Direktlänk till inlägg 1 augusti 2015

säga adjö till frumpy brudtärna klänningar

Av stewart stewart - 1 augusti 2015 11:04

det verkar vara en amerikansk klyscha: ohyggliga, påsliknande brudtärna klänningar i en rad ruttna färger från havet skum grönt till smuts brun. lyckligtvis för miljontals befintliga och potentiella tärnor i framtiden, är över utvecklingen av frumpy, formlös brudtärna klänning. Här är några sticker ut tärnornas klänningar som kommer att vara ett nöje för din brudföljet att don på din speciella dag och därefter.

tärnklänningar, klänning till bröllop

foto av: veaul

crinkle chiffongklänning med charmeuse infälld
för en klassisk och enkel men elegant klänning som kommer att tillfredsställa varje medlem i din brudens sida, kan du inte gå fel med detta fantastiska crinkle chiffongklänning med charmeuse infälld klänning. riket silhuetten av denna härliga klänning ger en hög midja som är smickrande att nästan någonsin räkna.

en lätt, skimrande satin blomstra vid bysten hjälper också dra ögat uppåt medan full längd kjol sträcker sig till anklarna. detta attraktiva antal är tillräckligt bra för att bära om och om igen och finns i 11 klara färger som matchar ditt bröllop tema.

lång chiffongklänning med avtagbar blomma detalj
för en annan siffra smickrande klänning med en traditionell design, överväga lång chiffongklänning med avtagbar blomma detalj. återigen uppvisar en klassisk imperium midjan stil, denna flödande klänning har en blygsam älskling halsen med en rynkad blomstra som skapar lite drama medan du ritar ögat uppåt.

ytterligare intresse skapas genom en subtil blomma detalj som kan tas bort lätt enligt dina önskemål. Detta axelbandslös klänning utförs i chiffong och skapar en look som är lämplig för antingen formella eller mer avslappnade ceremonier. klänning finns i 12 slående färger för massor av mångsidighet.

axelbandslös chiffong a-line klänning
om riket silhuett är inte precis den stil du hade i åtanke, kanske denna härliga axelbandslös chiffong a-line klänning är mer din hastighet. ännu en smickrande nummer, kombinerar denna klänning klassiska och moderna inslag och har en a-linje siluett, som passar de flesta siffrorna väl.

en charmeuse bandet på denna klänning midja betonar dina tärnor naturliga timglas siffror medan en iögonfallande veckad byst och kjol skapa intresse och lägga till en touch av kvinnlighet. denna axelbandslös klänning sport en blygsam halsen och är speciellt lämplig för våren bröllop. Det finns i ett stort palett av 20 färger.

kort chiffong a-line klänning
för en utomhus eller modern bröllopsceremonin, gör denna fantastiska kort chiffong a-line klänning en härlig intryck. tillverkade av chiffong, presenterar detta jaunty klänning grimma urringning, veckad byst och hög bandad midjan som uppmärksammar uppåt och förstärker en timglasfigur.

detta avgjort modernt utseende har en något utställd kjol som slutar vid knäna, vilket skapar en mycket somrig look. en klänning dina tärnor kommer att bära och om igen, finns i 36 vackra färger denna modell.

a-line satin axelbandslös klänning
för ett bröllop med en mer formell tema, överväga denna underbara en-line satin axelbandslös klänning. den eleganta utseendet på denna klänning Satin konstruktionen ger en perfekt feminina komplement till en siffra smickrande en linje silhuett, med en hög midja som är skild från en bred rynkad band.

dessa veckad byst och älskling halsen av denna axelbandslös pjäs arbete för att skapa intresse mot bålen medan elegant flödande kjol skapar en look som är nära en klassisk balklänning. denna formella klänning finns i en expansiv palett av 36 färger och låter hela din brudföljet ser sitt allra bästa på din bröllopsdag.

chiffon Blouson spagetti fäster separerar
för casual bröllop och mer eleganta angelägenheter lika, inte vara rädd för att välja en deft ihopkoppling av separerar för din brudföljet ensemble. denna underbara chiffong blouson topp och lång elegant kjol bevisa att separerar kan erbjuda en verkligt uppseendeväckande utseende. den strömmande toppen är klar med fina axelband, lägga till några feminina stil medan den slimmade monterat kjol erbjuder en vacker kontrapunkt.

lång satinklänning
Slutligen, om du bara inte tycks kunna hitta en klänning att bosätta sig på, prova något tom duk av denna underbara långa sidenklänning. denna härliga men ändå enkel tärnklänningar var utformad för att erbjuda plats för massor av personalisering. det är avbrutna av en rem älskling halsen, försedd livstycket och utställd kjol för ett klassiskt utseende. överväga att lägga ett skärp, bälte eller mer äventyrliga blomstrar för att slutföra ensemble.

vackra och eleganta klänningar som dessa går en lång väg mot att bevisa den punkt som en tid präglad av frumpy brudtärna klänning till bröllop har gått vägen för polyester Leisure Suit. med lite tid och omtanke, kan du vara säker på att varje medlem i din brudföljet ser vackra och känna på det sättet på din speciella dag. ta en stund att hitta den perfekta klänning nu!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards