Direktlänk till inlägg 22 september 2015

kunskap med aftonklänning

Av stewart stewart - 22 september 2015 09:37

i stort sett, hänvisar till alla lämpliga för klänning tillfällen eller hålla en högtidlig ceremoni kläder som bärs. fått inbjudningar, du måste titta på botten av klädsel inbjudningar, märkt "officiell (formell)" "informella (informella)" eller "miniklänning (blacktie)" och andra ord, ibland orden "fri (vardagligt)" . vårt arbetsliv, mötte mestadels kvällsarrangemang, så klänning aftonklänning kommer att bli den unika naturen. respektera ägare och banketter, måste startas från plagget, om klädkoden på inbjudan var inte klart, kan du ringa till ägaren eller arrangörerna, att förstå tydligt har förberett bort, säg inte den första efter ankomst ord var: "Jag är ledsen, jag bär några felsteg."

aftonklänningar, långklänningar

foto av: aftonklänningar

Nu, när vi gör tillräckligt läxor för att visa sin charm i dessa sammankomster.

för män liten aftonklänning och kostym designen liknar svart eller vitt, enradigt eller dubbelknäppt, måste byxor vara svart, med ett svart band runt byxorna, om den svarta kappa, bör kragen också vara i svart satin. i allmänhet liten aftonklänning med en vit skjorta och svart fluga, klädd i svarta strumpor, svarta skor. liten aftonklänning är den vanligaste kvällsaktiviteter kläder, middag, drinkar, besök på teatern när de kan bära.

män 's stora aftonklänning, vad vi brukar säga, "smoking", vilket är mindre än den mer formella aftonklänning, behöver oftast svart eller mörkblå, krage och kläder göras samma färg satin, dekorerad med svarta byxor på både sidor band av svarta byxor. vilket i allmänhet med en vit skjorta, förutom med vita handskar och vit fluga. fötter med svarta strumpor, svarta skor. naturligtvis, ibland med en hög trumlock. oftast i de mer formella tillfällen, måste bära stora aftonklänning, såsom en statsbankett, en stor fest, ceremonin, prisutdelning.

Nobelprisutdelningen måste bära en smoking, Högtidskläder smoking symfoniorkester också delta i föreställningar.

män morgon-, vanligtvis under dagen för att delta i firandet, söndag gudstjänster och aktiviteter i den informella brudklänning, som en gång var på det brittiska överklassen i europa Aethra off-test (ascot) kapplöpningsbanan Gold Cup när kläderna, är det också känt som "jockey klänningen." Jackett är mer vanligt förekommande, är färgen svart och grå, knälång, bröstet på en knapp. vest pälsfärg och färgen är precis tvärtom, såsom svart kappa med en grå väst skulle tvärtom kommer i allmänhet grå rock med en svart väst. byxor är grå, eftersom det finns vide ränder, ibland benämnda "flätade byxor." insidan med en vit skjorta, svart och vit randig slips, grå fårskinnshandskar med händer, fötter med svarta strumpor och svarta skor, ibland med en grå hatt. Jackett bär tillfällen mer omfattande, såsom besök, frukost, te fester, bröllop, begravningar, ceremonier, etc., men i allmänhet är några av de utländska och diplomatiska tillfällen.

kvinnors frack, aftonklänning är formell klädsel, oftast bar axel, Backless, lågt skuren långärmad dräkt, som visar kvinnor smal midja betonas, belyser skinkorna. för att möta vacker varm atmosfär på natten, men de använder siden satin, satin blixt och andra tyger. urringade utformning av smycken bärs lämnar gott om utrymme för visning, kan man säga smycken aftonklänning kommer att bli en viktig del. kvinnors frack är i allmänhet att titta på opera, prisutdelningar, konserter bär.

Fröken. servisen är vad vi kallar "liten klänning." middag serveras mestadels till vristen utan moppning golvet långa backless monokrom klänning, korta eller långa ärmar, handskar kan utrustas med olika längder, i allmänhet inte bära en hatt, slöja. Fröken.

servis, hänvisar ofta till eftermiddagen efter fem kläder som bärs i sociala situationer, är det näst långklänningar, som lämpar sig för banketter, konserter eller titta på musikaler slitage. om du är i ett hotell eller stora offentliga tillfällen kjol längd att korsa ankeln, om det är en allmän högtid är en kjol kan vara lite kortare, men inte för mycket nakenhet.

kläder färdiga, kan inte undgå att nämna med kompletterande tillbehör. balklänningar kommer ibland bära en hatt, oftast en hatt utomhus på offentliga platser, och folk kommer in i rummet och hälsar, träffa, avsked, glöm inte att ta av sig hatten när man talar om hedersvakt efter hatten när det behövs .

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards