Direktlänk till inlägg 15 maj 2015

utvecklingen av vintage bröllopsklänningar

Av stewart stewart - 15 maj 2015 08:30

säger de gamla är guld och att ordspråket är väl fångas upp av vintage bröllopsklänningar. De har utvecklats från så tidigt som 1900 till dags dato med varje årtionde kommer med sina nya konstruktioner. denna artikel kommer att ta dig igenom den långa resan tittar på bröllopsklänningar av varje årtionde, deras viktigaste funktioner och förbättringar som kommer med efterföljande klänningar.



 

foto av: brudklänningar

1920 till 1930- detta är den tidigaste att bröllopsklänningar kan spåras. klänningarna hade hemlines stiger från skorna rätt till knäet. midjan var fritt definieras som den sjunkit. Det var en mycket glamorös klänning finns i 20-årsåldern för kvinnor och hade en uppskattad tillägg till en bröllopsceremonin.

1930 till 1940- detta årtionde såg ett namnbyte från klänningar till klänningar och marknadsföringsstrategi fungerat riktigt bra för tillverkarna. Det var typiskt för dessa klänningar att sopa golvet och det var avsiktligt att se till att ett spår lämnades kvar. tåget för denna klänning var avskiljas och det var en anmärkningsvärd förbättring från föregående stil. med det, blev det lätt för kvinnor att göra sina rörelser på bröllopsdagen och som kom med flexibilitet.

1940 till 1950- dessa vintage bröllopsklänningar hade sina förbättringar också. tyvärr, dessa förbättringar åkte iväg med glamour i samband med brudklänningar eftersom den saknade viktiga tillbehör. designen för dessa klänningar var lite maskulin som axlarna var bred, medan en hel del fokus koncentrerades på midjan. trots att bröllopsklänningar i 40s var inte mycket vänliga kvinnor jämfört med tidigare stilar, var de fortfarande används eftersom det inte fanns något annat alternativ.

1950 till 1960- detta var det decennium som markerade en snabb vändning till vintage bröllopsklänningar. de var lyxigt och kom med glamour som var ett avsteg från traditionen i jämförelse med tidigare klänningar. de var på modet och blygsam nog som civilisationen började få rötter i samhället. människor börjar inse behovet av att klä på ett anständigt sätt att föra ut den verkliga kvinna i en brud.

1960 1970- vintage bröllopsklänningar av 60-talet var trendiga och kom mestadels i skopa hals och minikjolar.

detta var första gången som brudar hade korta kjolar och det var acceptabelt med tanke på den föränderliga tider. modebutiker var lagras med dessa klänningar som de tidigare hade snabbt slut på lager. den höga efterfrågan på dessa trendiga klänningar skickat ett kraftfullt budskap om hur mottaglig marknaden var.

1970 till 1980- maxi klänningar var mycket vanligt på 70-talet för brudklänningar och täckte hela kroppen med en sfär midja. kjolen passar liksom byxor kom med total komfort och väl lämpad för ett bröllop humör. de flesta av de material som var syntetiska inklusive rayon och polyester.

1980 och 1990- detta var det senaste decenniet av vintage klänningar. de hade stora axlar, extra av 3-dimensioner samt flashiga utsmyckningar. klänningar är bara minnesvärd som de gjort kvinnor ser djärvare, oberoende och starkare.

resurs rutan
du behöver för att ta en titt på utvecklingen historien om vintage bröllopsklänningar 1930-1990 och förstå de förändringar det har gått igenom. Det finns många stilar som du kan ta en bedömning av innan du väljer den perfekta en för att ge ditt bröllop en traditionell touch. det mycket önskvärt om vintage bröllopsklänningar och brudklänningar.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards