Direktlänk till inlägg 8 september 2015

fira med stora festklänningar

Av stewart stewart - 8 september 2015 08:56

julhelgen kommer! Du kan ha fått en hel del initieringar för julfester. cocktailpartyn, nyårsafton parter, prom 2013 € | du spännande att ha så många parter att delta i att göra semester extra speciell, kan du klä sig i stora festklänningar.. anständigt ny klänning kommer att göra dig enastående. så du kommer att vara mer trygg i dig själv.

festklänningar

foto av: festklänningar

att skaffa dig en fin klänning för fester, måste du ta tillfällena i beaktande och överväga några frågor. som föredrar du, en kort klänning eller en lång klänning? kommer du att klä sig i denna mycket klär du köper till andra tillfällen? vill du ha en ledig klädsel eller en formell klädsel?

hittar du en stil som passar dig om du är på väg att köpa en plus size festklänning. ett imperium midjan klänning, till exempel, kommer att bli mycket bra val.

du måste tänka på vissa grundläggande regler så att du kan få perfekt val. inte handla klänningar som är för hårt. ingenting ser värre än ansträngda sömmar och popped knappar. också, större format klänningar är inte kloka alternativ. perfekt kropps montering attires är alltid det bästa. försöker dölja din stora byst eller botten i en alltför stor klänning är fruktansvärt för det kommer att göra dig ser slarvig.

vad händer om du har stora ben? visa upp dem genom att bära korta eller petite klänningar.

men inte köpa en klänning som är för kort. du inte vill att rycka ner hela natten när man dansar med någon eller har pinsamma ögonblick på dansgolvet.

Det finns två faktorer att bedöma om en klänning är perfekt - storlek samt tyg. vad mera är, måste du ta hänsyn till årstid du planerar att bära hänsyn. tunt tyg är perfekt för våren och sommarfester medan en nyårsafton klänning ska göras av tyger som är något tyngre och tjockare, kanske sammet kommer att vara ett bra val.

Glöm inte att matcha upp några tillbehör med din fest klänning. rätt smycken och kanske en wrap kan vara grädde på moset. dina skor kan matcha eller kontrast med studentklänningar, beroende på din budget samt dina önskemål.

en vacker cocktailklänning kan få dig att stå ut i ett parti, medan fint valda tillbehör kommer att lägga några accenter av elegans. Tänk på de ovan nämnda tips kommer du att få både på en gång.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards