Alla inlägg den 12 augusti 2015

Av stewart stewart - 12 augusti 2015 08:17

o-MARY-MARTIN-LONDON-570

(Bild via internet)

död cecil lejonet utlöste en reaktion i hela världen, med kändisar som Cara Delevingne och Ian Somerhalder uttrycka sin upprördhet via sociala medier.

och de var inte de enda sorg Cecil - modedesigner mary martin blev så rörd av tragedin, att hon bestämde sig för att skapa en klänning inspirerad av död lejonet.

"När jag såg lejonet på TV: n jag var djupt djupt chockad," martin sa BBC World Service. "Så i princip, jag gick i mitt rum och eftersom han var död jag trodde att jag skulle göra en klänning i svart att representera död lejon."

handgjorda klänning är gjord av glittrig svart tyg och har lager av svart tyll upptill, att representera lejonman.

"Olika texturer av tyll som jag har knutna till klänningen. Baksidan har fått silkiness och finhet lejonets kropp", säger Martin.

den frock, som tog martin två veckor "dag och natt" för att skapa, visades på den femte årliga Afrika modeveckan i London, där nya och etablerade designers visa upp sitt arbete.

Av stewart stewart - 12 augusti 2015 08:11

eftersom rosa är mycket modern och elegant i den här våren, vi vill visa dig hur du utformar det. rosa är nästan en mångsidig färg för varje hudton och fungerar bra för alla tillfällen.

cocktailklänning

foto av: cocktailklänning

skal rosa med svart kan göra dig en snygg tjej eller en söt kvinna i partiet. nu tar titt på vår guide för att göra din garderob en fashionabel plats:

1. en klänning måste passa väl innan det kan titulera attraktivt. Försök att välja den färg som passar perfekt.

2. välja rosa nyans. nyanser av rosa är alltid smickrande men varje nyans av rosa matchar inte alla hudtoner och alla tillfällen. för festkläder och formella händelser, ser shock rosa perfekt. men det kan vara intensiv när man bär som en all-over färg.

3. mer intensiva nyanser av rosa fungerar bra med mörka hudton och rosa med en touch av persika eller melon det är smickrande med varm hudton.

4. accessorizing rosa med gnistrande smycken. Använd djärva tillbehör som är mjuk som en kashmir kofta eller pashmina sjal för att göra en romantisk stil eftersom rosa är färgen på romantik.

5. par den med svart. en rosa cocktailklänning är extremt mångsidig med svart lack och gör att du ser sofistikerad.

6. par med en nyans av rosa. en rosa cocktailklänning kan matchas med en perect rosa skor. men kom ihåg att inte välja samma färg på din klänning. du kan bära hög klack eller platt i tillfällena.

7. matcha en ensemble tillbehör. du måste ha rätt tillbehör för att få ihop allt och gör din ensemble ser bra ut. du kan där vitt guld, gult guld, silver eller bara om någon annan typ av smycken och det kommer att se bra med en rosa cocktailklänning. en handväska är också en bra idé, som kan vara vilken färg som kompletterar klänningen. en vit eller nyanser av rosa kan vara perfekt med din studentklänningar.

8. matcha det med chokladbrun väska eller skor för att se elegant i partiet.

9. de andra färgerna som matchar rosa klänning är: brun, vit, silver, orange.

10. bära håret upp om du väljer shock rosa festklänningar och bär den ner när man väljer en pastellrosa.

11. sminka som passar den rosa i din klädsel. rosa läppstift ser bra ut med en rosa dräkt. välja limegrön eller ljusbrun ögonskugga.

Av stewart stewart - 12 augusti 2015 08:06

te längd brudklänning har en spets tyg som i likhet med de tidigare konstruktioner är en trevlig tyg av komfort och mildhet till den mänskliga huden. fållen linjen är fotled längd, med pärlor och broderade motiv från bysten området till fållen. hela dräkten bärs som ett stycke kostym för enklare rörlighet och fritt flödande duk som följer varje rörelse och vind utan knyck och tårar om du sitter, luta eller stå.

brudklänningar, bröllopsklänningar

foto av: veaul

precis som namnet antyder, te-längd brudtärna klänningar hänvisar till klänningar som faller till knäna och ovanför kalvar.

mindre formellt än golv längd stilar men ofta mer elegant än knälånga versioner, brudtärna klänningar i te längd passar nästan oavsett bröllop natur. De underbart flackare flickor siffror och sedan lägga en tilltalande betoning på kvinnlighet, informationsproblem verkligen underbara. färger presenterar fysisk eller underskattade SKÖNHET vanligen används på te-längd brudtärna klänningar.

te längd bröllopsklänningar är perfekta för utomhus bröllop eller sociala områden där en traditionell brudklänning kan vara alltför betungande eller på sin plats. En annan bra funktion är dessa klänningar tillåter brudar med långa ben för att visa dem. Om du funderar på en av dessa stora klänningar, kommer du vill köpa dem under vintermånaderna eftersom de är oftast billigare, men du kommer att vilja kontrollera hur dina arbetsställningar kommer att vara och hur du kan flytta in dem innan du köper dem eftersom de klänningar visa upp en hel del.

gillar dem eller inte, spontan känsla av skönhet sipprar ut från dessa chic stilar blir en stor toner för moderna vigsel. Om du är inbjuden att delta i en sommarstrandbröllop, vara säker på att krydda upp din look med en te-längd brudtärna klänning i chiffong, satin eller tyll. casual skönhet kommer att göra dig en iögonfallande hit på den högtidliga tillfällen, men inte stjäla showen av bruden.

stilen på denna brudklänning gör för en perfekt sommar outfit som längden är smickrande, samtidigt visar några ben. när man bär med sandaler och parat med överdimensionerade glasögon, skriker den här klänningen 50-glamour som inget annat. naturligtvis mönstret av klänningen bestämmer också tillfälle att den är lämplig för. blommor och Brights är plats på för sommarträdgård parter, medan monokroma och sidentyger kan vara mer lämpade för formella evenemang. båda hållen, är denna pjäs en tidlös del av dammode som har överlevt år av olika trender och ändå förblir mer eller mindre identisk med sin föregångare.

Dessutom te längd bröllopsklänningar finns i en mängd olika necklines för val. bör du leta efter den här typen av brudklänningar som kan ge dig en sexig look, välj en med v-ringning eller grimma halsen.

för brudar som vill något blygsam, besluta om båten hals bröllopsklänningar. du kan se trendiga och elegant med en axelbröllopsklänningar eller axelbandslös bröllopsklänningar. te längd bröllopsklänningar är mångsidiga bitar som kan gör att du kan se din allra bästa på din stora dag.

Av stewart stewart - 12 augusti 2015 08:00

otvivelaktigt skolan bollen är störst social händelse i varje flickas liv. det är en tröskel till en helt underbar ny värld av möjligheter och happenings. och utan en tillstymmelse till tvekan varje tween flicka ser fram emot att delta i. och varför inte !!! det är deras allra första gången, en första chans att don skolan bollen klänningar.

aftonklänningar

foto av: aftonklänningar

få helt upphetsad och hyper om det de går på en frenesi rotade spree för att hitta den perfekta klänningen i varje plagg butik, varje onlinebutik. Tja, du verkligen inte kan klandra dem !! trots allt, det tar en enorm mängd preparat; att se till att de har en perfekt frisyr, felfri makeup, skor och smycken som har att matcha sina dress.when det gäller skolan bollen klänningar finns många stilar att en flicka kunde plocka; en burk går med hennes figur:

formella balklänningar är de klassiska Cinderella-ish klänningar som är synonymt med skolan bollen klänningar.

kommer med en passande livstycket och en full kjol, de smickra varje kropps shape.a linje klänningar ser bra ut på kvinnor med större höfter. liknar alfabetet en, dessa silhuetter är smalare och smalare upptill och blossa ut mot hem.sheath klänningar med imperium midjan gör ett utmärkt val för skolan bollen klänningar.

Dessa trendiga klänningar är nu alternativ till de traditionella bollen klänningar. rena nedskärningar och moderniserats utseende skrik förfining.

paljett klänningar också är styr och ställer. finns i många utföranden, de tunga utsmyckningar på dem ge bort glitter och glans som kommer att göra någon flicka ser ut som en diva.allegro sätt är webbutik för kvällen, cocktail, skola boll, brudtärna klänningar etc. Det är mor till brud klänningar. Här hittar du bästa formella klänningar på bästa pris. Det är en webbaserad butik för att köpa kvalitet klänningar. vi har dem här - från formell, cocktail, kväll, möhippa, brudens mor klänningar att brudtärna klänningar. allegro mode har sålt rabatterade importerade studentklänningar till hundratals nöjda kunder över hela Australien för ett par år nu, men vi beslutade att det var dags för en ny fräsch webbdesign och kundvagnen. så vi har bara nyligen fått nya webbplats upp och gå.

allegro mode är en kvinna som ägs företag som specialiserat sig på cocktail, kväll, skola boll, mor till bruden och brudgummen och brudtärna balklänningar. vi importerar högsta kvalitet plagg från Los Angeles och säljer hela Australien. en av våra funktioner är fri frakt och vi erbjuder ett utbyte möjlighet att se till att din klädsel passar. eftersom vi inte har ett skyltfönster, kan vi erbjuda rabatterade priser - upp till 50% mindre än i butikerna.

Av stewart stewart - 12 augusti 2015 07:47

folk kan inte riktigt råd att punga ut $ 500 för en brudtärna klänning längre. den typen av överskott är bara för mycket att förvänta sig av människor i dagens ekonomi. men även om du vill gå ned marknaden, du kan inte riktigt svänga mycket av en klänning för något under $ 200 om du tittar i alla de vanliga platserna. det behöver inte vara så men. med lite kreativitet, få brudtärna kläder billiga verkligen är genomförbart. och det bästa är, ibland, är det möjligt att komma in gratis.

tärnklänningar, klänning till bröllop

foto av: veaul

kan det vara möjligt att få brudtärna-klänningar billigt, säger du - hur kunde fria klänningar någonsin vara möjligt? Det finns ingen regel som du behöver anpassade brudtärna kläder för ditt bröllop. dessa sötsaker gjorda av stora mängder poofy spets är saker tärnor hatar att ses offentligt ändå. vad du kan göra är att bara välja en brudtärna klänning som alla redan har. vad skulle det vara? överväga det faktum att varje kvinna äger en elegant liten svart klänning. vanligtvis, de äger mer än en. har din brudtärnor trasa upp i sina eleganta svarta klänningar, de som de redan har. med en liten elegant och smakfull smycken, och en scarf kanske, kan du ha dem redo i elegant sätt, och ingen skulle vara något klokare att de var klädda i kläder som de hade redan.

alla tror att tärnor tyg måste matcha. de behöver inte vara så men. bärgning klädbutiker har gott om tärnor klänningar, tro det eller ej. några av dem är så gaudily utformade att tärnor, oförmögen att uthärda tanken på allt som bär dem igen, vidtas för att rädda butiker att sälja direkt. om du kan leva med att ha tärnor tärnklänningar på ditt bröllop i kläder som inte exakt stämmer, kan du få dem billigt secondhand.

hur får man brudtärna klänningar billigt för ca $ 100 varje om du är villig att spendera lite pengar, men inte mycket? allt du behöver göra är att köra ut till varuhusen i ditt område och kolla in de klänning till bröllop som de har satt ute. dessa butiker har oftast formellt tillkännagivande för gymnasiet proms. du enkelt hitta vackra matchande outfits i alla alla storlekar du behöver precis utanför racket. gå online för att hitta brudtärna kläder billigt är ett verkligt alternativ också. Du kan gå online och ofta hitta de exakta modeller du hittar i butikerna i flera dollar mindre. Naturligtvis kan få rätt storlek vara lite av en utmaning att köpa på nätet. men med den typ av priser du får, kan du råd att spendera lite tid på att leta efter de rätta.

Ovido - Quiz & Flashcards