Alla inlägg den 20 augusti 2015

Av stewart stewart - 20 augusti 2015 09:23

QQ图片20150820095611

(foto via internet)

brud-till-vara lady gaga laddar för sin stora dag - och hon har redan spelar den del av bruden, alla klädda i vitt, i "sp mode bok," där hon passade upp i en bröllopsklänning och slöja.

här kommer bruden! vi är vana att se Lady Gaga, 29, spela klä upp, men den här gången fick hon glam och ser fantastisk i cr mode bok # 7, där hon poserade för den berömda photog bruce weber i en un-retuscherat skjuta, låta henne naturliga skönhet lysa rakt igenom, eftersom hon klär upp i en kort vit mini och en slöja - och med tanke på stjärnan är förlovad med skådespelaren Taylor Kinney, 34, detta skjuta träffar definitivt nära hemmet!

insidan, stjärnan öppnade upp om att uttrycka sig genom flera medier: "Jag tror att det är allas naturlig rätt att uttrycka sig än vad vi lär oss som barn. Jag är mycket bättre på att kommunicera genom mitt arbete. Ibland känner jag mig som, även med min fästman, jag ska tala om för honom jag känner ett visst sätt, men då han förstår mig bättre om jag skapar en låt och spela upp den för honom. Jag skrev en sång för honom häromdagen, och det verkligen satt med honom eftersom det var något jag kunde inte säga med ord, bara genom sång ", sade hon.

Hon tog också upp trycket hon känns som en pop-stjärna. "Som en 29-årig flicka, i detta skede i mitt pop karriär alla går," Åh hon börjar bli gammal, "och alla är så orolig för att ha en perfekt kropp, en perfekt ansikte och perfekt hår. när du vet, faktiskt, är arv och livslängd om att ha något slags berättelse och fotavtryck att lämna i världen när du dör, jaga din talang förrän du är död. och att, som konstnär, älskar dig din konst 'til död. Det är motsatsen till vad jag har lärt uppväxt, vilket är att vid denna ålder jag skulle behöva kämpa för att fortsätta att se unga, för att kunna fortsätta att vara trendiga. när, du vet, jag har aldrig var trendigt. Jag var alltid anti-trend ", sade hon.

Av stewart stewart - 20 augusti 2015 09:16

få bra förarbete
den vackraste cocktailklänningar har flera gemensamma drag, och du bör leta efter dessa inköp över den perfekta klänningen.



foto av: cocktailklänning

var inte
den perfekta cocktailklänningen är oftast ganska sexig, så välj en stil som visar lite hud. bara vara noga med att inte överdriva det. när det gäller att avslöja klyvning, nakna axlar eller rygg, är en liten gåta alltid bättre än att utsätta dig.

höger montering
välj cocktail klänningar som är monterade genom bysten och midjan. kjolen bör vara flytande och fri.

vävnad
när det gäller innehållet, kan tunna tyger som siden och satin uppgå att röra sig fritt. styv bomull eller polyester är inte ett bra val när det kommer till cocktail klänningar. Om du är shopping för cocktail klänningar, kom ihåg att diktera modetrender under senare år är att mindre är mer. Välj stilar subtila, enkla och nyktra till grälla färger och alltför tillägg såsom falska diamanter eller paljetter.

accessorize väl
ihop din partyklänning med en flashig par skor, en liten handväska och örhängen eller ett halsband, och du har fått se att är verkligen häpnadsväckande!

arbeta med ditt ansikte
sanningen är att väldigt få av oss vars kropp är perfekt, men istället för att gnälla om det eller hoppa klänningar övergripande, att nyckeln lära sig att arbeta med vad vi \ 've. den goda nyheten är att de flesta cocktail klänningar kan arbeta på kropparna av alla former och storlekar. det är bara en fråga om vad du letar efter. sedan kontrollera följande tips för att välja kläder som arbetar med kroppen typ:

kurviga
kom ihåg att mörka färger kommer alltid att du ser smalare ut. överväga en cocktailklänning långt rep för att helt täcka benen och låren. imperium midjan och kjolar kan också bidra till att dölja brister, inklusive fullständiga höfter och lår.

kort
hålla klänningen precis som det är att krossa din ram. Du kan också prova att se ut som en sidolucka för längre ben och ett större bidrag än stil imperium midjan, för att göra dina ben verkar längre. längden av klädsel bör vara ovanför knät.

kid
du kan förbättra kurvorna med horisontella sektioner och partiskhet. försöka plocka kläder, de kontrasterande färger på bysten lägga till en definition. hålla sig borta från skrymmande konstruktion, också passande för att inrama och styva material.

fulla bysten
gå till semi-utrustat stil med öppna necklines. kom ihåg, klänning att dra ögat att välja inför mycket vertikalt med en vän vände v-ringning. du kan koncentrera dig på axlarna med axelband, de vertikala fogar och beslag för att förlänga bålen och välj mjuka flödande tyger.

liten byst
att försöka definiera bysten, imperium midjan stil hals eller v-ringad, hur kan det vara smickrande för din kroppstyp. Du kan också prova att sätta ihop intelligent, veck och volanger och en kontrasterande tyg eller efterbehandling vid bysten för att skapa välstånd. Slutligen, en ljusare färg på toppen har kommer att bidra till att balansera kroppen.

mage
direkt uppmärksamheten bort från midjan och öppna profiler och detaljer kring toppen av studentklänningar ansiktet. Du kan också ha samma effekt med fokus på benen med slitsar eller detaljer om fållen. v-ringad eller avlånga ovala necklines och undvika allt som hänför sig till storlek eller är för hårt eller besvärliga.

i en tjock botten
gå för stilar med imperium midjan eller något som är tätt runt bröstet eller midjan och nödraketer något. insistera på ditt ansikte med en lite hud - axlar, klyvning eller armar. prova att bära en ljusare färg eller ljusstyrka eller detalj på den övre halvan av din festklänningar.

Av stewart stewart - 20 augusti 2015 09:09

billiga bröllopsklänningar är oftast valet av de människor som närvara vid bröllopet. Det finns flera personer i bröllopet och alla älskar att bära olika och bra kläder i bröllopet. köpa har blivit en trend nu. det finns många människor som vet att bröllopsklänningar bärs endast en eller två gånger. alltså människor gillar att spendera mindre och köpa billigt för gynnsamma tillfälle, i stället för att spendera en massa pengar på bröllopsklänningen människor gillar att spendera pengar på att dekorera dagen eller firar med stor iver. bröllop är en dag som varje kvinna älskar att se i hennes liv. Det finns många kvinnor som önskar att de kunde återuppleva bröllop stund igen och vill fira den dagen med stor fest.

brudklänningar, bröllopsklänningar

foto av: veaul

Det är ofta sett att kvinnor köper dessa kläder som är lämpliga för sin kropp. men på bröllopsdagen de skulle älska att bära den dyraste halsband eller någon annan smycken. det är bröllop som är älskad av kvinnor mest. de älskar att se en man på knä och föreslå dem. de har alltid väntat på detta ögonblick i livet.

och på bröllopsdagen de skulle bära den dyraste klänning. men detta tänkande är nu förändras, inte efterfrågan på förslag av män, men i stället för att bära en dyr brudklänning, skulle de älskar att bära någon klänning ur hel del billiga klänningar och vara nöjda.

det finns en anledning till denna förändring. Anledningen är att kvinnorna har insett att de måste bära som en gång under sin livstid och för resten av livet kommer att förpackas i en påse som kommer att hållas ovanför skåpet. alltså de går för billiga bröllopsklänningar. det är inte ens svårt att söka efter billiga brudklänningar. man kan söka det på internet med lätthet eller gå för shopping, om de har en hel del tid.

väl på bröllopet finns det flera andra människor som deltar bröllopet. de klär också snyggt. för män och kvinnor, både det finns några nya jackor som kallas som bröllop jackor. dessa bröllop jackor är speciellt utformad för människor som älskar att bära jackor och de kan också bära det under ett bröllop. väl klädd i en jacka på bröllop kan bli en trend en dag.

bröllop är en dag som varje kvinna älskar att se i hennes liv. det finns många människor som vet att bröllopsklänningar bärs endast en eller två gånger.

Av stewart stewart - 20 augusti 2015 09:00

Det är mycket uppenbart att de flesta av kvinnorna leta efter prisvärda aftonklänningar att spara sina pengar. alla vill allt perfekt att imponera på andra med sina fantastiska utseende. Du kan hitta utbud av eleganta och prisvärda klänningar för olika tillfällen. få lågprisaftonklänningar kan vara en utmaning för dem som är omedvetna om hur och från var man kan köpa sin önskade klänning på lätt överkomligt pris. även designern kläder kan också köpas till rabatterade priser i viss säsong. Du behöver bara vara uppmärksam på att få klänningar för kvällen evenemang från butikerna tillhandahåller specialerbjudanden eller rabatter till kunder.

aftonklänningar

foto av: aftonklänningar

Du kan enkelt köpa rabatterade aftonklänningar om du vet några bra idéer för att göra rätt inköp utan att påverka din månatliga finansieringsplan. flera butiker och butiker ger kunderna en möjlighet att köpa den perfekta klänningen genom att erbjuda utförsäljningar. Det är en klok idé att köpa en klänning i förväg när du får det till mycket låga priser. du behöver bara spendera i tid på att söka rätt plats där du kan få denna typ av försäljning och erbjudanden. om du har turen att hitta sådana butiker, kan du spara stora pengar genom att köpa den perfekta aftonklänningar.

aldrig göra en slutlig överenskommelse för lågprisaftonklänningar om du inte är nöjd med sin design eller stil eller om det inte passar till din kroppsform och stil. måste du kontrollera kvaliteten på tyg och material som används för att utforma dessa klänningar. Du kan även gå för begagnade klänningar om du har mycket stram budget. vissa säljare även ge en viss mängd av rabatter när du köper mer än en klänning. Om du har lust att bära olika klänningar på olika tillfällen och har också budget för att köpa mer än en klänning, måste du leta efter rabatterade studentklänningar.

antalet webbplatser har också enorma samling av klänningar tillgängliga inom din budget. köpa rabatterade aftonklänningar på dressv är ett bekvämt sätt att visa och jämföra mönster och stilar av sin samling. du behöver bara se till vad exakt du vill och måste vara tydlig tanke på hur mycket pengar du kan spendera att köpa den lämpligaste balklänningar.

Av stewart stewart - 20 augusti 2015 08:55

till skillnad från en vuxen brudtärna, är en junior brudtärna roll i ett bröllop ofta föremål för förväxling. hennes nya roll är odefinierad och är mellan den av en blomma-flicka och en brudtärna. i allmänhet, är en flicka på sju och 14 som valts för detta gynnsamma roll i en bröllops ceremoni. ofta, skulle flickan vara en brorsdotter av bruden eller brudgummen, eller ens dotter till en vän till familjen. Det är bra att tänka på några viktiga punkter medan shopping för brudtärna klänningar.

tärnklänningar, klänning till bröllop

foto av: veaul

några av funktionerna i brudtärna klänningar för en ung brudtärna bör omfatta mönster med axelband eller vissa attraktiva typer av hylsor såsom trekvarts ärmar, holkärm och klocka ärmar. Det är bra att välja en klänning med en v-ringad, kvadratiska eller hjärtformade mönster. minns, betoningen medan shopping för brudtärna klänningar ska vara på skönhet och blygsamhet, och klädsel bör återspegla diskret elegans.

junior brudtärna kan bära en klänning identisk stil som den brudtärna klänning. medan shopping för brudtärna klänningar, undvika höga ben-slitsar eller störtar necklines; och strapless klänningar skulle vara olämpligt för yngre brudtärna.

hon kan bli ombedd att sätta på en annorlunda stil eller tydligt färgad klänning att samordna med tärnor, men behöver inte matchar deras klädsel helt. de kan välja låg klack skor eller ens platta skor. skor ska matcha med junior brudtärna klänning. en annan viktig skräddar punkt som skall beaktas vid valet av skor är färgen på strumporna. beträffande bukett som ges till junior tärna, bör det vara mindre till tärna s med en distinkt blommig stil.

på bröllopsdagen, är den yngre brudtärna uppgift att ge praktiskt och känslomässigt stöd till bruden. Detta kan innefatta att bistå bruden i förbandet, justera sin slöja och buketten. också, att ta hand om brud bönböcker och hjälpa henne att bära leden vid behov. medverkan av brudgummen och bruden är viktigt att välja den yngre tärnklänningar precis som sin åsikt är nödvändig för koppleri bröllopsklänningar, tillbehör etc

kom ihåg, kan en junior brudtärna inte kunna uppskatta förslag på en designer. vad är viktigt för henne mest är spännande att vara en del av händelserik dag, och färgglada och snygga klänningar och accessoarer. Om du planerar din shopping ordentligt för klänning till bröllop och andra bröllop relaterade poster, kan du vara säker på en spännande och bra bröllopsdag.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards