Alla inlägg den 5 augusti 2015

Av stewart stewart - 5 augusti 2015 10:00

julie-gilhart-simon-collins
(Bild via internet)

om du försöker att göra det på modet, en timmes samtal med julie gilhart eller simons collins går långt. gilhart, med sin bakgrund i att köpa och hennes framgångsrika konsultverksamhet, och Collins, som ledde präster som sin dekanus för sju år, har en sammanlagd uppsättning upplevelser som gör dem nära idealiska kandidater för att dela ut råd, något de var gjorde så mycket på sin egen tid, bestämde de sig för att göra en fri händelse av det. kallas mode garage, sparkade den inledande samtal från igår kväll, i närvaro av så många nyfikna sinnen som ett andra rum med en levande ström av samtalet fick ställas in.

studenter, företagare och formgivare prickade publiken ställa frågor som sträckte sig från betydelsen av reklam sustainability- "du alltid måste leda med bra produkt. hållbar produkt betyder inte någonting om det inte är bra ", funderade gilhart till alla detaljer i budgetering som en ung designer. det övergripande budskapet blev snabbt klart: vet vem du är och vad dina kunskaper är, och förvandla det till historien som kommer att bana väg för din framgång. lättare sagt än gjort, utan tvekan, men ett viktigt budskap till en ny generation av designers och företagare som är översvämmade med de skenbara framgångar för sina unga kamrater. ("Alla tror att de är framgångsrika eftersom de får massor av pr, och det är inte framgång i synnerhet", anmärkte Collins.)

under flera frågor, gilhart och Collins förstärkt denna samstämmighet och unika är nyckeln till att få sitt varumärke märkt av köpare, redaktörer och konsumenter. "Jag tror att i dag måste du vara riktigt autentiska, att berätta sanningen, och supersmart. Vi har alldeles för mycket kommunikation. det är så lätt att få tillgång till allt, så vad som kommer att locka [någon att ditt varumärke]? Vad är din synpunkt skillnaden? vad gör du äger som ingen annan äger? "erbjöd gilhart. "Det är en mycket viktig fråga att ställa, och det är något som är ditt guld." Vända det "guld" i ett meddelande som genljuder med köpare och konsumenter är den verkliga uppdrag. "Du absolut måste ha en fantastisk historia och du definitivt behöver för att kunna kommunicera den historien", inledde Collins lägga senare på kvällen, "om allt är på meddelande du hör om detta, det är en fruktansvärd sikt, men allt är på varumärken för vem du är som person och vem du är som ett varumärke, så har du möjlighet att fortsätta dialogen. "

ovanpå det hårda arbete och fortsatt äkthet krävs Collins delade också hans mest relevanta råd någonsin: "Jag har gett massor av tal i min tid och det är förmodligen det bästa råd jag någonsin ges till vem som helst: vara trevligt. och den bästa nyheten-detta är en hemlighet, eller hur? -De flesta människor är det inte. "

Av stewart stewart - 5 augusti 2015 09:54

part säsong verkar pågå hela året dessa dagar, och händelser kan vara formell eller mer avslappnad. lyckligtvis finns det gott om klänningar att välja mellan, och du kan hitta dig själv med en garderob full av stilar som täcker hela spektrumet av exklusiva till casual.one klänning som klarar nästan alla typer av parti är charmeuse bubblan fållen blomtryck klä sig.



foto av: festklänningar

Detta flerfärgade kort klänning har kricka som huvudfärg, och är lämplig för någon tid av året. den korsettliv är fast grå, rynkad och genomkorsas för att skapa en härlig älskling kontur. den charmeuse tyget är täckt med en abstrakt blomtryck i vitt, grått och kricka. lägga till det roliga mönstret är en bubbla fåll kjol. Det är en lekfull liten klänning som kommer att arbeta på dansgolvet eller i en personalfest.

Om du letar efter en klänning för en mer exklusiva evenemang, spagetti rem silkeslen sticka paljettklänning kan vara bara en. den fasta vita livstycket har ruching för en smickrande passform och svart kjol ger lagom fyllighet för att ge det lite fluiditet när du flyttar. paljetter dot den nedre delen av kjolen, som ger en blixt av glans strax ovanför knäna. Det är en elegant klänning som får dig att känna dig som hemma överallt där festen hålls.

byxor kan passa någon tillfällig händelse, men du kan fortfarande se lite dressat när du bär tre bit jersey byxa kostym i svart. denna outfit kommer med en tunika topp, en jacka och byxor, alla formade i bekväma och flödande jerseytyg. det finns en liten list på tunikan s halsen samt på Cinched midjan för att lägga till lite glitter och fullängds ärmarna på jackan håller dig varm om vädret blir kyligt. så dansa hela natten, inomhus eller ute - vintern, våren eller hösten.

på väg mot en eftermiddag trädgårdsfest? överväga bär ärmlös shantung blommig klänning. detta elfenben / brun blommigt tyg är alla polyester för komfort och skönhet. livstycket sveper runt för att ge dig den slanka utseende, knyta i midjan och kjolen har en bit av flare. fållen träffar knäet, så att dina ben ser bra ut. ärmlös med en liten krage, är detta en söt klänning för en avslappnad eftermiddag att umgås.

naturligtvis när det är dags att klä upp, är taft go-to tyg, speciellt när det är färgat i en djup färg blå. den skimrande taft ärmlös klänning med sjal är ett utmärkt val för en högtidssammankomst, oavsett vilken timme på dagen eller natten. tyget har ett subtilt sken som drar ögat. den kors ringning och kant-of-the-axeln remmar skapa en vacker dcolletage. kjolen samlar på vänster höft, med en tre-dimensionell tyg blomma i matchande färg. en dubbelsidig taft wrap följer klänningen och ger bara tillräckligt värme och täckning när du behöver det.

om händelsen är elegant men inte riktigt formell, anser bär v-ringad kort jerseyklänning i svart eller plommon. denna ärmlös klänning har en djup urringning och en juvel band knytskärp som matchar den vackra jersey. kjolen har en liten flare att ge det svänga, och det slutar precis vid knäet. den här klänningen är ett utmärkt val för att dansa, umgås eller bara sitta och njuta av symfoni.

när bröllopet är enkel men inte helt vardagligt, kommer mor till bruden eller brudgummen ser vackra i ärmlös brokad slida klänning. beading pryder halsen av denna enkla hölje i härlig brokad tyg. rayon / tactel blandning av att tyget ger komfort och skönhet i en lummig nyans av elfenben som ser bra ut på varje kvinna. lägga till en enkel sträng av pärlor, och du är säker på att lysa i den här klänningen.

Om dans är involverad i din speciella händelse, se till att du klär att flytta. en-axeln plocka upp kjol cocktailklänning med drapering detalj är en flörtig liten outfit som ser bra ut när du dansar eller står still. en-axeln livstycket är bubblegum rosa, och det finns en fashion-forward drapering på axeln. pickup kjol är svart och samlade högt över knäna. tyget är shakira för en bekväm passform och bara en antydan till glans. dansa så länge benen låter dig i denna roliga och fashionabla liten klänning.

annan kort klänning som kommer att gå från ett vänligt parti till en kyrka socialt är den korta taft grimma klänning med rosett halsen. Det är sedesamma nog för prästfrun men charmig tillräckligt för dina vänner att uppskatta. tie-back grimma halsen har en kaskad av rosetter längs ena sidan. fickor i a-linje kjol ge bekvämlighet, medan den något hela taft kjol är bekväma och härlig. den här studentklänningar kommer i en läcker nyans av lila taft som du vill ha om och om igen again. stor festklänning är en förutsättning för en lång säsong av fester och därefter. hitta din perfekta nummer nu.

Av stewart stewart - 5 augusti 2015 09:49

bröllop är en av de mest gynnsamma dagar i en kvinnas liv. utan tvekan, en kvinna klär upp sin allra bästa på den stora dagen. Många av flickorna även planera sina bröllopsklänningar långt innan de ens vet innebörden av äktenskapet. faktum är att när det kommer till klänningar brud, är det mycket viktigt att välja den perfekta brudklänning för tillfället. Det är viktigt för din brudklänning att få dig att stå ut från mängden. Dessa är några av anledningarna till kvinna söker ofta stöd och råd i frågor som gäller att besluta om brud slitage. men några av de bästa förslagen i att välja den perfekta bröllopsklänningen anges nedan: -

brudklänningar, bröllopsklänningar

foto av: veaul

€ besluta om vilken typ av brudklänning.
även om den klassiska vita brudklänning är en vanlig syn vid sådana tillfällen, dessa dagar, har en mängd nya klänningar kommit upp. fishtail klänning, sjöjungfru brudklänning, axelbandslös klänning, off- axeln bröllopsklänning, grecian stil brudklänning är alla exempel på olika mönster som finns i dessa dagar. Du måste välja den som bäst passar din personlighet och bröllop tema.

€ färgen på ditt bröllop klänning måste beaktas.
hålla sig till den traditionella vita färgen för ditt bröllop är ett säkert kort. Men kan du lägga till lite färg och krydda till ditt bröllop tema. dessa dagar, har en hel del brudar började välja färgad brud slitage.

€ välja en bra tyg för din brudklänning.
en vacker ser brudklänning med ett tyg som inte passar din hud kommer inte att bidra till att höja humöret. i stället du kommer att ha obekväma titt på ditt ansikte hela dagen. Därför är det viktigt att välja material som går längs med utformningen av klänningen och det måste också passa din hud.

€ väljer halsen som bäst passar dig.
brud slitage "halsen spelar en viktig roll i den övergripande utseendet på klädsel. en hel del sorter finns i necklines. men du måste välja en som går längs bäst med din kropp ram och klänning- design.

€ vara specifik om brudklänning "dimensionering och andra element.
en illa passande brudklänning kommer att få dig att se värre. För att lägga till den eleganta touch till din klänning, är det viktigt att det passar dig perfekt. ändringarna ska göras med tanke på din kroppsform. Detta gäller även ärmarna, den skirt- typ, längd klänning etc.

€ plocka dina accessoarer och smycken noggrant.
tiaror, halsband, örhängen, dina skor är bara några av de tillbehör som kräver behandling. Om du väljer fel smycken eller tillbehör, kommer hela utseendet på din brudklänningar bli bortskämd. därför alltid välja de tillbehör som lägger touch av elegans till din klädsel.

€ fixa en ordentlig budget.
den viktigaste faktorn som skall beaktas innan du köper ditt bröllop klänning är att fastställa budgeten. Detta betyder inte att du ska nöja sig med billiga bröllopsklänningar. kommer dock att gå enligt en fast budget hjälpa dig att spara en hel del pengar.

Av stewart stewart - 5 augusti 2015 09:42

balklänningar är en besatthet för många flickor som ser fram emot att delta i balen. denna händelse är ett mycket efterlängtade en så att få den perfekta klänningen är avgörande om man vill sticka ut från mängden. om du är en tonåring och vill ha bästa möjliga klänning för detta tillfälle, här är några steg för att bidra till att göra denna dröm hända.

balklänningar

foto av: balklänningar

förbereda budgeten
balklänningar kan bränna en betydande hål i alla föräldrar budget så om du är på en ersättning, kanske du vill börja spara upp om du verkligen vill få outfit du önskar. att få en realistisk siffra på hur mycket du behöver spara, kolla på nätet för priserna så att du vet hur mycket off-the-rack poster kommer att kosta. om din smak kör mer designade klänningar, så kolla webbplatser som har dessa erbjudanden att veta den pågående kursen. Du kan också besöka lokala butiker i ditt område för att se hur mycket dessa kommer att kosta.

nyckeln till att förbereda en budget är att börja så tidigt som möjligt så att du kan få mer pengar att spendera. tumregel är den tidigare, desto bättre så kan du göra beslag och ordning klänning tidigt. om du har gjort några beräkningar och räknat ut att besparingar inte kommer att räcka, varför inte ta en deltidsjobb så att du kan få en extra källa, där du kan få dina pengar. med en deltidsjobb är en bra idé att visa dina föräldrar hur motiverad du är och detta kan i sin tur övertyga dem för att hjälpa om du behöver mer pengar.

få de senaste om trender
eftersom din prom kan vara månader bort, måste du vara uppmärksam på modetrender när det gäller balklänningar om du vill sluta bära en klänning som är uppdaterad med aktuella stilar. den stil du ser i dag kan vara trendiga endast för de kommande månaderna och kan bli passera snart så det är alltid bättre att veta där mode är på väg. du kan logga in på nätet för att se senaste mönster eller så kan du också läsa modetidningar för att övervaka konstruktions prognoser för de kommande säsongerna.

välja en klänning som belyser ditt utseende
en persons kroppsform bör ligga till grund i att välja en klänning som detta kommer att hjälpa aftonklänningar markera bärarens bilden bättre. Det finns fyra kroppstyper: timglas, rektangel, sked, och triangel, och du kan se dem upp på nätet för att bedöma i vilken kategori du passar. om du inte är säker på om din kroppstyp, då besöka en klädaffär kan hjälpa. många klädbutiker anställa assistenter och chefer som kan hjälpa människor i detta avseende. Du kan också vända vänner eller släktingar som vet hur man syr, eftersom de sannolikt vet vad klänning typ kommer att matcha din kropp.

de nämnda tips kretsar kring att få studentklänningar men don 'glömmer att notera andra saker också såsom planering för extra vikt och leveransscheman. dessa två områden är också viktigt eftersom du inte vill sluta med en klänning som inte passar eller drabbas av en leveransförsening kommer prom tid. säkerställa att dessa områden kommer också att bidra till att göra hela upplevelsen löpa smidigt så att du får en verkligt minnesvärd prom night.

Av stewart stewart - 5 augusti 2015 09:36

letar efter den perfekta bröllopet skor för din bröllopsdag? kan det vara klackar eller kanske lägenheter? skulle du vilja visa tårna eller kanske du väljer en sandal ser? vada genom alla nyanser, mönster och stilar kan orsaka snart att vara brud att undra vilken du ska välja. misströsta inte, eftersom välja den perfekta bröllop skor inte kommer att behöva vara så skrämmande förslag om du bara följer snabba och enkla detaljer.

brudskor, bröllopskor

foto av: veaul

låt oss först ta ut din egen brudklänning liksom dess skugga och även typ av material. en tumregel bör vara att hålla skor och klänning som synkroniseras så nära som möjligt. matcha materialet i brudklänning med materialet i fotbeklädnaden.

klackar blir rätt alternativ om brudklänning är en kort eller kanske knälång klänning, eftersom det gör att benen verkar smalare. ett annat alternativ du har är att nöja sig med en öppen tå klackar. ordentligt anlagda tår är verkligen ett måste om du väljer det här alternativet.

klimatet är en annan sak att tänka på om du ska gifta utanför. om det kommer att vara varmt och fuktigt och ditt bröllop ceremoni hålls på stranden, ska du tänka på sandaler som du valt. Naturligtvis kommer du inte vill förvandla din nya make av med stinkande fötter om du tar bort bröllop skor efter bröllopet.

vara säker på att bröllop skor är en bekväm passform. du kan vara på fötterna hela dagen så att du kommer att vilja något som känns trevligt. inte försöka klämma in en sko bara för utseendet. köpa den storlek som du skulle brukar använda för ditt kontor skor eller ens klänning pumpar.

när du faller mellan två storlekar är det bäst att välja den större. kompromissar inte designen över komfort. om dina fötter skadar du kanske känner obehagligt. Om du väljer att plocka ett bröllop sko med remmar eller ens band, se till att de är lossnar mycket lätt och inte skrapas mot huden. ditt bröllop skor kan göra eller bryta din bröllopsdag.

ta dina skor för en provkörning och försöka gå på flera områden. kompromissar inte komfort och välbefinnande för stil. ta ett ark av sandpapper för att rugga att slät yta i sulan av skodonet. det kommer att bidra till att undvika halka på släta golv. det är bättre att ändra ditt brudskor nu än att vänta på din faktiska bröllop och vara ledsen för att inte kunna gå ordentligt på gång.

det är bra att spendera extra arbete i att hitta rätt par bröllop skor. brudar vanligtvis inte ger någon uppmärksamhet till bröllop skor som de gör sina klänningar.

de brukar tror att gästerna kommer att fokusera på sin outfit. men de flesta människor faktiskt fascinerad av bruden ben och fötter om hon klädd i en kort klänning, vilket ger mer uppmärksamhet åt bröllopskor. med en fantastisk par bröllop skor, kan du sätta dina bästa fot framåt under din speciella dag.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards