Alla inlägg den 7 augusti 2015

Av stewart stewart - 7 augusti 2015 12:02

tbt-2005-fw-rtw-F

(Bild via internet)

Det är lätt att se det förflutna genom rosafärgade linser av nostalgi-och det är precis denna praxis några av modevärldens mest kända varumärken föreslår för hösten. minnen färgade med romantik färgade säsongens banor: det fanns gucci boet-försäljning skator; Burberry Prorsum näst våg bohemer; och även Alber Elbaz är textur hyllning till hans födelseort, Marocko.

med detta i åtanke, vi ser tillbaka på de banor i höst säsongen 2005. exakt ett decennium sedan, en tid då hipster jeans och utsatta bh-band dominerade pop kulturella stil-bryggor återspeglade en touch av sentimentalt retro. Phoebe Philo belägen bonde klänningar på Chloé, Marc Jacobs melded wiener Werkstätte texturer med haute parisiska former på Louis Vuitton, och Stefano Pilati funnit inspiration i den åtstramning av flamländska måleri och prästerliga klänning på Yves Saint Laurent. men ingen av dessa designers arbetar för dessa hus längre, vissa saker ändrar-deras visioner lever på. och vad är mer, deras kläder ser förvånansvärt användbar för 2015.

se 10 ser från hösten 2005 som kunde ha klev ner hösten '15 banor i bildspelet ovan.

Av stewart stewart - 7 augusti 2015 11:57

under det senaste decenniet eller så definitionen av stil har omdefinierats. tidigare mode skulle vara om ikonicitet snarare än nytta, men under den senaste tiden detta begrepp har utvecklats till tanken, där mode är tänkt att vara något som tar hand om både nytta och din personlighet. Det tar hänsyn till människors behov av att vara snygg, utan att bränna hål i sina fickor och utan att följa en viss stil som är eliten trenden. idag modetrender passar olika behov, olika människor. samtida dammode är ett sådant perfekt exempel på denna utveckling inom mode sensibilitet.

festklänningar

foto av: festklänningar

Om man tittar på titta på modetrender som har kommit upp i kategorin av kvinnors festklänningar i tiden som då kommer du att märka att kvinnors trenden har synkroniserat med begreppen globalisering där ingen stil hör något ställe. till exempel olika kvinnors festklänningar som indiska kvinnor kan utforska nu inte behöver hålla sig till antingen helt till västra färger helt till indisk stil. de kan utöka sin stil från västra attires som klänningar, kjolar, korta klänningar att utvecklats märkes indiska kläder till fusion av både västerländska och etniska trender som är den indo fusion stil.

Om du är på humör att stoltsera vissa stilrena men ändå moderna klänningar på dina firmafester eller några partier så kan du gå till något i stil med spetsklänningar, flare klänningar, natura klänningar eller lite flashiga paljett klänningar. Dessa klänningar kommer att ge dig en smak av västerländsk stil.

Om du letar efter något måttlig och en balans mellan indiska smak och din västerländsk stil, så att du ser varken för västra påverkas din känslighet och inte heller alltför föråldrad i typisk indisk känslighet då kan du utforska de många alternativ, indo västra fusion erbjuder dig. flott Anarkali, formad klänning lahanga etc.

bästa sättet att leta efter alla dessa fantastiska klänningar är att gå för online shopping för klänningar, där du också kan få cocktailklänning försäljning på nätet i Indien och kan hitta spännande festklänningar på nätet Indien.

mode handlar om din personlighet, oavsett om du är en indisk kvinnor som lever i Indien, utomlands eller någon annanstans. du behöver inte hålla sig till någon känsel eller stil du kan alltid ha ett alternativ som passar dina behov för att behålla din indiska smak med västerländsk smak, även när det gäller din studentklänningar. oavsett om det är västra, indier eller en fusion bära den med tillförsikt och gör din egen stil uttalande.

Av stewart stewart - 7 augusti 2015 11:47

korsett konstruktions kläder är på modet och du bör definitivt överväga dem när du väljer bröllop outfit. korsett utformade bröllopsklänningar har så mycket speciell attraktiv och lättpassningsfaktorn som ökar bröllopet outfit. många går för dessa på grund av årgång bestämma reparera alternativ det ger, vilket garanterar att du ser den bästa kvinnan. om du shoppa för korsett bröllopsklänningar, är du säker på att få förvånad med olika tillgängliga och skulle definitivt välja en i denna design. Tja, om du tror att det är bara för dem som vill ha en informell eller modern look, du har fel! låt mig säga att du också kan ha mönster som ger dig en modern look. du kan få en korsett bröllop klädsel konstruerad enligt det utseende du vill don. Här handlar mer om dessa mycket välkända korsett bröllopsklänningar.

bröllopsklänningar, brudklänningar

foto av: veaul

alternativ i korsett äktenskap klänningar
moderna eller blygsam
För det första måste du välja det utseende du vill don och därmed gå för moderna eller moderata korsett mönster i bröllopsklänningar. Om du vill se verkligen underbara, välja den bustier objekt. denna design med en djup "v" hals är noga med att ge en modish utseende. Du kan också välja de som har en högre mitten med bustier design. hög mitten med en enda hals är en annan fantastisk design som du kan ha i korsett utformade samtida bröllopsklänningar. off-axeln korsett bästa bröllopsklänningar är också bland de fashionabla objekt att gå till. de omfattande, strömmande kläder med halvtransparenta, off-axeln täcker kommer att skapa en fashionabla söker bröllop outfits. för dem som vill behålla det rimligt, gå för säkrade eller små ärm korsett kläder. långa hylsa bröllopsklänningar med korsett livstycket, ger en måttlig, men trendiga utseende. Bortsett från halsen och klyvningslinjer kan elaborations och varaktigheten varit till hjälp vid att ge föredragen övergripande utseendet till bröllopet outfit.

figure korrigera stilar
korsett utformning bröllopsklänningar är bland de största posterna i mode kläder som betonar de bästa egenskaperna hos din kropp. Dessutom dessa kommer ofta avgöra reparera mönster. som en slank kvinna som vill ha den bästa bestämma utseende på hennes bröllop, kan enkelt göra det med en korsett outfit. dessa kläder kommer med inre dämpning som klokt kommer att blåsa upp din nuvarande avgöra. de omfattande täcker framryckande under ordinarie mitten som skapar överkroppen verkar längre är bäst för små bröllop brudar ska vara. också, de fästt midjemått är idealiska för att skapa ett intryck av mindre magen för dem som hoppas så. större resultat kan kolla in plus size korsett bröllopsklänningar som erbjuder stora behov, bidrar till att skapa ett intryck av välformade avgöra. bortsett från skosnören konstruktion som är utmärkt inslag i en korsett topp, dessa bröllopsklänningar har också en möjlighet att kan inte ses dragkedja. zip hjälper dig att komma förberedd snabbare istället för att ändra skosnören. Du kan också ha snören på en bas outfits eller utan en upp till höfterna för en modish look.

mönster i korsett klänningar
de grundläggande mönster inkluderar en faktor eller tvådelade outfits. oftast de som söker för kropps reparera objekt kommer att behöva gå för en faktor designen. två faktor design med perfekt skalas topp och klänning är bäst för dessa perfekt resultat. Därefter kan du gå till en komplett outfit eller te längd outfit. tro mig, kommer te varaktighet korsett brudklänningar skapa en modern, ung och fräsch look. denna design, i färger som ljus, gul-färgad och barn vitt är bäst för en informell bröllop outfit. du kan gå för horisontellt nivåer från höfterna tills fållen för att skapa det mer funkiga. kompletta outfits är bäst för en fantastisk look. du kan ha strömmande nivåer för slutet, rak passform bas, nedskärningar eller en extra levande, möblerade och semi-transparent beläggning över helt enkelt baksidan. vit är inte ett viktigt när du tänker på färgerna. varma vita, kvinnlig vit, coola svacka och varm gulfärgade, kan allt gå bra för korsetten utformade skuggade bröllopsklänningar. du kan ha kombinerat skuggade kläder också. en välkänd design i korsett bröllopsklänningar är att spetsar och medhjälp kläder är i en jämförelse färg med resten av kläderna. användningen av halvtransparent material med glans för livstycket är också mycket välkänt i denna design.

Av stewart stewart - 7 augusti 2015 11:41

när du väljer något slags balklänning, måste du först överväga systemform. Det är viktigt eftersom det är möjligt att skymta bedövning endast när du har en klänning som passar dig bäst. ständigt välja klänning som passar huden färgning tillsammans med avgöra. outfit som du använder ska alltid öka dina belöningar trots att dölja eventuella brister i din kropp. det finns olika sorter förutom klänning mönster tillgängliga för balklänningar. det verkar inte kommer att hända, men ibland är det. denna dag nära. Detta är nästan här, drömmer du om den dagen om, eftersom du är en liten flicka, det här är din boll av studenter.

balklänningar

foto av: balklänningar

du visualisera kläderna du bär, ditt vackra hår, så du även välja datum pojke som, men nu har det varit mycket allvarliga, dina pengar, måste du köpa en kläder. klänning som är vacker under en tjej skulle inte vara medan underbart för dig. följaktligen, bortsett från att gå för fina klänningen, göra vissa att kläderna du har valt anstår dig helt samt förbättrar själva skönheten i din kropp. Tja, behöver du inte oroa dig, de rika, du kan hitta en billig kläder boll studenter fortfarande som en miljon män. om du har fått en timglas fysik, då är du lycklig som du kan experimentera med nästan alla sorter av billiga balklänningar.

denna typ av system kroppsbyggnad är lämpad för många typer av klädsel mönster. du kan titta på ut din bustier layout eller grimma bästa balklänningar när de ser bra för en person. när du har en upprätt fastställa undvika påtagning begränsad klädsel och det kommer också att vara precis den bästa sorten för dig. Du kan även kolla in de särskilda studentklänningar vanor tillsammans med öppna upp skuldermuskulaturen utöver utställd kjol. dessutom kommer du att se attraktiv i ett rike skära balklänning. Om du har för avsikt att få på internet, sedan kom ihåg att kolla in dimensionen graf eller diagram levereras till varje klädsel.

Om du letar efter några balklänningar att köpa, bör du inte bråttom att köpa den första du stöter på. du kan spendera alltför mycket på klänningar när du kan hitta rabatt aftonklänningar från vissa återförsäljare. den största fördelen med att köpa sådana klänningar är att du inte kommer att tillbringa en hel del pengar. när det gäller frågor om pengar, ska du inte vara slösaktiga, som ni vet aldrig när du kan ha ett behov av pengar. du kommer fortfarande att synas i händelse så fantastisk som någonsin samtidigt ha förändring att använda på andra utgifter.

Av stewart stewart - 7 augusti 2015 11:33

för brudar som är mer downtown divas än cinderella prinsessor, ett sätt att krydda upp traditionella bröllopsdag klädsel är med ett djärvt och fräck sko. för fashion-forward kvinnor, lyckligtvis, det finns en uppsjö av läckra, prisvärda alternativ som är tillgängliga i en mängd olika stilar.



foto av: veaul

peep och slutna tå skor
om ditt bröllop klänning efterlyser ett stängt eller peep toe sko du kan vara kreativ med plattform, prytt med pärlor, glitter eller kristall förskönat stilar. för kvinnor som vill ha både höjd och gnistrar, tillbaka är gala plattform sele skon för dig. denna glittrande peep toe har en 3 tums klack och söta priset på under $ 50. galan finns i silver eller guld flerfärgade glitter.

för bruden som vill lägga till en djärv stänk till en mer formell klädsel, är harlow annan peep toe häl med flatback kristaller dekorera framsidan av showen. lägg sexiga, låga sidor och en 3 5/8 tums klack till denna satin skönhet och det är en perfekt blandning av fet stil och elegans. Harlow kommer i elfenben eller vit och klockor in på under $ 45.

om du är den typ av tjej som gillar att lägga lite söt till sexig, är det lolita ankelbandet peep toe d'Orsay häl skon för dig. denna satin pärla är så fräck som en skolflicka med en vågad liten volang på baksidan av skon och skär ut sidor för en titt på fotvalvet. hälen mäter 3,5 inches. Lolita finns i svart eller elfenben för mindre än $ 50.

brudar som vill lägga till en pop av färg till sin stil har en nätt blom- alternativ i det passande namnet blommar peep toe d'Orsay hög klack pump. denna ljusa, roliga sko finns i vitt med antingen rosa eller blå blomma mönster. 3 tums klack har även en rosett pryder tån och klipp ut sidor som avslöjar båge av foten.

sandaler
brudar som vill ha en mer öppen sko har massor av kul, strappy sandal alternativ att välja mellan. från plattformar och strass, till band och snören, dessa sandaler är lika perfekt för ceremonin och mottagning som de är för en nattklubb på din smekmånad.

för funky diva kanalisera sin inre gladiator, skulle uptown t-bandet lämnar en romersk gudinna mållös. dessa silvermetallic skön har en rhinestone t-rem som spännen både ankeln och nedre kalven. men medan häl klockor in på en jättestor 4 inches, kontrollerna pris i åtmin under 70 dollar.

om du är flickan som stolt sig på att vara annorlunda, är atlantis sizzle sandal till skillnad från alla brud sko du någonsin har sett. strass strömma från ankelbandet till tå band för en elegant kaskadeffekt. hälen är 3 inches och priset är mindre än $ 80 för denna mycket rika ser sko.

för en "sex in the city" ta på brud couture är cyndi den perfekta skon för kvinnor med en modevidarebefordrar känsla för stil. Dessa sandaler snörning från mitten av foten till ankeln som en utskuren öppen toed granny boot. med en 3 tums klack och spets delar, dessa sparkar är djärv, fräck och som icke-traditionella som en brudskor kan få. ännu mer otraditionellt är under 70 dollar prislapp på en sko som är så unik. den cyndi finns i svart eller elfenben.

brudar som vill göra ett uttalande med både stil och en mycket hög klack bör kolla San Juan sandal. med en bjässe 4 tums klack och 1 tum plattform, denna t-rem sandal torn över resten. mittenremmen förskönas med strass och vävs i en fläta-liknande stil. San Juan finns i silver eller guld metallic. San Juan checkar in på under $ 50.

en sista alternativet på sandaler är en skräddarsydd till flickan som skyr formalitet de flesta bröllop. perfekt för en strand ceremoni eller att ge trötta tootsies en paus i mitten av mottagning, tjusiga flip-flops kan vara ett djärvt val och en brud bästa vän. Tanya är en gelé version med dekorativa stenar och en 1 tums klack. det kommer i klart eller rökfärg. gnistan är en vit eller elfenbens rhinestone förskönat flip flop med en 2 tums plattform. båda dessa stilar kostar mindre än $ 30.

oavsett vad din brud stil, bröllopsskor är ett roligt sätt att lägga till lite personlighet till de traditionella bröllop vita. oavsett om du väljer plattformar eller glitter, peep tår eller sling ryggar, varför inte plocka ett par som speglar lite av vad du håller på. det är din dag att vara djärv och fräcka så plocka skor som tar fram din inre diva och sätta din bästa fot framåt.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards