Alla inlägg den 4 augusti 2015

Av stewart stewart - 4 augusti 2015 09:08

campaings-F

(Bild via internet)
medsols uppifrån vänster: moschinoen hösten 2015 kampanjen chloé hösten 2015 kampanjen Valentino män föll 2015 kampanj, miu miu falla 2015 kampanj, gucci hösten 2015 kampanjen, jw Anderson falla 2015 kampanj

bläddra genom någon tidskrift från 10 år sedan och du hittar annonskampanjer fyllda med starka och sexiga kvinnor, lik av darja werbowy och Kate Moss, reklam en hög lyxig livsstil som var spetsen av asylhanteringen reklam. gå tillbaka bara fem år och du hittar födelse kändis gjutning, en trend som har dominerat annonsmarknaden sedan, ger oss allt från Victoria Beckham, klackar upp i en Marc Jacobs väska till Joan Didion rån för Céline bakom mörka glasögon. Om höstens kampanjer bevisa något, det är att mode reklam är upp för en förändring.

den mest markerade signalen är det stora utbudet av kampanjer som har handlas eleganta studior eller posh interiörer för stadens gator. gucci, debuterar en ny titt under Alessandro michele, tog sina branta toppar och päls-trimmade loafers till boulevarderna Los Angeles i en ögonblicksbild liknande kampanj glen luchford. miu miu eklektiska belles, bestående av skådespelar nyaste skörd av starlets, strövade avenyerna i New York i volang toppar och örhängen, fotograferade av Steven Meisel. Valentino mäns bilder innehöll en rad manliga modeller perusing blomstermarknader och bodegor i London, medan Chloé kampanj medverkade anja Rubik och julia Stegner arm i arm på Tuilerierna. J.W Anderson till Estland för att fotografera lokalbefolkningen i ett fält, och det tog sin största kändis endorser, Katy Perry, på gatorna i Brooklyn. punkten? demokratisering av mode slutligen når reklam.

skylla på åldern på instagram, där vem som helst med en wi-fi-anslutning ges tillgång i livet för världens mest kända kändisar. medan man skulle kunna tro att en inblick i de personliga liven av mega-kändisar skulle bara förstärka stjärnspäckade, hyper-glamorösa bilder mode är känd för, verkar det har bara gjort det motsatta. när Beyoncé är utstationering "smink fritt" selfies och Cara Delevingne är att dela bilder på henne i en regnponcho äta av en papperstallrik, kändis liv, kanske, är inte så annorlunda än vår egen. även de mest "inte gillar oss" stjärnor siktar på att vara mer relatable-Kim Kardashian väst är för närvarande främja hennes makeup tutorials på instagram, som lovar att vem som helst med de rätta verktygen kan uppnå sin nivå av anlagda perfektion. varumärken har noterat. hög glamour, och falskhet som kommer med det, har till stor del ersatts av en version av verkligheten som gör att tittarna att tänka annonskampanjer som äger rum i deras världar. korsa La Brea och du kan stöta på en av Gucci rosett hals herrar. huvudet hem från en sen natt loft part i BUSHWICK och kanske du hittar Katy Perry gör samma sak, insvepta i en moschino klänning.

en av de största som stödjer en mer "riktiga" annonskampanj bild är jeans, vars nedgång annonser juxtapose up-and-coming modeller i varierande sexuella möten med riktig text-er, sext-meddelanden. kampanjen kommer inte bara debut i höst tidningar utan också på fnöske, förstärker tanken att dessa 20-något modeller och aktörer är lika sexig och finns som någon annan person värdig en slägga rätt.

campaign-01

(Bild via internet)
Calvin Klein Jeans falla 2015 kampanj.

ytterligare spelar i praktiken att skapa kampanjer som relaterar till de verkliga livet för annons tittare är den märkliga trenden skymmer modellernas ansikten. Marni kastade ingenue liknande Marte mei van haaster i sin höstkampanj, men i varje bild ansiktet antingen skyms av armarna eller beskäras ut helt. på samma sätt, kampanjer från Valentino, Lanvin och Sonia Rykiel-som på hela bron traditionella glam med lite hyss-visa ryggen på modellernas huvuden eller deras anleten fördunklas av hattar, som för att säga, "ditt ansikte här!"

Av stewart stewart - 4 augusti 2015 09:02

varför kvinnor bära eleganta cocktail klänningar? Det är en fråga om val som du vill ha den långa hemkomst outfit eller kort. specialitet av dessa kläder är att alla är bäst att bära. Om kvinnor vill se vacker då, hon ändrar sin frisyr och smink. det finns andra väsentliga är att dessa klänningar är ansvariga för du ser ut.

cocktailklänning

foto av: cocktailklänning

Välj klänningen enligt din stil och personlighet
Många av flickorna ser klänningen och köpa det. de måste försöka känna det liknade med sin stil. om du står inför ett problem för valet av de eleganta cocktail klänningar sedan gå till källor på nätet. på internet, det finns tusentals av webbplatser är tillgängliga, men inte alla är pålitliga. Om du blandar ihop om att välja den bästa platsen sedan, kolla in platsen. det är en av de unika och bästa platserna. de har stor samling av de eleganta cocktail kostymer. Det finns ingen fråga o f kostnaden. dessa eleganta kläder är dyra, men de är också tillgängliga på billig kostnad. det särskilda faktum om klänningarna är kvaliteten. det finns ingen skillnad i kvaliteten av klänningen bland den kostsamma och billiga klänningar.

vilket är bättre bland de långa och korta cocktail klänningar?
de långa cocktail klänningar är också bäst på golvet. i långa klänningar, ser någon underbara men det finns en begränsning av rörelser. det är omöjligt att dansa på golvet av bära de långa hemvändande klänningar. de korta klänningar fallit upp till knäet. några av de korta klänningar är utformade ovanför eller nedanför knä. det är också beroende på preferens för kunden. för de vackra studentklänningar kontrollera prov av outfit.

hur kan du köpa de bästa eleganta festklänningar? att köpa till bästa outfit utnyttja online shopping. Det finns olika människor alltid tycker om att köpa klänningen från samma lokala butiken. men på det här sättet, de också begränsa deras stil och personlighet. så kan du använda online-butiken är ett bättre val. att veta om de olika typerna eller de kategorier av klänningarna ser ut. i kväll parterna, de eleganta cocktail kostymer. används allmänt. dessa klänningar bär av folket i hela världen.

Av stewart stewart - 4 augusti 2015 08:56

standard kinesiska designer bröllopsklänningar är alltid prioriterar med röd, upphetsad upphetsad blomstrar, med tanke låta folk känner festival; I stället är den traditionella västerländska vigseln klänning men med färg på vit brudklänning och svart klänning prioriterat, eftersom en hel del färg, visade det extremt hög romantisk, med kinesisk stil designer bröllopsklänningar bildade en hård kontrast. och nu den nya kinesisk stil i vigseln, hade den unge mannen västerländsk vit brudklänning som färgen på den först dök upp som youre tittar viktigt att välkomna gäster basis.

brudklänningar, billiga brudklänningar

foto av: veaul

victoria i vit färg första äktenskap ta
victoria i vitfärgad färg första äktenskap i 1840, brittiska victoria kvinnlig kung (Alexandrina ictoria, 1819-1901) äktenskap, sätta på grund av den vackra Kina hit färg satin tillverkad av vit färg klänning, släpat efter under 18 fot, och med hjälp av vit färg slöja, till den rena vita färgen fot att förvåna arenan. och i victoria flicka kung gift tidigare, den kungliga vigseln av personal och vidta alla bär overheadkostnaden juveler, match på uppsättning full aftonklänning, pärla silver med en bit av päls pihouer konventionell klä upp. shes den fantastiska hiss, i en fantastisk uppvisning kvar, plötsliga grader för en mycket mer komplett stora Xishang allmänt Chuanliu, västra designer bröllopsklänningar bruden var klädd vit färg "den stora händelsen tar också gradvis blev Chuanliu hittills för den traditionella sed. färgen på den vita brudklänning representerar hjärtats renhet och chef för barn inte bara har något ont, sedan gradvis till en symbol för exogena oskuld. en efterkrigs- 1920 gånger, kvinnlig statusändring social mångfald också göra brudklänning stil förbättrats avsevärt, gradvis avslöjade kort kjol i brudklänningar, 1940 gånger, medlemmarna i andra världskriget, brudar vigseln förutom att ta hänsyn enkel naiv, många mor kommer också eget äktenskap gasväv som i skatterna med familjen gått från generation till generation, flickor när peilian.

1951 iran kungen och drottningen äktenskap gasväv har en existerande mode element
färgen på den vita billiga brudklänningar föregångare är helig mantel år 1600, mycket hobby hanglie richard earl (richry count) resulterade i Nordirland kungliga glamorösa människor i den lilla staden saga stad hanglie hände baserat på i floden för att tvätta kläder miss steg (steg. miss). richard earl omedelbart ökade miss Chunqing och elegant temperament lockade djupt, samtidigt, miss steg till lång och stilig richard earl initiering av djupt liggande idé. jakt tillbaka till sitt hus i richard jarl hade feodala samhället kan inte hjälpa att bilda "dörren är inte rätt och fel" saker tillstånd, mod föreslås mot landsbygden föddes av rosen begäran gift och gifta sig med henne idé! för låt richard earl knäckt idé, sätta den kungliga irländska att missa ros fram ett nästan Did not har gjort arbets som med sy en övernattning "vit färg heliga mantel", och för att uppnå den kungliga exklusiva kyrkan från Irland zhenghun uppsättningar längs dörren till Kyrkan. inför den svåra begär, miss steg betyder detta svaga, men förenade hela staden före gryningen i den yngsta sömmen en standardlinje är otroligt enkelt och inte bryta den kungliga färgglada andedräkt 16 meter långa vita färg heliga kläder.

Av stewart stewart - 4 augusti 2015 08:49

väljer gymnastikskor att bära med en kväll outfit är den näst viktigaste produkt efter outfit själv. nattetid klänningar är vanligtvis bärs för att kunna högklassiga evenemang såsom formella tillfällen och även speciella engångs parterna. en natt klänning är ett objekt som borde vara sofistikerad och önskvärt. klänningen själv ska vara lång, väl passande och lämpliga för personens kroppsform. den bästa formen av skor att sätta på med en nattetid klänning är oftast höga klackar. något som tonas vanligtvis kan absolut ingenting för att elegansen från klänningen.

aftonklänningar, långklänningar

foto av: aftonklänningar

en av de mest glamorösa typ av hög klack skor kallas stilettos. dessa använder en tunn tillbaka hälen som verkar mycket trevligt med en elegant nattetid klänning. större storlek höga klackar bör förhindras eftersom de minskar från designen i samband med de flesta formella slitage. sport höga klackar inklusive stilettos naturligtvis ökar en kvinnas hållning och ger henne en känsla av klass när man går på rummet. kvinnor ser normalt mer staty och elegant när idrotts höga klackar. flickor som bär platta sulor skor ser inte eftersom slående och så att de inte promenera med samma grace.

välja gymnastikskor att bära genom att ha en kväll klädsel bör alltid vara komplementär till klänning. till exempel om att bära någon bandet stöds aftonklänning med subtila detaljer, skulle det vara klokt att välja ett par slimline stilettos tillsammans med matchande band detaljer over the top. om långklänningar är väldigt vanligt i sitt utseende så kan det vara klokt att välja ett par skor som har lite extra Disposition. detta kan öka risken för total klädsel ser bättre så länge skorna passar ihop. om klänningen är känslig i sitt utseende, bör skorna ha samma effekt. Det är viktigt att inte gå överbord med beskriver på skor, eftersom det kan skapa obalans i hela utseende från outfit.

ett enda misstag att vissa kvinnor gör när man väljer skor att använda med en nattetid balklänningar är de plockar slag i en olika färg till själva klänningen. detta är en sak som är bra för det dagliga livet, men kvällen klädsel betraktas festkläder, därför är det oftast lämpligt att njuta av säker när det gäller färger och mode design. Detta avser även en handväska, som bör behålla kopplingen i465 svart stil, utan axelband. det är lämpligt att ha komplettera skor, väska och kläder. kvinnor bör välja varor som kompletterar varandra och därför inte skulle ha en av ett fåtal punkter som sticker ut för mycket från vila.

Av stewart stewart - 4 augusti 2015 08:43

bröllop är en spännande tid, särskilt när det är ditt eget bröllop! du måste ha drömt om bröllopet under en lång tid och tiden har äntligen kommit! trots att det är en spännande tid, kan det också få mycket stressande om du inte planera allt mycket framöver, särskilt väljer en bröllopsklänning och dina brudtärna klänningar. du skulle vilja se din bästa på din bröllopsdag och du vill alla dina tärnor också att se sitt bästa för att göra ditt bröllop perfekt.

tärnklänningar, klänning till bröllop

foto av: veaul

ditt val av brudklänning och brudtärna klänningar oftast beror på vilken typ av bröllop du har. nuförtiden människor föredrar att ha temabröllop. Det finns olika intressanta teman folk valde och det är helt ett individuellt val.

ibland människor valde att ha nautiska tema bröllop eller irländsk temabröllop eller strandbröllop eller något sådant tema beroende på deras val. sjöman typ klänningar passar för en nautiska tema bröllop, en traditionell celtic klänning för irländsk tema och sundresses kommer att gå bra med en strandtemabröllop. Du bör välja en klänning som inte bara går med temat men också bör komplettera din brudklänning. oavsett hur mycket du planerar och hur mycket du sparar, kan det bli svårt att hantera finans eftersom det finns så många utgifter som ingår i ett bröllop. så du vill välja en bröllopsklänning och brudtärna klänningar som är elegant, stilfull och går bra med ditt tema och även hålla dig inom din budget. om du planera i förväg, skulle du kunna hitta en utan större problem som de flesta av de stora kläder butiker och designerbutiker bedriva försäljning några gånger per år med stora rabatter på sina lager.

Detta är anledningen till att planeringsdelen är mycket viktigt eftersom om du planera i förväg, skulle du har tillräckligt med tid att handla i dessa försäljningstider som kan spara en avsevärd summa pengar i shopping och du kan använda dessa pengar för något annat på ditt bröllop. måste du också planera för eventuella ändringar som krävs om du får din brudklänning och tärnklänningar färdiga. om du gör skräddarsydda klänningar, kanske du fortfarande behöver några ändringar som alla gör sig redo för den stora dagen försöker gå ner i vikt för att se sitt bästa.

om du har ett stort bröllop och du är ekonomiskt mycket säker, då kan du hyra designers att designa exklusiva brudklänning och brudtärna klänningar. detta kan vara en dyr affär, men du skulle definitivt ha en exklusiv klänning av ditt val. det finns människor som börjar att samla motiv från tidningar och andra böcker från den tidpunkt då de var unga och redan har en idé i sitt sinne hur deras klänning till bröllop bör vara och hur deras tärnor ska se ut. för sådana flickor, är det lätt att arbeta med en designer att ta dina idéer till verklighet. Du kan också handla online eftersom de flesta av de stora kläder butiker nu har en online-närvaro och det är definitivt ett bekvämt sätt att göra shopping.

Ovido - Quiz & Flashcards