Alla inlägg den 18 augusti 2015

Av stewart stewart - 18 augusti 2015 09:51

Herve-Leger-Dress-Controversy

(Bild via internet)

modeindustrin har arbetat hårt för att anamma mångfald som för sent, men det är klart, är inte alla ombord. patrick Couderc, verkställande direktör MJH mode, ett brittiskt distributör av Herve Leger, var snabb att attackera kvinnor som han insisterade bör hålla sig borta från märkets signatur bandage klänning.

"Om du är en engagerad lesbisk och du bär byxor hela ditt liv, kommer du inte vill köpa en leger klänning. Lesbiska skulle vilja vara ganska butch och lugn", konstaterade han. Han noterade också att äldre kvinnor, "vällustig" kvinnor och de med "mycket framträdande höfter och en mycket platta bröst" bör hålla sig borta från mönster.

Herve Leger s bandage klänning har burits av ett antal inspirerande stjärnor genom åren, inklusive caitlyn Jenner, Laverne Cox, och Kim Kardashian, vackra kvinnor som inte passar Couderc ideal och ska inte behöva. medan Couderc är inte en talesman för Herve Leger, hans kommentarer är helt kränkande för den fantastiska kvinnor i alla kroppstyper som har slitna varumärkets design.

läs vidare för att se några av de olika och vackra stjärnor som har slitna Herve Leger kropp-con klänningar, eftersom ingen kvinna bör veta vad de kan eller inte kan bära.

Av stewart stewart - 18 augusti 2015 09:43

stora dejt ikväll och är du redo att vända några huvuden? läs nedan så att du kan räkna ut vilken liten blackdress din dag kommer att gå bonkers för.

cocktailklänning

foto av: cocktailklänning

varje flicka behöver den perfekta lilla svarta klänningen i hennes garderob. lite blackdress är en kväll eller cocktailklänning, skär enkelt och ofta ganska kort. den är avsedd att vara långvarig, mångsidigt, prisvärt och tillgängligt för så marknaden är möjligt och i en neutral färg. dess utbredning är sådan att det är ofta helt enkelt kallad "lbd". detta är en akronym ofta används i nutid.

den lilla svarta klänningen anses vara en viktig del för en komplett garderob av många kvinnor och mode observatörer, som tror att det som regel av mode. varje kvinna borde äga en enkel, elegant blackdress som kan klä upp eller ner beroende på tillfälle. ett exempel, bör det bäras med en jacka och pumpar för dagtid affärs slitage eller med mer utsmyckade smycken och accessoarer för kvällen. den idealiska stilen i lilla svarta klänningen bör vara så enkelt som möjligt: en kort blackdress som är alltför tydligt en del av en trend skulle inte bli godkänd eftersom det snart skulle visas daterad.

i sin enkla historia och utveckling, färgfaktor inom mode och formella slitage visar gång på gång en motvilja mot svart. återkomsten av kroppen medvetet kläder och dämpade färgscheman har åtagit sig återfödelse av dominerande svart.

retrospektiva tendenser av 1980-talet i slutet av 2000-talet banade vägen idag för återvändande av intresse för klassiska lilla svarta klänningen. även i populärkulturen, den ikoniska lilla blackdress som delar sin känsla för stil: enkelt tidlös, lekfullt elegant, och redo för allt på ett ögonblick varsel, att dess har titeln på en vindrickande nätverk webbplats. det ens varit populärt i musikkulturen: från 1980-talet till idag, har det varit minst fem musiker som kommit över den lilla svarta klänningen betona deras sång.

vad håller det lockande när som helst och var som helst, kommer små blackdresses alltid att vara i sak. söka efter din lokala återförsäljare som tillhandahåller en lbd samling som presenterar smickrande mönster och couture. Det beror på att du kommer att vilja titta perfekt för din dag-natt i den perfekta lilla svarta klänningen. delta i en viktig kväll tillfälle i den perfekta lilla blackdress. gå från kontoret till kvällsarrangemang i en mantel klänning. ta ett steg på den djärva sidan med en axelbandslös klänning eller en förskönad svart klänning.

utforska spännen, bälten och andra detaljer på en svart cocktailklänning. känna elegant iklädd kortärmad klänning eller vara redo att dansa i en ärmlös klänning. eller bara sätta på blackdress om du funderar på att förföra att vissa någon eftersom risken är, kommer han att tro att du är sexig. från inbyggda klänningar till draperade klänningar, LBD är här för att stanna. numera kan du enkelt köpa studentklänningar eller LBD nätet.

så om du går till en semi formell, svart slips händelse eller bara på en varm dag, är en svart cocktailklänning alltid rätt val. det är upp till dig att hitta den bästa lilla svarta festklänningar för din stil och budget.

Av stewart stewart - 18 augusti 2015 09:37

bröllopsdag är den viktigaste dagen i ens liv, och varje brud vill ha allt att gå perfekt i hennes bröllop. urvals klänningen är en av de viktigaste uppgifterna i framställningen av bröllopet. varje brud gillar att få designern en eftersom konstruktörerna i grunden göra en riktigt unik stil i klänningar för bruden. här är två av mina all time favorit brudklänning designers och några underbara bröllop klänningar designade av dem.

brudklänningar, bröllopsklänningar

foto av: veaul

denna lista kommer att vara säkert till stor hjälp för damer som söker designer bröllopsklänningar för deras bröllop.

€ Grecian gudinna bröllopsklänningar
Matthew Williamson anammat denna stil skapar en lång brudklänning med axelband, en lång brudklänning axelbandslös och en kort-axeln brudklänning.

€ broderade och dekorerade bröllopsklänningar
Det har skapat en fantastisk brudklänning med Swarovski kristall förskönat remmar, medan Matthew Williamson skapade en chiffong klänning med mjuk veckning på livstycket och swarovski asymmetriska remmar.

€ vintage stil bröllopsklänningar
även Kate Moss kunde inte motstå frestelsen att bära en klänning klänning som var vintage-inspirerad. Matthew Williamson skapade en vallmo georgette helt hand pärlstav skift brudklänning med räfflade ärmar och en geometrisk pärlstav imperium brudklänning med mjukt draperad kjol, båda med en sextiotalet lockelse. Det har skapat en bältade och strukturerad höft detaljer och underbara draperad jersey brudklänning, som ser inspirerad av den gamla Hollywood-stil.

€ brud tillbehör och brud bröllop gästklänningar
Matthew Williamson skapade brud tillbehör som alla vill bära in och ut ur ett bröllop: Lapin axelryckning, finns också i en pärlstav version. det har skapat en vaste utbud av brudklänningar för bröllopsgästerna, från rosa till blått och grått sådana, från korta till långa.

€ designer brudtärnor klänningar och mor av brudklänningarna
Matthew Williamson skapade ljusa och dekorerade brudtärna klänningar, både långa och korta, och hon skapade en rad romantiska långa och korta brudklänningar, lägga även en färdig att bära "mor av bruden" bröllopsklänningar samling.

Av stewart stewart - 18 augusti 2015 09:31

när du väljer klänningar, måste du ta hänsyn till de råd linjer, vilken typ av aftonklänningar att välja, och om du kan gå ihop med smycken, aftonklänningar, och om så är fallet, sedan vilken typ av smycken går bra med aftonklänningar som du väljer . mal par smycken kan bryta eller göra din aftonklänning. så om du bestämmer dig för att inte komma in i smycken, så ska du vara mycket försiktig i valet av typ av smycken.

aftonklänningar

foto av: aftonklänningar

välja rätt typ av klänningar av vilken typ av pjäs är mycket viktigt, gör det inte känner sig hemma i partiet, och för att undvika att locka nyfikna ögon av sina tittare.

aftonklänningar är extremt mångsidiga och bör väljas med omsorg. beroende på vilken typ av klänning, kan en aftonklänning användas för olika speciella föremål såsom dans, hemkomst, studenten, gifta sig, och till och med sina vänner. är det inte bra? Men se till att du inte ser ut som en misfit i aftonklänningar som används för fel tillfällen.

olika aftonklänningar ge ett annorlunda utseende, och du bör välja det utseende du vill för sporten i linje med temat för spelet. till exempel en sjöjungfru klänning få dig att se sofistikerad och utvecklas, medan en ruggig kort klänning och skriver en lekfull och sexig. välja utseende matchar temat.

ett element måste ha i sin samling av aftonklänningar skulle vara en svart klänning. denna svarta klänningen är ditt sparande nåd för många tillfällen framöver. han var en pålitlig miljö i århundraden och kommer att fortsätta i århundraden framöver! det är hans bil.

oavsett hur det kommer, vare sig på kort och stöds typ, eller någon formell lång, är oemotståndlig sin charm. ett par bra rakt snitt jeans som kommer med utsmyckningar om fickorna skulle vara en annan favorit tema genom tiderna att ha i din garderob för fester av alla slag. lägga lämpliga tillbehör såsom studentklänningar du bär alltid uppfyllda. förvandla din fest bära en symbol för mode med hjälp av eleganta halsband, örhängen lampa, ett armband eller om du är en flicka och ett brett utbud av klockor ringer och om du är en kille.

maxi klänningar är också ett bra sätt. Du kan välja en typ av maximal klänning flöde eller ens en maxi kjol stil. Om du kommer in i kjolen, så se till att samarbeta med en kram för att få överkroppen stil smickrande! balklänningar finns i olika typer för att förbättra sin skönhet och sätta stämningen av firande.

Av stewart stewart - 18 augusti 2015 09:23

en brudtärna klänning, en klänning som bärs för din väns mest speciella dagen, hennes bröllop. Om du får äran att vara en brudtärna och bevittna den särskilda händelsen, du bättre se din bästa. du kommer att minnas denna erfarenhet för resten av ditt liv; du kommer att stå bredvid bruden bär hennes blomkorg och ta hand om alla hennes behov. säkert du kommer att vara där i de flesta av bilderna, så hur du ser ut och klär på dagen kommer att fråga en hel del. välja den perfekta brudtärna kläderna kommer att vara en klok sak att göra. bär den perfekta klänningen, make-up och leende kommer att göra det bästa.

tärnklänningar, klänning till bröllop

foto av: veaul

en bridesmaid klädsel bör väljas mycket noggrant. Det är lika viktigt som brudens brudklänning. det bör inte vara alltför spännande eller för enkelt. Om du vill att det ska vara enkelt för att ge en komplimang brudens brudklänning bör tillbehör klubbade med klänningen förbättra utseendet på klänningen. en brudtärnor slitage kan antingen vara av samma färg som brudens klänning eller av annan färg, men det bör komplettera brudens klänning. en brudtärna är tänkt att förbättra hela tillfälle av sin charm, och detta kan mycket väl göras med en perfekt brudtärna klänning. Om dina brudtärna klänningar är inte upp till märket, kommer det att förstöra hela effekten av kvällen.

inte varje brudtärna kommer att ha en perfekt figur eller samma kroppsbyggnad som de andra. varje brudtärna kommer att ha en annan kroppstyp. en klänning kan se bra ut på en men på samma gång kan det se ut som en kanten på den andra. så välja en tärnklänningar perfekt för varje brudtärna på bröllopet är ett måste. den andra viktigaste faktorn är tyget. tyget bör vara sådan att varje tärna bör vara bekväm att bära det. vissa tärnor kanske inte är bekväm att bära ett tyg som är kroppsnära, så det är oerhört viktigt att välja tyg som varje brudtärna kommer att vara bekväm och nöjd med. Det finns en mängd olika tyger som finns på marknaden, inklusive chiffong, crepe, satin, Georgette och mycket mer. tyget bör vara sådan att tärnorna skall kunna föra bort det väl.

längden av en brudtärna klänning frågor också en hel del. i händelse av en ung brudtärna, kan bära ett golv längd klänning vara ett problem. så längden på klänningen bör också övervägas. liknande välja smycken för en brudtärna klänning är också mycket viktigt. Om din klänning är enkel du kan gå för en pärla uppsättning som ser stilrena eller så kan du gå för danglers att dramatisera utseendet. du kan hitta en hel del online-butiker som erbjuder billiga brudtärna klänningar och smycken för att gå med klänning till bröllop. sådana platser är vänligare mot fickan utan att göra avkall på den stil du vill.

Ovido - Quiz & Flashcards