Alla inlägg den 3 augusti 2015

Av stewart stewart - 3 augusti 2015 14:51

weekend-catchup-080215-F

(Bild via internet)
midsommar kan kallas en långsam nyhetsdag säsong, men det är knappast trög i modevärlden. ikapp på de senaste med 10 av våra största berättelser från den senaste veckan.

den ultimata hösten shopping guide
som du bege dig till butikerna under de kommande veckorna, var noga med att borsta upp på alla hösttrender. vår bildspel guidar dig genom de senaste trenderna, från bohemer till goterna, och visa dig det bästa tar på varje trend.

de bästa tillbehören
låt oss inte glömma att en del av höjdpunkterna under hösten 2015 säsongen var tillbehör, inte kläder. Här är 15 att vi ska rusar ut för att köpa vid första bästa tillfälle.

The Watermill förmåns slår igen
Robert Wilson: s vattenkvarn nytta, en av de mest excentriska och förväntade partierna i år, ägde rum den här veckan. som vanligt, vandrade en fashionabel folkmassa genom skogen, dricka drinkar och njuta av performancekonst.

handla som en insider
Vi har väntat i flera månader, och det är dags: hösten 2015 kollektioner slår butikerna. med så mycket att välja på, hur vet du vad du ska köpa? för att ge dig lite vägledning, frågade vi 16 mode påverkare om de kläder de ser fram emot att splurging på.

Kerr kristaller
Miranda Kerr är en pärla aficionado på många sätt. Hon har använt kristaller för helande sedan hon var barn, sedan blev hon inför swarovski, och nu är hon en designer för österrikiska kristall företaget. Kerr talade med Janelle okwodu om hur hon landade sitt nya jobb, arbetet med att utforma smycken och mycket mer.

Birkin och bortom
Jane Birkin har tiff med hermès över namnet Birkin fick oss att tänka på andra väskor uppkallad efter riktiga kvinnor. Det visar sig att trenden har en lång historia. Låt oss ta dig genom berättelser om olika ikoniska väskor och deras eleganta namesakes.

nya änglar på blocket
transformatorer, pärlemorfärg hamn, armageddon ... det nya organet med victoria kommersiella? ja, alla är regisserad av Michael Bay. en ny video tar dig bakom kulisserna på det senare, där de nya änglarna dök upp.

Av stewart stewart - 3 augusti 2015 14:45

bröllop är en av de vackraste händelser i livet och ingen vill kompromissa om sitt utseende i sådana fall. du måste tänka om du verkligen menar allvar med ditt utseende och vill ha en enorm närvaro i partiet. olika klänningar är tillgängliga på marknaden och vi behöver bara köpa den bästa enligt händelse som vi kommer att delta. olika alternativ finns när det gäller att köpa bröllopsfestklänningar såsom boutique, gallerior, klänningar butiker, salonger och naturligtvis nätbutiker.

festklänningar

foto av: festklänningar

flera nätbutiker är närvarande över internet som erbjuder dig bästa till låg kostnad. samtidigt söka online, kommer du att hitta olika typer av klänningar för olika typer av fester och evenemang som bröllop, födelsedagsfest, bal nätter och så vidare. butik via nätet är enklare uppgift som bara öppna butikens hemsida, välja klänning och klicka på köp-knappen och klänningen kommer att levereras i ditt hem. Allt detta låter bra och är intresserade, men fortfarande finns det några faktorer som du behöver för att observera medan butiken på nätet.

först kontrollera bröllopsfest klänning du letar efter. sökning tills du inte få dina favoriter klär sig. finns det ingen begränsning i variationen av klänningar på nätet. du kan få hundratals olika stilar av klänningar över webben och har en chans att välja mellan många olika intervall. välja klänning som du känner komfort under hela evenemanget och måste vara relevanta för bröllopstema. medan du surfar internet får du olika webbplatser som säljer billiga studentklänningar på nätet och deras tillbehör. vid denna tid, ta livligt klädstil, färg, tyg och ta en titt på relaterade bilder av kläderna som ger dig en ungefärlig uppfattning om hur det ser ut på dig.

välj det som du gillar mest och innan du väljer, ta en titt på sina recensioner. antal online-användare inlägg sina kommentarer och recensioner om de tjänster av butiken och deras produkter som hjälper en hel del till andra användare när du handlar på nätet.

välja klänning som har bra recensioner. när du hittar din wow klänning, kontrollera dess pris och jämföra det med andra butiker kostar eftersom vissa butiker kan erbjuda dig samma klänning på en relativt låg kostnad och det är bra, är det inte? köpa cocktailklänning på plånboken härlig priset är verkligen fantastiskt och via nätet kan du enkelt få det. Här är det viktigt att kontrollera pristillägg som vissa butiken kommer att ta extra betalt pris för leverans och andra faktorer medan vissa erbjuder gratis leveransservice. Dessutom väljer butik som erbjuder kundtjänst. se till att det måste ha kontaktuppgifter och i skick och spara den för senare användning. äntligen gör inte något beslut snabbt, tror på en gång och läsa platsens principer och andra villkor för köp bröllopsfestklänningar.

Av stewart stewart - 3 augusti 2015 14:40

långa fantastiska klänningar med blommande kläder och svansar stickade tillsammans med massor av krusiduller och spetsar kan locka några brudar men saker och ting har förändrats nu. brudar går nu för enkla men sofistikerade klänningar för deras stora dag. de är mer bekymrade om det faktum att de är få gifta snarare firandet av deras bröllopsdag. blygsamma klänningar kan se attraktiv, vacker, sofistikerad också.

bröllopsklänningar, brudklänningar

  foto av: veaul

behålla klänningen lätt presenterar kvinnlig skönhet snyggt. föga smickrande nedskärningar och krusiduller är omodernt i dag. det tänker att bruden ska vara centrum för attraktion snarare än klänning har skiftat trenden mot blygsamma vigseln klänningar.

Det är nödvändigt att utforma en struktur för klänning innan du går för att köpa det. högre halsen kommer att bli den viktigaste funktionen i de blygsamma vigseln klänningar. till skillnad från axelbandslösa klänningar, dessa klänningar produceras upp med full ärmar som går till armen. detta inte på något sätt gör bruden mindre fashionabla eller enkel. designers dessa dagar är experimentera olika kombinationer. de är föredrar blygsamhet med trender. öppna bröllop platser och du kommer att upptäcka många stilar av bröllop ceremoni klänningar var och en doppad i enkelhet men mycket modern.

naturligtvis, förmodligen den mest konventionella färgen för brudar är bland det enorma urvalet av nyanser av vitt. under senare år har dock många brudar råkar vara experimentera med färg inom sina bröllop.

vissa kan välja en två-tonad elfenben och vit klänning, eller till och med elfenben och beige. andra människor kan gå med en traditionell vit brudklänning med ett stänk av djärva färger för att binda in i resten av deras bröllop, som en färgglada band knuten runt midjan.

halsen av brudklänning bör smickra din ansiktsdrag, bara för att minska klänningen borde göra din kropp typ. runda ansikten kan balanseras med vinkelnecklines och mycket mer kantiga ansikten med rundade necklines, till exempel. hittar du smickrande necklines för varje ansikte form så långt som bröllopsceremonin klänningar är berörda.

Om du är mest bekymrad över att hitta en blygsam bröllop klänning för en del av bröllopsceremonin, tänka på att köpa två, en för att ceremoni och en för att mottagningen. detta är verkligen inte ovanligt alls för många brudar i dag. några brudar har en mycket traditionell bröllopsceremonin, men önskar att visa upp sin personliga design i receptionen. det här alternativet är särskilt användbart när man försöker anpassa sig till två mycket olika kulturer i en bröllopsceremonin.

ibland, skräddare är anmärkningsvärt att sy eller din montering är inte idealisk. om du har tillräckligt med tid, kan du fråga dem att ändra. gå för blygsamma klänningar öppnar många val för dig. du har många olika tyger, färger och mönster om du tänker för blygsamma bröllopsklänningar. här en inte tvingas att följa alla grundläggande konventionella klänningar med långa klänningar tillsammans med ett stort spår att gå efter.

blygsam klädsel kan bestå av långa brudklänningar röra golvet eller kalv längd. stilarna är oändliga när det gäller blygsamma klänningar. du kan styla de enkla ser klänningar så att de bara passar din karaktär. alltid komma ihåg att hålla klänningen är lätt att se till att din karaktär förstärks och verkliga fokus går till bruden och inte mot klänningen.

Av stewart stewart - 3 augusti 2015 14:34

Är du någon som är nyfiken brud balklänningar eller är du på en plats där du funderar på att köpa en för din stora händelse? sanningen i det hela är att brud balklänningar är underbart snygga klänningar som kan vara perfekt för en bal eller ett bröllop och som sådan har konstaterats en klass för sig när det gäller mode.

balklänningar, långklänningar

foto av: balklänningar

Vad behöver du veta om brud balklänningar och hur kan du välja den som passar dig bäst? ta lite tid innan du gör ditt beslut och hålla ett par saker i åtanke. det första som du bör tänka på när du funderar på en brud balklänning är att se till att du kommer att kunna få en bra passform i livstycket.

en klänning av detta slag har vanligtvis en monterad livstycket och en full kjol, och om du vill vara säker på att kjolen inte överväldiga dig, du kommer att behöva för att få en livstycket med en bra passform. Kom ihåg att en bra livstycket som är väl utrustade kommer att vara tätt mot kroppen men inte obehaglig. om det håller dig från att andas, inte köpa den! också komma ihåg att livstycket ska kunna passa dina bröst bekvämt. om kanten biter in i brösten alls, är att en dålig passning och bör returneras.

när du funderar på att köpa en brud balklänning, kom ihåg att du måste tänka på skor. de flesta människor köper sina klänningar innan deras skor, men det är viktigt att tänka på hur klänningen kommer att hänga när du bär rätt skor. plocka bra skor är viktigt om du ska gifta eller bara ute efter att wow dem på balen, så ta lite tid och se till att du fundera på vad dina alternativ kommer att bli.

Detta är något som kan göra en enorm skillnad, så fundera på vad din komfort nivå kommer att bli. är du bekväm i stilettos eller föredrar du korta, chunky klackar? när du tittar på brud långklänningar, ta en stund och se till att du överväger vilka färger du gillar. vi tenderar att njuta av de färger som vi ser det bäst i, så fundera på vad din personliga smak kommer att bli.

Om du är helt förlorad, kom ihåg att om du har svala toner i huden, oavsett om de är rosa eller blåaktig, du kommer att se ganska bra i isiga toner, samtidigt som gula eller olivtoner innebär att du kommer att se ganska bra i varma färger, som gult, rött, eller till och med orange. extravagans av en klänning av detta slag innebär att du kan komma undan med fler färger än vad du brukar göra, så dra nytta av det.

ta lite tid och fundera på vad dina alternativ kommer att vara när du funderar på att köpa rätt klädsel. Det finns många underbara brud aftonklänningar ute, så missa inte det som kan vara rätt för dig.

Av stewart stewart - 3 augusti 2015 14:26

idag era förändras i alla aspekter som människor rör sig mot internet, teknik etc. som har gjort vår livsstil och leva trend mer lättare jämfört med tidigare, nu köpa en sko på nätet är mycket lätt som det var aldrig förr. Det var en gammal stil att handla skor genom att kliva ner till närmaste skor, köpcentra och marknaden söker finaste skor från olika handlare eller varumärken. men dessa dagar som ger extra tid från ditt hektiska schema bara för att köpa ett par skor är inte en bra idé från någon synvinkel. när portaler ger det enklaste sättet att handla skor på nätet och trots att vissa människor fortfarande anställa den gamla traditionella metoden för shopping. så unga generationen är mer internet och tekniskt kunniga, de vet att söka en sko eller beställa en sko på nätet är nu en typisk trend och mycket föredra eftersom det erbjuder många samlingar av skor från olika märken på ett ställe med bara ett enda klick.

brudskor, bröllopsskor

  foto av: veaul

Det finns många anledningar och orsaker som faktiskt lockar många människor till online shopping portaler. först, många shoppare lockade på grund av tillgången på skor i överkomligt pris jämfört med närliggande butiker. Orsaken till detta är att handlarna inte behöver spendera på hyran, transport och anställda. andra, kommer du att se mångfalden i skor som är noterade på portaler. online-marknaden erbjuder ett brett utbud av skor med olika varumärken och priser, så online köpare har breda alternativ för att plocka upp sin favorit par skor från navet och även en konsument kan utforska senaste stilar och mönster i exklusiva brudskor som kommer att vara inte finns i den lokala butiken, som begränsad upplaga körs eller särskilda utgåvor. tredje, shoppare väljer att handla på nätet i första hand på grund av bekvämlighet. nätbutiken är tillgänglig 24 timmar och du köper när som helst på egen fritid och i bekvämligheten av ditt hem. så kommer det att finnas problemfri shoppa som du aldrig kommer att känna genom att besöka lokala butik. slutligen tillbaka och valutapolitik som är hustle gratis och online shopping portaler kommer att ta hand om det, behöver du inte få panik med denna fråga. bara kalla dem att ordna en omvänd pickup & de kommer att skicka din beställning igen med nya skor.

Här är skälen (se ovan) som varför en hel del nya användare och befintliga användare föredrar att handla på nätet skor i stället för att besöka butikerna. det finns olika nätbutiker tillgängliga från där du kan välja önskad par bröllopsskor bara inom några minuter, kan du också utforska senaste och exklusiva samling av skor från olika märken som är näst intill omöjligt genom att besöka butiker till butiker fysiskt.

så, nästa gång du tänker köpa en sko, då gå för online och uppleva ett nytt sätt att handla.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards