Alla inlägg den 27 augusti 2015

Av stewart stewart - 27 augusti 2015 08:11

när din pappa är den mäktigaste mannen i landet, har du förmodligen tillgång till allt du kan önska. men ibland, vad du verkligen vill ha är en söt sommarklänning som hänger i din stora systers garderob. sasha obama sågs nyligen ståta med en chambray klänning som hennes äldre syster, malia, bar tidigare i sommar.

malia-obama-600x800

(foto via internet)
Olivier douliery / startraksphoto; landov

efter hemkomsten från en nyligen familjen resa till Marthas Vineyard, den yngsta av den första familjen, 14-åriga Sasha, sågs i den mest "Jag kom precis tillbaka från sommaren vacay" ensemble, väljer en broderad chambray tory burch miniklänning , vilket hon samarbetar med solbränna spets-up sandaler och en stor vit läder handväska. (om bara vår jet-släpat stil var så sätta ihop som tonåring.)

och om du tror att jeansklänning ser bekant, måste din mode teknings sinnen vara stickningar. i juni, Malia, 17, bar samma tory burch design, som hon accessorized med vit mary jane lägenheter och en elegant urblåst frisyr, under en sex-dagars resa till London och Italien med sin mamma och syster.

medan båda obama flickor såg lika snygg gunga somrig klänning, kan vi inte låta bli att tänka flotus skulle se lika bra ut i utformning, visar upp de berömda tonade armar. (här är att hoppas att det är en trevägs face-off i framtiden!)

har du någonsin delat kläder med ett syskon, som Sasha och Malia? dela nedan!

Av stewart stewart - 27 augusti 2015 08:06

eftersom många personer får veta att parti klänningar har funnits i hundratals år. men, det finns ingen standard, accepterade förklaringen av vad de är. festklänning kan bäras både formella och informella händelser. formalitet av kläderna ofta beror på tid och plats där evenemanget hålls.

festklänningar

foto av: festklänningar

först, festkläder var allvarligt formellt kläder. de bärs av kvinnor i status eller privilegium att exklusiva evenemang. i själva verket en av de första festklänningar var mantua, vilket var en löst sittande klänning som bars med en underkjol. det blev populärt med Beau Monde i en-talet fest, där det var det enda festklänningar damer bar vid hovet, det vill säga, i närvaro av en monark.

festklänningar blev allt dyrare och genomarbetade som tiden gick. kvälls- och bollen klänningar utformades för damer medel. sömmerskor Jordbruks, lyxiga tyger som bara de rika hade råd. Det var inte förrän 20-talet att designers började göra kläder för genomsnitts damer.

som överklass damer började visa lite mer hud med störtar necklines och högre hemlines, föll fest plagg i pris. eftersom de mönster var mindre genomarbetade och de krävde mindre tyg, blev dessa kläder äntligen prisvärd. enkla axelbandslösa och ärmar klänningar vädjade till kvinnor i begränsade medel som ville se elegant och ha kul.

moderna tider
som vi nämnde i början, det finns ingen normal definition av vad en festklänning faktiskt är. i själva verket är det mer förvirrande än någonsin. för överklass kvinnor som bor i 18-talets Frankrike, var det ganska uppenbart vad de skulle ha en formell affär. men den moderna kvinnan måste ta hänsyn till flera faktorer innan hon väljer sin festklänning. den viktigaste en, naturligtvis, är händelsen.

formella frågor
svart slips och vit slips händelser är formella sociala sammankomster. killar förväntas bära smoking och kvinnor klär sig i aftonklänningar. men det är ingen vanlig definition är en aftonklänning typiskt en hellång klänning som är gjord av lyxiga material som siden, sammet, siden eller chiffong. fållen av rocken är typiskt full längd, även om te längd plagg är helt acceptabelt. till skillnad från balklänning, som har en kjol, utan ärmar och en korsettliv, kan aftonklänning har remmar, hylsor eller grimmor. formell klänning finns i varje silhuett inklusive a-line, slida, trumpet, och sjöjungfru.

på jobbet
många damer kämpar över vad man ska ha till en fest som hölls på jobbet. Det finns inget enkelt svar. men det är alltid värdefullt att överväga vem kommer att delta. om det är en avslappnad personalfest med bara anställda och deras familjer, bör en kvinna gärna ha en rolig och flörtig cocktailklänning. den klassiska lilla svarta klänningen är en personalfest favorit. men om företagskunder och medarbetare kommer att delta, är kvinnor förväntas klä sig i formell affärs kläder.

semi-formella
cocktail och middagsbjudningar är typiskt semi-formella evenemang. även om en fest kostym skulle vara overkill, är gästerna förväntas vara presentabel. Detta innebär att inga t-shirts och jeans eller super korta plagg. som man kan förvänta sig, cocktail kläder är perfekta för dessa samvaro. en liten svart klänning med en fållen som faller under knäna är en can not miss. enkelheten i kläder kan ofta kompletteras med smakfulla tillbehör som smycken, koppling plånböcker, sjalar och designerskor.

informella
på en något fashionabla middag med vänner och bekanta, ska en kvinna gärna ha i stort sett allt hon vill. den sexigaste numret som fortfarande har kvar lite ödmjukhet och anständighet är mini. klänningen har en hemline som faller bara om knäna. kvinnor som vill visa ännu mer hud kan bära en minikjol med en matchande topp.

speciella evenemang
den första formella klänning flesta damer slitage är deras balklänning. men stilar och mode är alltid i förändring, är prom fortfarande betraktas som en formell händelse. klänningens längd kan göra någon kvinna eller flicka ser värdigt, elegant och mogna. när det gäller stil, de flesta flickor föredrar att visa lite hud med axelbandslös, ärmlösa klänningar med älskling necklines.

den viktigaste och dyra klänning flesta damer någonsin kommer att bära är deras bröllopsklänning. naturligtvis dessa formella klänningar är inte festklänningar. de är i allmänhet tunga och långa och nästan omöjligt att dansa i. det är därför många brudar köpa en andra klänning, som brukar kallas en mottagning klänning. tillverkad av relativt lätta material såsom taft och med höga hemlines, dessa festplagg låta nya brudar dansa hela natten på sina mottagningar.

trots allt är sagt och gjort, bör en cocktailklänning vara bekvämt och roligt. De bör matcha särskild händelse eller tillfälle om möjligt, men att vara annorlunda är aldrig ett brott.

köpa vackra klänningar på sommerkleider och glöm inte att kolla in deras studentklänningar.

Av stewart stewart - 27 augusti 2015 08:02

nu den viktiga delen: att välja den perfekta brudklänning för din sommar evenemang.

brudklänningar, bröllopsklänningar

foto av: veaul

Du kan skapa en bunt brud tidningar och börja genom dem. men vem har tid att göra det med ett bröllop datum närmar sig? Tja, inga bekymmer. Här är några förslag för att välja den typ av bröllopet klänning som är perfekt för dig.

smal silhuett
i år, är brudar gå ner i gången klädd i viktminskning. kolumn bröllopsklänningar visar de senaste trenderna i sommar bröllopsklänningar.

tror färg
i lysande animerade tillbehör, kläder, en modern, om det skiljer sig från den traditionella utseendet på vitt.

färgglada brudklänningar kunde se att prova en satinklänning med en röd spets med konton under vågorna av sin väns klyvning. eller kanske röda skulle samlas sidenband grimma klänning kjol med en satin boll ett roligt tillbehör som passar din personlighet.

överväga att höja fållen
Om du känner dig osäker, kan du välja att ta bort. Det finns en hel del te längd bröllopsklänningar ovanför knät, klänningar, populära för detta sommarbröllop. organza te längd brudklänning med storformat faktor är ett utmärkt val.

välsignad vare den tredje
varje sommarbröllop bör behandlas med en satin och organza med halter av de fyra plan i en kjol med en blus med veck och ett bälte kappa halsen.

en ansats kan vara bättre än två
för en slående utseende, bör du tänka på sashaying gången med en axeln bröllopsklänning. denna modell kan markeras med olika modeller i längder av kläder och axeln.

klänningen av gudinnan av silke gasväv axeln jacka tidlös look, med sin magnifika naturliga midjan, spets detaljerad redovisning, och en ridå av gasbinda kjol. chiffong mjuk axel a-line bröllopsklänning täcker i tre band på baksidan.

inga påsar falla
Det är sant att de mest populära typer av kläder som levererades med väskor! skulle det vara önskvärt att tillhandahålla en plats för tyg, hår tillbehör nödsituation, eller ens ett speciellt minne som du lagrar med dig, som du säger, eller hur?

Om du väljer det i den viktigaste dagen i ditt liv, se till att brudklänningar är vackert och bekvämt. detta råd är särskilt användbart om du får en bröllopsfest utomhus. fortfarande känner att du inte lust att laga mat eller svett, när han gick gången.

sommar bröllop är roliga magisk och oförglömlig. dina gäster kommer att ha äran att vara fira ditt bröllop med dig och din man. och du är definitivt de bästa shower och de senaste modetrenderna av bröllopsklänningar för vänner och familj!

Av stewart stewart - 27 augusti 2015 07:58

varje flickas kropp formas på olika sätt. det är därför det finns så många stilar, längder och former av balklänningar som finns på marknaden. för varje kroppsform eller figur typ, det finns bara rätt utseende och passform när det gäller formella klänningar. oavsett om du är lång, kort, eller av medellängd, eller om du är smal eller full-tänkte, det är precis rätt balklänning som gör att du ser charmiga.

balklänningar

foto av: balklänningar

lämpligt att framhäva och göra din kroppsform
så, varför olika stilar av klänningar arbeta med olika kroppsformer? alla kläder är utformad för att ge ut eller betona vissa delar av kroppen. kläder kan också avsiktligt tona vissa delar av kroppen. detta är att skapa ett önskat utseende och känsla för bäraren.

kläder för kvinnor är speciellt utformade för att möta kvinnors intressen baserat på hur de ser ut i vissa kläder och klänningar. vissa kvinnor vill betona sina ben, vissa den övre delen av sin kropp, en del sin midja, och så vidare. med formella kappor, hemkomst kappor och balklänningar, är det inte annorlunda. kolla in de olika stilar av balklänningar tillgängliga för varje kroppsform nedan.

päronformad kropp - de betona dina höfter
för päronformad kropp, är balklänningar med en a-linje eller full skjorta rekommenderas att tona höfterna. dessa bör också ha en monterad topp för att uppmärksamma mer till den övre delen av kroppen. Om du föredrar att bära en rak balklänning som är passande för din kropp, försök att binda en tjock eller ren halsduk eller sjal runt midjan och låt den hänga i främre höger ovanför ett av benen. eller en liten tie-around handväska eller en unik bälte som hänger löst kan göra susen. bära smycken och dra upp håret att dra uppmärksamhet till ditt ansikte och överkropp.

slank figur - visa av den!
med en slank figur, har du många alternativ. Du kan skapa "kurvor" med en klockformad klänning och uppmärksamma bysten linjen. eller, kan du bära balklänningar som tar fram midjan och bär ett bälte för att skapa kurvor. också, bär ditt hår ner om du har långt hår. långt, böljande hår också lägger forma din figur. kom ihåg, den längre och rakare rocken, den smalare du kommer att visas.

formad som ett timglas?
timglaset siffran eftertraktade av många, men uppskattas av några! med denna typ av figur, går i stort sett allt. du kan bära din balklänning långa, korta, ärmlös, med eller utan en jacka. din figur behöver inte döljas eller kompenseras. Det kan visas upp med nästan alla klänning. så, vara kreativ och inte vara rädd för att visa det.

äppelformade figur
med en äppelformad kropp, kan du prova balklänningar som drar till sig uppmärksamhet till den mellersta delen av din kropp. med en hög midja, kanske du inte behöver oroa sig så mycket om klänningar är för hårt på midjan eller höfterna. detta ger dig massor av stilar att arbeta med att hitta rätt passform. Du kan också bära en kortare klänning om du har stora ben.

petite figur
för en petite siffra, prova balklänningar som är kortare och mer förenklad design. fulla kjolar eller fotsida kjolar kan visas för stor eller länge på en petite siffra. prova aftonklänningar som betonar midjan eller överkroppen och få uppmärksamhet till ditt ansikte och hår med enkla, eleganta smycken. örhängen, halsband, och löshår kan alla användas för att markera ditt ansikte, hals och överkropp.

busty form
Om du är större där uppe, kan du antingen bära klänningar som de-betonar överkroppen eller vice versa. att betona överkroppen, leta efter studentklänningar med bra stöd samt en stor urringning. Om du vill tona överkroppen, bära en klänning som lockar ögat till fållen eller midjan. eller, kan du bära en halsduk eller jacka.

Av stewart stewart - 27 augusti 2015 07:54

när en person först ser på dig de börja titta på dig från fötterna, så att skapa ett gott intryck skor är viktiga. många människor analyserar människor baserat på tillbehör som de bär och skor är en viktig del i denna kategori. om du är så bekymrad över skorna du bär eller faller i kategorin sko älskare sedan för dem finns många nätbutiker som kan få dem deras dröm skor. dessa platser har skor som är avsedda enbart för både män och kvinnor. i män i kategorin skor också att det finns många olika underkategorier. Detta är tillämpligt på kvinnor.

brudskor, bröllopsskor

foto av: veaul

för män designer skor kategori kommer med några av de begränsade upplaga skor från hela världen. dessa skor kan inte köpas från en lokal butik eftersom de kan vara tillgängliga endast på bara nätbutiker. designer skor är av utmärkt kvalitet och hjälper dig att hålla ut i folkmassan. en annan underkategori är herrarnas läderskor den har skor gjorda av olika läder som har behandlats speciellt för att ge utmärkt kvalitet skor. De är elegant ser och är säker på att få någon som bär dem i fokus.

skor för tillfället
Det finns en annan kategori av skor som är en av favoriterna för både män och kvinnor, bröllop skor. bröllop är ett tillfälle av fest och om du vill vara speciell bland publiken då tillbehören måste också vara annorlunda. om du är bruden eller brudgummen då måste man hålla uppmärksamheten hos publiken centrerad till er, för detta måste du vara klädd bäst. Det finns specialdesignade bröllop skor uk för män som kommer att göra dem att vara centrum för uppmärksamheten hela.

Det finns kristall bröllop skor för kvinnor som kommer att gå bra med sin brud klädsel och ge dem deras dröm bröllop erfarenhet. skorna är tillgängliga i många nyanser och mönster. några av dessa skor är prydda med kristaller som kommer att hjälpa bruden lysa som en stjärna för hennes bröllop. det finns andra brudskor som är för brudtärnan också. Dessa är attraktiva och kommer inte att stjäla showen från bruden eller brudgummen på deras dag, och kommer också att hjälpa brudtärna klä sig i stil.

Det finns andra kategorier av skor samt var du kan välja skor som du väljer baserat på de varumärken som finns tillgängliga. nätbutiker har några av de främsta varumärkena i skor tillgängliga med dem. Dessa märken är inte lätt tillgängliga i många av de bästa lokala butiker i marknaden. i ett sådant fall nätbutiker är det bästa valet. butikerna ger också matchande accessoarer som handväskor som finns i par. så du kan välja rätt par bröllopsskor och handväskor som går tillsammans med din klänning.

Ovido - Quiz & Flashcards