Alla inlägg den 9 september 2015

Av stewart stewart - 9 september 2015 08:07

08-zac-posen-code.w245.h368

(foto via internet)
presley ann / patrick McMullan

"Jag saknar min första ap fysik klass att vara här. Jag sa till min lärare var det för en modevisning. han var ungefär som uhhhh, "17-åriga brianna genova berättade samtidigt knäppa bilder med sina vänner på zac av Zac Posen show idag. så långt som skolk går, var det faktiskt en ädel anledning att missa den första officiella dagen i klassen. genova, som tillbringade sju veckor bemästra kod på flickor som koda i somras, var en av de tonårstjejer som bidragit till den övergripande teknik som drivs det slutliga utseendet på posen utställning idag.

i samband med Googles göras med programkod, Zac Posen, och flera andra kod akademierna i staden, som flickor inc, var flickor som sträcker sig från 11 till 18 ges möjlighet att samarbeta på ett sätt-tech-projektet. med hjälp av teknik som utvecklats av maddey Maxey, den första modeinriktat peter thiel karl, kunde eleverna logga in på görs med kod och välj en mystisk led-baserade projekt. de hade en dag att behärska de kunskaper som krävs, och fullständig och lämna sitt arbete.

flickorna hade ingen aning om vad de bidrog till men var enormt glada över att hitta de hade bidragit till att utforma en förvånansvärt attraktiv del av bärbar teknik: en klänning som kombinerade posen inspiration (los angeles stadens ljus på Sunset Boulevard) med sina programmeringskunskaper. och bonus: inte bara gjorde de får ha ett finger med i utformningen av ledda mönster, men flera lyckliga studenter fick delta i showen och bevittna det ögonblick då coco rocha sauntered ner banan i klänningen de hade hjälpt till att skapa.

"Detta var enkel jämfört med vad vi hade att göra hela sommaren," skämtade aviva Wong, en 17-åring i samma flickor som kod klass.

Många av dessa flickor överväga kodande del av den nödvändiga verktygslåda, och inte skrämmas genom att lära det. "Folk tror kodning ljud så hårt. Jag slags gjorde också. men jag fann att kodning är inte så svårt! det är precis som matte eller engelska, du måste bara lära sig det, "säger Jenny zeng.

"Och", tillade wong, "det finns så många områden där kodning är relevant. Jag kan göra så många saker. "

"Jag har aldrig ansett mode och kodning, men", tillade en annan flicka. "Om kodning fortsätter att vara en del av mode - och jag tror att det kommer - jag skulle helt göra det. Jag trodde aldrig att jag var kreativ nog. "

deltagare tycktes överens om att frågan var inte om flickor ska lära sig att koden, men var de ska ta sina färdigheter när de har utvecklat dem. new york första dam Chirlane McCray, som säger sina egna kodning färdigheter är "ganska bra", säger, "det finns så mycket potential. de kunde känna det. de ser redo att gå ut och kod mer."

för hans del, posen sade han ville att hans design för att fungera som ett skyltfönster för den "magiska möjligheten att unga kvinnors kreativitet." han samarbetar med Google för att han vill att inspirera tjejer att engagera sig med tech. "Det är galet att det finns en sådan avvikelse" mellan kvinnor och män i tech, sade han.

efter att ha talat med flera av de unga kvinnorna i närvaro, det låter som att avvikelse kan krympa. "Det finns så många program som inspirerande flickor att bli kodare. under de närmaste 10 åren, är flickor kommer att dominera. Jag är så okej med det, "sade genova.

Av stewart stewart - 9 september 2015 08:03

vad du använder den kvällen är på samma sätt lika viktigt som det som du använder följande dag när du resa ner avsnittet. det verkligen är rätt föreskrivs nätet för att använda din vackra 16 födelsedagsfirande. det är samma som hemkomst och synvinkel kväll. Det är exklusivt!

cocktailklänning, studentklänningar

foto av: cocktailklänning

vad du hamna plocka på att avsluta, inte mindre än huvud kvällens aktiviteter måste involvera bära upp. Detta är verkligen den andra av din cotillion närvarande publiceras part. Här är din avslutas i planet tillgängliga kvinnor tillsammans med dina kläder verkligen bör diskutera this.red bas sneakers ultimata möjlighet att få på något mind-bogglingly spännande. samt att välkomna ögat av uppskatta syn. sedan glatt meddela dem du tas! du vill dansa kvällen tid bort och du behöver lämpliga look for.this inte kvällen en möjlighet att använda en standard, mörkfärgade kläder och prisvärda pumpar. Detta kan vara din tid att glöda, ta dina flätor från att hästsvans och vara sexig. tillåta flätor hela vägen ner för att bekräfta ut 2011 blandning klädsel som kan vara färg modig och modern.

du har troligen tränat mycket som en vinnare för att få utseende för ditt bröllop bröllop. din verkar måste tillåta dig att presentera din människokroppen kvällen innan också. allt detta höjdpunkt kunde kanske har du blanka med en mycket mer självförtroende följande day.50% den ha en fest till exempel är det för att göra en switch bara en smidge skamlös. det är så mycket låg minskar det finns en enastående chans att studentklänningar uppdelning röda bottnar sann tro bluejeans butik.

förmodligen du har letat på nätet och komma över nåt extrema och du funderar på, € jag skulle under inga omständigheter använda det. € som är utseendet du sannolikt för. skulle du kanske aldrig har en möjlighet att få på en liten något likt det återigen följa de små börjar off arriving.in ett mycket långt, kan du utvecklas till en annan individ. som na? ve och underjorden school som vid tiden gjorde element utan betonar om outcomes.the huvudsaken är, är det verkligen okej att erhålla 2011 mörka kväll festklänningar som skulle kanske bara gör dig konsekvenser. på grund av att sannolikt tillbaka tid med din livstid, att du är den enda person du är ansvariga inför och efter.

Av stewart stewart - 9 september 2015 08:00

Det är inte ovanligt att en kvinna att se så trendiga så mycket hon tycker om att vara på sin bröllopsdag. varje person drömmer om vad hennes bröllopsklänning kommer att se ut. vad är bättre är att du upptäcker en designer bröllopsklänning som du kan ha i kostnader. vi alla inser att bröllop kan bli alltför kostsamt. kan det vara svårt att anpassa drömmar du hade på din stora dag med sanningen om vad du har råd.

brudklänningar, bröllopsklänningar

foto av: veaul

Lyckligtvis finns det en hel del häpnadsväckande designer klänningar där ute som brudar utan större problem kan rymma in deras bröllop plan. i ett flertal händelser, behöver du inte använda upp varenda cent för att köpa den brudklänning som du har ständigt längtat. Dessa häpnadsväckande klänningar är idealiska för damer som vill se bra ut med minsta kostnader.

vid den tidpunkt då många damer börjar först med att förbereda sig för att gifta sig, de börjar att fundera över hur de kan släppa några extra pounds och ser anmärkningsvärt på deras bröllopsdag. förbättra formen är säkert en anständig tanke, men det är viktigt att inte gå över kanten. över matvanor verkligen kan ha negativa hälsoeffekter och många damer bara hamna på samma vikt där de började. bekostnad kan minskas och man kan ha toppmoderna utformade bröllopssvit.

RAE
RAE är en fantastisk alternativ som kommer att förvåna dina vänner och få dem att diskutera det i veckor och månader framöver. i valfri färg ännu elfenben, skulle det visa rätt ut på modellerna går på ramperna i modeveckorna. denna outfit produceras med siden och bomull och använder samma passform och flare metod som gör gigi sådan fantastisk bröllopsklänning.

den bettina
Bettina är en perfekt urval av de fantastiska bröllopsklänningar, som sätter ihop olika typer av plötsliga och härliga mönster för att göra en fantastisk och givande brudklänning design. i början, har den här klänningen en liten v-ringning i en grimma design. från framsidan, visas klänning att vara mycket nära traditionalist i sin profil och kontur. den motsatta sidan av outfit, sedan igen, är helt öppen för nästan mitt bak ...

den gigi
Gigi är ett perfekt exempel på klänningar som omfamnar den övre delen av kroppen ner till höfterna som passar flare klänning; klänningen är gjord av silke prickade organza och har en avfallslinje komplexa ruching arbete. Detta i sin tur är en mycket användbar teknik för att täcka naturliga brister i brudklänningar. således oberoende av möjligheten att du inte har förlorat all den vikt som du försökte, kan du i alla fall ser fantastiska i gigi.

Amalia
Amalia är den idealiska lösningen när du funderar på att klä sig för en informell ceremoni. den rynkad sunburst nätet gör en vacker utformad bröllopsklänningar som är perfekt för alla tillfällen.

Av stewart stewart - 9 september 2015 07:55

om du gör en analys av damer modekläder, kommer du att bli förvånad över att hitta de enorma sorter där som - aftonklänningar uk, brudklänningar, festklänningar, maxiklänningar och en mängd andra designer klänningar. som vanligt med julen samlar säsongen, kommer vi att se den välrenommerade lilla svarta klänningen våga att imponera, men förutom detta favoritnummer, vi är den här säsongen ser juvelfärger påverkar mode julfesten. att lägga elegans till ditt bröllop genom att välja lämpliga brudtärna klänningar, hålla regeln i åtanke att du köper klänningar som är i en anda av din totala bröllop materia. till exempel, om du planerar en mer officiell händelse, bör dina klänningar för tärnor replikera denna formalitet.

aftonklänningar, långklänningar

foto av: aftonklänningar

tänker på det - karosstrukturen döljs eller utsätts av den typ av brudtärna klänningar Storbritannien bär. en smal kvinna klädd i en diskett design ser fett och en fet en med en brud klänning kommer säkert att se smal. klänningen formalitet och klä längd bör vara i linje med bröllop investerings platser. att bättre visa det, när ditt bröllop hålls i kyrkan, bör dina kläder längden vara golv längd. när ditt bröllop grips utanför, såsom trädgårds bröllop, cocktail-längd klänningar är tillfredsställande. detta kommer att hålla ditt äktenskap utan av stora misstag, så länge du stannar fastställandet av din ceremoni i åtanke när man beslutar om gränslängder.

Ofta, gnistor damer modekläder en trend och fångar upp snabbt att spridas över hela landet, liksom i andra länder också, när ett internationellt populär kändis bär något utöver det modedesigner billiga brudtärna klänningar Storbritannien. designer jackor blev mycket populär och skapat en aldrig dör vurm bland kvinnor i alla åldrar på detta sätt. Detta är en allmän regel, men det kan inte sägas att kvinnor följer denna regel strikt vid varje tillfälle. detta är anledningen till kommentarer och skvaller uppstår och göra en runda, medan kändisar göra ett framträdande i den offentliga arenan.

Vi måste ta hand om vissa punkter samtidigt köpa flickor brudtärna klänningar.

Vi måste hålla i minnet att när vi blir äldre en del av vår kropp tenderar att överlämna sig till tyngdkraften. vi måste välja långklänningar med bra stöd för vår kropp.

brunt med en nyans av vitt eller rosa är också inställd på att återuppliva julfest mode, lägga till en mjukare utseende till festkläder. Dessutom kommer metallicfärger i samband med mjukare brunt och guld oss göra din outfit det glittrande centrum för julfesten!

vanlig festklänning? eller mönster? båda är i den här säsongen och ser bra ut i juvelfärger och metall tals denna säsong. ny för bröllopsklänningar 2015, som införlivar de mjuka feminina mönster av sommaren men mycket djärvare och ljusare, med en överlägsen nivå av olikhet. jacquard och silke tryckta klänningar också erbjudits som alternativ till enkel klänning. hitta den bästa på weddingfactoryoutlet fullt aftonklänningar uk, eller vit slips, den mest formella invånare klädkod, särskilt i veaul. en balklänningar, standard mogen dam klädsel för svart slips händelser.

Av stewart stewart - 9 september 2015 07:50

prata med när det gäller att brudtärna klänningar
brudens bästa vänner var och kommer att finnas kvar henne under upp-och nedgångar i livet och när hon bestämmer sig för att vara för evigt med den man hon älskar; hennes bästa vänner är där för att följa henne i gången till äktenskap.

tärnklänningar, klänning till bröllop

foto av: tärnklänningar

med tärnor tros skydda bruden och brudgummen från det onda, eftersom de brukar ha matchande klänningar nästan identiska med bruden vilket gör andarna förvirrade.

de gör detta dressing nästan samma som bruden och brudgummen och förvirra de dåliga omen.

därför är det mycket viktigt för en brudtärna att se bra ut.

att välja brudtärna klänningar, måste man hålla i minnet lycka av dem bär den.

Om planerar att köpa i vilka brudtärna klänningar att köpa, har bruden att ta hänsyn till brudtärna lycka.

den första skulle vara att ta notera brudtärna kroppsbyggnad.

tärnor kommer i olika former och storlekar så att de ska passa in rätt klänning som matchar deras storlek.

inte alla av dem är skapade lika.

vara säker på att du väljer rätt storlek för sin klänning utan avkall på komfort och utseende.

under den senaste tiden, är färgen på brudtärna klänningar vanligtvis inte lika med andra tärnor men måste återspegla temat för bröllopet.

så försök att välja flera färgade kombinationer eftersom detta kan också visa individualitet.

det är mycket viktigt att undvika rush förändringar.

Det är då tillrådligt att brudtärna behåller sin form och figur tills bröllopsdag.

detta är mycket viktigt, särskilt när bröllopet är fortfarande månader bort så att ändringar kan göras snabbt och att brudtärna själva kan disciplinera sig att behålla sin figur eftersom mycket kan hända i ett par månader.

Det är också perfekt om det brud butik har andra grenar i synnerhet om tärnorna är ut ur staden.

även för deras bekvämlighet, ta reda på om brud butiken har andra grenar, särskilt om tärnorna är långt borta eller ut ur staden.

om det är en formell händelse som hålls i en kyrka, bör fållen vara flytande och underbara.

för dem som planerar att trädgårdsbröllop eller strandbröllop, cocktail längder är också perfekt.

slutligen, är komforten av yttersta vikt när man köper bridesmaid klänningar.

det skulle vara ganska meningslöst, om du brudtärna är strypt av sin egen klänning.

tärnklänningar måste passa tätt.

Det bör vara tillräckligt andrum.

det får inte begränsa något särskilt rörelser och blodcirkulationen.

det är ingen idé av en brudtärna är här klänning till bröllop stryper henne.

Ovido - Quiz & Flashcards