Direktlänk till inlägg 27 augusti 2015

vackra balklänningar att matcha din figur

Av stewart stewart - 27 augusti 2015 07:58

varje flickas kropp formas på olika sätt. det är därför det finns så många stilar, längder och former av balklänningar som finns på marknaden. för varje kroppsform eller figur typ, det finns bara rätt utseende och passform när det gäller formella klänningar. oavsett om du är lång, kort, eller av medellängd, eller om du är smal eller full-tänkte, det är precis rätt balklänning som gör att du ser charmiga.

balklänningar

foto av: balklänningar

lämpligt att framhäva och göra din kroppsform
så, varför olika stilar av klänningar arbeta med olika kroppsformer? alla kläder är utformad för att ge ut eller betona vissa delar av kroppen. kläder kan också avsiktligt tona vissa delar av kroppen. detta är att skapa ett önskat utseende och känsla för bäraren.

kläder för kvinnor är speciellt utformade för att möta kvinnors intressen baserat på hur de ser ut i vissa kläder och klänningar. vissa kvinnor vill betona sina ben, vissa den övre delen av sin kropp, en del sin midja, och så vidare. med formella kappor, hemkomst kappor och balklänningar, är det inte annorlunda. kolla in de olika stilar av balklänningar tillgängliga för varje kroppsform nedan.

päronformad kropp - de betona dina höfter
för päronformad kropp, är balklänningar med en a-linje eller full skjorta rekommenderas att tona höfterna. dessa bör också ha en monterad topp för att uppmärksamma mer till den övre delen av kroppen. Om du föredrar att bära en rak balklänning som är passande för din kropp, försök att binda en tjock eller ren halsduk eller sjal runt midjan och låt den hänga i främre höger ovanför ett av benen. eller en liten tie-around handväska eller en unik bälte som hänger löst kan göra susen. bära smycken och dra upp håret att dra uppmärksamhet till ditt ansikte och överkropp.

slank figur - visa av den!
med en slank figur, har du många alternativ. Du kan skapa "kurvor" med en klockformad klänning och uppmärksamma bysten linjen. eller, kan du bära balklänningar som tar fram midjan och bär ett bälte för att skapa kurvor. också, bär ditt hår ner om du har långt hår. långt, böljande hår också lägger forma din figur. kom ihåg, den längre och rakare rocken, den smalare du kommer att visas.

formad som ett timglas?
timglaset siffran eftertraktade av många, men uppskattas av några! med denna typ av figur, går i stort sett allt. du kan bära din balklänning långa, korta, ärmlös, med eller utan en jacka. din figur behöver inte döljas eller kompenseras. Det kan visas upp med nästan alla klänning. så, vara kreativ och inte vara rädd för att visa det.

äppelformade figur
med en äppelformad kropp, kan du prova balklänningar som drar till sig uppmärksamhet till den mellersta delen av din kropp. med en hög midja, kanske du inte behöver oroa sig så mycket om klänningar är för hårt på midjan eller höfterna. detta ger dig massor av stilar att arbeta med att hitta rätt passform. Du kan också bära en kortare klänning om du har stora ben.

petite figur
för en petite siffra, prova balklänningar som är kortare och mer förenklad design. fulla kjolar eller fotsida kjolar kan visas för stor eller länge på en petite siffra. prova aftonklänningar som betonar midjan eller överkroppen och få uppmärksamhet till ditt ansikte och hår med enkla, eleganta smycken. örhängen, halsband, och löshår kan alla användas för att markera ditt ansikte, hals och överkropp.

busty form
Om du är större där uppe, kan du antingen bära klänningar som de-betonar överkroppen eller vice versa. att betona överkroppen, leta efter studentklänningar med bra stöd samt en stor urringning. Om du vill tona överkroppen, bära en klänning som lockar ögat till fållen eller midjan. eller, kan du bära en halsduk eller jacka.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards