Direktlänk till inlägg 9 september 2015

teen flicka kodare bidragit till att utforma en Zac Posen klänning

Av stewart stewart - 9 september 2015 08:07

08-zac-posen-code.w245.h368

(foto via internet)
presley ann / patrick McMullan

"Jag saknar min första ap fysik klass att vara här. Jag sa till min lärare var det för en modevisning. han var ungefär som uhhhh, "17-åriga brianna genova berättade samtidigt knäppa bilder med sina vänner på zac av Zac Posen show idag. så långt som skolk går, var det faktiskt en ädel anledning att missa den första officiella dagen i klassen. genova, som tillbringade sju veckor bemästra kod på flickor som koda i somras, var en av de tonårstjejer som bidragit till den övergripande teknik som drivs det slutliga utseendet på posen utställning idag.

i samband med Googles göras med programkod, Zac Posen, och flera andra kod akademierna i staden, som flickor inc, var flickor som sträcker sig från 11 till 18 ges möjlighet att samarbeta på ett sätt-tech-projektet. med hjälp av teknik som utvecklats av maddey Maxey, den första modeinriktat peter thiel karl, kunde eleverna logga in på görs med kod och välj en mystisk led-baserade projekt. de hade en dag att behärska de kunskaper som krävs, och fullständig och lämna sitt arbete.

flickorna hade ingen aning om vad de bidrog till men var enormt glada över att hitta de hade bidragit till att utforma en förvånansvärt attraktiv del av bärbar teknik: en klänning som kombinerade posen inspiration (los angeles stadens ljus på Sunset Boulevard) med sina programmeringskunskaper. och bonus: inte bara gjorde de får ha ett finger med i utformningen av ledda mönster, men flera lyckliga studenter fick delta i showen och bevittna det ögonblick då coco rocha sauntered ner banan i klänningen de hade hjälpt till att skapa.

"Detta var enkel jämfört med vad vi hade att göra hela sommaren," skämtade aviva Wong, en 17-åring i samma flickor som kod klass.

Många av dessa flickor överväga kodande del av den nödvändiga verktygslåda, och inte skrämmas genom att lära det. "Folk tror kodning ljud så hårt. Jag slags gjorde också. men jag fann att kodning är inte så svårt! det är precis som matte eller engelska, du måste bara lära sig det, "säger Jenny zeng.

"Och", tillade wong, "det finns så många områden där kodning är relevant. Jag kan göra så många saker. "

"Jag har aldrig ansett mode och kodning, men", tillade en annan flicka. "Om kodning fortsätter att vara en del av mode - och jag tror att det kommer - jag skulle helt göra det. Jag trodde aldrig att jag var kreativ nog. "

deltagare tycktes överens om att frågan var inte om flickor ska lära sig att koden, men var de ska ta sina färdigheter när de har utvecklat dem. new york första dam Chirlane McCray, som säger sina egna kodning färdigheter är "ganska bra", säger, "det finns så mycket potential. de kunde känna det. de ser redo att gå ut och kod mer."

för hans del, posen sade han ville att hans design för att fungera som ett skyltfönster för den "magiska möjligheten att unga kvinnors kreativitet." han samarbetar med Google för att han vill att inspirera tjejer att engagera sig med tech. "Det är galet att det finns en sådan avvikelse" mellan kvinnor och män i tech, sade han.

efter att ha talat med flera av de unga kvinnorna i närvaro, det låter som att avvikelse kan krympa. "Det finns så många program som inspirerande flickor att bli kodare. under de närmaste 10 åren, är flickor kommer att dominera. Jag är så okej med det, "sade genova.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards