Direktlänk till inlägg 21 september 2015

designa din egen balklänning på nätet

Av stewart stewart - 21 september 2015 08:38

tjäna empyrén erfarenhet för att designa en klänning i mer än en miljon olika sätt med inspirasia! som aldrig förr. gör din klänning design erfarenhet, inspirerande och roligt genom att skapa din egen klänning siluett och välja från en rad olika designelement. här är hur:

balklänningar

foto av: balklänningar

Steg 1: Välj en silhuett
en siluett är konturen eller kontur som ett plagg skapar när man bär. fyra klassiska, eteriska, simon rena silhuetter för crafting den otroliga klänningen du alltid drömt om, är: en linje, välde, slida, passform och flare.

steg 2: välj en urringning
som en viktig del av din klänning, en perfekt urringning inte bara förstärker skönheten i din klänning men kan också förvandla den enklaste silhuetter i en spektakulär en! välj en urringning som passar just din klänning!

Steg 3: Välj ärmar
hylsa upp och briljera dina vackra armar med förtroende genom att välja från ett urval av några underbara ärmar alternativ för bearbetning vacker klädsel såsom lock, kronblad, cirkulär, puff och mer, att du kan mixa och matcha med din valda siluett och halsen.

Steg 4: Välj en midja
förbättra dina vackra kurvor med en midja alternativ som passar just dig!

steg 5: Välj längd
definiera din ensemble med fyra olika klänning längder.

steg 6: välj storlek
nu när allt är perfekt, hur kan vi lämna handlingen att skräddarsy att nästan alla normer? trots allt, bör en klänning som är unik och skräddarsydd ha en passform som är makalös. en skräddarsydd klänning ska klippa och sys till perfektion av en finaste och erfaret team av skräddarsydda sömmerskor.

en perfekt passform klänning börjar med perfekt passform mätningar. att säkerställa en korrekt passform, se till att du följer en mätning guide. Du kan välja att följa en standardstorlek diagram eller få din klänning skräddarsydd enligt dina egna mått.

steg 7: välj klänning tyg
som en av de mest betydande inslag av din klänning, tyget valt. några överdådiga och lyxiga tyger som används för att utforma formella designer aftonklänningar är tyll, satin, siden, brokad, Georgette, organdy, bomull, Georgette, organza, jersey etc.

steg 8: välj klänning färg
vad är din färg? den ljusa röda eller subtila lavendel. den kungsblå eller elegant svart. den vackra persika eller gudomlig vin. vad det nu kan vara, välja en färg som bäst speglar din hud och personen bakom det.

steg 9: plocka upp en klänning utsmyckning
dekorera din klädsel med eleganta trim, en bländande bit av utsmyckning, eller helt enkelt en eklektisk blandning av båda.

steg 10: välj ett läge för din studentklänningar utsmyckning göra mer med din fantasi genom att välja färger och positioner för dina utsmyckningar och ger din skapelse en lockande utseende och feminin känsla. Du kan välja bland 4 alternativ för kant utsmyckning. halsen, ärmarna, fållen eller alla tre. valde platsen för din del av utsmyckning på dress.it kan vara bustier eller midjan, med 3 grundläggande anpassningar av höger, mitten eller vänster.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards