Direktlänk till inlägg 7 september 2015

tidlösa klassiker - en spets brudklänning

Av stewart stewart - 7 september 2015 09:07

tänk att du gå ner i gången i den vackra spets brudklänning; med ett tåg som flyter bakom dig och en vit slöja som framhäver din perfekta hår. en fin tanke är inte det? Tja, är en av de mest avgörande beslut som en brud tänker på när det kommer till hennes bröllop brudklänning. hon kan prova på en massa olika stilar och färger, men kan inte riktigt bestämma vad hon ska ta. Det kan alla vara alternativ som moderna klänningar eller de vintage spets bröllopsklänningar som verkligen en klassiker som aldrig går ur stil när det kommer till bröllop. några av dessa typer av Lacy klänningar är de vad brudar väljer för ett formellt och traditionellt bröllop brukar.

bröllopsklänningar, brudklänningar

foto av: veaul

men först och främst måste vi veta vad som finns i dessa spets bröllopsklänningar och varför är de verkligen en tidlös klassiker.

Låt oss börja med spets. denna lilla se genom tyget gör en klänning hisnande vacker. varför? Det har dessa detaljer som har funnits i flera år som accentuerar och gör en annan dimension av rocken som gör det bort från det som så kallade vanligt. spets brudklänning faktiskt ger en blick av exquisiteness och elegans till bruden.

vad spets representerar kanske du undrar? den representerar en känsla av elegans för bruden och kan också vara sexig samtidigt. Det frammanar bilder av romantik till ett sinne och gör att du ser fantastisk också.

nu väljer din spetsklänning, är det viktigt att veta vad spetsar du vill. inte alla av dem är samma. Det finns olika typer av spetsar som är stel och kliande; andra är så mjuka som fjäder. så när du tittar på ditt bröllop klänning, måste spets flyta i harmoni med klänningen, inte sticker ut eller stel. men naturligtvis är det viktigt att veta hur man skilja den dyra från billiga skosnören. Men du måste välja mellan komfort eller budget för detta.

när du köper din brudklänning, kan du välja de bästa och dyraste bröllopsklänningar från toppdesigners. men inte alla av oss har råd att. Det finns dock även andra alternativ som att köpa en vintage spets bröllopsklänning. Det finns ett antal framhäva material för dig att välja mellan med vintage spets bröllopsklänningar.

det finns ull, bomull, mohair, fancy garn, silke, taft, tyll eller organza. alternativen är oändliga. en annan fördel är att dessa klänningar har ofta mjuk och kvalitet spets eftersom klänningen gjordes före de billigare skosnören var vanligt förekommande. Om klädd i en vintage brudklänningar, den ren och perfekt pressas så blir det (nästan) gott som ny. Detta kan vara en av dina mest värdefulla ägodelar, eftersom det har varit bra för många år och kanske en av de gamla saker som du håller som minnen.

dessa uppgifter används ofta av brudar som vill ha en traditionell och formellt bröllop. de som vill visa sina feminina och romantiska sidor. men den kan också användas för att matchas med moderna bröllop. det är upp till paret om de vill unika för deras bröllops. båda hållen, det viktigaste är att gifta sig med den person du älskar. oavsett hur stora eller hur enkelt bröllopet är, det finns bara en anledning till varför det görs.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards