Alla inlägg den 28 augusti 2015

Av stewart stewart - 28 augusti 2015 10:55

B9318575975Z.1_20150827110234_000_GM4BNGDMO.1-0

(foto via internet)

garyk lee vet allt viktigt med en kvinna från hennes multitasking liv till hennes behov av tröst och fashionabla slitage. Av denna anledning är hans modekollektion, sporture bambu samling full av stil flexibilitet. lee distinkta värmereglerande "bambu" tyg (70 procent bambu, 20 procent ekologisk bomull, 10 procent stretch lycra) håller du dig sval och torr, samtidigt som en lyxig känsla och utseende. förutom dagliga dammode, lee skapar vältaliga designer klänningar och separerar för en mängd olika klimat.

som en mångfacetterad designer skapar han tidlösa kläder som fungerar i dagens värld av internationella resor samt. hans mode karriär började som en ung man genom att öppna första couturier salong på Robertson Blvd i Los Angeles. tidig framgång i hans salong ledde honom till New York där hans design var representerade i Neiman Marcus och Bonwit teller, till att omfatta direkta order från sin couture samling.

"Sen mr. Blackwell, (internationella modekritiker) citerades i tryck och på tv anger, "garyk Lee har rent couture talang! han har klass! det finns hopp för vissa sanity i dagens modevärlden! '"blackwell anses lee talang som medfödda. herr. Blackwell berättade mig personligen "avsluta din strävan!", sade Lee.

gröna fördelar för alla
lee är på denna äventyrliga strävan, nu har kommit fram till sin 21: a århundradet "sporture samling" av miljövänliga bambu. de är geniala koordinat häftklamrar och eleganta klänningar. "Vara medveten om dagens behov både på ett personligt kundnivå och på en medveten nivå ... Jag har skapat denna samling med en grön filosofi ... jag har designat plagg som är extremt sofistikerade, mycket bekväm och lätt på ögat. kvinnor av alla storlekar kommer att finna sin look med sporture samlingen. ", sa Lee.

specialitet
Dessutom lee skapar en-of-a-kind bitar han förskönar med handmålning eller applikationer stenar eller spets, som konstnärligt underbara designer i sin samling. andra spännande variationer inkluderar speciella händelser han spelar en roll för att skapa utseende att visa upp. "Senast, en av mina klienter: desert socialist marylnn Glad, var inbjuden till downtonabbeyen slott utanför London för en 20 tema boll ... jag skapade en originell klaff stil klänning för henne !,", sa Lee.

Av stewart stewart - 28 augusti 2015 10:35

Det finns knappast någon skillnad mellan en cocktail klänning och cocktailklänningar i allmänhet med undantag för längden på outfit. klänningar är oftast längre, ner till golvet medan andra klänningar är kortare. dessa klänningar kallas kallas svart slips klädsel som de var slitna i semi formella händelser som kväll parterna. cocktail kläder är eleganta och glamorösa och har tjänat stora beundran bland trendiga kvinnor över hela världen. i mitten av 20-talet när detta attraktiva klänningen hade kommit till stånd för första gången någonsin var det också kallat € sen eftermiddag "klänning. när män var i sin kostym, har kvinnor också klädda i sina eftermiddagen kläder. längden på dessa klänningar var längre och från den senare delen av 20-talet började det bli kortare.

cocktailklänning

foto av: cocktailklänning

under den senaste tiden modebranschen upplevt en boom i vintagemode och med att cocktail klänningar har blivit firas igen bland modemedvetna flickor och kvinnor. kvinnor från alla samhällsskikt och i alla åldrar har hittat den här klänningen vacker och de började att skura landbaserade butiker som secondhandbutiker och välgörenhetsbutiker på jakt efter en fantastisk cocktail outfit. att tillgodose en sådan ökande efterfrågan, i dessa dagar majoriteten av köpcentra och varuhus värd ett brett utbud av cocktail plagg. Det finns många typer av tyger som används för att göra cocktail klänningar och bäst av dem är silke, chiffong och satin. material som sorgflor, sammet och brokad används också för att göra ljusa cocktail outfits. även om dessa iögonfallande perioden bitar och förändras och vuxit till nyare modeller med varje år som går, vissa stilar har graciöst motstått tidens tand och fortfarande mycket eftertraktade av modefinsmakare. den lilla svarta studentklänningar är en av dem och det fortfarande är en stapelvara plagg för cocktailpartyn.

cocktail kläder passar nästan alla typer av kroppsformer; Men flickor och kvinnor med större byst linje gång har svårt att sätta på dessa kläder. Här är några snabba tips på rätt sätt att bära cocktail attires utan att föra onödig uppmärksamhet till en byst linje. om du är kvinnor med större bröst är det första du behöver göra är att välja e cocktail kläder med blygsamma halsen. För det andra, bör du prova en klänning som är axelbandslös. du kan alltid dra nytta av din riklig famn att bära en axelbandslös klänning. Detta kommer att bidra till att den uppmärksamhet betraktaren från brösten till axlarna. kan du ytterligare välja cocktail attires som har enkla och avskalade necklines utan några volanger, gnistrar och lister. bör du hellre välja festklänningar med fållen detaljer som hjälper dig att de-betona din stora byst linje. bland tillbehören ditt val bör vara ett par flashiga örhängen i stället för ett halsband som återigen skulle vända fokus på gott barm. Du kan enkelt vända huvuden utan förlägenhet om du följer dessa tips.

Av stewart stewart - 28 augusti 2015 10:30

kärlek klänningen är specialiserat på design och tillverkning av olika former av hög kvalitet korsett bröllopsklänningar och kläder över hela världen. alla dessa produkter är känsliga, vackra, moderiktiga och naturligtvis av god kvalitet. Vi gör både grossist- och detaljhandeln. alla bröllop kläder och kläder görs av våra egna professionella fabrik.

brudklänningar, bröllopsklänningar

foto av: veaul

Vi erbjuder någon typ av designer bröllopsklänningar, kändis kväll, balklänningar, brudtärna, mor brudens klänningar, cocktail, te längd bröllopsklänningar och brudtärna. och vi kan även erbjuda våra konsumenter med högkvalitativa bröllopsklänningar och andra bröllop dräkt enligt deras krav. med omfattande samling av korsett, kan vi lova varje brud har en perfekt bröllopsdag.

förfrågningar och förslag är välkomna och kommer att övervägas på allvar. högre kvalitet, lägre pris och bästa service har lockat ett stort antal kunder från hela världen. våra produkter har sålts till många länder, såsom USA, England, Kanada, Australien, Nya Zeeland, Brasilien och så vidare. Vi är pålitlig partner till dig.

för att sälja te längd bröllopsklänningar väl, kommer vi att arbeta hårt för att hålla våra låga priser och fungerar som en direktlänk mellan dig och fabriken för att garantera dig de lägsta priserna i världen utan att göra avkall på kvaliteten. Vi arbetar också hårt för att ge dig med så enkla betalningsalternativ som möjligt så att du kan göra din betalning enkelt och bekvämt. under tiden din personliga och finansiella information är väl skyddad och säkert hanteras. vårt uppdrag är att ge våra kunder över hela världen med högsta kvalitet bröllopsklänningar, aftonklänningar, balklänningar, brudtärna klänningar, mor till bruden, cocktail, och blomma flicka på bästa möjliga pris.

vår stora korsett bröllopsklänningar Samlingen omfattar populära korsett brudklänningar stilar som axelbandslös som är bundna i ryggen eller spetsad i fronten, liksom korsett stil bröllopsklänningar tillverkade av populära material som satin, silke, chiffong och spets.

och våra korsett brudklänningar också komma i populära färger som vitt och elfenben, vilket gör det möjligt att få ett klassiskt och traditionellt utseende med något betraktas som icke-traditionella som axelbandslös korsett klänningar. Vi har också speciella objekt som plus size, sjöjungfru klippa, samlade och fullt urbenat korsett stil klänningar. om du behöver en korsett brudklänning för din speciella dag, låt telomerer förse dig med en korsett klänning från vårt stora utbud av korsett bröllopsklänningar och korsett bröllopsklänningar.

Av stewart stewart - 28 augusti 2015 10:25

Om du letar efter en aftonklänning, kan du känna lite överväldigad. i det förflutna, var det svårt att hitta aftonklänningar till låga priser. det är bra är att designers äntligen skapa vackra klänningar för sexiga kvinnor i alla åldrar och storlekar.

aftonklänningar, långklänningar

foto av: aftonklänningar

några av de eleganta och prisvärda klänningar kan hittas på Internet. att få evigt klänning storlek på nätet och kväll part, finns det några saker du behöver veta.

att hitta den perfekta linjen för aftonklänningar är att ha din juridisk person. besöka en professionell och be dem att ta dina mått. många återförsäljare klänningar erbjuder denna gratistjänst eller till en minimal kostnad. om du väljer att mäta, använda en måttband eller vinyl tyg och mäta över dina underkläder. mäta din byst, midja och höfter och rekordmånga i inches.

vid beställning av klänningar från en webbplats, måste du veta dina mått innan du börjar. Det är också en bra idé att bekanta sig med tyger. besöka en tygaffär och butiker i ditt område för att avgöra vilken typ av tyg du vill. vid behov, kan du hitta moderiktiga kläder. det finns massor av små gallerier av bilder med mycket eleganta aftonklänningar. många nätbutiker erbjuder oss ledande inom försäljning av kläder på nätet. Jag hoppas du gillar valet av viktiga sanning klänningar.

galan klänning måste väljas med stor delikatess och efter vägning tyst. Det är viktigt att de bildar passande klänningar och huvudbonader kom galor. de kan delas upp i flera sektioner. klänningar och bröllopsklänningar kan ses som aftonklänningar. De är indelade i långa klänningar och korta klänningar. dräkter är för mycket speciella galaevenemang medan korta långklänningar används för gala som vanligt.

Det finns många kataloger av klänningar gala på webbplatserna för kläd nätbutiker. på dessa platser, kommer du att hitta de bästa erbjudandena på klänningar och ett brett utbud av bilder studentklänningar. bland alla dessa bilder finner modell klänningar fyllda med alla storlekar.

Av stewart stewart - 28 augusti 2015 10:21

termen "billiga brudtärna klänningar" inte nödvändigtvis deras dåliga kvalitet. som brudar klänningar, brudtärna klänningar måste ha önskad kvalitet för att matcha profilen av bruden och hennes familj. en brudtärna klänning är mycket billigare än brud slitage, vet du. de har mindre utsmyckning än sådana som tillsatts i brud kostym, så naturligtvis de väger mindre och är billigare. även kan väven i brudtärna klänningar vara billigare jämfört med den hos brudens klänning. alla dessa förändringar gör göra tärna klänningar billigare under bibehållande av den önskade kvaliteten.

tärnklänningar, klänning till bröllop

foto av: veaul

finns det några saker att tänka på samtidigt plocka brudtärna klänningar för dina vänner. Det viktigaste av dem är att hitta en design som går bra med alla kroppstyper.

Det är uppenbart att alla dina vänner är inte av ålder och inte har samma kroppstyper, så det är omöjligt för dig att välja den kostym som passar var och en av dem individuellt. av denna anledning, många brudar välja mönster som är det vanligaste och passar alla typer av kvinnor- petite, fett, lång, mörk eller vacker.

de flesta av dina vänner är benägna att säga "nej" till svullet axelvaddar. den här stilen har blivit nästan föråldrad. de flesta flickor föredrar ärmlösa klänningar eller de med remmar på axlarna, inte ärmar. På samma sätt undvika att välja klänningar som har de stora butt bågar. dessa typer av klänningar gör butt området mer framträdande, som de flesta kvinnor inte föredrar. också undvika att välja ljusa färger för din brudtärna klänningar om det är mycket viktigt. kvinnor med lätta skinn inte få framträdande plats i ljusa färger. också, ljus färg går samman med bröllopsklänningen av bruden (vanligtvis vita nyanser) också, vilket gör bruden look nedsänkt i dem. Tvärtom, kommer mörkare brudtärna klänningar skapa en perfekt kontrast med brudens klänning, ger både bruden och hennes tärnor framträdande på bröllopet plattformen.

olika typer av brudklänningar som finns är den balklänning kolumn klänning, en-linje klänning, sjöjungfru, partiskhet klippa och imperium linje. dessa silhuetter kan väljas för bridesmaid klänningar också. Om du är förvirrad om vilken typ du ska välja för dina brudtärnor, fixa ett möte med en designer och diskutera de krav som dina tärnor med honom eller henne. de kommer att få dig de bästa tärnklänningar för dina tärnor i de mest prisvärda sätt.

bäst för bruden är en ledande leverantör av brudklänningar och brudtärna klänningar. här har vi presenterat den bästa samlingen av klänning till bröllop och tillbehör lämpade för alla typer av bröllop, inklusive sommarbröllop, höstbröllop vinterbröllop, trädgårds bröllop, boll bröllop, strandbröllop, tillfälligt bröllop, understödja bröllop, och så vidare. du kan få bröllopsdräkter i alla tyg sorter som siden, blandade bomull, satin, taft, organza, sammet, och duchess satin lämpar sig för olika årstider och olika kroppstyper.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards