Direktlänk till inlägg 7 augusti 2015

bröllop skor för djärva och fräcka brudar

Av stewart stewart - 7 augusti 2015 11:33

för brudar som är mer downtown divas än cinderella prinsessor, ett sätt att krydda upp traditionella bröllopsdag klädsel är med ett djärvt och fräck sko. för fashion-forward kvinnor, lyckligtvis, det finns en uppsjö av läckra, prisvärda alternativ som är tillgängliga i en mängd olika stilar.



foto av: veaul

peep och slutna tå skor
om ditt bröllop klänning efterlyser ett stängt eller peep toe sko du kan vara kreativ med plattform, prytt med pärlor, glitter eller kristall förskönat stilar. för kvinnor som vill ha både höjd och gnistrar, tillbaka är gala plattform sele skon för dig. denna glittrande peep toe har en 3 tums klack och söta priset på under $ 50. galan finns i silver eller guld flerfärgade glitter.

för bruden som vill lägga till en djärv stänk till en mer formell klädsel, är harlow annan peep toe häl med flatback kristaller dekorera framsidan av showen. lägg sexiga, låga sidor och en 3 5/8 tums klack till denna satin skönhet och det är en perfekt blandning av fet stil och elegans. Harlow kommer i elfenben eller vit och klockor in på under $ 45.

om du är den typ av tjej som gillar att lägga lite söt till sexig, är det lolita ankelbandet peep toe d'Orsay häl skon för dig. denna satin pärla är så fräck som en skolflicka med en vågad liten volang på baksidan av skon och skär ut sidor för en titt på fotvalvet. hälen mäter 3,5 inches. Lolita finns i svart eller elfenben för mindre än $ 50.

brudar som vill lägga till en pop av färg till sin stil har en nätt blom- alternativ i det passande namnet blommar peep toe d'Orsay hög klack pump. denna ljusa, roliga sko finns i vitt med antingen rosa eller blå blomma mönster. 3 tums klack har även en rosett pryder tån och klipp ut sidor som avslöjar båge av foten.

sandaler
brudar som vill ha en mer öppen sko har massor av kul, strappy sandal alternativ att välja mellan. från plattformar och strass, till band och snören, dessa sandaler är lika perfekt för ceremonin och mottagning som de är för en nattklubb på din smekmånad.

för funky diva kanalisera sin inre gladiator, skulle uptown t-bandet lämnar en romersk gudinna mållös. dessa silvermetallic skön har en rhinestone t-rem som spännen både ankeln och nedre kalven. men medan häl klockor in på en jättestor 4 inches, kontrollerna pris i åtmin under 70 dollar.

om du är flickan som stolt sig på att vara annorlunda, är atlantis sizzle sandal till skillnad från alla brud sko du någonsin har sett. strass strömma från ankelbandet till tå band för en elegant kaskadeffekt. hälen är 3 inches och priset är mindre än $ 80 för denna mycket rika ser sko.

för en "sex in the city" ta på brud couture är cyndi den perfekta skon för kvinnor med en modevidarebefordrar känsla för stil. Dessa sandaler snörning från mitten av foten till ankeln som en utskuren öppen toed granny boot. med en 3 tums klack och spets delar, dessa sparkar är djärv, fräck och som icke-traditionella som en brudskor kan få. ännu mer otraditionellt är under 70 dollar prislapp på en sko som är så unik. den cyndi finns i svart eller elfenben.

brudar som vill göra ett uttalande med både stil och en mycket hög klack bör kolla San Juan sandal. med en bjässe 4 tums klack och 1 tum plattform, denna t-rem sandal torn över resten. mittenremmen förskönas med strass och vävs i en fläta-liknande stil. San Juan finns i silver eller guld metallic. San Juan checkar in på under $ 50.

en sista alternativet på sandaler är en skräddarsydd till flickan som skyr formalitet de flesta bröllop. perfekt för en strand ceremoni eller att ge trötta tootsies en paus i mitten av mottagning, tjusiga flip-flops kan vara ett djärvt val och en brud bästa vän. Tanya är en gelé version med dekorativa stenar och en 1 tums klack. det kommer i klart eller rökfärg. gnistan är en vit eller elfenbens rhinestone förskönat flip flop med en 2 tums plattform. båda dessa stilar kostar mindre än $ 30.

oavsett vad din brud stil, bröllopsskor är ett roligt sätt att lägga till lite personlighet till de traditionella bröllop vita. oavsett om du väljer plattformar eller glitter, peep tår eller sling ryggar, varför inte plocka ett par som speglar lite av vad du håller på. det är din dag att vara djärv och fräcka så plocka skor som tar fram din inre diva och sätta din bästa fot framåt.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards