Direktlänk till inlägg 5 augusti 2015

festklänningar för alla händelser, från exklusiva till casual

Av stewart stewart - 5 augusti 2015 09:54

part säsong verkar pågå hela året dessa dagar, och händelser kan vara formell eller mer avslappnad. lyckligtvis finns det gott om klänningar att välja mellan, och du kan hitta dig själv med en garderob full av stilar som täcker hela spektrumet av exklusiva till casual.one klänning som klarar nästan alla typer av parti är charmeuse bubblan fållen blomtryck klä sig.



foto av: festklänningar

Detta flerfärgade kort klänning har kricka som huvudfärg, och är lämplig för någon tid av året. den korsettliv är fast grå, rynkad och genomkorsas för att skapa en härlig älskling kontur. den charmeuse tyget är täckt med en abstrakt blomtryck i vitt, grått och kricka. lägga till det roliga mönstret är en bubbla fåll kjol. Det är en lekfull liten klänning som kommer att arbeta på dansgolvet eller i en personalfest.

Om du letar efter en klänning för en mer exklusiva evenemang, spagetti rem silkeslen sticka paljettklänning kan vara bara en. den fasta vita livstycket har ruching för en smickrande passform och svart kjol ger lagom fyllighet för att ge det lite fluiditet när du flyttar. paljetter dot den nedre delen av kjolen, som ger en blixt av glans strax ovanför knäna. Det är en elegant klänning som får dig att känna dig som hemma överallt där festen hålls.

byxor kan passa någon tillfällig händelse, men du kan fortfarande se lite dressat när du bär tre bit jersey byxa kostym i svart. denna outfit kommer med en tunika topp, en jacka och byxor, alla formade i bekväma och flödande jerseytyg. det finns en liten list på tunikan s halsen samt på Cinched midjan för att lägga till lite glitter och fullängds ärmarna på jackan håller dig varm om vädret blir kyligt. så dansa hela natten, inomhus eller ute - vintern, våren eller hösten.

på väg mot en eftermiddag trädgårdsfest? överväga bär ärmlös shantung blommig klänning. detta elfenben / brun blommigt tyg är alla polyester för komfort och skönhet. livstycket sveper runt för att ge dig den slanka utseende, knyta i midjan och kjolen har en bit av flare. fållen träffar knäet, så att dina ben ser bra ut. ärmlös med en liten krage, är detta en söt klänning för en avslappnad eftermiddag att umgås.

naturligtvis när det är dags att klä upp, är taft go-to tyg, speciellt när det är färgat i en djup färg blå. den skimrande taft ärmlös klänning med sjal är ett utmärkt val för en högtidssammankomst, oavsett vilken timme på dagen eller natten. tyget har ett subtilt sken som drar ögat. den kors ringning och kant-of-the-axeln remmar skapa en vacker dcolletage. kjolen samlar på vänster höft, med en tre-dimensionell tyg blomma i matchande färg. en dubbelsidig taft wrap följer klänningen och ger bara tillräckligt värme och täckning när du behöver det.

om händelsen är elegant men inte riktigt formell, anser bär v-ringad kort jerseyklänning i svart eller plommon. denna ärmlös klänning har en djup urringning och en juvel band knytskärp som matchar den vackra jersey. kjolen har en liten flare att ge det svänga, och det slutar precis vid knäet. den här klänningen är ett utmärkt val för att dansa, umgås eller bara sitta och njuta av symfoni.

när bröllopet är enkel men inte helt vardagligt, kommer mor till bruden eller brudgummen ser vackra i ärmlös brokad slida klänning. beading pryder halsen av denna enkla hölje i härlig brokad tyg. rayon / tactel blandning av att tyget ger komfort och skönhet i en lummig nyans av elfenben som ser bra ut på varje kvinna. lägga till en enkel sträng av pärlor, och du är säker på att lysa i den här klänningen.

Om dans är involverad i din speciella händelse, se till att du klär att flytta. en-axeln plocka upp kjol cocktailklänning med drapering detalj är en flörtig liten outfit som ser bra ut när du dansar eller står still. en-axeln livstycket är bubblegum rosa, och det finns en fashion-forward drapering på axeln. pickup kjol är svart och samlade högt över knäna. tyget är shakira för en bekväm passform och bara en antydan till glans. dansa så länge benen låter dig i denna roliga och fashionabla liten klänning.

annan kort klänning som kommer att gå från ett vänligt parti till en kyrka socialt är den korta taft grimma klänning med rosett halsen. Det är sedesamma nog för prästfrun men charmig tillräckligt för dina vänner att uppskatta. tie-back grimma halsen har en kaskad av rosetter längs ena sidan. fickor i a-linje kjol ge bekvämlighet, medan den något hela taft kjol är bekväma och härlig. den här studentklänningar kommer i en läcker nyans av lila taft som du vill ha om och om igen again. stor festklänning är en förutsättning för en lång säsong av fester och därefter. hitta din perfekta nummer nu.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:45

(foto via internet) Nicky Hilton såg helt otroligt när hon gjorde sin debut på röda mattan vid en kväll hedrar valentino i New York igår kväll - trots att de har en besvärlig kör med Tommy Hilfiger fru som var klädd i exakt samma klänning! Nicky gjo...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:42

folk har kastat överdådiga fester i tusentals år. från bacchanalias av de gamla grekerna till den moderna oscar efterfesterna, människor helt enkelt njuta fira speciella tillfällen, speciellt med mat och dryck. om det enda som har förändrats är kläde...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:38

Till skillnad från tidigare när folk brukade göra bröllop endast i vita bröllopsklänningar, numera människor gör bröllop i färgade klänningar. planerar du att köpa en färgad brudklänning och undrar vad de olika färgerna betyder? här är en guide: fot...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:34

vill ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? vill ha en balklänning som skiljer sig från alla andras balklänning? väl du kan ha den perfekta balklänning. foto av: http://www.veaul.com/se/balklanningar-c19 vilka fär...

Av stewart stewart - 9 december 2015 07:31

många brudar är förvirrad om att välja vita eller elfenben bröllop skor på deras stora dag. de har svårt att avgöra var man ska börja. foto av: http://www.veaul.com/se/ faktiskt, bör du först bestämma färgen på brudklänning du vill ha. att veta vilk...

Ovido - Quiz & Flashcards