Alla inlägg under september 2015

Av stewart stewart - 24 september 2015 09:11

DO: s och inte är innan du går till en brudtärna klänning samling?

tärnklänningar, klänning till bröllop

foto av: veaul

Internet idag har öppnat upp en värld av val är för brudar för att välja arvinge föredragna klänningar, som inte var så tillgänglig för några år sedan. men idag är vi fler och fler människor beställer på nätet följs. även de bästa erbjudandena själva finns på nätet bara.

traditionella brud outfitters kan vara rörigt för hantering, särskilt när de misslyckas med att motivera ett rabatterat pris tag med avancerade produkter tjänster. Därför, innan du väljer den urbana brudtärna klänning, följande åtgärder skulle följas för att skära ned priserna för din brudtärna klänningar.

slutföra din forskning
innan du börjar leta efter shopping, bör du alltid ha lite kunskap om klänningar innan du ens satt sin fot i en brud butik. gå för tidningen och kataloger, där du kan hitta snabb information utan mycket krångel.

hitta komforten
ta din tid och besluta om hur du vill att brudtärna klädstil för att göra din brudklänning. hitta en stil som ger samma känsla som du vill att det ska vara.

prova olika storlekar
söka efter en stil som kompletterar de olika storlekar och former för din tärnor klänning som du vill bära. olika stilar passa väl med skillnaden i storlek

blanda upp det
eller överväga att välja en färg eller ett tyg och sedan låta varje maid välja en stil som passar henne. du vill inte att klämma en lång, vällustig brudtärna i exakt samma stil som en petite, mager flicka (helt orättvist att antingen).

har ett förslag från dina vänner
be dina brudtärnor att gå för klänning shopping med dig, göra fönstershoppa med dem och lyssna på deras synpunkter om ditt val.

Sök efter Online orts platser
gå för en online-sökning för de bästa erbjudandena för din brudtärna klänning, och föredrar att gå till en lokal återförsäljare för billiga brudtärna klänningar.

återanvändbara nyanser
mörka klänningar som marin, jägare grönt och svart ser bra ut på nästan varje kvinna och kan bäras till formella händelser senare också.

komfortnivån
Om du funderar på axelbandslösa klänningar eller brudtärna klänningar som inte rymma bras, be din brudföljet om de skulle vara bekväm i en sådan stil innan du bestämmer dig.

få det gjort
inte vara en kontrollfreak och försöka göra allt på egen hand. utse din maid of honor eller en mycket ansvarsfull brudtärna att ansvara för att organisera tärnklänningar inköp.

besluta om en budget
när beslut fattas om din budget, behöver du inte ställa in en mycket specifik pris. bara göra det en allmän räckvidd, hjälper det att ha en allmän räckvidd. Vissa experter menar att ägna 10% av den totala bröllop budget till brudens klädsel. bara vara säker på att komma ihåg att "dräkt" omfattar inte bara klänning till bröllop själv.

Av stewart stewart - 23 september 2015 09:18

2C9D455A00000578-0-image-a-23_1442906268415

(foto via internet)
buga: den wag skära en sexig siffra i den grafiska tryckta klänning som innehöll en stor rosa rosett fäst på bröstet

abbey clancy fortsatte att hålla jämna steg med värd stadens fash-pack på den näst sista dagen av London Fashion Week på måndag genom att kliva ut i två mycket olika men lika väl put ihop outfits.

den nya Storbritanniens nästa toppmodell domaren lyfte sin oklanderliga klänning känsla när hon halkade in i en svartvit bild tryckt klänning för giles diakon på våren / sommaren '16 showcase timmar före varm fot till kärleken tidningen Miu Miu: s stjärnspäckade bash i mini separerar.

abbey, 29, avbildades hobnobbing med första parkett favorit Daisy Lowe klädd i åtsmitande numret.

den wag lyfte hennes modell meriter som hon drog den perfekta pre-show poserar i form smickrande klänning som innehöll både en peplum och Pilgrimsmussla fåll och en ganska siden rosett fäst på bröstet.

ett par strappy silver klackar, heltäckande ansiktsmask av make-up och förankringarna av sass garanteras hon var foto klar.

abbey sätta på riktigt vänlig skärm med kollega mode fan daisy och paret sågs delar en mycket varm omfamning.

Av stewart stewart - 23 september 2015 09:14

när man tänker på dyra festklänningar, du tänker på kläder som inte är ofta slitna dagligen. dessa speciella plagg behöver extra omsorg för att bevara dem i er garderob. det extra noga med att bevara sitt utseende kommer att se den ursprungliga färgen och tyger förblir intakta. bör du ordentligt hand om dina klänningar genom att garantera ordentliga lagringsutrymme och plagg täcker. Det är alltid bättre att hänga din klänning sedan vika det. kom ihåg att en part klänning med trikå inte bör hängas eftersom det kan sträcka plagget.

festklänningar

foto av: festklänningar

är det starkt rekommenderas att hålla din dyrare festklänning i en separat plastlåda eller täck med god luftcirkulation hål. detta håller klänningen från förorenat damm. om du håller dina dyrare klänningar med andra vanliga kläder finns chans vanliga färgfärger av vanliga kläder kommer att förstöra ditt plagg. det är också en bra idé att spraya doftande en gång i veckan när du inte använder den under en längre tid.

Du bör också vara medveten om olika sätt att ta hand om olika typer av tyger. bör du inte tvätta dina klänningar av sammet i vatten eftersom fukt kommer att förstöra klänningen.

är det starkt rekommenderas att torka ren sammet plagg. kom ihåg att ge särskilda instruktioner till kemtvätten, särskilt för chiffong kläder eftersom det tenderar att riva och fastna.

organza på en partyklänning är en mycket blank och attraktivt material. Det är främst bärs på bröllop och finkläder. denna typ av tyg har inte någon sträcka rum därför ser till att du väljer klänning som passar dig. denna typ av festklänning bör inte vara så löst eller för hårt. när du köper studentklänningar som är gjord av organza, se till att den är anpassad eller återsydda för att garantera perfekt passform och att upprätthålla en varaktig form.

det är alltid en bra idé att ta råd återförsäljare när du köper cocktailklänning. butiken assistent kan ge dig tips om hur man tar hand om tyget och eventuella särskilda tvättråd. de flesta plagg kommer att ha en etikett på insidan med skötselråd och rutiner för att följa. om du är osäker på tvättråd för dig plagg du kan alltid forskning råd på nätet för den speciella tyget.

Av stewart stewart - 23 september 2015 09:11

en av de mest spännande före bröllopet shopping för en brud är att handla för hennes bröllopsklänning. ända sedan sin barndom dagar, klänningar för bröllop hålla en unik fascination för flickor. små flickor drömmer om den dag då de kan bära en vacker flödande vit brudklänning och gå ner i gången för att möta sin prince charming. dessa klänningar finns i olika stilar och är gjorda av material som siden och chiffong och taft.

brudklänningar, bröllopsklänningar

foto av: veaul

men skönheten i bröllopsklänningar tillverkade av spetsar, är mycket märkligt. dessa klänningar, tillverkade av spetsar, har en viss traditionell och klassiskt utseende om dem. kvinnlighet och charm av en flicka förs ut bäst i spets. Det kan inte finnas många klänningar för en stor dag gjord av spets på skärm på brudkläder butiker. men den bästa platsen, som har den mest varierade val i sådana klänningar, finns på nätet. Det är ingen annan än on-line butiker. en spets bröllops dresse, på grund av den utsökta material, är dyrare än klänningar gjorda av annat material.

Kate Middleton, hertiginnan av Cambridge, när hon gifte sig med prins William av england i april 2011 i Westminster Abbey, valde en klänning med mycket vacker spets på det. Sarah Burton, den kvinna som utformat klänningen, gjorde en perfekt balans mellan traditionella och moderna sätt genom att använda spets satin. sedan dess har många brudar kommit att inse skönheten i klänningar för bröllop gjorda av spets och har besökt någon tillförlitlig webbplats. alla dessa spetsar bröllopsklänningar har skapats med stor konstnärlig vision och kommer att ta andan ur dig när du ser det. en av klänningarna heter faktiskt € vintage a-line / princess v-ringad långärmad kapell spets miriam brudklänning ". klänningen kommer med mesh spets, långa ärmar och en vacker tåg. denna vackra klänningen säljs 45% rabatt och så kostar bara $ 188,29!

för dem som föredrar ett mer modernt utseende, det är € underbara axelbandslös älskling trumpet / sjöjungfrun angelika brudklänning ". den här klänningen är sexig, klamrar sig fast på till kroppens konturer ända ner till knäet belyser vällustig kurvor av kroppen. då blossar ut till fållen. spets accent uppifrån och ner till tåget på brudklänningar är bara ljuvliga. priset är fantastiskt på bara $ 156,49.

söker variation i ärmarna och necklines, kan man hitta en ganska off axel klänning med 3/5 längd ärm. för dem som gillar ärmlösa klänningar, finns det återigen massor att välja bland. Det är € fantastiskt a-line hög hals ärmlös brudklänning "i elfenben färg som förskönas med pärlor. detta är en av de mer dyr klänningar säljer vid 247,79 efter en 60% rabatt. ännu en vinnare är tappning som ser fyrkantig ringning klänning, som har underbara spets på livstycket och ner längden på klänningen. klänningen har ett andra skikt blossar ut ovanför ankeln och ger en saga prinsessa charm! alla dessa bröllopsklänningar tar ungefär 8 till 12 kalenderdagar som skräddarsys och 2 till 8 kalenderdagar för sjöfarten. men det är helt värt att vänta!

Av stewart stewart - 23 september 2015 09:07

Det är mycket viktigt för en kvinna att se speciella och attraktiva i hennes prom night. trots allt, är detta den första formella partiet en tonåring deltar och får veta om världen utanför sina skolor. varje kvinna deltar i en prom part med den enda drömmen om visas som en gudinna eller prinsessa. trots att balen är en semi-formella tillfällen, balklänningar har olika egenskaper av sina egna. medan balklänningar är mestadels synonymt med korta klänningar, ruggig kjolar och lätt eller tung beading, tiderna har förändrats och så har smak av bal besökare. även korta balklänningar med älskling necklines är fortfarande bland de mest populära klänning alternativen bland bal besökare, långa balklänningar är också ganska populära nu för tiden. Därför, om du vill överväga att delta din bal parti i en lång klänning, kan du kolla in dessa populära stilarna.

balklänningar

foto av: balklänningar

sjöjungfru
sjöjungfru klänningar är sexig och feminin. smidig livstycket som tätt förblir snugged till kroppen vackert definierar kvinnliga kurvor. Detta är anledningen till sjöjungfrun långa klänningar är ofta tros vara det bästa alternativet för damer har en timglasfigur typ. balklänningar har ofta kroppen prydd med pärlor och paljetter eller utformat med applikationer. annat än att balklänningar visar ofta olika typer av mermaid kjolar som tåg kjolar, trumpet, sopa och ruggig kjolar.

a-line
Detta är ett klassiskt utbud av långklänning. det bästa med en-line klänningar är att dessa är idealiska för alla typer figur och storlekar. oavsett om du är en petite, ett timglas, en äppelformade eller en päronformad flickan, a-line klänningar är säker på att smickra alla figur typer. det faktum att en-linje klänningar accentuera midjan-line-den bästa och smidigast del av någon figur, gör dessa klänningar är lämpliga för tunga figurer också. kvinnor med extremt tunga höfter kan också idrotten en-line långa balklänningar i deras bal parter. vanliga tyger tillgängliga för dessa typer av klänningar är chiffong, satin, organza, taft och tyll.

mantel
Om du har en varm bod och vill göra det mesta av din bal parti, se till att du sätter på en mantel lång klänning. dessa klänningar är helt kvinnlig och sexig från alla vinklar. även en slida klänning får inte smickra varje kroppstyp, bör kvinnor med vissa specifika siffra typer aldrig miste om en mantel balklänning. dessa klänningar är mycket sensuell och perfekt accentuera funktionerna i en sexig siffra.

gemensamt med ena axeln, båt hals, v-ringning och älskling necklines, slida klänningar är hett den här säsongen. överst på det, kan dessa aftonklänningar också experimenterat med avslöjande faktorn.

empire-cut
lika elegant som själva namnet, välde skurna klänningar har en av de mest smickrande kjol typer. blåst ut och friflytande natur kjolen av dessa klänningar gör dessa idealiska för alla figurtyper. välde skära långa studentklänningar är tillgängliga i en mängd olika färg, ringning och tyg alternativ för att tillgodose behoven hos varje bal goer.

Av stewart stewart - 23 september 2015 09:03

i anpassade, bröllop skor är vita, högklackade och feminin. eftersom tiden förändras, de trender brud skor förändras. stilar av bröllop skor är inte begränsade till stilettos, lägenheter, pumpar och kattunge klackar i vitt och satin. idag, i enlighet med olika teman bröllop, kommer brudar väljer olika bröllops skor för att matcha de vigslar.

brudskor, bröllopsskor

foto av: veaul

enligt olika årstider, kan skor också vara säsongsbetonade. på våren, är gräsmatta bröllop populärt. människor kan njuta av naturliga utomhusmiljö under bröllopet.

med tanke på den mjuka gräsmattan, kan stilett hoppas över. först kommer klackarna att bli lätt att sjunka ner i jorden. Det är obekvämt för promenader och stående. För det andra, kommer trakterna skada gräsmattan. satin material är inte en väv idéer för gräsmatta bröllop. det är svårt att rensas om skorna har smutsfläckar. Du kan välja läderfärgade skor.

kil klackar, platta skor eller kattunge klackar är bra för promenader.

Sommaren är varm för bröllop. oavsett vad du bär, måste du känna varm. sandaler med öppen tå eller peep toe är bekväm. band skandal är coolt. sommar strand bröllop är en populär stil i sommar. par som kommer att stötta och njuta av deras bröllop omfamnade med mjuk våt havsbrisen. promenader på den mjuka sanden är som på gräsmattan. stilettos kommer att sjunka in i sand. kil klackar, kattunge klackar eller lägenheter är bra. Om ditt bröllop är informell, flip-flops kan vara mest praktiskt. den sista tanken är barfota.

inte bara du, är gästerna också barfota. bröllopet måste vara imponerad och intressant. färgen på bröllop skor kan vara djärv. Du kan välja några ljusa färger, som rött eller lila, för att skapa exotisk känsla. vit och andra ljusa färger verkar vara vanligt på den vita och guld sand.

utomhus trädgård bröllop är populärt. vädret är bekvämt för inte alltför kyliga och inte för varmt. val för brudskor har lite begränsningar. brud kan välja vad hon tycker och kan matcha bra med brudklänning.

vintern är en besvärlig säsong att välja bröllop saker. brudklänning bör vara tung att hålla sig varm. skorna måste också uppfylla kravet. Om din slit golv längd klänning eller en boll klänning lång klänning, kan du bära bröllop stövlar. de i stor utsträckning kan övervinna kallt väder än andra skor. om bröllopsklänningen inte kan täcka skor, välj sedan bröllopsskor som kan täcka huden så mycket som de kan. är varm och hälsa är viktigare än att vara vacker.

Av stewart stewart - 22 september 2015 09:47

51854037 Celebrities dine out at Craig's restaurant in West Hollywood, California on September 18, 2015. Celebrities dine out at Craig's restaurant in West Hollywood, California on September 18, 2015. Pictured: Kate Beckinsale FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813

(foto via internet)

bara när du är övertygad om att det är dags att kasta in handduken och packa bort dina lätta, axelbandslös sommarklänningar, Kate Beckinsale kliver ut i denna lilla antal. hennes texture Victoria Beckham design, som presenterar en enda panel, kramar hennes kurvor i alla de rätta ställena - och det är en solid duk för en väl accessorized look.

medan de kallare månaderna tenderar att sätta oss på humör för våra favorit LBD, ser kate hänga på hennes glöd i vitt ger oss andra tankar. i själva verket, kate fungerar denna cocktail midi så bra, vi gick på jakt efter klänningar precis som det - för alla dessa falla cocktailpartyn vi har fått komma upp.

som säger att vi inte kan balansera en kavaj på våra axlar och rock denna look mitt i vintern, med slutna tå pumpar i stället för fotleden-bandet sandaler? läs vidare för att komma igång genom att plocka upp Kates väsentligheter.

Av stewart stewart - 22 september 2015 09:44

när det gäller mångsidighet, är cocktailklänning på ledningen för outfit. Det är en typ av klänning att bäras vid speciella evenemang. cocktails bärs under kvällen och sen eftermiddag frågor även om det kan bäras i dessa dagar när som helst beroende på vilken typ av material som används. för formella evenemang, cocktails väl matchas med rätt tillbehör. du kan även ha en gå till kontoret, men du borde välja från inte en spännande en, plats på din kavaj och förnuftiga skor. denna typ av klädsel samt passar för dem som inte välsignats med perfekt kropp.

cocktailklänning

foto av: cocktailklänning

att välja en cocktail klänning, måste du överväga din kroppstyp. vilken typ av klädsel som passar dig? du är den nedre tungt? Om ja, sedan hitta en outfit som passar din midja väl. cocktail klänningar som har full kjol kommer vara perfekt för en kvinna som har botten tung form eftersom det döljer förvisso utbuktningarna och slapphet i hennes kropp.

ytterligare ett alternativ för kvinnor som har denna typ av kroppen är att plocka för en cocktail design som ger en empirestil midjan. denna typ av cocktail klänning har midjan högre plats, vilket drar ögat mot axeln, ansikte och hals. också, skummar den och draperier på den nedre delen av kroppen. de enda risker att bära denna typ av stil är att det ofta gäller som moderskap klänning, alltså en kvinna som bär denna typ av klädsel frågar misstag om de är gravida eller inte.

Utöver detta är den typ av cocktail som är antingen axelbandslös eller ärmlösa, tillsammans med flödande kjolar annat val för damer som har botten tung typ av figur.

igen, blottar dina axlar och armar är effektivt driva nyfikenhet bort från dina höfter. medan kvinnor som är topptyngda, visar upp hennes ben eller klyvning kan vara hennes val. om hon gillar att fokusera mer på benen än klyvning, sedan försöka sätta på studentklänningar som har enfärgade toppar parade med mönstrad kjol. också, kan hon vandra fållar för kjolen att göra kortare och köra ögonen i benen.

för de kvinnor som vill driva uppmärksamhet mer på hennes klyvning kan täcka upp benen i långa kjolar klänning ändå avslöjar huden i överkroppen med hjälp av djup urringning eller v-ringad klänning. Sanningen är, hon kan också köra ögonen människor både på hennes ben och topp genom att helt enkelt bär drinkar som har låga necklines. vad hon inte bör göra är bär drinkar som har över upptagen toppar eftersom det skulle göra överkroppen ser större och skev balans i figuren. tillbehör också stöd i att hålla en illusion av balans i siffror på en kvinna förutom att klä en korrekt typ av klädsel. de kvinnor som har en tung siffra botten kan bära flashiga halsband, örhängen och chokers, som topptyngda de kan välja bara en halsband och armband i stället. ändå måste hon försöka samt att köpa festklänningar innan tillbehör, skor och väskor till laget upp.

Ovido - Quiz & Flashcards