Direktlänk till inlägg 10 september 2015

Kängor skor för bröllopsklänningar

Av stewart stewart - 10 september 2015 08:47

din bröllopsdag är sannolikt den viktigaste dagen i ditt liv, att hitta rätt bröllopsklänning och bröllop skor kan vara en svår uppgift. Kom ihåg att det är oftast svårare att hitta skor som matchar en viss klänning, än det är att hitta en klänning som passar dina skor; du kanske vill överväga att plocka ut dina skor först.

brudskor, bröllopsskor

foto av: veaul

när vi letar efter rätt skor för att gå med ditt bröllop klänning, kommer du behöver tänka på ett par saker. först ut, du kommer naturligtvis måste matcha färgerna. inte alla vita är desamma, så det är viktigt att ta med bröllop skor, eller replik, med dig när du handlar för din brudklänning. detta sätt kan du se till brudklänning och skor är en perfekt match.

en annan faktor är utformningen och höjden på brud- sko; dessa detaljer att avgöra att ändringar i botten av brudklänning. många tror att du ska bära enkla skor med en detaljerad klänning och snygga skor med en enkel klänning.

Anledningen är att det kan vara svårt att hitta snygga skor för en detaljerad klänning eftersom det finns så många faktorer som måste matcha. du kan eliminera frustration att hitta en fancy sko och maskeraddräkter som matchar genom att välja en enkel brudklänning och ett fint sko, eller vice versa.

en av de mest populära skor för bröllopsklänningar är sagan Cinderella tofflor. Naturligtvis är dessa inte verkligen gjort av glas; de är gjorda av ett klart material. stilen på ditt bröllop (vare sig det är unrivaled, trädgård stil, bohemiska eller i en kyrka) kommer att avgöra vilken typ av skor att bära. några brudar väljer att bära lägenheter med sina brudklänningar, särskilt de som inte vill synas längre än deras brudgum.

Om du också letar efter en låg klack sko, kan du gå med daisy från shelley george. dessa är enkla kvartalet-tums klack skor; pucklarna på denna sko är färgbara, så du kan ha den i någon färg som du önskar. dessa skor kommer i satin och medelstora och stora storlekar. andra preparat som kan skor finns också, tjusningen, som har en högre klack, finns på ett mer överkomligt pris. båda dessa skor kan vara alternativ på din enkla sko lista.

för en unik och spännande stil, grazia Alicia brud skor är en top pick. de har sandal stil band med en prydd med ädelsten band som kommer i mitten. dessa finns i färger som Pearl elfenben och diamant vit. dessa skor är mer på snyggare sida, men definitivt skulle kunna passera som en enkel sko med en komplicerad klänning.

veaul gör också mycket elegant bridal skor. han har färgbara och glas-stil brudskor. något bedövning men ändå enkel är lätt att upptäcka med denna designer.

Om du vill visa lite tå utan blottar allt försöka veaul. Detta är en tre och en halv tum klack sko som finns i vitt och elfenben. den har en rem på ryggen och har en liten öppning i fronten för att ge en antydan av dina nya pedicured tår.

det finns många olika sko stilar ute. se vilken designer tilltalar din smak och söka deras linje av bröllopsskor att hitta par som passar dig och ditt bröllop. Om du har svårt att hitta den exakta färg du vill, gå med en färgbar sko.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards