Alla inlägg den 1 augusti 2015

Av stewart stewart - 1 augusti 2015 11:25

f-calvin-klein-collection-021-1366

(Bild via internet)

fast hon har arbetat som konstnär i New York sedan 2012, har det verkligen tagit fart nyligen målare och illustratör alice lancaster. inte bara var hennes illustrationer på uppdrag av francisco costa för Calvin Klein utväg show, där de dök upp på rockar, väskor och skor, men hon har också börjat röra sig varor i sin egen e-butik. Där hittar du topless strand badande på toton tillsammans linjära brösttryck, samma mönster som de som visas på ck, dras över vintage knapp nedskrivningar.

"Detta verkar vara min lilla vrå," Lancaster förklarar hennes blomstrande e-handel. "Jag är inte riktigt en del av konstvärlden, jag inte gå till vernissager eller något liknande, och jag är inte en del av modevärlden egentligen heller." Hon lyckas smälter de två i hennes verk , som alla dras för hand av konstnären själv. och även om hon har en hård tid sätter ner exakt om hennes illustrerade påsar, knapp nedskrivningar och brogues är ren mode eller ren konst, kommer hon att erkänna att processen för att skapa bitar skiljer sig från sin praktik som en målare. "Ritningar och målningar som jag gör är enbart för min egen njutning. de är inte med avsikt att sälja dem eller något, så när jag gör t-skjortor och kassar, jag känner att jag har ett företag hatt på. Jag tänker på vad någon kommer att vilja, "hon erbjuder.

alice-lancaster-fashion

(Bild via internet)
ett urval av olika rätter som finns på Lancaster e-handelssajt.

Lancaster har skjutit punkter på sin webbutik för en tid och har ett förflutet samarbete med veda under hennes bälte, men en ny strimma av Instagram bilder verkligen hjälpt sin verksamhet ta fart. "Jag skrev om något, och sedan folk började köpa saker!" Hon utbrister. "Jag insåg att alla är riktigt, riktigt lat när det gäller att klicka på saker på sina telefoner, så jag var tvungen att göra det så enkelt som möjligt för människor att se det, och sedan de började köpa det." Och köpa det, de är . från och med fredag, har en majoritet av stycken utsålda-oroa dig inte, är mer på väg. Lancaster har också siktet inställt på en framtid inom mode, och med en meritförteckning som innefattar ett jobb på kult Lower East Side boutique maryam Nassir Zadeh, hon vet vad som krävs för att ha en egen varumärke och butik. hennes dröm? "Jag skulle verkligen vilja göra digitaltryck på saker. det är bara en fråga om finansiering och skapa ett varumärke, eftersom jag inte riktigt känner att jag har det ännu. Jag är bara en individ. men längre fram skulle jag vilja göra digitaltryck på kläder, klänningar och jackor. "tills dess, få din fix med hennes Calvin Klein samarbete och handtryckta bitar.

Av stewart stewart - 1 augusti 2015 11:21

cocktail klänningar eller cocktail klänningar är typiska trendiga plagg som i allmänhet är kortare i längd och lägga elegans till deras bärare på tröskeln till ett cocktailparty.

cocktailklänning

foto av: cocktailklänning

cocktail plagg är perfekt för avslappnad och semi-formella tillfällen och fester, såsom bal, dans partier och så vidare. dessa klänningar definitivt komma i ett brett spektrum av storlek, design och färger, men € lilla svarta "under denna kategori lätt fångar uppmärksamheten.

från högarna cocktail plagg sorter, bör man ta upp den perfekta enligt hennes fysiska struktur för att se helt enkelt underbara i folkmassan. Det kan hända att de kvinnor som ännu inte provat sina händer på cocktail plagg kan finna det konstigt att plocka upp dem med lätthet. deras längd kan vara en faktor i det här fallet. men när de blir förtrogna med dessa plagg blir det ingen stoppa dem från att tycka om dessa trendiga klänningar. komfort och mode är två ord som kan sammanfatta överklagandet av dessa cocktail festklänningar. det är att komma ihåg att längden och utformningen av trendiga plagg varierar enligt de aktuella modetrender på marknaden. eftersom de inte bäras vid speciella tillfällen och sociala sammankomster, bör de återspeglar elegans. Det finns dock ingen anledning att tro att alla sorter av cocktail klänningar kommer i kortare versioner; några av dem verkligen stanna vid knät delen, medan andra stannar precis ovanför ankeln. Dessutom kan du också hitta "ballerina längd" klänningar som berör ankeln. så, om du inte har ett problem med aftonklänning, då kan du välja den här versionen.

i den globala byn, den tunna Divining linjen mellan klass och kaster ofta blir utspädd. så folk ofta får inbjudan att gå med posh påkostade fest arrangeras på vissa aristokratiska hushåll. allt ser bra ut, men det verkliga problemet uppstår när välja rätt kläder att bära för att delta parterna. om inbjudan tonen är en formell sedan cocktailklänning passar tillfället. Om du ännu inte har provat dem ännu så du behöver besöka plagget butiken och plocka upp rätt längd som du föredrar. eleganta plagg finns i olika material. silke, satin och chiffong är bara några exempel i detta avseende.

olika sorter av cocktail plagg lämpar sig för olika tillfällen. så bör du inte föredrar samma plagg att delta i ett cocktailparty som du hade vid en vigsel. sequined klänning kan vara lämpligt vid formella parter, såsom vigsel eller inhemska födelsedagskalas. å andra sidan, satin eller siden sorter och € svarta studentklänningar "är att föredra på semi-formella och cocktail eves.

kompletteras med matchande smycken och moderiktiga accessoarer, såsom trendiga handväskor dessa plagg kan verkligen visa sig vara showstoppers vid informella sammankomster.

välja färger festklänningar bildar en avgörande fråga. Under sommarsäsongen, kommer blommiga tryck och plagg i ljusare nyans vara lämpligt, och på vintern grått, mörk tonas nyans bevisa för både bekväma och iögonfallande. ingen tvekan om, oavsett vilket årstid eller tillfälle som du kommer alltid att få din trendiga klänning som passar stämningen.

Av stewart stewart - 1 augusti 2015 11:19

många gravida brudar har en mycket tanken att det faktiskt är på väg att få en knepig företag väljer en billig moderskap brudklänning. det finns en hel del beslut som erbjuds samtidigt plocka fostra för att vara bröllopsklänningar i dessa dagar. det finns massor av mönster plus material som finns och som kan slankare din nuvarande blommande siffra. för dem som är gravid och även orolig att du inte kommer att hitta "Ohhhh, alltså underbara" klänning, kanske du helt fel. Det finns gott om att-vara-mamma kommer för promenader själva kyrkan gången se att damerna. därmed grafiska formgivare för närvarande har kommit med definitivt sofistikerad samt fantastisk brudklänning stilar för damer som väntar. plus säker, de är verkligen inte så högt prissatta utöver kommer inte att bränna upp dina egna plånböcker.

brudklänningar, bröllopsklänningar

foto av: veaul

klicka på om bilderna för en mycket bättre klocka.

välja bröllop klänningar avseende förvänta damer
det är möjligt att besluta om känsliga, flygande variationer som kommer att se otroligt kvinnor. botten cellulära nivåerna kan byggas via variabla tyger som kan vara anpassningsbar under en kropps ändringar. en persons blomstrande belopp förstärks ofta arbetar med tunna tyger som de cirkulationen mer än detta justerar. en enda kan använda sig av utsmyckningar till bröstet och även klänningar där hänga upp fritt av under din semester så att du kan ta bort uppmärksamheten från en mage. Om du vill ha någon form av magert, smal blick, kan du ta en persons klänning längd något under den aktuella leden.

du kommer att kunna hitta mild, svävande konstruktioner som ofta verkar riktigt feminin. botten clleular skikten oftast byggda kommer från mjuka material som kommer att anpassas medan hela din kropp förändringar. en persons blomstrande form brukar förbättras arbetar med tunna tyger som de strömmar mer än dina kurvor. en kan använda broderi på rast eller kanske klädsel som avbryta vanligtvis genom under särskild bröst för dig att välja bort ögat frånvarande från magen. Om du vill ha en smal, smal verkar, kan du ge dem klänning storlek strax under benet.

när du skulle sannolikt verkligen vilja för dig att ha din nuvarande push, nästa mantlar som mycket är mer byggda i tillsammans med produceras kommer från växer silke klassificeras som det lämpligaste alternativet som vigsel klädsel. detta tenderar att möjliggöra en persons helt naturliga kurvor för att få ses förutom att inkludera den tilltro. samtidigt som ett försök bröllop outfits för bröllopet återförsäljare planering, använder stopp som kommer att samordna en fas av ens ha en baby på vigseln tiden. Detta kan hjälpa dig att få själva begreppet om sökandet tillsammans med oavsett om materialet kan sträcka ut i enlighet mot din växande form under vigseln.

bröllop brudar i sina tidigare nivåer av graviditeten kan ta hänsyn till vigseln klänningar som inte ingår graviditet. om det nyfödda bump dolda men det är möjligt att gå in för knälång dräkt och dräkt som är ovan knälång. när du är vanligtvis som en del av din mitten av graviditeten som har ett litet barn springa, hålla sig borta från klädsel att använda bågar förutom skosnören, eftersom de kan göra vem som helst utseende betydande. Du kan ställa in en persons lilla liksom själv i riskzonen när du clinch en persons klänning på midjan i en benfri klänning. hålla sig borta från en bröllopsklänning som ofta kräver kjolar och har nu komplicerade nedläggningar, som du kan behöva för att arbeta med toaletten ofta under graviditeten.

Det finns flera val i fråga om att klyvning linjer. Du kan välja att bära en v-ringad, fyrkant, sfärisk samt grimma klyvningslinjer. du kommer att kunna välja spagetti slips, bustier eller mycket lång, stor ärm klänning. anpassade varianter till exempel italienska gjort, imperium, återfödelse eller kanske Titanic klänningar är bäst avsedd för gravida bröllop brudar. det finns massor av färger som du kommer att kunna plocka för ditt äktenskap ceremoni klänning, eller annat du kan gå vidare tillsammans med den konventionella vita färgade klänning. Du bör sätta på gymnastikskor med höga klackar för din demo eftersom toppen av hög klack påverkar den faktiska ström av din klänning. Följaktligen kommer den att stödja din nuvarande upprätta en utseende och sätt ditt eget klänning kan ha på ditt äktenskap ceremoni kvällen.

själva förväntar poster ofta har fått massor av lösningar som finns för att se fantastisk ut med sin kompis bröllop morgonen. massor av personer tror att din väntade pal och kvinnan barn kommer säkert leverera lycka för deras överskådlig framtid wed levande. I så fall kan det vara viktigt att söka ditt bästa på din kompis äktenskap ceremoni. det finns olika prisvärda moderns dna åtföljande klänningar lättillgängliga som kan vara lätt, ändå ser sofistikerad. denna typ av klänningar är oftast trendiga, sexig tillsammans med sexig. de är verkligen bekväma att använda och elegant runt utseende. a-line klänningar, princess rynkor och även kingdom spår kommer att bli en hel del önskade klänningar som berikar den verkliga blommande nummer. Det finns massor av olika typer, tyger och även mönster erhållas som passar ordentligt inom vigseln morgonen. bara en kan välja ytterligare dimension bröllopsklänningar eftersom de kan vara till stor hjälp i att täcka upp knölen.

köpande klädsel på ledningen
Det brukar finnas massor om alternativ som erbjuds på nätet, där du enkelt kan besluta om en utmärkt klänning för d-dagen. en hel del på internet äktenskap köpmän levererar bröllopsklänningar som råkar vara stilrena, utsökt utöver attraktiva. låta din nuvarande kreativitet ström otämjda, samt välja klädsel som är utmärkande samt underbara.

Tips för att köpa moderskap klänningar
måste du överväga unika förlovnings återförsäljare i din stadsdel att erhålla en transparent tanke från distinkta modeller samt billig dräkt presenteras. bör du undvika kläder med hjälp av betydande kjolar, eftersom de kommer att göra hela din kropp verkar större än dem i huvudsak kan vara. välja lätta och även snabbare slöjor som överstiger långa, hela slöjor eftersom långa typer gör du utseende snabbare. stora tyger ska alltid undvikas eftersom de vanligen en utmaning att styra och också öka kroppen temperaturer plus leda till att du verkar ännu större. normalt prova i din brudklänningar varje vecka eller 2 innan den stora kvällen var sista minuten variationer kan behöva bli tillverkade med sömmerska. det är verkligen ett bra koncept för dig att klä sig i kustnära eller kanske anpassade flip-flops, eftersom när man är gravid du faktiskt fötter tenderar att bli större och begränsad vigsel skor kan vara mycket obehagligt, liksom obehagligt under vigseln. om du föredrar, kan du hålla den här storleken på din respektive klänning längre för att hjälpa dig att täcka detta skor du faktiskt ta på.

någon form av typ av bröllopsklänningar som du bara kan mycket väl plocka kan ofta få dig att söka attraktiva på vigseln bröllopsfest. vigseln dag är vanligtvis en mystisk morgon, som kan tillverkas mycket mer speciellt med alla de bästa moderns klänning.

Av stewart stewart - 1 augusti 2015 11:09

lång aftonklänning är ett idealiskt val för en svart slips händelse. långa klänningar är inte bara formellt utan också elegant och graciös. de kunde göra bäraren ser ravishingly vacker. aftonklänningar är de mest lämpliga kläder för nästan någon formell händelse, de som sopa golvet ingår. dessa formella händelser kan vara brudtärna, hemkomst, studentbal och många andra svart slips händelser.

aftonklänningar, långklänningar

foto av: aftonklänningar

golvet längd aftonklänningar är mer lämpade för tillfällen där det är mindre rörelse men mer prat. att göra dina funktioner framträdande, bör dessa långa kjolar vara av rätt material och skräddarsydda perfekt. dessa långa aftonklänningar är allmänt tillgängliga olika typer av butiker och även online. Därför är det lätt för dig att välja din ideala.

liksom många andra klänningar, långa aftonklänningar finns i en mängd olika färger och stilar. det skulle ta dig tid att välja den som bäst passar dig. generellt sett, enfärgade som är rätt val för högtidliga tillfällen, medan mousserande som är mer föredragna för spektakulära händelser. du bättre skulle täcka upp axlarna med en sjal i en formell tillfälle som alla gäster klä konservativt. Det skulle inte vara lämpligt att gå för sexig stilar som skär sida, nakna axlar och andra stilar som exponerar fler skinn.

aftonklänningar finns i olika utföranden som grimma, Backless, axelband, v-ringning och grimma. vad dikterar klänning stil och nedskärningar som smickrar ditt utseende skulle vara formen på din kropp. en enda axelrem eller axelbandslös skulle ge dig en sexig och provocerande utseende. valen beror på dig. vad mer, är det lämpligt att lägga till tillbehör såsom väskor, bälten, handskar och så vidare. rätt typ av skor är nyckeln för att markera dina glamorösa långa aftonklänningar. men skon färg bör matcha färgen på din klänning också.

varje gång du bär en långklänningar, bör du ändra din frisyr så att få en uppfriskande annorlunda utseende. med glödande hår kvar löst, kommer du att se ännu mer underbara och förförisk. med håret i en bulle eller verkar mod med en kort bob gör att du kan se flott.

oavsett vilken stil du väljer, är det enkla faktum att du bör titta bedårande in och det bör passar perfekt till din kroppsform. långa aftonklänningar är beprövade Högtidskläder och kommer aldrig gå ur modet. de pengar du spendera för att köpa en lång balklänningar skulle slutligen vända sig till vara en god investering.

Av stewart stewart - 1 augusti 2015 11:04

det verkar vara en amerikansk klyscha: ohyggliga, påsliknande brudtärna klänningar i en rad ruttna färger från havet skum grönt till smuts brun. lyckligtvis för miljontals befintliga och potentiella tärnor i framtiden, är över utvecklingen av frumpy, formlös brudtärna klänning. Här är några sticker ut tärnornas klänningar som kommer att vara ett nöje för din brudföljet att don på din speciella dag och därefter.

tärnklänningar, klänning till bröllop

foto av: veaul

crinkle chiffongklänning med charmeuse infälld
för en klassisk och enkel men elegant klänning som kommer att tillfredsställa varje medlem i din brudens sida, kan du inte gå fel med detta fantastiska crinkle chiffongklänning med charmeuse infälld klänning. riket silhuetten av denna härliga klänning ger en hög midja som är smickrande att nästan någonsin räkna.

en lätt, skimrande satin blomstra vid bysten hjälper också dra ögat uppåt medan full längd kjol sträcker sig till anklarna. detta attraktiva antal är tillräckligt bra för att bära om och om igen och finns i 11 klara färger som matchar ditt bröllop tema.

lång chiffongklänning med avtagbar blomma detalj
för en annan siffra smickrande klänning med en traditionell design, överväga lång chiffongklänning med avtagbar blomma detalj. återigen uppvisar en klassisk imperium midjan stil, denna flödande klänning har en blygsam älskling halsen med en rynkad blomstra som skapar lite drama medan du ritar ögat uppåt.

ytterligare intresse skapas genom en subtil blomma detalj som kan tas bort lätt enligt dina önskemål. Detta axelbandslös klänning utförs i chiffong och skapar en look som är lämplig för antingen formella eller mer avslappnade ceremonier. klänning finns i 12 slående färger för massor av mångsidighet.

axelbandslös chiffong a-line klänning
om riket silhuett är inte precis den stil du hade i åtanke, kanske denna härliga axelbandslös chiffong a-line klänning är mer din hastighet. ännu en smickrande nummer, kombinerar denna klänning klassiska och moderna inslag och har en a-linje siluett, som passar de flesta siffrorna väl.

en charmeuse bandet på denna klänning midja betonar dina tärnor naturliga timglas siffror medan en iögonfallande veckad byst och kjol skapa intresse och lägga till en touch av kvinnlighet. denna axelbandslös klänning sport en blygsam halsen och är speciellt lämplig för våren bröllop. Det finns i ett stort palett av 20 färger.

kort chiffong a-line klänning
för en utomhus eller modern bröllopsceremonin, gör denna fantastiska kort chiffong a-line klänning en härlig intryck. tillverkade av chiffong, presenterar detta jaunty klänning grimma urringning, veckad byst och hög bandad midjan som uppmärksammar uppåt och förstärker en timglasfigur.

detta avgjort modernt utseende har en något utställd kjol som slutar vid knäna, vilket skapar en mycket somrig look. en klänning dina tärnor kommer att bära och om igen, finns i 36 vackra färger denna modell.

a-line satin axelbandslös klänning
för ett bröllop med en mer formell tema, överväga denna underbara en-line satin axelbandslös klänning. den eleganta utseendet på denna klänning Satin konstruktionen ger en perfekt feminina komplement till en siffra smickrande en linje silhuett, med en hög midja som är skild från en bred rynkad band.

dessa veckad byst och älskling halsen av denna axelbandslös pjäs arbete för att skapa intresse mot bålen medan elegant flödande kjol skapar en look som är nära en klassisk balklänning. denna formella klänning finns i en expansiv palett av 36 färger och låter hela din brudföljet ser sitt allra bästa på din bröllopsdag.

chiffon Blouson spagetti fäster separerar
för casual bröllop och mer eleganta angelägenheter lika, inte vara rädd för att välja en deft ihopkoppling av separerar för din brudföljet ensemble. denna underbara chiffong blouson topp och lång elegant kjol bevisa att separerar kan erbjuda en verkligt uppseendeväckande utseende. den strömmande toppen är klar med fina axelband, lägga till några feminina stil medan den slimmade monterat kjol erbjuder en vacker kontrapunkt.

lång satinklänning
Slutligen, om du bara inte tycks kunna hitta en klänning att bosätta sig på, prova något tom duk av denna underbara långa sidenklänning. denna härliga men ändå enkel tärnklänningar var utformad för att erbjuda plats för massor av personalisering. det är avbrutna av en rem älskling halsen, försedd livstycket och utställd kjol för ett klassiskt utseende. överväga att lägga ett skärp, bälte eller mer äventyrliga blomstrar för att slutföra ensemble.

vackra och eleganta klänningar som dessa går en lång väg mot att bevisa den punkt som en tid präglad av frumpy brudtärna klänning till bröllop har gått vägen för polyester Leisure Suit. med lite tid och omtanke, kan du vara säker på att varje medlem i din brudföljet ser vackra och känna på det sättet på din speciella dag. ta en stund att hitta den perfekta klänning nu!

Ovido - Quiz & Flashcards