Direktlänk till inlägg 30 september 2015

vintage stil Bröllops klänningar - är du en vintage brud?

Av stewart stewart - 30 september 2015 09:18

vintage stil bröllop klänningar kommer aldrig gå ur modet. det beror på vintage stil klänningar - oavsett om de är inspirerade av 1920-talet, 30-talet, 40s eller 50-talet glamour och finess - har stått sig genom tiderna. Vad gjorde dessa klänningar fashionabla tillbaka i sin storhetstid gör dem lika moderiktiga idag. det var deras känsla av förfining och elegans, med en antydan till något unikt för sina epoker, som gjorde dessa bröllopsklänningar elegant sedan och fortsätter att göra dem snygga idag.

brudklänningar, bröllopsklänningar

foto av: veaul

vintage klänning
vintage stil klänningar kommer att ha mycket olika utseende från ett decennium till nästa - 20s och 30s klänningar ofta kännetecknas av sina fina lacey funktioner samtidigt klänningar från 50-talet har ofta korta och swinging eller fishtail stil fåll linjer. vad de gör alla har gemensamt är dock några av dessa tidlösa designelement som alltid har och alltid kommer att göra en vacker brudklänning. det är det smickrande nedskärningar, eleganta midjor, hals och nertill linjer, lyxiga tyger och detaljerade utsmyckningar som gör dessa klänningar perenna klassiker.

på vår drogheda brud boutique vi tar element från dessa gyllene epoker av mode och anpassa dem för att passa den moderna bruden. vi kan ta delar av varje stil och skräddarsy din klänning som passar din personlighet och smickrar din figur.

årgång bruden
i vår butik möter vi ofta damer som är tveksamma vilken stil av brudklänning de vill. klänningar som de har sett fram till den punkten har antingen varit alltför vanligt, för modern eller bara inte helt fånga deras personlighet. det är när jag föreslår försöker en vintage klänning. Jag älskar att se utseendet på en brud-till-vara ansikte när hon får syn på en vintage ds att ropa till henne. Det som just seemhen hon försöker på den klänning och känner sig bekväm, vacker och speciell jag vet att hon har hittat "den".

är en vintage stil brudklänning för dig?
årgång bruden är lika unik som hennes klänning. hon gillar de finare sakerna och har en förståelse för gamla världen glamour och uttalande mode.

kanske du beundra hollywood starlets från förr som audreyhepburn, Elizabeth Taylor, Marilyn Monroe och ser de gjorde ikoniska?

eller kanske du planerar en elegant och sofistikerad bröllop mottagning och du vill ha en klänning som får dig att sticka ut som belle av bollen?

eller kanske du bara älskar mode men du behöver inte bara följa trenderna. du söka stilar som andas kvalitet och individualitet. du älskar klassisk design som aldrig går ur stil. du är helt tappning!

komma och se vår vintage brudklänning insamling och låt oss hjälpa dig att välja den perfekta vintage brudklänningar. ringa in för en konsultation och låt oss hjälpa dig att upptäcka din dröm vintage stil bröllopsklänning.

vintage stil bröllopsklänningar har mycket olika utseende, kännetecknas av sina fina lacey funktioner. se vår vintage brudklänning insamling och Välj din perfekta vintage bröllopsklänningar.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards