Alla inlägg den 11 augusti 2015

Av stewart stewart - 11 augusti 2015 12:02

150809231531-jeremy-scott-kisses-katy-perry-exlarge-169

(Bild via internet)
modedesigner jeremy scott kyssar sångerskan Katy Perrys handen vid träffade galan i New York i maj.

(CNN) Katy Perrys klänning på träffade gala i maj landade popstjärnan på sämst klädda listor. nu kunde landa dess designer i en L.A rättssalen.

en stämning denna vecka i federal domstol i Kalifornien hävdar designern Jeremy Scott och hans modehus, Moschino lurade arbete Brooklyn grafittikonstnär rimfrost.

kalla det en "bokstavlig förskingring," advokater för rimfrost, som identifierats i dräkten som Joseph tierney, show i anmälningar ett foto av Perry poserar i klänningen bredvid ett foto av en väggmålning målad av tierney i Detroit.

färgerna, kurvorna av mönstren - ner till ett par tecknade ögon blängde ut från baksidan av en matchande kostym bärs på röda mattan av scott själv - och mönster spegel tierney arbete, hävdar rättegången.

"Inte bara var hans konst utnyttjas av svarandena, men hans trovärdighet som en graffitikonstnär äventyrades av att ingå i en sådan krass och kommersiell PR-trick" kostymen läser.

utseendet på galan, som dräkten säger ingår en ankomst i ett sprutmålade rolls royce och Moschino märkt burkar falska sprayfärg, var en kommersiell kupp för milan-baserade modeföretag, sporra en New York Times profil av den kreativa regissör och, enligt bokslutet, en 16% hoppa i intäkter för första halvåret.

för tierney, episoden var en swagger stöttning att dräkten säger skadat hans rykte och lämnade honom "vidöppen för anklagelser om" sälja ut "."

"Ingenting är mer i motsats till utomstående" street cred "som är nödvändig för graffitimålare än tillsammans med europeisk stil, lyx och glamour - varav Moschino är symbol" kostymen säger.

Tierney advokater tillade att han alltid noga har valt sina kommersiella projekt, som har inkluderat en officiell redesign till Musse Pigg och provisioner från Adidas och samtala.

i ett uttalande, bestred moschino de skadeståndsanspråk i dräkten.

"Många av de påståenden, särskilt de inflammatoriska och frivilliga påståenden om oegentligheter är falska," företaget sade. "Vi har för avsikt att kraftfullt försvara rättegången. Under beroendet av en rättegång, är det vår praxis att inte kommentera de specifika omständigheterna i ett pågående ärende."

väggmålningen i mitten av dräkten är "vandal ögon." Det märktes under 2012 på en byggnad i Detroit, på begäran av fastighetsägaren, och utgör upphovsrättsligt skyddat material som ett originalverk, "fast i ett konkret uttrycksmedium" kostymen hävdar.

Tierney söker skadestånd för intäkter förlorade till följd av den påstådda överträdelsen, och för varje vinst moschino skördade i anslutning. han ber om varumärket att återkalla och förstöra komplett sortiment av kränkande klänningar.

david Erikson, en advokat som representerar tierney, berättade CNN att han har inte fått en förklaring från märket för reproduktioner, som inkluderar i vissa delar, som visas i bilder i kostym, en signatur: ". rime"

"Det hela är helt skandalöst," Tierney berättade CNN. "Det är viktigt för konstnären samfundet att stå tillsammans och se till att detta aldrig händer igen. Detta är vår försörjning."

Scott väckt den av företaget 2013 och debuterade dess fall 2015 linje, som inkluderade Perry klänning, på Milan Fashion Week i februari. för finalen av denna show, super Gigi Hadid gick ner banan i samlingen underskrift bit - samma röda och svarta klänning i mitten av dräkten.

Av stewart stewart - 11 augusti 2015 11:58

så att du har en stor extravaganza kommer upp och du måste hitta en klänning som bländar? festklänningar komma in ganska mycket annorlunda stil du kan tänka på, men bara en handfull kommer att vara anpassade till tillfället och din kroppsform. priset spektrum av klänningar är också ganska stora, men du vet din budget och du kommer förmodligen vet hur man leta efter billiga kläder, så vi kommer inte att beröra oss med det här. Vi ska bara koncentrera oss på att hitta den perfekta klänningen för ditt utseende.

festklänningar

foto av: festklänningar

kroppsform
om du handlar på nätet för din fest klänning (du bör vara, speciellt om det är billiga klänningar som du letar efter), plocka en design som passar din kroppsform är viktigt. olika klänningar fungerar bättre på olika organ, så hitta något som bäst beskriver dig från den här listan, och begränsa din sökning därefter.

rundbottnade flickor - du behöver för att göra det mesta av din derrire så anser en fodralklänning med en Lowcut tillbaka eller, om tillfället är en formell, en klänning med ett tåg.

flatbottnade flickor - du behöver för att skapa form och definition så en fishtail klänning är rätt väg att gå. en utställd kjol kan vara bra också, ge form utan att placera fokus på din rumpa.

stora barm flickor - lågt skuren, kvadratiska hals klänningar är definitivt den bästa insatsen för stora bröst. Om du behöver stöd, leta efter bredare band.

små hjärte flickor - långa ärmar och hög necklines erbjuder underbara sofistikerade, men inte skjutas upp av låga necklines, med tunna axelband de kan fungera bra.

stora höft flickor - undvika tryck på alla kostnader. hålla fast vid något med enkel nyanser och raka snitt.

inga midja flickor - igen, rakt snitt festklänningar är bäst. visa upp curviness av din byst med smala axelband.

runda magen flickor - dra uppmärksamheten bort från mellangärdet med ett golv längd klänning. sätta ett brett bälte är ett bra sätt att lägga till några form.

hudton
hudfärg är inte ofta diskuteras när plocka ut studentklänningar, men det är definitivt viktigt.

ljus hy flickor - neutrala färger är det bästa valet för elegans, men om du funderar på att göra mer av ett uttalande gå för en ljus färg som inte är gul att förbättra din hud.

mörka hud flickor - mörka färger som svart, grått och brunt kommer inte att få dig märkt, så väljer ljusa nyanser av gult och rosa.

medel hud flickor - varma toner är definitivt bäst för din hudton. starka blues och röda och neutrala färger som svart eller brun kommer verkligen har du sticka ut från mängden.

lägg din kroppsform till din hudton och du bör ha alla de ingredienser som behövs för att hitta den perfekta cocktailklänning (eller festklänningar, om priset är rätt!) för dig händelse. lycklig shopping!

Av stewart stewart - 11 augusti 2015 11:57

hitta en informell bröllopsklänning är faktiskt inte svårt, ofta gånger, kan du köpa en klänning över femtio procent av priset på din traditionella klänningar, den bästa delen är, kan du få tag i klänning som inte är skräddarsydd brudklänning på allt som du kan använda för din affär.

brudklänningar, bröllopsklänningar

foto av: veaul

du får började leta efter klänningen på en gång efter det datum dagen bestäms. Det bör ofta påpekas, fishtail kjol skulle vara det mest bekväma och de flesta svårt att utrusta trevligt, om inte särskilt mycket fisk brudklänning, eller utan medvetande. få det innehåller en helt underhålls behålla från din speciella dag.

Syftet dessa platser är att få mest pengar genom försäljning av en persons klänning så fort som möjligt.

du är på budgeten så att du vill överväga varje genomförbart aveny, vilket inkluderar sparsamhet butiker. flera brudar använder sina svarta designer bröllopsklänningar som en cocktail klänning kanske en klänning för någon form av formell kväll tillfälle. det är på ett tillfälle där du innehåller sista ordet på själva bröllopet klänning som du vill ha. för mindre formella designer bröllopsklänningar, kan en mer bekväm nyans av vitt bara vara lämpligare i tillfället.

du kan få allt till en kostnad du har råd och sedan en bröllopsklänning i vilket stjäl exhibit.many brudar som ska ha en knepig slutsats att göra innan hans eller hennes bröllop hon kommer att behöva fatta beslut om vilken typ av material Hon kommer att ha ditt ex kostym skapas från, liksom, taft, siden eller chiffong. måste du bestämma om hon skulle föredra en v-ringad, flickvän, eller off-the-axeln klyvningslinjer.

möjligen skulle hon föredra en katedral, kyrka, eller domare tåg fantastiska bröllopsklänning. För närvarande har vi ett stort urval av exklusiva appliqus detaljerad embelleshment, liksom vördnadsbjudande beading funktion genom det stora utbudet av brudklänningar som erbjuds finns idag.

de många brudklänningar är i allmänhet utsökt liksom deluxe och hantera att matcha någons stora förväntningar. det är nästan bruden att välja från ett stort urval av brudklänningar. när flickan gillar den mer konventionella tidlösa classiness kostym för den påkostade nuvarande chic, och kanske flickan kan mycket väl välja den traditionella strand modell fantastiska bröllop dress.the skräddarsydda klänning designers bröllop varje har en annorlunda dimensionering diagram och dessa storlekar är oftast lite större än vanliga storlekar. aldrig tidigare få kvinnor hade mycket val när man anländer till informella bröllop klädsel. den här brudklänningar besitter pärlstav spets plus veckade nivåer i tyll som går samman för att göra en one-of-a-kind, klassisk look.

du kan föreställa dig att din brudtärna kan bära utbilda, men du önskar henne avslutande när du äntligen, alltid i sådana bilder, när du gör en insats för att promenera på att sand, romantiskt, med brudgummen? de flesta kvinnor bär underkläder som i princip förstör känslan av dina plus size brudklänningar. prova dina svåraste att klicka på din klänning resurser och be för där du hittar bröllopsklänningar fynd som bör göra din brudgummen stolt.

Av stewart stewart - 11 augusti 2015 11:42

är du ute efter billiga balklänningar? dina val kommer att bli många när du är på marknaden och det är en möjlighet som du inte har råd att slösa bort. måste du se till klänningarna får du budvärdet för det billiga priset så gå inte för en billig men med dålig kvalitet. denna artikel kommer att diskutera några av de riktlinjer för användning av att köpa en billig balklänning och många saker att tänka på.

balklänningar

foto av: balklänningar

€ enkel dresses- många människor kan säga enkla klänningar är tråkiga men de är de mest prisvärda på marknaden. det enklare en klänning är det billigare priset är så det måste vara en nyckelfråga när vi letar efter speciella tillfällen klänningar. enkla klänningar öka kreativiteten med tillbehör som halsband och bälten.

€ ignorera ansiktet värde ta klänningar i precis nominellt värde när du gör inköp är en av de största misstag som kvinnor gör. du ska inte hysa att om alls du vill ha den bästa till ett överkomligt pris. du måste ta en angelägen titt på klänningarna så att du kan förstå vad den är gjord av. du kanske anta att det är billigt, men senare inser prislappen är stor på grund av det använda materialet eller tillbehör den kommer med. det nominella värdet kan lura dina ögon så vara mycket försiktiga mot falla för det.

€ gå till second hand dresses- detta är ett mycket vanligt sätt att köpa rabatterade balklänningar och det hjälper till att spara kostnader genom en stor marginal. eftersom de redan används, får du klänningar detaljhandel till mycket låga priser, men deras färgen bleknade. som inte bör vara ett stort bekymmer, eftersom det finns möjlighet att färga klänningen och återfå naturliga färg. vid ungefär $ 4, är det tyst billigt jämfört med att köpa en ny klänning.

€ köpa i låg seasons- efterfrågan på balklänningar är alltid på sin lägsta punkt i lågsäsong och det är den perfekta tiden att göra inköp. mycket få människor köper vid denna tidpunkt därmed säljare lägre priser för att locka de få göra det till marknaden. du måste vara mycket informerade att veta när lågsäsong startar och det är möjligt genom att utföra en marknadsundersökning. undvika shopping i högsäsong om du inte har en massa pengar att spendera och inte angelägna om att spara kostnader.

€ göra egna dresses- detta lovar att alltid erbjuda en möjlighet att få billiga klänningar. med grundläggande sömnad färdigheter, är det möjligt att ha de bästa rabatt studentklänningar direkt från ditt hus. de enda kostnader som uppkommer kommer att köpa råvaror medan arbetskraft kommer att vara gratis. du behöver inte ens anlita en skräddare att göra detta eftersom endast några grunderna krävs.

€ tänka på var att köpa- vare sig online eller offline, det finns många butiker som säljer speciella tillfällen aftonklänningar till billiga priser. se till att du har övervägt brett innan han gick över en sådan butik och du kommer att kunna spara kostnader.

Av stewart stewart - 11 augusti 2015 11:37

nu om du är brudgummen, inte panik läsa titeln! Om du är far till bruden, är chansen att du försöker dölja det från din dotter! Om du är "bruden" då kanske du kan inte vänta tills vi kommer till "kött" av artikeln! skämt isär, brudgum, far eller bruden själv, speciella dagar kräver speciella fester och dina fötter förtjänar det också.

brudskor, bröllopsskor

foto av: veaul

designer brud skor pris från $ 300 till tiotusentals dollar. Vad är så speciellt? ja det är inte bara varumärket som du associera dig med, är det också värdefullt material, ädelstenar och den vackra hantverk som kommit med designer märke som kostar en förmögenhet. men designerskor i området från 10 till 20.000 dollar i allmänhet på beställning, speciellt utformad för kändisar som enligt deras önskan. dessa skor ofta används som ett kännetecken för konstruktion huset. business tycoons och kändis bröllop har ofta temabaserade extravaganza där alla deltagare är begåvad designer skor och designerkläder att närvara vid bröllopet.

men ja, om du är bruden och du kanske vill överväga en brud sko inte riktigt i tusental utan snarare i de blygsamma hundratals. med en designer sko har sin egen fördel:

* Dessa dagar finns det designer skor som kan färgas. Detta innebär att även om du kan köpa din sko i elfenben eller vit som matchar färgen på din klänning kan du senare färga det till en färg som bäst passar din festkläder.

* En designer brud- sko är inte bara för en dag. du kan bära den i ditt bröllop fester under en lång tid framöver.

* Designer skor är oftast ganska välgjort och pågå under en lång tid.

* De flesta designer skor har sin egen signatur och låt oss acceptera det som flickan inte vill unna sig då och då?

så om du är övertygad om att spendera $ 500 för ett par skor en gång i livet är värt extravagans, då förmodligen din nästa fråga skulle vara den typ av sko som du bör nöja sig med. är inte designade skor svårt att bära? kommer inte detta nypa hela? skulle jag kunna bära den någonsin igen?

Tja, formgivare skor dessa dagar är långt ifrån de som brukade vara svårt att gå runt i. idag kan du ställa skorna enligt dina krav i butiken och ta hem något som du kan bära för en livstid bekvämt. du kommer att behöva bära dina skor för långa timmar på denna speciella dag och du inte vill att halta på din smekmånad heller!

stilett formgivare skor har alltid varit och kommer alltid att vara en vurm. de ser smart, elegant och ja de har det lilla bit av obehag men ergonomiskt utformade skor faktiskt kan förbättra din gång, tro det eller ej! du kan gå för en låg klack skor eller en pump som bra, men elegans som ett par designerskor kommer att lägga till din klädsel är priceless.designer bröllop skor, vem som betalar för dem?

nu om du är brudgummen, inte panik läsa titeln! Om du är far till bruden, är chansen att du försöker dölja det från din dotter! Om du är "bruden" då kanske du kan inte vänta tills vi kommer till "kött" av artikeln! skämt isär, brudgum, far eller bruden själv, speciella dagar kräver speciella fester och dina fötter förtjänar det också.

designer brud skor pris från $ 300 till tiotusentals dollar. Vad är så speciellt? ja det är inte bara varumärket som du associera dig med, är det också värdefullt material, ädelstenar och den vackra hantverk som kommit med designer märke som kostar en förmögenhet. men designerskor i området från 10 till 20.000 dollar i allmänhet på beställning, speciellt utformad för kändisar som enligt deras önskan. dessa skor ofta används som ett kännetecken för konstruktion huset. business tycoons och kändis bröllop har ofta temabaserade extravaganza där alla deltagare är begåvad designer skor och designerkläder att närvara vid bröllopet.

men ja, om du är bruden och du kanske vill överväga en brud sko inte riktigt i tusental utan snarare i de blygsamma hundratals. med en designer sko har sin egen fördel:

* Dessa dagar finns det designer skor som kan färgas. Detta innebär att även om du kan köpa din sko i elfenben eller vit som matchar färgen på din klänning kan du senare färga det till en färg som bäst passar din festkläder.

* En designer brud- sko är inte bara för en dag. du kan bära den i ditt bröllop fester under en lång tid framöver.

* Designer skor är oftast ganska välgjort och pågå under en lång tid.

* De flesta designer skor har sin egen signatur och låt oss acceptera det som flickan inte vill unna sig då och då?

så om du är övertygad om att spendera $ 500 för ett par skor en gång i livet är värt extravagans, då förmodligen din nästa fråga skulle vara den typ av sko som du bör nöja sig med. är inte designade skor svårt att bära? kommer inte detta nypa hela? skulle jag kunna bära den någonsin igen?

Tja, formgivare skor dessa dagar är långt ifrån de som brukade vara svårt att gå runt i. idag kan du ställa skorna enligt dina krav i butiken och ta hem något som du kan bära för en livstid bekvämt. du kommer att behöva bära dina brudskor för långa timmar på denna speciella dag och du inte vill att halta på din smekmånad heller!

stilett formgivare skor har alltid varit och kommer alltid att vara en vurm. de ser smart, elegant och ja de har det lilla bit av obehag men ergonomiskt utformade skor faktiskt kan förbättra din gång, tro det eller ej! du kan gå för en låg klack bröllopsskor eller en pump som bra, men elegans som ett par designerskor kommer att lägga till din klädsel är ovärderlig.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards