Alla inlägg den 14 augusti 2015

Av stewart stewart - 14 augusti 2015 08:09

D4D_9237.DNG

(Bild via internet)
Alicia Vikander är så snygg som gaby teller i "mannen från farbror" (Daniel Smith)

i killen Richies "60 actionfilm man från farbror, ut fredag, det finns gott om fokus på mode. i själva verket, spioner solo och Illya (Henry Cavill och Armie Hammer) tillbringa en hel scen debatt som designers under-cover gaby (Alicia Vikander) ska bära för att avge rätt budskap (se klipp nedan).

Oscarsnominerade kostymdesignern Joanna Johnston fick i uppdrag att plocka ut rätt utseende som såg både av eran, men också bärbara idag. Johnston säger att processen inblandade massor av gräva igenom loppmarknader, i synnerhet Portobello Market i London, där hon bor.

för tecknet Gaby, särskilt att hitta den perfekta kläder inblandade massor av forskning.

"Jag var i första hand tittar på modetidningar från tiden i slutet av 60-talet," johnston förklarar. "Jag visste att jag ville hålla henne mycket ungdomliga, men elegant. stil; inte overtrendy. Jag tror "färska" är nyckelordet för gaby. "

och det finns en outfit i synnerhet som var mycket färskt, mycket söt och mycket något som vi vill ha i våra garderober: den orange "play klänning", som johnston kallar det.

Johnston säger flörtig ensemble kan se ut som en enkel, orange klänning, men det "var en mycket komplicerad konstruktion."

"Jag bygger det på en klänning som jag hittade", säger Johnston. "Eftersom gaby måste gå genom handling, jag ville ha ett visst mått av blyg-culotte."

detta innebar ensemblen hade inbyggd i shorts och en nedre delen av ryggen, och vi vill ha det just nu.

Tyvärr gör Johnston inte sälja orange, kamouflage-print plagget.

Av stewart stewart - 14 augusti 2015 08:02

Under de senaste åren, bröllop sällan anses vara en traditionell affär där bruden och brudgummen tar sina löften vid en religiös inställning. Numera är trenden att organisera utomhus bröllop vinner hel del popularitet.

cocktailklänning

foto av: cocktailklänning

med ett bröllop på en bergstopp, strand, trädgård eller ens på en bakgård anses vara ganska unikt. som utomhus bröllop inte hålls i en religiös miljö, har det inte formalitet som man finner i den traditionella bröllop. på grund av detta, allt från inbjudningar till dekorationer av arenan har en avslappnad känsla till den. en av de viktigaste faktorerna som måste ges en hel del övervägande är bröllopsklänningen. som utomhus bröllop är oftast inte formellt, behöver man inte måste faktiskt hålla sig till formellt bröllop klädsel etikett. Dessutom har några av de traditionella bröllopsklänningar kanske inte bekväm eller möjligt för en utomhus bröllop. så, här är några idéer som folk kan använda när de har att välja utomhus bröllopsklänningar för sig själva.

brudklänning alternativ
en utomhus bröllop ger en möjlighet att klä sig på ett vardagligt sätt inte bara för gästerna, men även till bruden och brudgummen. det bästa med dessa bröllopsklänningar är att man kan ta in vissa innovationer till dem att se unika. Låt oss ta en titt på några av de unika klänningar för bruden liksom gästerna.

för bruden
även om de flesta av de utomhus bröllop är oftast ledig, det finns vissa människor som fortfarande anser att det är en formell händelse. i ett sådant fall skulle den ideala klänning för bruden vara en fullängds vit brudklänning som antingen sleeveless eller av axeln. Detta är dock en mycket sällsynt fall och de flesta av de utomhus bröllop är informella händelser. I ett sådant fall, det finns en hel del alternativ att bruden att vara kan välja mellan, som hennes bröllopsklänning. Först av allt, inte bruden inte att hålla sig till en lång flödande traditionell brudklänning. Dessutom är det faktiskt inte möjligt att genomföra den klänningen om man har bröllop på bergstopp eller stranden.

några enkla bröllopsklänningar som passar temat skulle vara knälång klänning eller kan vara en fotled längd sundress, om det är en strand bröllop. okonventionella färgade bröllopsklänningar gör du steg bort från den tråkiga vita och beige. snarare kan man välja färger från naturen dvs beroende på säsong där bröllopet hålls. till exempel om det är vår tid, kan du gå för färger som grönt, gult, etc. Å andra sidan, för en nedgång bröllop, kan du gå för färger som rödbrun, orange, etc. dessa klänningar är tillfälliga studentklänningar och därmed bör matchas med enkel frisyr, smycken och andra accessoarer. Det är också viktigt att bära skor enligt till platsen för bröllopet. till exempel, är det inte en bra idé att bära högklackade skor för en strand bröllop. I stället kan bruden gå för platta sandaler, flip-flops, etc.

för gästerna
de flesta människor blir förvirrade när de inbjudits för en utomhus eller casual bröllop vad klä de måste bära. Detta beror på att inte många saker skrivit om tillfälliga bröllopsklänningar för gäster. även i händelse av gäster, de behöver inte hålla sig till de formella klänningar som cocktail klänningar. Men det betyder inte att man kan bära en jeans till utomhus bröllop. några informella bröllopsklänningar för kvinnor skulle vara kjol och blus eller kan vara, en fin klänning. en byxa kostym skulle också vara en bra utomhus brudklänning idé. men svart är något som de flesta människor tycker om att bära för ett bröllop, skulle det vara jättekul att experimentera med en rad andra färger. i fråga om män, skulle den bästa informella utomhus festklänningar vara khakis parat med en vit knäppas fast skjorta. även om det finns människor som bär jeans till ett utomhus bröllop, inte göra detta om bröllop inbjudan nämner en sådan sak.

utomhus bröllop ge människor en chans att experimentera med sin klädsel. så, om du har en trädgård eller ett strandbröllop eller kallas för en, tänka kreativt och klä på ett unikt sätt.

Av stewart stewart - 14 augusti 2015 07:57

som en liten flicka, drömde du om det perfekta bröllopet? om du gjorde, är chansen du bilden själv i den perfekta bröllopsklänningen. nu när du väntar barn kan du oroar dig kan inte ha det perfekta bröllopet eller perfekta bröllopsklänningen. men med så många vackra klänningar tillgängliga din drömklänning kan vara mer av ett alternativ än du tror. se bara till att du kom ihåg några av dessa tips för att köpa en vacker moderskap brudklänning och du kommer snart att vara bruden av dina drömmar.

brudklänningar, bröllopsklänningar

foto av: veaul

först bestämma vilken typ av bröllop du vill ha och gärna välja en klänning som passar den stilen. Om du vill ha en stor, traditionellt bröllop, känn dig fri att välja en elegant, utarbeta brudklänning med några ändringar för din växande mage. Om du föredrar en enkel, lågmäld bröllop, välja en enkel, elegant klänning. också, shoppa på ett sätt som passar in i din stil. om du känner dig lite självmedveten om din klänning, välja en vacker slöja, örhängen, armband och ett halsband. Om du vill visa upp din babybula välja en klänning med list och utsmyckningar på livstycket. oavsett din stil bör du inte känner att du ska behöva välja någon specifik klänning eller klänning stil. Den viktigaste regeln är att välja något du älskar och något du känner dig vacker bär.

andra, bestämma vilken färg du vill. traditionellt, var vit valt att representera renhet och "JUNGFRUDOM." i det moderna samhället, vit representerar helt enkelt elegans och förfining, så känn dig fri att bära vitt om du vill. även om en vit klänning är inte vad du föreställt, känn dig fri att bära färg. den stora sak är, det finns inga fastställda regler för moderskap bröllopsklänningar. Om du väljer att bära andra färger än vitt, nyanser som elfenben, champagne, silver, rodna rosa, och lätta pasteller ser chic och modern. välja en färg som du älskar eller hålla fast vid en traditionell vit klänning.

slutligen ha din klänning med tillförsikt. Detta är din stora dag, och du bör njuta av det ser elegant, vacker, och mest av allt, självsäker. oavsett brudklänningar du väljer, kommer du att se vacker om du arbetar utseendet. inte känns som om du skulle vara subtil eller dämpad (såvida det skulle alltid vara dina önskemål). Detta är din stora dag, och du bör klippa din look med tillförsikt. arbeta din graviditet glöd, och njut av din stora dag.

trots att vara gravid för ditt bröllop kanske inte är vad du hade i åtanke, kan du fortfarande har vackert bröllop du alltid drömt om och naturligtvis detta inkluderar bröllopsklänningen du alltid drömt om. Det finns så många moderskap bröllopsklänningar tillgängliga så att du kan välja den stil, färg och tyg som du älskar och att bäst passar dina behov. en vacker moderskap brudklänning kan göra någon gravid kvinna känner sig elegant och speciellt för den stora dagen. se till att du vet vad du letar efter, gör dina läxor, och följ dessa tips för att få moderskap brudklänning av dina drömmar.

Av stewart stewart - 14 augusti 2015 07:52

hur man väljer och köpa frack?
först välja klänning enligt deras höjd och form, nu aftonklänning stil variation och modellering är förändring, bara för att finna lämpliga för sin egen är bäst. Om du är en kropp material är petite flicka, så lång midja eller midja kvällen klänning rabatt kommer att vara lämpliga för dig. på grund av den här klänningen kan mycket bra Got-up siffra skala. men du måste försöka undvika att bära kjol ner alltför fluffig aftonklänning, låt alla sätta uppmärksamhet åt överkroppen. så kan använda v mikro låg midja designar aftonklänning, kan göra din kropp ser smalare. naturligtvis, om du räkna själv är smal, du behöver inte tänka så många problem, välja din favorit utformar bra aftonklänning.

aftonklänningar, långklänningar

foto av: aftonklänningar

aftonklänning är kan inte vägra att komplexa och högtidlig. så kan njuta av att vara vår ledande dam. Om du fortfarande inte har ett villkor för att ge sitt för att förbereda många ord av aftonklänning, förbereda några bestående klassisk stil för att kunna hjälpa dig mycket. svart är oftast försäkringar, med silver halsband eller armband för att göra en match, lågmäld in show oändlig ädel och elegant, mycket populär bland kvinnor välkomna. rött är aftonklänning av klassiska färger. röd entusiasm är djärv och ohämmad, röd prinsessa kjol mer låta kvinnor verkar förtrollande. mångfärgade röd, kan göra hela natten sent brinna. Därför, kan vara i rött tyg lägga Falbala att balansera effekten av röda, låt en person blir mjuka, söta och lite till. svart och rött är mycket bra samlokalisering pryder artikeln färg, så länge justera, kan göra samma klänning i olika tillfällen har olika charm.

hur man bär på sommaren klänning samlokalisering underkläder
när du deltar i affärsmiddag och så vidare, och när du behöver bära frack, utan tvekan, kan en lämplig underkläder låter dig ordentligt speglar sig den vackraste sida, kan du stå i fokus för middagen.

aftonklänning underkläder behöver skräddarsy den valda:

Kvaliteten på ett material är helt tunn klänning:
underkläder samlokalisering Punkt: slät kontur, yngre, hud duktig flicka, slitage på sommaren stil koncis, är kvaliteten på ett material helt tunn ljus färg klänningen kommer att vara mycket snygg, kan underkläder på samlokalisering väljer att välja färg på huden smidig kontur med frack fäster med färg avdelning eller underkläder, så kommer undvika pinsamheter av explicit form underkläder. kontur bra design kan göra din kurva mer smidig, inte göra baksidan av le märke verkar generad.

utan aglet tight klänning:
tie-in underkläder punkter: aglet avtagbar, 1/2 kupstorlek, bär ingen axelrem gäng bröstet klänning, begära form ganska krävande, bör välja att skörda aglet corsage, cup typ på välja 1/2 kupstorlek Rappel / abseil stationer bör, eftersom denna kalk typ av stödjande bh kraft tillräckligt bra. om midjan är mer kött kött, också kan välja att ansluta kropp design, kan dra åt midjan och baksidan av överflödigt fett fang.

en känsla av lyx långklänningar: Använd den lilla formell klädsel av kostsam känsla, i valet av behå ska välja att torka av typ bröstet med spets design, vacker spets inte bara öka kvinnornas känna medlidande dyrt och Kina, även en liten avslöja några utanför också visas inte konstigt, men kommer att ge sexig.

informella kort stycke liten formell klädsel:
tie-in underkläder punkter: underkläder kan visas, om att ett informellt parti, klädstil kan vara kort av stycket eller enkel kjol outfit, underkläder bör välja kan utsättas behå i, så att det kan förbättra hela outfiten utsökt känsla, innebära att göra slutpunkten.

låg barm aftonklänning:
tie-in underkläder punkter: djup v bra, curl effekt; för sexig låg v typ balklänningar, bör välja designcenter låg innan en bra stil, täcka kopp täckningsområdet är mindre, har mycket bra sida curl bröst effekt.

Av stewart stewart - 14 augusti 2015 07:44

designer brudtärna kläder kan vara en skicklig på internet kläder återförsäljare. utan att lämna din bostad kan du eventuellt anpassa ditt bröllop klänningar och officiella klänningar med hög kvalitet med hög kvalitet till grossistpriser. söka efter rätt kusten brudtärna klänningar kan möjligen få en stund, men kommer förmodligen att vara definitivt värt arbetet. inte säker exakt var man ska börja? du verkar för lämplig plats.

tärnklänningar, klänning till bröllop

foto av: veaul

nu den helt nya balen året närmar sig, kan ytterligare och mycket mer damer inte hålla ut att organisera sina nya prom kläder för att välkomna händelserna i 2015 precis där de ska visa sin attraktion och elegans. vad är du för närvarande väntar nu? bara komma fram till oss att välja din egen personliga vackra balklänning. långa frånvarande vilja är de tillfällen då alla tärnor som behövs för att sätta på motsvarande klänningar. moderna brudar njuta av individualitet och inse att deras nära vänner verkar bra i olika färger eller nedskärningar, som producerar dem öppna upp till relativt skräddarsydda klänningar.

att bistå med hjälp av mönster som möjliggör varenda tärna ska visas hennes finaste, oavsett vad hennes hårfärg, hy, och topp eller fysik form, designer klänningar 2015 ger större än endast en ansenlig samling av bridesmaid klänningar. På vår webbplats kan du också anpassa varenda klänning beslutar om från många färger och material för att säkerställa att varje brudtärna kan visas strålande i en nyans som är definitivt rätt för henne. vi enormt föreslår våra klänningar till damer om i världen.

varje klänning är minutiöst skapas från grunden för dig personligen. med högsta kvalitet material, noggrann sömmar, klänningar är verkligen verkligen värt allt du kompenseras. det mycket mer avgörande fråga är det faktum att balklänningar är alla med kostnadseffektiv värde! stött på ett ekonomiskt rosa klänningar, svart brudtärna klänningar, burgundy klänningar, remmar brudtärna klänningar 1 axelbrudtärna klänningar, klassiska klänningar som matchar ditt bestämma och karaktär. Vi syfte att bibehålla kostnaderna minimal, så att varje klänning till bröllop kan hantera kläder hon drömt om.

bör du ha en fallenhet för varje extra klänning, titta på sport en fin dräkt eller tema outfit. även om teater akademiker inte kan tillåta dig att låna Askungens boll dräkt, de kan eventuellt tillåta dig att veta exakt var du kan hyra något liknande. men ha i åtanke, mycket mer än det egentligen är om dagen, balen är om tärnklänningar!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards