Direktlänk till inlägg 3 augusti 2015

helgen catch-up: Dita Von Teese ta på skönhet, höstens bästa shopping, och mer

Av stewart stewart - 3 augusti 2015 14:51

weekend-catchup-080215-F

(Bild via internet)
midsommar kan kallas en långsam nyhetsdag säsong, men det är knappast trög i modevärlden. ikapp på de senaste med 10 av våra största berättelser från den senaste veckan.

den ultimata hösten shopping guide
som du bege dig till butikerna under de kommande veckorna, var noga med att borsta upp på alla hösttrender. vår bildspel guidar dig genom de senaste trenderna, från bohemer till goterna, och visa dig det bästa tar på varje trend.

de bästa tillbehören
låt oss inte glömma att en del av höjdpunkterna under hösten 2015 säsongen var tillbehör, inte kläder. Här är 15 att vi ska rusar ut för att köpa vid första bästa tillfälle.

The Watermill förmåns slår igen
Robert Wilson: s vattenkvarn nytta, en av de mest excentriska och förväntade partierna i år, ägde rum den här veckan. som vanligt, vandrade en fashionabel folkmassa genom skogen, dricka drinkar och njuta av performancekonst.

handla som en insider
Vi har väntat i flera månader, och det är dags: hösten 2015 kollektioner slår butikerna. med så mycket att välja på, hur vet du vad du ska köpa? för att ge dig lite vägledning, frågade vi 16 mode påverkare om de kläder de ser fram emot att splurging på.

Kerr kristaller
Miranda Kerr är en pärla aficionado på många sätt. Hon har använt kristaller för helande sedan hon var barn, sedan blev hon inför swarovski, och nu är hon en designer för österrikiska kristall företaget. Kerr talade med Janelle okwodu om hur hon landade sitt nya jobb, arbetet med att utforma smycken och mycket mer.

Birkin och bortom
Jane Birkin har tiff med hermès över namnet Birkin fick oss att tänka på andra väskor uppkallad efter riktiga kvinnor. Det visar sig att trenden har en lång historia. Låt oss ta dig genom berättelser om olika ikoniska väskor och deras eleganta namesakes.

nya änglar på blocket
transformatorer, pärlemorfärg hamn, armageddon ... det nya organet med victoria kommersiella? ja, alla är regisserad av Michael Bay. en ny video tar dig bakom kulisserna på det senare, där de nya änglarna dök upp.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards