Direktlänk till inlägg 24 september 2015

hur man väljer en stor kväll aftonklänningar för en fest

Av stewart stewart - 24 september 2015 09:15

du har fått en inbjudan att delta i en glamorös kväll händelse och allt som står mellan dig och njuta av evenemanget till fullo är beslutet om vad man ska ha på sig?

aftonklänningar, långklänningar

foto av: aftonklänningar

hitta den perfekta cocktail eller aftonklänning för tillfället beror på några kriterier; tidpunkten för händelsen, där evenemanget hålls och klädkod och tema för evenemanget.

inbjudan kommer att ge dig det mesta av den information du behöver som kommer att ansvara för kontakterna med de andra parti gästerna. tiden på dagen dikterar i hög grad vad du kommer att bära till tillfället. händelser dagtid kräver mindre glittriga kläder men klänningen kan antingen vara kort eller long.the Platsen är också viktigt att komma ihåg, eftersom din klänning ska vara lämpliga för miljön youeur (tm) kommer att vara i. en trädgård bröllop till exempel skulle efterlyser en kort eller lång klänning med bekväma skor som woneur (tm) t sjunka ner i marken. den sista faktor att beakta när du väljer din kväll eller cocktailklänning är klädkod av inbjudan. om inbjudan begär formella eller svart slips så ska du bära en fullängds aftonklänning och det kan antingen vara förskönat eller vanligt. om inbjudan säger cocktail eller semi formella sedan en kortare klänning är lämpligt.

som regel jag tror att det alltid är bättre att klä upp i stället för att underdressed. om det finns ett särskilt tema och välj din klänning följaktligen eftersom det visar respekt mot dina värdar.

när du väljer din klänning ska du ta din kroppsform, hudfärg, tillfälle och företaget beaktas.

aftonklänningar finns i en mängd olika stilar och det är en perfekt stil för varje kroppsform. Om du har en liten övre ram och välj en axelbandslös aftonklänning, om dina höfter är större då en a-linje klänning kommer att se fantastiska och om du har en kurvig kropp då en sjöjungfru stil kommer att se fantastisk. aftonklänningar med slitsar är bra för att visa upp bra ben som är de fashionabla korta långa cocktailklänningar.

färg är en annan viktig faktor att beakta när du köper din klänning. svart förblir en ständigt populärt val, men är sällan valt att händelser dagtid, mjuka färger är mer lämpade för dagtid slitage. Det finns härliga färger att välja mellan för festkläder så steg ut ur din komfortzon och bära en vågad färg. Välj elektriskt blått, blodigt röda, silvriga grå eller glass nyanser för ditt speciella tillfälle.

företaget att närvara vid funktionsanrop även mot vederlag, som affärshändelser bör behandlas som konservativa tillfällen som bröllop skulle vara. en fest med vänner gör att du mycket mer frihet att experimentera med stil och mängden huden visar när du väljer din aftonklänning.

de tillbehör som du väljer med din aftonklänning kan förändra långklänningar från enkla elegans standout fantastisk.

ta tid att överväga alla dessa faktorer och sedan handla för din aftonklänning eller cocktail klänning med ett syfte och du kommer att hitta den perfekta balklänningar för det speciella tillfället.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards