Direktlänk till inlägg 11 augusti 2015

hur man väljer den perfekta festklänning

Av stewart stewart - 11 augusti 2015 11:58

så att du har en stor extravaganza kommer upp och du måste hitta en klänning som bländar? festklänningar komma in ganska mycket annorlunda stil du kan tänka på, men bara en handfull kommer att vara anpassade till tillfället och din kroppsform. priset spektrum av klänningar är också ganska stora, men du vet din budget och du kommer förmodligen vet hur man leta efter billiga kläder, så vi kommer inte att beröra oss med det här. Vi ska bara koncentrera oss på att hitta den perfekta klänningen för ditt utseende.

festklänningar

foto av: festklänningar

kroppsform
om du handlar på nätet för din fest klänning (du bör vara, speciellt om det är billiga klänningar som du letar efter), plocka en design som passar din kroppsform är viktigt. olika klänningar fungerar bättre på olika organ, så hitta något som bäst beskriver dig från den här listan, och begränsa din sökning därefter.

rundbottnade flickor - du behöver för att göra det mesta av din derrire så anser en fodralklänning med en Lowcut tillbaka eller, om tillfället är en formell, en klänning med ett tåg.

flatbottnade flickor - du behöver för att skapa form och definition så en fishtail klänning är rätt väg att gå. en utställd kjol kan vara bra också, ge form utan att placera fokus på din rumpa.

stora barm flickor - lågt skuren, kvadratiska hals klänningar är definitivt den bästa insatsen för stora bröst. Om du behöver stöd, leta efter bredare band.

små hjärte flickor - långa ärmar och hög necklines erbjuder underbara sofistikerade, men inte skjutas upp av låga necklines, med tunna axelband de kan fungera bra.

stora höft flickor - undvika tryck på alla kostnader. hålla fast vid något med enkel nyanser och raka snitt.

inga midja flickor - igen, rakt snitt festklänningar är bäst. visa upp curviness av din byst med smala axelband.

runda magen flickor - dra uppmärksamheten bort från mellangärdet med ett golv längd klänning. sätta ett brett bälte är ett bra sätt att lägga till några form.

hudton
hudfärg är inte ofta diskuteras när plocka ut studentklänningar, men det är definitivt viktigt.

ljus hy flickor - neutrala färger är det bästa valet för elegans, men om du funderar på att göra mer av ett uttalande gå för en ljus färg som inte är gul att förbättra din hud.

mörka hud flickor - mörka färger som svart, grått och brunt kommer inte att få dig märkt, så väljer ljusa nyanser av gult och rosa.

medel hud flickor - varma toner är definitivt bäst för din hudton. starka blues och röda och neutrala färger som svart eller brun kommer verkligen har du sticka ut från mängden.

lägg din kroppsform till din hudton och du bör ha alla de ingredienser som behövs för att hitta den perfekta cocktailklänning (eller festklänningar, om priset är rätt!) för dig händelse. lycklig shopping!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards