klänningar tillverkade av lättvikts ull, siden, sammet samt chiffong. att hjälpa dig att få en bättre förståelse för vad cocktail klänningar är, skulle jag vilja ge en kort introduktion av alla cocktail klänningar som du ofta dekor.

först och främst skulle jag vilja införa axelbandslösa klänningar. jämfört med formella klänningar, sådana cocktail klänningar är mindre detaljerade. Men valet av tyg är av avgörande betydelse. Du kan välja klänningar gjorda av satin, siden, tyll och chiffong. att tänka på dig, spets över cocktail attires som vanligen används medan jersey eller bomull stickad kan avge ganska mycket en casual look. cocktail plagg har en monterad midjor med en snygg bälte eller band, monterade bodices, kroppen skimming samt en-line kjolar.

då det kommer till a-linje attires. a-line attires är mestadels vintage-inspirerade attires. Det har i huvudsak en ärmlös livstycket, Bateau urringning och nederkant som når förbi knäna. a-line kläder ger mycket hänsyn till lämpligheten den övre delen av kroppen. vad mera är, är midjan ofta markeras med strass stift eller med band bälten.

skift attires blir mer och mer populär i dessa år. Det är alltid det bästa valet för dem som har raka siffror. normalt sett den har en rak kjol och en hög hals, som har en ostrukturerad midjan. i allmänhet har de antingen utan ärmar eller funktionen holkärm. Men de som har långa ärmar är oftast klockformad. bär tillbehör med den här typen av klänning kommer överdriva dess enkelhet och förorena sitt överklagande. förutom att göra dig ännu mer underbar, kan du matcha upp några fina accessoarer med klänningen du väljer.

då det kommer till formade klänning. den formade klänning är lite som skift attires. och denna typ av klädsel har alla kännetecken på en klänning, men det har en tydlig funktion som är den strukturerade midjan. det oftast har holkärm eller ärmlös och har en hemline som träffar på knä eller några inches ovanför. dessa studentklänningar normalt komma i mörka färger.

sist men inte minst - den lilla svarta klänningen. någon typ av cocktail klänning i svart betraktas som en liten svart klänning. det kan bäras från dag till kväll med tillbehör. och detta är den mest klassiska cocktail attires någonsin. Om du verkligen inte vet vilken typ av cocktail klänningar att köpa, kan du alltid välja dessa festklänningar.

Av stewart stewart - 11 september 2015 08:20

du är säker på att ge eller ta "i se" av den svala och lugna vattnet i mullrande blå havet med den inställda solen ett ögonvittne till dina bröllop ... bra indikation! men kallar detta okonventionella äktenskap plats för noggrann planering.

bröllopsklänningar, brudklänningar

foto av: veaul

ditt bröllop eller cocktailklänning är en bland dessa planerar du måste betala särskild hänsyn till. du bör välja en bröllopsklänning som är ganska ännu verkliga världen.

om du är rörig på elegans, här är en lista över strand spets bröllopsklänningar idéer. det finns gott val från stranden spets bröllopsklänningar till te storlek bröllop outfits. ta en titt.

spontan eller formell
ordet stranden kompletterar casualness. princess boll klänningar överträffade med djupt broderade huvudbonader och inställningarna havet inte går bra behärskad. släta stilar och traditionella nedskärningar är praktiska möjligheter. om du har permanent visualiseras gå ner i korridoren i en prinsessa som kläder, inte hopplöshet. det finns vackra och eleganta blanka alternativ. och, om du fortfarande måste klä en klänning med en full gräns, går framåt, men bekräftar kjolen bör inte vara för stor eller tung. tunga kjolar och åtsittande bodices måste också kringgås på grund av temperaturen.

off-axel, rem, ena axeln, behövande och axelbandslösa kläder är bäst lämpade möjligheter för det varma klimatet. de är ceremoniella, utan att vara alltför bruk.

många råd vit cocktailklänning också. Det är ett problem om hur ceremoniella eller orsak du vill att ditt bröllop redskap att vara.

solnedgångar tenderar att vara lugnare. hädanefter, kan du ta ett omslag eller en spets bolero att hänga på dig hjärtligt. om du planerar att gifta sig i höst eller vintern, välj en kostym med ärmar. kragen och skugga bör komplettera din figur.

kort och pigg
du kan bild ytskikt för din cocktailklänning och tåget utmattad längs den våta grus. Om du inte är alltför nöjd med det trodde det, tänka igenom korta bröllopsklänningar. cocktail och stranden spets bröllopsklänningar är de två viktigaste möjligheter. för korta klänningar, bör storleken inte gå utöver en tum eller två ovanför knäna. Det finns två orsaker till det; att hålla sacrosanctity av ceremonieln och att försvara dig i motsats till vinden. lite, små kläder kan visa mer än du räknar med att.

tyger
plocka dukar i åtanke den innerliga, fuktigt och blåsigt klimat. strand spets bröllopsklänningar tyger bör vara bonde, flexibel och blowy, men oflexibel nog för att bära de starka vindar. Du kan välja saker som chiffong, Georgette, satin och silke. spetshjälpmedel som en bra utarbetande för strand brudklänningar.

skor och grannlåt
skor och accessoarer är alltför viktig. spela upp din strand bröllopsklänningar med tonade drawls. i stället för kronor och ögonbryn, använder blommiga grader eller stjärn full barrettes och hårspännen. siden band kan användas konstnärligt som hår band. ge upp höljet.

vinden och täck inte få bredvid.
såvitt skor är orolig, klackar gå under i sanden som dumt och kommer att ge dig en ungefärlig tid. selektera för ett par av bröllops flips flops eller nivå, strappy vippor eller gå utan skor.

Av stewart stewart - 11 september 2015 08:16

varje kvinna vill vara drottningen av partiet, annorlunda och speciellt från andra.
Det finns en hel del tricks och regler på kvällen ceremoni för en evenemang. på första plats, måste du se till att du bär på ett korrekt sätt i partiet. du måste ta reda på om du är klädd lämpligt för natten. Hur att lära känna det?

aftonklänningar, långklänningar

foto av: aftonklänningar

lyckligtvis finns det vissa grundläggande sociala och kulturella ledtrådar för dig att lyda och bestämma i stort sett vad man ska ha och ta, som länge formella aftonklänningar eller korta, vilket är faktiskt varierar från olika platser och olika tider. när ni garantera alla dessa, kan du tänka på enastående saker.

en Högtidskläder är att visa en snygg och säker bild av dig själv till andra. kanske när du hör ordet "formella", kommer du att få en uppfattning om små svarta klänningar och svartfärgade smoking, i själva verket är detta inte alltid köpt av människor.

i allmänhet formella festkläder ingår golv längd aftonklänningar med vissa lister och spets på det. de är alltid i någon mörk färg som svart, mörkblå. en formell frisyr, med några lockar är jeweled hårspännen krävs för att matcha till festkläder. dräkten kommer definitivt att sätta din figur och temperament iväg till fördel på ett elegant sätt, som verkligen kommer att uppfylla dina förväntningar.

tiden är en annan nödvändig faktor för dig att ta hänsyn till. under de flesta förhållanden, är de formella kväll parterna hölls start från 5 eller 6:00 på eftermiddagen, som faktiskt beror på om det finns en cocktail timme innan vanlig måltid. det oftast börjar på runt 7:00 eller senare. Om kvällen parterna börjar i ett sent tid, ofta har de utomhus och inomhus utrymme där du är bäst att ta en jacka eller bära vissa rabatt brudtärna klänningar direkt. Du kan kontrollera tid och plats innan festen börjar om du inte vill bry sig om att vidta andra kläder.

Dessutom finns det några geografiska och synoptiska skäl för dig att tänka på klänningarna du bär. på någon plats, det finns inte mycket krav för slitage du befinner dig i. men någonstans som södra Amerika, de ägna mer uppmärksamhet åt vad du bär och vad du tar. så det är troligt att bära några vackra beading och ljusa färger attires. och i vissa ceremonier för händelserna nära stranden, gästerna är inline att bära i vissa juvelfärger och pastellfärger och på ena axeln klänning eller kort söt klänning i stället för vissa traditionella långa formella aftonklänningar. du borde verkligen göra din hemläxa innan du kommer till festen.

hela mänsklighetens historia, har bröllopet fått betydande mening och betydelse för ens liv. människor gör ett försök att ändra sin bröllopsceremonin i en allt mer kreativa och unika sätt. golvet längd aftonklänningar väljs för formell evenign parti och även golv längd klänning för ditt bröllop. i denna enda dag, bruden och brudgummen känns som världen bara tillhör dem själva. den mest lycka uppfyller luften på bröllopsdagen. Ibland kan det lyckliga ögonblick sägas som en barndomsdröm för de människor som definitivt kommer att göra sitt bästa för att planera ett perfekt bröllop. de verkligen menar allvar med det. och i den moderna tiden, det finns rikliga alternativ för vägar och stilar för att göra ditt bröllop speciell. som en av de mest komponenterna i bröllopet, bröllopsklänning stilarna är också full av sorten.

ungdomar tenderar att driva något ovanligt, för att inte tala på deras stora dag. Det finns en hel del unika teman och stilar som de kan välja. skiljer sig från den traditionella långa flödande klänning, kanske du vill välja några korta som kungsblå brudtärna klänningar. de korta klänningar kan också vara formell och pärlstav, och de kommer att göra bruden ser söt och kraftfull. de är lägget lämplig för vissa informella utomhus bröllop och sommarstrandbröllop.

vintagestil bröllopsklänningar är också speciell. Det finns olika typer av underklasser av dem eftersom varje tidsperiod i historien har sina egna framstående klädstilar. några av dem är väl inredda med utsökta mönster; vissa utarbetas med blandade smak; vissa är inredda med enkla men väl utformade grafiska bilder. och klädstilar kan vara olika antingen av axeln brudklänningar visar praktiskt taget elegans och nåd brudar. några vintage stil bröllopsklänningar är väl kombineras med moderna inslag kan vara riktigt unik, som samlar olika klassiska dofter på ett imponerande sätt.

traditionell brudklänning är alltid vita och i liknande mönster. då kan du ta utmaningen att bära några färgglada bröllopsklänning i stället för traditionella vita eller elfenben en. på detta sätt, kan du göra hela ditt bröllop full av samma färg eller andra färg matchas till det. detta kommer definitivt lockar människors ögon att de kommer att få en fantastisk visuell effekt. Om du inte är så fet, kan du ta några färgglada smycken som ett stycke sjal, ett skärp eller en blomma på vit långklänningar, som säkert kommer att lägga skönhet till ditt bröllop.

skiljer sig från lila tärnor klänningar och bröllopsklänningar, det finns andra kulturella inslag för att pryda ditt bröllop. du kan prova andra kultur stilar som japansk traditionell balklänningarkimono, kinesisk traditionell dräkt tang kostym och så vidare. säkert du måste se till att din man och din familj kommer inte att vara emot det. och ett bra sätt att lösa problemet genom att hålla två ceremonier: en för den kulturella kostymerade klädsel och en annan för den traditionella mottagning.

Av stewart stewart - 11 september 2015 08:04

plocka tärnornas klänningar är ingen enkel uppgift, men det är bland majoriteten av roligt och ofta de mest känsloladdade områden av bröllop händelse planeringsprocessen.

tärnklänningar, klänning till bröllop

foto av: veaul

talande special damerna i din existens att bli tärnorna sådana syskon, egna långsiktiga nära vänner, dina kusiner och specifika familje kompisar är en metod för att täta kritiska relationer genom denna mycket speciella tid i ditt liv. välja tärnorna klä sig, oavsett om du gör-det-själv eller tillsammans med dina tärnor, är en värdefull del om traditionen.

naturligt, det är bruden som utan tvekan är målet fokus på hennes vägnar stora dag, men det behövs för tärnor att verka underbara alldeles. välja något enkelt och absolut inte overdecorated eller heltäckande, men det gör dina tärnor ser elegant, sofistikerat och även feminin.

du kommer att vilja välja en kostym stil som kan smickra allas siffra. som är aldrig alltid lätt, men välde midjor tillsammans med en linje eller till och med princess kjolar kommer ofta ta de flesta former och storlekar.

Om din huvudsakliga tärnor har unika figur typer och mängder, och även tror du att de kan känna sig obekväm hela matchande kläder, skulle en trevlig ersättare vara att plocka material och färger, och tillåta varje individ piga-matron om äran att välja hennes egen klänning skriver.

hålla ett överkomligt i ditt sinne för tärnor klänningar. Det är oerhört orättvist att förutse sådana tärnor att köpa alltför högt prissatta klänningar, och det också skadar din egen relation med många av de mest kritiska kvinnorna i ditt liv. runt $ 100-250 varje outfit vanligtvis vara ett acceptabelt pris.

för dem som har ditt hjärta fastställts på högre priser klänning, är chansen att du kommer att överväga att göra skillnad på egen hand.

någon typ av elegant klänning, semi-formella eller kanske kväll dräkt kunde väljas som en tärnor klänning, och det betyder att du har i princip 1000-tals alternativ. satin, textil, chiffong, Georgette, tyll, spetsar, brokader, liksom crepe är klassiska material som rör brudtärna klänningar. om du hamnar plocka verkliga silke samt importerade skosnören, eller ännu mer kostnadseffektiva alternativ kommer förmodligen lita på din förmåga att betala.

Det är vanligt att välja någon ett stycke klänning eller kanske klänning, men separerar är mycket ett val. blanda och samordna separata toppar och klänningar gör att det är enklare att hitta en stil som passar varje individ piga-matron om heder.

du kommer att vilja överväga den tid du har för avsikt att hålla bröllopet, och hur detta kan påverka ditt bröllop klänning alternativ. plocka lättare komponenter för sommarmånaderna, tillsammans med en ärmlös eller möjligen en bustier kläder stil. men om ditt bröllop kan planeras för bara om något svalare i tid året långa kjolar masturbator och även ärmarna skulle vara bäst, eller lägga till en scarf eller kanske wrap ingår i outfit.

Detta är en trevlig idé att välja färger beroende på säsong dessutom. fräscha, bekväma färger är fina avsedd för vår- och sommarperiod guld, koppar ljud och rustika gula för hösten, liksom djupa undervattens blues, kricka miljövänliga, tunga burgundies och apelsiner, eller smycken nyanser för vintern.

välja färger som kommer att matcha de växter som är sin storhetstid på året, så att din klädsel kommer att stärka in fint med arrangemangen. talar om din nuvarande färgkoncept tillsammans med din favorit blomsteraffär kan göra jobbet att välja färger mycket enklare.

för några mycket sofistikerat, formellt glimt, svart eller svart och blekt på något sätt är ur modet .. omväxlande svart färg och vitfärgad fast sektionerna innehåller en mycket dramatisk konsekvens.

för alla mycket mer romantisk look, använd ljusa eller kanske en klangfärg övertäckt tillsammans med svart snöre, antingen precis som ett inslag i klänningen själv, eller precis som en halsduk eller kanske linda.

mjuka, vackra pastellfärger, inklusive lila, pulver ljusröd, grädde, American Platinum Eagle och akryl blå är alltid populära färger för brudtärna klänningar, helt enkelt därför ser bra förutom vitnade eller kanske elfenben skuggan av tärnklänningar. lägga till dramatiska färgfunktioner i blommorna ger en otroligt attraktivt utseende för vigseln normalt.

också prova denna som är framgångsrika för brudtärnor klänningar är med en siden eller silke fyllda täcke tyg med en subtil crossweave i en kontrasterande nyans, och gå med buketter för dig att den crossweave färg. arrangemangen tar ut utöver att förbättra skugga belyser hela klänning till bröllop material, med en oerhört vacker konsekvens.

det enklaste verkar kommer ofta arbetar mest effektivt, så tillägg borde verkligen bäst möjligen förvaras mycket låg. ofta en ganska enkel uppsättning örhängen, är någon form av brosch eller halsband runt halsen diamant smycken du behöver. det verkligen är traditionellt för bruden att leverera tärnorna sina egna smycken som en gåva, sektorn vackra föreställningen.

för alla ganska formella utseende, kommer sjalar, vantar och även små tiaror vara lämpligt att se att tärnornas tillägg.

hålla tryggheten i tillägg till utvecklingen i ditt sinne om du väljer skor avsedda för brudtärnor. extremt hög klack skor och stövlar kan vara obekvämt att möta letar efter någon gång tid. också ta hänsyn till det bevisat faktum att tärnorna kommer med all sannolikhet hamna sätta på stövlar för äktenskapet och partiet, så väljer skor och det är bekvämt att sätta på hela dagen lång, sedan dansa bort kvällen.

Ovido - Quiz & Flashcards